Sinoc me je zato popravio, a i veca kvota je na Lavala bila, jb, ipak su duplo jeftiniji od Eviana (vidi transfermakt). Ipak, slabo ce im to pomoci dokle god ih ovaj vodiaut wrote:Mislim, na kladari.
Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#1926 Re: Safet Sušić - Pape
-
teta marica druga
#1927 Re: Safet Sušić - Pape
Jao što mi je odnekud poznat ovaj tvoj stil pisanja, ali nikako da skontam od kuda?A1fa wrote:Sinoc me je zato popravio, a i veca kvota je na Lavala bila, jb, ipak su duplo jeftiniji od Eviana (vidi transfermakt). Ipak, slabo ce im to pomoci dokle god ih ovaj vodiaut wrote:Mislim, na kladari.
- A1fa
#1928 Re: Safet Sušić - Pape
Manje razmisljaj o meni, vas problem se zove Albert Cartier, novi menager ekipe Sochauxa koji trazi prvu pobjedu na klupi ekipe koja je ionako kvalitetnija od Eviana...teta marica druga wrote:Jao što mi je odnekud poznat ovaj tvoj stil pisanja, ali nikako da skontam od kuda?A1fa wrote:Sinoc me je zato popravio, a i veca kvota je na Lavala bila, jb, ipak su duplo jeftiniji od Eviana (vidi transfermakt). Ipak, slabo ce im to pomoci dokle god ih ovaj vodiaut wrote:Mislim, na kladari.
-
aut
#1929 Re: Safet Sušić - Pape
Evo odoh da vidim.A1fa wrote:Sinoc me je zato popravio, a i veca kvota je na Lavala bila, jb, ipak su duplo jeftiniji od Eviana (vidi transfermakt). Ipak, slabo ce im to pomoci dokle god ih ovaj vodiaut wrote:Mislim, na kladari.
- luckylaka
#1930 Re: Safet Sušić - Pape
Safet je juce izveo podmladjenu ekipu u kupu i od standardnih igraca samo je 9 nastupilo juce,dakle cak dva igraca je sacuvao za petak.Malo ozbiljnije.Ponekad pomislim da bi se mozda manje pljuvalo po karadzicu da je odveo reprezentaciju na svjetsko nego Safet.Bas ne kontam
- A1fa
#1931 Re: Safet Sušić - Pape
Ko pljuje? Pa niko mu ne psuje mater niti mu je kad psovao, barem od nas sto smo do tvog dolaska bili onlineluckylaka wrote:Safet je juce izveo podmladjenu ekipu u kupu i od standardnih igraca samo je 9 nastupilo juce,dakle cak dva igraca je sacuvao za petak.Malo ozbiljnije.Ponekad pomislim da bi se mozda manje pljuvalo po karadzicu da je odveo reprezentaciju na svjetsko nego Safet.Bas ne kontam
Al' evo, zbog ovakvih stvari mu zelim da ga Sochaux nakanta 5:0 u petak:
Safet i Sejo Sušić, otac i amidža našeg reprezentativca iz Hajduka Tina Sušića, razočarani su u Mehmeda Baždarevića.
Safet i Sejo zamjerili su dugogodišnjem prijatelju zato što ignoriše veznjaka Hajduka, dok on svojim igrama drži Bile u vrhu tabele hrvatskog nogometnog šampionata, piše Avazov Sport.
Prema istom izvoru, Safet i Sejo ne žele javno polemizirati s bh. selektorom, pogotovo ne uoči utakmica baraža, ali smatraju nedopustivim i štetnim za reprezentaciju ignorisanje Tina Sušića. Naročito u situacija kada BiH nema veznjaka koji trkački može zamijeniti Bešića i rasteretiti Miralema Pjanića.
Braću Sušić još više boli što Meša Tina zove “reda radi”, iako je po trenutnoj formi među pet najboljih naših igrača. Navodno, Meša i Sušići su razmijenili i nekoliko SMS poruka na ovu temu…
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1932 Re: Safet Sušić - Pape
Cuj Avazov sport

- trcicu trceci
#1933 Re: Safet Sušić - Pape
kakvi debili jebem im sve, jos bezveze unose nemir i dezinformacije....kakav sljam
-
SSemir
#1934 Re: Safet Sušić - Pape
i sad ce se maloumni idioti primiti na ovu vijest, i o tome ce nastati na desetine clanaka, a idioti ce nastaviti da pljuju i stvaraju negativnu atmosferu..
budimo realni, takvih je puna bosna, pa i ovaj forum
- ultima_palabra
#1935 Re: Safet Sušić - Pape
Ali fakat nema smisla takav trkački kapacitet držati na klupi... mali je mogao igrati za Belgiju da ne potiče iz patriotske familije.
- A1fa
#1936 Re: Safet Sušić - Pape
Jah, šestar ima veći radijus kretanja od njegaultima_palabra wrote:Ali fakat nema smisla takav trkački kapacitet držati na klupi... mali je mogao igrati za Belgiju da ne potiče iz patriotske familije.
Jbg, propade im investicija, šta ovu dvojicu košta da se malo natovare starom haveru preko SMS-ova nebil Tino upao u ovih 25 igrača koje najavljuje Meša.
-
teta marica druga
#1937 Re: Safet Sušić - Pape
Ahahahah čuj vaš? To je nešto u stilu "sam protiv svih".A1fa wrote:Manje razmisljaj o meni, vas problem se zove Albert Cartier, novi menager ekipe Sochauxa koji trazi prvu pobjedu na klupi ekipe koja je ionako kvalitetnija od Eviana...
-
teta marica druga
#1938 Re: Safet Sušić - Pape
SSemir wrote:i sad ce se maloumni idioti primiti na ovu vijest, i o tome ce nastati na desetine clanaka, a idioti ce nastaviti da pljuju i stvaraju negativnu atmosferu..
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1939 Re: Safet Sušić - Pape
haj ba nema baba i amiđe nekog fudbalera koji nisu ljuti na selektora što im ne zove mladunćeA1fa wrote:Ko pljuje? Pa niko mu ne psuje mater niti mu je kad psovao, barem od nas sto smo do tvog dolaska bili onlineluckylaka wrote:Safet je juce izveo podmladjenu ekipu u kupu i od standardnih igraca samo je 9 nastupilo juce,dakle cak dva igraca je sacuvao za petak.Malo ozbiljnije.Ponekad pomislim da bi se mozda manje pljuvalo po karadzicu da je odveo reprezentaciju na svjetsko nego Safet.Bas ne kontam
Safet i Sejo Sušić, otac i amidža našeg reprezentativca iz Hajduka Tina Sušića, razočarani su u Mehmeda Baždarevića.
Safet i Sejo zamjerili su dugogodišnjem prijatelju zato što ignoriše veznjaka Hajduka, dok on svojim igrama drži Bile u vrhu tabele hrvatskog nogometnog šampionata, piše Avazov Sport.
Prema istom izvoru, Safet i Sejo ne žele javno polemizirati s bh. selektorom, pogotovo ne uoči utakmica baraža, ali smatraju nedopustivim i štetnim za reprezentaciju ignorisanje Tina Sušića. Naročito u situacija kada BiH nema veznjaka koji trkački može zamijeniti Bešića i rasteretiti Miralema Pjanića.
Braću Sušić još više boli što Meša Tina zove “reda radi”, iako je po trenutnoj formi među pet najboljih naših igrača. Navodno, Meša i Sušići su razmijenili i nekoliko SMS poruka na ovu temu…
A Sajo ako je pametan šutijo bi s obzirom da je propo ko selektor onog trenutka kad je petljo i lago samo da malog Rin tin-tina povede u Brazil.
-
teta marica druga
#1940 Re: Safet Sušić - Pape
@mujica, pa šta je ovo, nije valjda da i ti vjeruješ u to što piše Avaz?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1941 Re: Safet Sušić - Pape
Ama, ozbiljno se ljudi primaju na vijest Avazovog sporta koju niko drugi nije objavio?
Ovo je u rangu lose meksicke sapunice, tako je los scenario
Ovo je u rangu lose meksicke sapunice, tako je los scenario
- A1fa
#1942 Re: Safet Sušić - Pape
Ne, to je ono u stilu, da taj čovjek stoji kao prepreka Safetu da ga spominjemo u kontekstu trenera Eviana....samim time on će biti taj koji će ukinuti ovu temu i papetoljupce poslati na aparateteta marica druga wrote:Ahahahah čuj vaš? To je nešto u stilu "sam protiv svih".A1fa wrote:Manje razmisljaj o meni, vas problem se zove Albert Cartier, novi menager ekipe Sochauxa koji trazi prvu pobjedu na klupi ekipe koja je ionako kvalitetnija od Eviana...![]()
- luckylaka
#1943 Re: Safet Sušić - Pape
A1fa wrote:Ko pljuje? Pa niko mu ne psuje mater niti mu je kad psovao, barem od nas sto smo do tvog dolaska bili onlineluckylaka wrote:Safet je juce izveo podmladjenu ekipu u kupu i od standardnih igraca samo je 9 nastupilo juce,dakle cak dva igraca je sacuvao za petak.Malo ozbiljnije.Ponekad pomislim da bi se mozda manje pljuvalo po karadzicu da je odveo reprezentaciju na svjetsko nego Safet.Bas ne kontam
- A1fa
#1944 Re: Safet Sušić - Pape
Od kad ti od bukvalca predje u one sto citaju izmedju redova?
Ja vjerujem da su Susici sigurno pokusali, pa to je manji bezobrazluk od onog sta su nama svima javno priredjivali...takodjer vjerujem da ce mu Mesa blokirati pozive
Ja vjerujem da su Susici sigurno pokusali, pa to je manji bezobrazluk od onog sta su nama svima javno priredjivali...takodjer vjerujem da ce mu Mesa blokirati pozive
-
teta marica druga
#1945 Re: Safet Sušić - Pape
Ma jbeš Avaz, važno je da je Safet Sušić prvi i jedini koji je odveo BIH na jedno veliko takmičenje. Hvala Safeteeeeeeeee! Živjela 
- House
#1946 Re: Safet Sušić - Pape
Ibišević i Hajrovićteta marica druga wrote:Ma jbeš Avaz, važno je da je Safet Sušić prvi i jedini koji je odveo BIH na jedno veliko takmičenje. Hvala Safeteeeeeeeee! Živjela
-
teta marica druga
#1947 Re: Safet Sušić - Pape
Hvala Ibiševiću i Hajroviću, ali ipak najveće hvala našem najboljem selektoru koji je pogodio izmjenu sa Hajrovićem. Ostalo je historija. Hvala Pape za prelijepe trenutke koje su svi građani BIH doživjeli onaj dan kad si nas predvodeći našu jednu i jedinu BIH odveo na svjetsko prvenstvo u Brazil. Hvala Safeteeeeee.House wrote:Ibišević i Hajrovićteta marica druga wrote:Ma jbeš Avaz, važno je da je Safet Sušić prvi i jedini koji je odveo BIH na jedno veliko takmičenje. Hvala Safeteeeeeeeee! Živjela
-
Fudo387
#1949 Re: Safet Sušić - Pape
Sumnjam, izmedju njih dvojice ima sasvim sigurno vise respekta i postovanja jednog prema drugom nego sto to forumska laprdala misle.A1fa wrote:Ja vjerujem da su Susici sigurno pokusali, pa to je manji bezobrazluk od onog sta su nama svima javno priredjivali...takodjer vjerujem da ce mu Mesa blokirati pozive
To su radne kolege, drugovi, teski haveri. Igrali su skupa, nekad protiv, i nikad za nikad niko od njih dvojice nista ruzno nije rekao jedan
o drugom. Uostalom, Mesa je od Safeta vjerovatno i naucio dosta toga kad je u pitanju fudbalska igra.
Jedan Piksi je svojevremeno izjavio kako mu uopste nije tesko bilo da trci malo vise nego sto bi trebao, samo za to da Safet koji je
bio u podmaklim godinama bude pored njega u ekipi, jer jarane, jedan je Pape.