Ma ja nemam nista protiv HR, naprotiv godisnje idem vise puta tamo i prelijepo mi jeChmoljo wrote:Gasenje pozara?LikeLike wrote:Kakva ekskluziva i kakvo kurcenje kad mozes tamo ljetovati za 600-700KM ukljucujuci avionsku kartu?A sto se tice odmora lezi hljebe da te jedem
Ovdje je rijec o ljetovanju i svi podrazumijevamo Antaliju i oko nje. Sta drugo raditi tamo nego odmarati i uzivati?
Nama cak vodic preporucio da ne idemo na izlete zbog bebe, a i nema se bog zna sta obici. I transport od aerodroma do hotela mi je bio previse(45 min). Ps: daj nabrojite mi cime se sve bavite kad odete u HR na more? Koje aktivnosti? Evo ja stalno tamo i osim plivanja i ronjenja nista ne radim
Uputite me mozda i meni bude bolje
Osim toga, nisam ja taj koji je tvrdio da je "dodatna aktivnost" ici u vlastitom aranzmanu u apartmanski smjestaj. Onaj primjer sam naveo kao krajnost kako nije svakome odmor da ni o cemu ne mora razmisljati.
Ali ne pada mi na pamet da do kraja zivota idem samo u Tursku ili samo u Hrvatsku
Koliko pricaju o tim aktivnostima u HR ja pomislio da skacu padobranom, lete onim paraglajderima ili kako se vec zovu itd...
A kad malo bolje razmislim u TR sam imao puno vise aktivnosti

[/quote]