Davno uočeno, pusti se orgijanje početnika hladno.tataćusak wrote:Zanimljivo je da na temama politike na klixu uvijek pobijede "četnici" i "ustaše". Čmoljo hladno pobanuje sve bošnje. Nevjerovatno ali stalno isto.
A o temi, drago mi je pa je SDA proglasila dan žalosti u FBiH.
TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
-
Mohamad Sissoko
#1926 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1927 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
to zato što sam četnik.tataćusak wrote:Zanimljivo je da na temama politike na klixu uvijek pobijede "četnici" i "ustaše". Čmoljo hladno pobanuje sve bošnje. Nevjerovatno ali stalno isto.
- House
#1928 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
archi_a wrote:
Ma sta nije vikao, ima da je vikao, a i da nije, onda mora da je pomislio da povice. Pa sta ako nije vehabija, makar je kupio mobitel kod vehabije. Samim tim on je "vehabista"-bosnjak, islamista terorista.![]()
Ima to da Gvozden Sarac upakuje u prilog pa makar morao sam u mikrofon zatekbirati. Ptpc mora drzati paznju svojih vjernih gledalaca. Ima da se prica o ovome i kad budu prenosili neku fudbalsku utakmicu. Samo krvavo, samo ekskluziva. Pucanj u srpsku.
objasnio
- lijek-za-sve
#1929 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
sinuhe wrote:
Koga? pedera ili ubica? Cao vehabija.
evo kako se ovde generalizuje i vrijedja,ja s njima imam veze isto ko i ti,onoliko koliko sam ja garantujem ti da si ti dvaput vise
- Chmoljo
#1931 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
i ja skoknem do Fahdove džamije.lijek-za-sve wrote:sinuhe wrote:
evo kako se ovde generalizuje i vrijedja,ja s njima imam veze isto ko i ti,onoliko koliko sam ja garantujem ti da si ti dvaput vise
al ionako su vehabije i četnici isto, pa sam u svom elementu
-
Hadzi Lojo
#1932 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ovo mi sve mirise na igranku zapada, sve je ovo kontra Rusiji u vezi Ukrajine, tamo su izgubili rat pa ce se ovdje namiriti saq Rusima.
- House
#1933 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
odoh igrati GTA V
jebeš ovo
-
155_mm
#1934 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
jos kad bi po njegovoj zelji se prilikom tih racija koristila metoda "baliji metak u celo jer on drugo nista i ne razumije".bh.tornjak wrote:Lepi_Lukic wrote:Kao sto sam vec nekoliko puta danas pisao, dva su moguca scenarija, prvi jeste da BIH kao drzava u svom punom kapacitetu krene u "obracun" ili da to ipak ucini RS. sa svojim institucijama , samo se onda bojim na sta ce to liciti i kakve ce sve posljedice imati, prvi nacin svakako da je prihvatljiviji izmnogo razloga.
Realno je ocekivati policijske akcije u toku noci ...
eeeee...na tome se i (pokusava) da radi....
Zbog toga i ono orgijanje na RS-ovoj TV....i "nekim" portalima....novinama....itd...
PS.
preCjednik je konacno presao s rijeci na djela.....igre mogu da pocnu....
to bi bio vrhunac onog sinocnjeg svrsavanja na srpskim televizijama.
- lijek-za-sve
#1935 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
znaci ti si onaj sto cudno klanjaChmoljo wrote:
i ja skoknem do Fahdove džamije.
- Lepi_Lukic
#1936 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Pretjerujes archi i to malo vise ...House wrote:archi_a wrote:
Ma sta nije vikao, ima da je vikao, a i da nije, onda mora da je pomislio da povice. Pa sta ako nije vehabija, makar je kupio mobitel kod vehabije. Samim tim on je "vehabista"-bosnjak, islamista terorista.![]()
Ima to da Gvozden Sarac upakuje u prilog pa makar morao sam u mikrofon zatekbirati. Ptpc mora drzati paznju svojih vjernih gledalaca. Ima da se prica o ovome i kad budu prenosili neku fudbalsku utakmicu. Samo krvavo, samo ekskluziva. Pucanj u srpsku.
objasnio
Zna se sta je uzvikivao sto je i povrdjeno i zna se iz kojih pobuda je ucinio djelo terorizma, sve ostalo je manje vazno, druzio se sa vehabijama koji su mu isprali mozak, sto mu je i majka povrdila, a ovo samoinicijativno guranje Bosnjaka medju teroriste s tvoje strane govori opet o nekim tvojim nazovi ih licnim pobudama, ocito da je mnogima trn u oko kvalificiranje ovog akta kao terorizam, pa se boje da se cijeli Bosnjacki narod ne oznaci teroristima sto je i suvisno za komentarsati
Last edited by Lepi_Lukic on 28/04/2015 20:06, edited 1 time in total.
- zambaklija
#1937 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Metkom u čelo iz pumparice?? E jbga sada usra i kafanu i gazdu i goste i sve živoLepi_Lukic wrote:Jel ti znas razliku izmedju slike i snimka !?House wrote:Megafon2 wrote:
Gdje je snimak?
Zašto su svi svjedoci rekli da je vikao? Dogovorili se u trenutku pucnjave da će to izjaviti? Na putu do bolnice ih nazvao Dodik i rekao da kažu da je vikao? Po faci su skontali da je musliman, pa su odmah pričali da je vikao alahu ekber.
![]()
Sve se svodi na rekla kazala, jedan medij jedno, drugi drugo i tako ukrug, covjek fino pita gdje je snimak na koji se svi pozivate, kao cuje se sta terorista govori, i ja pitam gdje je snimak ??
- O'zone
- Globalni moderator
#1938 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
E haj mi ti onda malo o tim mudersivom "nadahnujucim" hutbama... što lepi spominjeChmoljo wrote:i ja skoknem do Fahdove džamije.lijek-za-sve wrote:sinuhe wrote:
-
fantabox
#1939 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Jes, jes! Baš sam kontao napisati slično, plus ja bih dodao u formulu još i Palestinu, Iran, Izrael, Kubu, Visocke piramide, Marsovce, Somaliju, cijene zlata, nafte, masone, Wall Street, blablabla...Hadzi Lojo wrote:Ovo mi sve mirise na igranku zapada, sve je ovo kontra Rusiji u vezi Ukrajine, tamo su izgubili rat pa ce se ovdje namiriti saq Rusima.
-
Walther
#1940 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
RTRS, fasizam uzeo maha... specialni program "Pucanj u Srpsku"...patriotizam i kurci palci.... Prave clipping meksicke stampe o islamstickom napadu...fantabox wrote:Jes, jes! Baš sam kontao napisati slično, plus ja bih dodao u formulu još i Palestinu, Iran, Izrael, Kubu, Visocke piramide, Marsovce, Somaliju, cijene zlata, nafte, masone, Wall Street, blablabla...Hadzi Lojo wrote:Ovo mi sve mirise na igranku zapada, sve je ovo kontra Rusiji u vezi Ukrajine, tamo su izgubili rat pa ce se ovdje namiriti saq Rusima.
gdje je SIPA
Last edited by Walther on 28/04/2015 20:13, edited 1 time in total.
- tataćusak
#1941 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Ne znam šta bih ti rekao na to tvoje.Chmoljo wrote:to zato što sam četnik.tataćusak wrote:Zanimljivo je da na temama politike na klixu uvijek pobijede "četnici" i "ustaše". Čmoljo hladno pobanuje sve bošnje. Nevjerovatno ali stalno isto.
Pratim sve teme na klixu već 5-6 godina, rjeđe pišem, ali na političkim temama redovno "pobijede" ovi koje sam naveo. Konstantno puštaš, što je simptomatično, jednog trola jer to ljudima povuče živac, pa ih onda pošalješ u banoviće. Znam da nije dozvoljeno ni komentarisanje rada administracije ali osjećao sam potrebu da nešto napišem. Ako već hoćeš što ne banuješ ovog što provocira a i poziva na ubijanje, makar terorista, jer u ovoj državi to ni jednim zakonom nije dozvoljeno. Ja kol'ko znam nema smrtne kazne, nažalost, ali je nema.
Trebao bi povesti računa malo i o naslovu teme jer će možda već sutra biti nekih novih dokaza koji će pobiti, možda neutemeljenu, tvrdnju da je ovo bio teroristički napad. Tol'ko od mene, bar što se tiče tvoje administracije foruma.
- Chmoljo
#1942 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
lijek-za-sve wrote:
znaci ti si onaj sto cudno klanjaoho ti se kad maletic cuje
nadahne da kolješ...O'zone wrote:
E haj mi ti onda malo o tim mudersivom "nadahnujucim" hutbama... što lepi spominje
kurbane.
razvuče čovjek pa se ogladni
- bingov buraz
#1943 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Pa nije cetnik da ubija djecu.Lepi_Lukic wrote:ZVORNIK STREPI : A šta bi bilo da je upao u školu?
ZVORNIK - Dan posle ubistva policajca Dragana Đurića i ranjavanja dvojice njegovih kolega u gradu na Drini vlada prividan mir. Na ulicama nije primetno prisusutvo velikih policijskih snaga, sve institucije i preduzeća u gradu rade, a ispred škola i vrtića su pojačana dežurstva. Bašte ugostiteljskih objekata su pune i jedino po ugašenoj muzici se može primetiti da situacija u gradu nije uobičajena...
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/554616 ... ao-u-skolu
- Lepi_Lukic
#1944 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
@O'zone, o muderisu je sve vec jasno, ratni komadant radikalne teroristicke vojne formacije nesto nalik jedinici "al mudzahid" (negdje oko Konjica bio u rat), licno sam bio prisutan na dzuma namazu negdje 2004.-2005. kada je opleo po Amerikancima nazivajuci ih bastardima a tadasnjeg americkog ambasadora u bih psetom
Najvise mi se zgadio kada je ozenio 17.godisnju djevojku (ima covjek vise zena) prije par godina, dijete je bez oba oca i po njihovoj logici ozenio je serijatski da kao ima dom
Veoma podla osoba, narodski receno zna se uvuci pod kozu pogotovi djeci i omladini ...
Najvise mi se zgadio kada je ozenio 17.godisnju djevojku (ima covjek vise zena) prije par godina, dijete je bez oba oca i po njihovoj logici ozenio je serijatski da kao ima dom
Veoma podla osoba, narodski receno zna se uvuci pod kozu pogotovi djeci i omladini ...
- O'zone
- Globalni moderator
#1945 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
E to vala jest nikad da završiChmoljo wrote:lijek-za-sve wrote:
znaci ti si onaj sto cudno klanjaoho ti se kad maletic cuje
![]()
nadahne da kolješ...O'zone wrote:
E haj mi ti onda malo o tim mudersivom "nadahnujucim" hutbama... što lepi spominje
kurbane.
razvuče čovjek pa se ogladni
-
155_mm
#1946 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
i sta sa njim onda? imas neki prijedlog?Lepi_Lukic wrote:@O'zone, o muderisu je sve vec jasno, ratni komadant radikalne teroristicke vojne formacije nesto nalik jedinici "al mudzahid" (negdje oko Konjica bio u rat), licno sam bio prisutan na dzuma namazu negdje 2004.-2005. kada je opleo po Amerikancima nazivajuci ih bastardima a tadasnjeg americkog ambasadora u bih psetom![]()
Najvise mi se zgadio kada je ozenio 17.godisnju djevojku (ima covjek vise zena) prije par godina, dijete je bez oba oca i po njihovoj logici ozenio je serijatski da kao ima dom![]()
- Tvrtko II Kotromanić
#1947 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
ehehheLepi_Lukic wrote:@O'zone, o muderisu je sve vec jasno, ratni komadant radikalne teroristicke vojne formacije nesto nalik jedinici "al mudzahid" (negdje oko Konjica bio u rat), licno sam bio prisutan na dzuma namazu negdje 2004.-2005. kada je opleo po Amerikancima nazivajuci ih bastardima a tadasnjeg americkog ambasadora u bih psetom![]()
Najvise mi se zgadio kada je ozenio 17.godisnju djevojku (ima covjek vise zena) prije par godina, dijete je bez oba oca i po njihovoj logici ozenio je serijatski da kao ima dom![]()
hehhehe
dobar si ti
-
Hadzi Lojo
#1948 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Mora da su mu glavu spahtlom skupljali po stanici, zajebana je pumparica.
- joint union
#1949 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Cuj bez oba oca?Lepi_Lukic wrote:@O'zone, o muderisu je sve vec jasno, ratni komadant radikalne teroristicke vojne formacije nesto nalik jedinici "al mudzahid" (negdje oko Konjica bio u rat), licno sam bio prisutan na dzuma namazu negdje 2004.-2005. kada je opleo po Amerikancima nazivajuci ih bastardima a tadasnjeg americkog ambasadora u bih psetom![]()
- Lepi_Lukic
#1950 Re: TERORISTIČKI NAPAD U ZVORNIKU
Kao imam u cijoj se dazmiji okupljaju vehabije i najradikalniji otpad te vrste, makar ga privesti na informativni razgovor, posto vec znam da je sama dzamija pod primsotrom vec godinama, ako se zna ko se u toj dzamiji, okuplja, ko dolazi i sl. onda bi se barem o tome moralo povesti racuna, ako nista sada kada je podlo tlo za takve stvari155_mm wrote:i sta sa njim onda? imas neki prijedlog?Lepi_Lukic wrote:@O'zone, o muderisu je sve vec jasno, ratni komadant radikalne teroristicke vojne formacije nesto nalik jedinici "al mudzahid" (negdje oko Konjica bio u rat), licno sam bio prisutan na dzuma namazu negdje 2004.-2005. kada je opleo po Amerikancima nazivajuci ih bastardima a tadasnjeg americkog ambasadora u bih psetom![]()