Ovo se više ne mere izdurat.John Cleese wrote:Ne kasnim... fino rekoh - sutrapiupiu wrote:Stvarno kasniš.![]()
![]()
![]()
Ho'š i puš-pauzu unaprijed?
Moderator: Chloe
Ovo se više ne mere izdurat.John Cleese wrote:Ne kasnim... fino rekoh - sutrapiupiu wrote:Stvarno kasniš.![]()
![]()
![]()
Pa, dobar je Latić, ali gužva je ...medvjed23 wrote:al s druge strane, nema ni džemaludina u izborupa bi moglo biti da isti nije politički obojen onoliko koliko bi se dalo pomisliti
Umijeće ljubavi, u pravu si,.sad se sjetih, u podnaslovu je pisalo figurae veneris, crvene korice, bilo je puno fotografija, ne sjećam se baš puno teksta, davno je bilo, sjećam se samo tih slika ....piupiu wrote:
Čula sam za njega. I ovaj je naložen, ali nije speleolog, već socijalni psiholog Frankfurtske škole. Ja bih za njega rekla da je bio prvi self-help psiholog, mada je to prilično drsko. Očekujem da me u narednih 10 minuta strefi munja.Znaš za njega - Umijeće ljubavi, Bjekstvo od slobode i taj rad ...
Aaaaaa sram te bilo kako samo bezočno..... ne govoriš istinu!medvjed23 wrote:svaki moj pokušaj da temu, gdje smo pravili muziku, usmjerim ka granđu i industrijskom metalu naišao je na oštro protivljenje jelene, havane, kliza i ostalih oportunista spremnih da na lakim, ispraznim notama uzmu brzu lovu.. drago mi je što su im se gramzivi planovi izjalovili i što nam se bend raspao..
inače, u tom bendu, ja sam pisao tekstove.. nisu mi dali da pjevam, unatoč talentu..

SARAJEVO, 9. Oktobar 2016. U nastavku sudjenja Hmokmuskoj četvorci, danas je u Sarajevu izbio skanadal nakon što je sudnicom simbolično odjeknuo jablan.medvjed23 wrote:moram priznati da su ataci na moju čast jako pametno osmišljeni i realizovani, sljedstveno principu: sto puta narondana neistina postaje istina.. međutim, u kuhinji iz koje sve to dolazi ne znaju da ja imam sve snimljeno i da im je džaba klevetanje.. evo, ovdje se sve vidi i čuje.. uz malo pažnje moguće je čuti čak i kako u pozadini simbolički odjekuje jablan..
. najvjerovatnije nisu autentični. Iako je sudski vještak John Cleese impliciran u aktivnosti Hmokmuske četvorke, njegova uloga u radu kriminalnog klana još nije rasvijetljena."Ovo je naša Biblija, Kur'an i Mahabharata ili kako se već zove..."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Uaaaaaa, predsjedniče, uaaaaaaaa, izbacite jablan iz pozadine!!!!"
"Gospodo, ovo je demokratija! Nećete vi meni voditi skupštinu dok sam ja predsjednik!"
"Kome, ba, jablan simbolički odjekuje???? Ho-će-mo bu-kvu, ho-će-mo bu-kvu!!!!"
Iz pozadine:

prahnu mi da čitam ovo, opet.. i zapitah se ko je autor, pa preklikah čitav net, al zalud.. nema nigdje te infromacije, čak ni u posrednom obliku.. autoru očito prija anonimnost..Loše je ovo veče
kad te imam na pameti
a karta me neće.
Na drugoj je strani stola
protivnik jači.
Jači od ljubavi.
Jači od bola.
Zaborav.
Igra teče, ja gubim
i na kraju on traži tebe.
Tebe koju tajno ljubim.
Ulažem i taj crni biser
sa niske nedosanjanih snova.
Ulažem svoju poslednju ljubav.
Karte su kao misli
jalove i slabe.
Sve lošije stojim
igra se bliži kraju.
Naravno,
on dobija uvek
a meni žao.
Čini mi se da sam te,
ipak,
olako proigrao.
Nek uniđe u zapisnik: ''paranoja uzela mu dušu, sve mu uzela.''medvjed23 wrote: međutim, imam primjedbu glede ličnosti vještaka, tačnije njegove nepristrasnosti.. naime, postoji osnovana sumnja da je džon kliz, skupa sa drugooptuženom, dio zavjereničke skupine, oformljene sa ciljem kaljanja mog ugleda i rušenja mog pojetskog avtoriteta..
Da je Mustafić ostao direktor, ne bi bila otkazana.
''Na osnovu sagledavanja realne situacije, direktor Festivala MESS Nihad Kreševljaković, donio je odluku...''
Evo ti malo:fatamorgana wrote:Umijeće ljubavi, u pravu si,.sad se sjetih, u podnaslovu je pisalo figurae veneris, crvene korice, bilo je puno fotografija, ne sjećam se baš puno teksta, davno je bilo, sjećam se samo tih slika ....piupiu wrote:
Čula sam za njega. I ovaj je naložen, ali nije speleolog, već socijalni psiholog Frankfurtske škole. Ja bih za njega rekla da je bio prvi self-help psiholog, mada je to prilično drsko. Očekujem da me u narednih 10 minuta strefi munja.Znaš za njega - Umijeće ljubavi, Bjekstvo od slobode i taj rad ...
Zavisi kako su im prijetili. U ovom drugom slučaju bilo je 'dići ćemo pozorište u zrak', 'pobićemo vam familiju', itd ... i nikoga voljnog da zaštiti. Pa, ti sad izvagaj - ho'š, ne'š. Doduše, ovo je medjunarodni festival - što malo mijenja stvari sa sigurnosnog aspekta ...Banksy wrote:Da je Mustafić ostao direktor, ne bi bila otkazana.
''Na osnovu sagledavanja realne situacije, direktor Festivala MESS Nihad Kreševljaković, donio je odluku...''
Da, vrlo nezgodno...piupiu wrote:Zavisi kako su im prijetili. U ovom drugom slučaju bilo je 'dići ćemo pozorište u zrak', 'pobićemo vam familiju', itd ... i nikoga voljnog da zaštiti. Pa, ti sad izvagaj - ho'š, ne'š. Doduše, ovo je medjunarodni festival - što malo mijenja stvari sa sigurnosnog aspekta ...Banksy wrote:Da je Mustafić ostao direktor, ne bi bila otkazana.
Eriše, Eriše, ti k'o da si nam ovaj katul ferman pis'o u Briselu, u susjednoj nam i nadasve prijateljskoj Europskoj Zajednici ....piupiu wrote:
Evo ti malo:
Nedostatak objektivnosti prema stranim nacijama
upravo je notoran. Svakodnevno se druga
nacija prikazuje kao potpuno izopačena i zla,
dok je vlastita nacija simbol svega što je dobro
i uzvišeno. Sve se akcije neprijatelja ocjenjuju
jednim mjerilom — svaka akcija vlastite nacije
drugim. Čak i ispravna djela neprijatelja smatraju
se kao znak posebne pokvarenosti, smiš-
ljeni da zavaraju nas i svijet, dok su naša loša
djela nužna i opravdana uzvišenim ciljevima kojima
služe. I zaista, istražimo li odnose među
nacijama, kao i odnose među pojedincima, dolazimo
do zaključka da je objektivnost izuzetak,
a veći ili manji stupanj narcističkog iskrivljenja
pravilo.....
Da kompletiramo: Erick Fromm Germany
fatamorgana wrote:Da kompletiramo: Erick Fromm Germany
Ih, pa nismo mi izmislili nacionalizam. Mi smo samo dobri učenici.fatamorgana wrote: Eriše, Eriše, ti k'o da si nam ovaj katul ferman pis'o u Briselu, u susjednoj nam i nadasve prijateljskoj Europskoj Zajednici ....
ZnaĆi tako nam grah pao ....
P.S. Ono dalje što piše o vjeri sam pobrisao da nebi oni s religije pročitali!
fatamorgana wrote:Da kompletiramo: Erick Fromm Germany
medvjed23 wrote:ja znadem da je moja savjest čista i nemam šta kriti, te stoga nemam ništa protiv vještačenja o avutentičnosti snimka koji sam priložijo.. međutim, imam primjedbu glede ličnosti vještaka, tačnije njegove nepristrasnosti.. naime, postoji osnovana sumnja da je džon kliz, skupa sa drugooptuženom, dio zavjereničke skupine, oformljene sa ciljem kaljanja mog ugleda i rušenja mog pojetskog avtoriteta.. u tom smislu, izjavljujem prigovor i molim kadiju da jedan primjerak uloži u sudski spis.. na..