Da je meni takva egzotična životinja sa dubokim džepom. Pizdarije koje Ella izvodi su skup hobi.dobar osjecaj wrote:Ma ja bi rekla da je njoj to sve zabavna igra, zabavlja je da ga nagovara da govori gluposti koje ne razumije na nasem jeziku. On joj dodje kao neka egzoticna zivotinja za snimanje, pokazivanje i povod da se puno smijecLo wrote:I meni je Ella super slatka i baš me začudio potez, jer mi nekako ne ide uz nju, šta znam.
Što privlači nas, dame?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- dale cooper
#1926 Re: Što privlači nas, dame?
- Leia_Organa
#1927 Re: Što privlači nas, dame?
Pa kriterij je da ima zdrave zube i da nije niži od mene.Gabrielo wrote:Cuj nemas kriterije koji se ticu fizickog izgleda.![]()
Brade nose neuredni muskarci.
Postoje načini da se brada održava čistom, tako da... Muškarci s bradom su mi tako muževni. :rawr:
- cLo
#1928 Re: Što privlači nas, dame?
Ja onda, znaš, odem na njegov profildobar osjecaj wrote:Ma ja bi rekla da je njoj to sve zabavna igra, zabavlja je da ga nagovara da govori gluposti koje ne razumije na nasem jeziku. On joj dodje kao neka egzoticna zivotinja za snimanje, pokazivanje i povod da se puno smijecLo wrote:I meni je Ella super slatka i baš me začudio potez, jer mi nekako ne ide uz nju, šta znam.
- klixoris
#1929 Re: Što privlači nas, dame?
I ona njemu sluzi kad mu prahne da ga pristavi i svi sretni, balans je tudobar osjecaj wrote:Ma ja bi rekla da je njoj to sve zabavna igra, zabavlja je da ga nagovara da govori gluposti koje ne razumije na nasem jeziku. On joj dodje kao neka egzoticna zivotinja za snimanje, pokazivanje i povod da se puno smijecLo wrote:I meni je Ella super slatka i baš me začudio potez, jer mi nekako ne ide uz nju, šta znam.
- Ramzess Veliki
#1930 Re: Što privlači nas, dame?
Ma čini mi se da sam možda prestar za tebe ...cLo wrote:A što mi to sad ne trebaš?Ramzess Veliki wrote: Tebi bi po svemu što sam pročitao trebao ja, ali ja prije desetak godina.![]()
Kakve se to ključne promjene dešavaju u 10 godina?
Paradoks u žensko-muškim odnosima - ne mislim da si ti premlada za mene.
- Ramzess Veliki
#1931 Re: Što privlači nas, dame?
Odlučite se više za tu bradu, držim žilet u ruci! 
- dobar osjecaj
#1932 Re: Što privlači nas, dame?
Znas kako me tesko motivisati da radim istocLo wrote:Ja onda, znaš, odem na njegov profili tamo sve njene slike
a jooooj sladak je, izgleda da se on baš zaljubio u nju.
Njene startne pozicije nisu takve da treba da se posebno trudi da se proda nekome s lovom. To sve ide u paketu.dale cooper wrote:Da je meni takva egzotična životinja sa dubokim džepom. Pizdarije koje Ella izvodi su skup hobi.
Ja sam ipak sklona gledati to vise sa strane njenog izbora jer je u poziciji da moze i ima sta da biraklixoris wrote:I ona njemu sluzi kad mu prahne da ga pristavi i svi sretni, balans je tuDa ne napominjemo da je Ella i unutar tog pozeljnog opsega - do 25 godina.
Probrao covjek sebi
- klixoris
#1933 Re: Što privlači nas, dame?
Logicno, zensko si.dobar osjecaj wrote: Ja sam ipak sklona gledati to vise sa strane njenog izbora jer je u poziciji da moze i ima sta da bira
Zato ti ja pojasnjavam sa muske strane
Ona konta da je probrala i da ga pravi budalom, a on suti i
- dobar osjecaj
#1934 Re: Što privlači nas, dame?
Ja cu to ipak dozivljavati vise sanjarski i romanticno bez ikakvih ideja da iko ikoga pravi budalom. Meni prija vjerovati da im je lijepo i zabavno skupa, sto ne mora uvijek imati tu notu ko koga pravi budalom. Mislim da jednostavno ima ljudi kojima nije nuzda u zivotu ikoga nesto posebno veslati da bi bili sretni.klixoris wrote:Logicno, zensko si.dobar osjecaj wrote: Ja sam ipak sklona gledati to vise sa strane njenog izbora jer je u poziciji da moze i ima sta da bira
Zato ti ja pojasnjavam sa muske straneCovjek je takodjer u poziciji da bira i probrao je sebi mlado meso
Ona konta da je probrala i da ga pravi budalom, a on suti iistu
- Ramzess Veliki
#1935 Re: Što privlači nas, dame?
Upravo sam htio isto napisati.klixoris wrote:Logicno, zensko si.dobar osjecaj wrote: Ja sam ipak sklona gledati to vise sa strane njenog izbora jer je u poziciji da moze i ima sta da bira
Zato ti ja pojasnjavam sa muske straneCovjek je takodjer u poziciji da bira i probrao je sebi mlado meso
Ona konta da je probrala i da ga pravi budalom, a on suti iistu
Vidjećemo koliko dugo će to trajati. To je inače standardna shema, žene lete za onim koga ne mogu imati, a ko im je nadohvat ruke nije im interesantan dok ih ne počnu drugi izbjegavati.
Zatim ide famozna misao - "Probala sam sve, ali sam se iznenadila da sam pravu ljubav na kraju pronašla u komšiluku ...
I nisam zajedljiv ... nažalost tako to ide.
Volio bih da je svijet manje loše mjesto za osjećajne ljude.
-
Gabrielo
#1936 Re: Što privlači nas, dame?
Jos jedna potvrda za moju tezu znaci.cLo wrote:Pišu da je 13, ali djeluje da je više.Gabrielo wrote: Koliko je stariji od nje?
-
Gabrielo
#1937 Re: Što privlači nas, dame?
Jesi li to visoka?Leia_Organa wrote:Pa kriterij je da ima zdrave zube i da nije niži od mene.Gabrielo wrote:Cuj nemas kriterije koji se ticu fizickog izgleda.![]()
Brade nose neuredni muskarci.Je li bih trebala odbiti izaći na kafu s momkom zato jer ima smeđe, a ne plave oči? Ili jer ima pivski stomak?
Postoje načini da se brada održava čistom, tako da... Muškarci s bradom su mi tako muževni. :rawr:
Normalno da trebas odbiti nekoga sa stomacinom. Sta ce ti takav?
Nisu. Zna se da su muzevni oni koji su obrijani i osisani na keca. Marinci.
- Leia_Organa
#1938 Re: Što privlači nas, dame?
Baci žilet na pod i makse.Ramzess Veliki wrote:Odlučite se više za tu bradu, držim žilet u ruci!
- Leia_Organa
#1939 Re: Što privlači nas, dame?
Nisam visoka.Gabrielo wrote:Jesi li to visoka?Leia_Organa wrote:Pa kriterij je da ima zdrave zube i da nije niži od mene.Gabrielo wrote:Cuj nemas kriterije koji se ticu fizickog izgleda.![]()
Brade nose neuredni muskarci.Je li bih trebala odbiti izaći na kafu s momkom zato jer ima smeđe, a ne plave oči? Ili jer ima pivski stomak?
Postoje načini da se brada održava čistom, tako da... Muškarci s bradom su mi tako muževni. :rawr:![]()
Normalno da trebas odbiti nekoga sa stomacinom. Sta ce ti takav?
Nisu. Zna se da su muzevni oni koji su obrijani i osisani na keca. Marinci.
Vala mi da čovjek umije nasmijati me i pričati sa mnom o djelima Dostojevskog i Dikensa, ne bih ni obraćala pažnju na njegov pivski stomak.
Ama tjeraj ti po svome, ja ću po svome. Gusta, sjajna, fino podšišana brada čini muškarca 10 puta muževnijim.
-
Gabrielo
#1940 Re: Što privlači nas, dame?
Steta sto nisi.Leia_Organa wrote: Nisam visoka.![]()
Vala mi da čovjek umije nasmijati me i pričati sa mnom o djelima Dostojevskog i Dikensa, ne bih ni obraćala pažnju na njegov pivski stomak.![]()
Ama tjeraj ti po svome, ja ću po svome. Gusta, sjajna, fino podšišana brada čini muškarca 10 puta muževnijim.
Onda ne postoje nizi od tebe. Znaci ni tog kriterija ti nema.
Neka ti bude. Svakako ti je brada jedino sto je bitno.
Kraj radnog vremena.
- Ramzess Veliki
#1941 Re: Što privlači nas, dame?
Odmah ako si k'o Carmen Electra ili Salma Hayek ...Leia_Organa wrote:Baci žilet na pod i makse.Ramzess Veliki wrote:Odlučite se više za tu bradu, držim žilet u ruci!Pušćaj bradu neka raste.
Imao sam nekad veeeliku bradu ...
- Ramzess Veliki
#1942 Re: Što privlači nas, dame?
Ako je to uslov da ne moram da se patim u teretani i sa zdravom hranom, žiletima, da mogu ležerno zapustiti bojler, idem iz ovih stopa da im napamet naučim sva djela, i još koje pride od Meše.Leia_Organa wrote: Nisam visoka.![]()
Vala mi da čovjek umije nasmijati me i pričati sa mnom o djelima Dostojevskog i Dikensa, ne bih ni obraćala pažnju na njegov pivski stomak.![]()
- annoy
#1943 Re: Što privlači nas, dame?
Brade, apsolutno da. Dlakavost je vezana za testosteron, muškarci ga imaju više i potpuno je prirodno da su dlakaviji, i itekako poželjno. Veoma muževno izgleda
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1944 Re: Što privlači nas, dame?
A celavi 
- annoy
#1945 Re: Što privlači nas, dame?
Ako lijepo stoji, još ako je u kombinaciji s bradom, savršeno_BataZiv_0809 wrote:A celavi
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1946 Re: Što privlači nas, dame?
"U mene" nije u kombinaciji, brijanje brade svako jutro, glave svaka 3 dana. A maljav sam poprilicnoannoy wrote:Ako lijepo stoji, još ako je u kombinaciji s bradom, savršeno_BataZiv_0809 wrote:A celavi
- annoy
#1947 Re: Što privlači nas, dame?
Prolazno_BataZiv_0809 wrote:
"U mene" nije u kombinaciji, brijanje brade svako jutro, glave svaka 3 dana. A maljav sam poprilicno
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#1948 Re: Što privlači nas, dame?
I nosim odijelo, a plata mi nije cemu
Sta je prolazno
Sta je prolazno
- annoy
#1949 Re: Što privlači nas, dame?
Može ako je radno odijelo 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor