Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- luckylaka
#1926 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Bravo Mesha ne daj hasumima da se hrane,,Baždarević: Ne slažem se sa brzom odlukom Bayera, branit ću Spahića koliko mogu"
Nisi jedini Mesha
-
vryzas
#1927 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
5 0 5 wrote:mah. forumas LACKY! je kidnapovao reprezentaciju bosne i hercegovine samo za sebe. on je autoritet da kaze ko voli, ko ne voli reprezentaciju, pa i drzavu bosnu i hercegovinu. on ima pravo da psuje majku bivsem selektoru, a kada tog istog selektora kritikuju drugi, onda on proziva, prijavljuje, zali se i prijeti. ako neko spominje igrace koje selektor nije zvao, onda on te igrace naziva propalicama, antitalentima iz propalih liga. kasnije ih dize u zvijezde.samkoF wrote: Upravo tako I meni je govorio da sam na ignore listi ima godina I vise a eto opet replicira svaki post![]()
![]()
, znas kad on stavi na ignore samo kad ga huja uhvati , kad bi kao kocijas psovao I vrijedjao a boji se bana e tad mozda stavi na ignore dok ga huja prodje jer zna da argumenata nema jer se I sam u lazima svojim petlja , eto vec je poceo sa uvredama , da vidimo dokle ce
![]()
![]()
![]()
Kad se samo sjetim kad je susicu psovao pa onda govorio da nije , uvijek svi drugi lazu samo on ne , tipicni neobrazovani , podmukli , drski, tvrdoglavi seljak sa grmeca.
no, da ne analiziram covjeka koji je ostao zaglavljen u prvoj polovici devedesetih, sto je ustvari najgori period nase domovine. ono sto mi najvise smeta je to da on uspijeh reprezentacije uzima kao svoj argument protiv drugih forumasa, pa daje utisak kao da je ostalima krivo kada nasa reprezentacija pobjedjuje. isto kao da mi jedemo sebi jetru, a on likuje. to je jako nisko. na stranu to sto je obicni poltron i bez imalo stida i obraza.
srecom, stavio nas je na tu magicnu listu. mozemo ga tracati, a njega nece uzbuditi.![]()
Gdje se prijavljuje za tu listu
-
5 0 5
#1928 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
samo ga pitaj gdje mu je safet?vryzas wrote:![]()
Gdje se prijavljuje za tu listu![]()
-
vryzas
#1929 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Negdje juznije koliko sam cuo5 0 5 wrote:samo ga pitaj gdje mu je safet?vryzas wrote:![]()
Gdje se prijavljuje za tu listu![]()
-
vryzas
-
5 0 5
#1931 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
kako juznije? eeee, lijepa vremena kada je kolega iz amerike vazio da imamo srece sto je sajo patriJot i da bi inace mogao trenirati bilo koji klub na svijetu, ali eto, voli bosnu. ni pare mu nisu bitne. gdje bi Mi nasli takvog trenercinu za 5 hiljada maraka. lijepa vremena za naseg najuspjesnijeg forumasa u istoriji reprezentacije bosne i hercegovine.vryzas wrote: Negdje juznije koliko sam cuo...kazu, uskoro ce savezu prezentovati plan i program...prezentacija na vhs-u.
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aO5Beq-D74A[/youtube
-
SSemir
#1932 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
s vremena na vrijeme bacim oko na ovu temu. vryzas, ja nikad nisam vidio da ti napises neki post u kojem iznosis svoje misljenje, pokreces neku temu ili nesto slicno. svi tvoji postovi se svode na citiranje i slaganje sa necijim misljenjem, bespotrebne upadice, pokusaj nekih fazona...vryzas wrote:Zaboravih...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti si jedan od onih forumasa cije odsustvo niko ne bi primijetio, mjesec dana da ne napises nista, niko ne bi primijetio
- luckylaka
#1933 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
@SSemir sto se zamaras glupim postovima.Vidis mene.Samo jedna mala kritika gospodina moderatora Libera ucinila je da nikada vise ne obracam paznju na mucke provokatore ili glupe postove koji ne kazu nista.Procitas i kazes u sebi koji ....ali ne reagujes.Inace tema je Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacijeSSemir wrote:s vremena na vrijeme bacim oko na ovu temu. vryzas, ja nikad nisam vidio da ti napises neki post u kojem iznosis svoje misljenje, pokreces neku temu ili nesto slicno. svi tvoji postovi se svode na citiranje i slaganje sa necijim misljenjem, bespotrebne upadice, pokusaj nekih fazona...vryzas wrote:Zaboravih...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti si jedan od onih forumasa cije odsustvo niko ne bi primijetio, mjesec dana da ne napises nista, niko ne bi primijetio
-
vryzas
#1934 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Subjektivno misljenje, a vjerovatno je razlog to sto "s vremena na vrijeme bacis oko".SSemir wrote:s vremena na vrijeme bacim oko na ovu temu. vryzas, ja nikad nisam vidio da ti napises neki post u kojem iznosis svoje misljenje, pokreces neku temu ili nesto slicno. svi tvoji postovi se svode na citiranje i slaganje sa necijim misljenjem, bespotrebne upadice, pokusaj nekih fazona...vryzas wrote:Zaboravih...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Btw. priznajem da sam bio aktivniji na temi o proslom selektoru a.k.a. struĆnjaku.
- Pismonosa
#1935 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Bogme, naš laka koristi ovaj ignore ko VBR 
- luckylaka
#1936 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Pismonosa wrote:Bogme, naš laka koristi ovaj ignore ko VBR
- GeneralBHF
#1937 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Koliko mi vrijeme dozvoljava toliko i udjem na forum a vidim da se nista nije promijenilo kao u stara vremena samo se raspravlja o svim temama ali ne onoj koja nosi naslov.
Svidja mi se kod Bazdarevica da konstantno komunicira sa igracima i daje im podrsku.
Citam da je Spahu zvao 5 puta u periodu od 2 dana jer sigurno moze dati neki savjet kao sto je i sam sve to prosao ako ne isto bar je bio u slicnim situacijama.
Svidja mi se kod Bazdarevica da konstantno komunicira sa igracima i daje im podrsku.
Citam da je Spahu zvao 5 puta u periodu od 2 dana jer sigurno moze dati neki savjet kao sto je i sam sve to prosao ako ne isto bar je bio u slicnim situacijama.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1938 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
do sad najjači potezSelektor Baždarević podržao kuhare koji prave čorbu za Guinnessa
- ljevoruki
#1939 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Jbg, on kusa sto mu je drugi skuh'o.JoseMujica wrote:do sad najjači potezSelektor Baždarević podržao kuhare koji prave čorbu za Guinnessa
- phillie
#1940 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Mesa podrzava dje god stigne 
- edo_79
- Logovan
#1942 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
I njega će kuhari podržati kada budemo igrali sa Izraelom i Belgijom.JoseMujica wrote:do sad najjači potezSelektor Baždarević podržao kuhare koji prave čorbu za Guinnessa
-
FreakyStyley
#1943 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Safete, sta cekas vise?
Zovi ove kuhare.
Zovi ove kuhare.
- ultima_palabra
#1944 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
http://www.klix.ba/sport/nogomet/bazdar ... /150424006
http://www.klix.ba/sport/nogomet/mehmed ... /150418089
Nije mu dosta što rasipa savezove pare na putovanja, sad je počeo i sa telefonom... dokle više?
Nije mu dosta što rasipa savezove pare na putovanja, sad je počeo i sa telefonom... dokle više?
-
vryzas
#1945 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Fakat ovaj skrsi sve pare sto smo zaradili od SPultima_palabra wrote:http://www.klix.ba/sport/nogomet/bazdar ... /150424006
- stari_rastafari
#1946 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Ma Mehmed radi, drago mi je sto ce konacno ici gledati Scuka i Mahmutovica, oba su dobri igraci. Mahmutovic moze igrati i na krilima gdje smo onako, tanki. Nadam se da ce malog Martica kaparisati sto prije i rijesiti se Vrske konacno.
-
Timotije
#1947 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Lijepa je stvar i podstrek kad te selektor nazove, zna Mesa znanje ! Ovaj malac je od starta rekao ono sto treba, nema nikakvih dilema niti kalkulacija, bolno iskren. Ima i kvalitet, nije taraba! Na Mesi je....kad i da li ce zatrebati!
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1948 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Meni se svidja Mesin rad .
- GeneralBHF
#1949 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
Mesa je odradio svoj posao i dao do znanja malom da vrijedi raditi sto ce sigurno sada biti veca motivacija a poziv ce doci kada dodje vrijeme.
- trcicu trceci
#1950 Re: Mehmed Mesa Bazdarevic - Selektor reprezentacije
reprezentacija je kolektiv, tako da ovo nista toliko ne pije vode ako bude unutrasnjih razmjerica...