Pa dobro i to je pomak.kloniran wrote:
a i ovaj rok za gasenje broja im nije 90 dana, 90 dana te mogu dobiti a ti ne mozes nikog, a sam broj se moze ponovo aktivirati unutar 365 dana
Mic po Mic pa mozda i Mi dodzemo na bolje.
Moderator: Benq
Pa dobro i to je pomak.kloniran wrote:
a i ovaj rok za gasenje broja im nije 90 dana, 90 dana te mogu dobiti a ti ne mozes nikog, a sam broj se moze ponovo aktivirati unutar 365 dana
Ti kad napises 4723. post mozda i dobijes odgovor,mjunik boy wrote:i da li se neki od operatera oglasio da li ce ispostovat te odluke, ili je to sve tresla se gora rodio se miš
Joj sto svi ovak lazu.kloniran wrote:2 GB neogranicenog mobilnog interneta
Ma znam to.mjunik boy wrote:pa to "neograničenog mobilnog interneta" misli na flat opciju, da poslije isteka te predviđene količine od npr. 2 GB po maximalnoj brzini, daje ograničenu brzinu od 64 Kbps ili u boljoj varijanti 128 KbpsVizionar 1985 wrote:Joj sto svi ovak lazu.kloniran wrote:2 GB neogranicenog mobilnog interneta
Neogranicen a uspore ga da ne mozes ni stranicu otvorit.
Kak bi ih Ljudi Narod u Americi tuzio za Lazno Reklamiranje.
Ma supac.. Lopovi svi skoro.
Ma taki su Oni ko Bankari (Lihvari).mjunik boy wrote:zavisi kako ko tumači
u principu jest neograničen, jer imaju i ove verzije kad je "ograničen" kao kod mini15, gdje kad potrošiš 100 MB![]()
onda nemaš više interneta
kod ovih "neograničenih" imaš i dalje internet sve do kraja obračunskog perioda, mada po nižoj brzini a kad ispucaš datu količinu po maximalnoj
E bravoVizionar 1985 wrote:Ma taki su Oni ko Bankari (Lihvari).mjunik boy wrote:zavisi kako ko tumači
u principu jest neograničen, jer imaju i ove verzije kad je "ograničen" kao kod mini15, gdje kad potrošiš 100 MB![]()
kod ovih "neograničenih" imaš i dalje internet sve do kraja obračunskog perioda, mada po nižoj brzini a kad ispucaš datu količinu po maximalnoj
Bankari daju jednu Kamatu al ti uceraju Nekom drugom Kamatom il Necim drugim.
Svicarci i sl.
Ma zajebao sam sebe sam davno.uvijekIInikadI wrote:E bravoVizionar 1985 wrote:Ma taki su Oni ko Bankari (Lihvari).mjunik boy wrote:zavisi kako ko tumači
Bankari daju jednu Kamatu al ti uceraju Nekom drugom Kamatom il Necim drugim.
Svicarci i sl.A ko li tebi SVE uceruje izmedju rogova?
sad ce demantovati ovi iz telekoma da je to laz ,prevara ali mi smo najjeftiniji ovo ono ahahahhahaha ono napepeljara wrote:Jel ovo validno - tacno?
Ti izgleda nisi ni procitao za sta je nagrada dok pricas o cijeni. Inace, kod ovakvih ide po principu ja tebi pare, ti meni nagradu. Sto se kvalitete tice mislim da tu nema dileme, a ko mora neka kupuje nagrade.smeker28 wrote:sad ce demantovati ovi iz telekoma da je to laz ,prevara ali mi smo najjeftiniji ovo ono ahahahhahaha ono napepeljara wrote:Jel ovo validno - tacno?
ma hajde? ko je to najkvalitetniji?mirza_15 wrote:... Sto se kvalitete tice mislim da tu nema dileme, a ko mora neka kupuje nagrade.
mirza_15 wrote: Ti izgleda nisi ni procitao za sta je nagrada dok pricas o cijeni. Inace, kod ovakvih ide po principu ja tebi pare, ti meni nagradu. Sto se kvalitete tice mislim da tu nema dileme, a ko mora neka kupuje nagrade.

Oni koje ti najvise mrzis. Ovu tvrdnju bih mogao i dokazati, ali posto je zabranjeno komentarisanje rada administracije bojim se da bi jedva docekao da mi spucas ban. To je za ovaj drugi dio tvrdnje, a prvi se moze dokazati mjerljivim parametrima za razliku od navodnog ispitivanja 1.200 korisnika. Recimo broj baznih stanica, pokrivenost i tako to. To ako govorimo o kvalitetu. Ako cete o necem drugom onda slobodno opletite bez mene.hakazvaka wrote:ma hajde? ko je to najkvalitetniji?mirza_15 wrote:... Sto se kvalitete tice mislim da tu nema dileme, a ko mora neka kupuje nagrade.
BH Mobile.hakazvaka wrote:ma hajde? ko je to najkvalitetniji?mirza_15 wrote:... Sto se kvalitete tice mislim da tu nema dileme, a ko mora neka kupuje nagrade.
Bezpredmetno je spominjanje rada administracije u ovoj diskusiji, ja sam ovdje korisnik kao i svi ostali. Niko nikad nije iskljucen radi argumentovane rasprave na temi, bez vrijedjanja.mirza_15 wrote:Oni koje ti najvise mrzis. Ovu tvrdnju bih mogao i dokazati, ali posto je zabranjeno komentarisanje rada administracije bojim se da bi jedva docekao da mi spucas ban. To je za ovaj drugi dio tvrdnje, a prvi se moze dokazati mjerljivim parametrima za razliku od navodnog ispitivanja 1.200 korisnika. Recimo broj baznih stanica, pokrivenost i tako to. To ako govorimo o kvalitetu. Ako cete o necem drugom onda slobodno opletite bez mene.hakazvaka wrote:ma hajde? ko je to najkvalitetniji?mirza_15 wrote:... Sto se kvalitete tice mislim da tu nema dileme, a ko mora neka kupuje nagrade.