Što privlači nas, dame?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
dale cooper

#1926 Re: Što privlači nas, dame?

Post by dale cooper »

dobar osjecaj wrote:
cLo wrote:I meni je Ella super slatka i baš me začudio potez, jer mi nekako ne ide uz nju, šta znam.
Ma ja bi rekla da je njoj to sve zabavna igra, zabavlja je da ga nagovara da govori gluposti koje ne razumije na nasem jeziku. On joj dodje kao neka egzoticna zivotinja za snimanje, pokazivanje i povod da se puno smije :)
Da je meni takva egzotična životinja sa dubokim džepom. Pizdarije koje Ella izvodi su skup hobi.
Leia_Organa

#1927 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Leia_Organa »

Gabrielo wrote:Cuj nemas kriterije koji se ticu fizickog izgleda. :-)
Brade nose neuredni muskarci.
Pa kriterij je da ima zdrave zube i da nije niži od mene. :D Je li bih trebala odbiti izaći na kafu s momkom zato jer ima smeđe, a ne plave oči? Ili jer ima pivski stomak?
Postoje načini da se brada održava čistom, tako da... Muškarci s bradom su mi tako muževni. :rawr:
cLo

#1928 Re: Što privlači nas, dame?

Post by cLo »

dobar osjecaj wrote:
cLo wrote:I meni je Ella super slatka i baš me začudio potez, jer mi nekako ne ide uz nju, šta znam.
Ma ja bi rekla da je njoj to sve zabavna igra, zabavlja je da ga nagovara da govori gluposti koje ne razumije na nasem jeziku. On joj dodje kao neka egzoticna zivotinja za snimanje, pokazivanje i povod da se puno smije :)
Ja onda, znaš, odem na njegov profil :D i tamo sve njene slike :D a jooooj sladak je, izgleda da se on baš zaljubio u nju. :oops:
klixoris

#1929 Re: Što privlači nas, dame?

Post by klixoris »

dobar osjecaj wrote:
I ona njemu sluzi kad mu prahne da ga pristavi i svi sretni, balans je tu :D Da ne napominjemo da je Ella i unutar tog pozeljnog opsega - do 25 godina. :izet: Probrao covjek sebi :D
Ramzess Veliki

#1930 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Ramzess Veliki »

cLo wrote:
Ramzess Veliki wrote: Tebi bi po svemu što sam pročitao trebao ja, ali ja prije desetak godina. :D
A što mi to sad ne trebaš? :D
Kakve se to ključne promjene dešavaju u 10 godina? :D
Ma čini mi se da sam možda prestar za tebe ...
Paradoks u žensko-muškim odnosima - ne mislim da si ti premlada za mene. :lol: :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#1931 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Ramzess Veliki »

Odlučite se više za tu bradu, držim žilet u ruci! :twisted:
dobar osjecaj

#1932 Re: Što privlači nas, dame?

Post by dobar osjecaj »

cLo wrote:Ja onda, znaš, odem na njegov profil :D i tamo sve njene slike :D a jooooj sladak je, izgleda da se on baš zaljubio u nju. :oops:
Znas kako me tesko motivisati da radim isto :D . Mnogo dobar sport po ovoj vrelini.
dale cooper wrote:Da je meni takva egzotična životinja sa dubokim džepom. Pizdarije koje Ella izvodi su skup hobi.
Njene startne pozicije nisu takve da treba da se posebno trudi da se proda nekome s lovom. To sve ide u paketu.
klixoris wrote:I ona njemu sluzi kad mu prahne da ga pristavi i svi sretni, balans je tu :D Da ne napominjemo da je Ella i unutar tog pozeljnog opsega - do 25 godina. :izet: Probrao covjek sebi :D
Ja sam ipak sklona gledati to vise sa strane njenog izbora jer je u poziciji da moze i ima sta da bira :)
klixoris

#1933 Re: Što privlači nas, dame?

Post by klixoris »

dobar osjecaj wrote: Ja sam ipak sklona gledati to vise sa strane njenog izbora jer je u poziciji da moze i ima sta da bira :)
Logicno, zensko si.
Zato ti ja pojasnjavam sa muske strane ;-) Covjek je takodjer u poziciji da bira i probrao je sebi mlado meso :D
Ona konta da je probrala i da ga pravi budalom, a on suti i :izet: istu :mrgreen:
dobar osjecaj

#1934 Re: Što privlači nas, dame?

Post by dobar osjecaj »

klixoris wrote:
dobar osjecaj wrote: Ja sam ipak sklona gledati to vise sa strane njenog izbora jer je u poziciji da moze i ima sta da bira :)
Logicno, zensko si.
Zato ti ja pojasnjavam sa muske strane ;-) Covjek je takodjer u poziciji da bira i probrao je sebi mlado meso :D
Ona konta da je probrala i da ga pravi budalom, a on suti i :izet: istu :mrgreen:
Ja cu to ipak dozivljavati vise sanjarski i romanticno bez ikakvih ideja da iko ikoga pravi budalom. Meni prija vjerovati da im je lijepo i zabavno skupa, sto ne mora uvijek imati tu notu ko koga pravi budalom. Mislim da jednostavno ima ljudi kojima nije nuzda u zivotu ikoga nesto posebno veslati da bi bili sretni.
Ramzess Veliki

#1935 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Ramzess Veliki »

klixoris wrote:
Logicno, zensko si.
Upravo sam htio isto napisati. :lol: :lol: :lol:

Vidjećemo koliko dugo će to trajati. To je inače standardna shema, žene lete za onim koga ne mogu imati, a ko im je nadohvat ruke nije im interesantan dok ih ne počnu drugi izbjegavati.
Zatim ide famozna misao - "Probala sam sve, ali sam se iznenadila da sam pravu ljubav na kraju pronašla u komšiluku ... :oops: "
I nisam zajedljiv ... nažalost tako to ide.
Volio bih da je svijet manje loše mjesto za osjećajne ljude. :sad:
Gabrielo

#1936 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Gabrielo »

cLo wrote:
Gabrielo wrote: Koliko je stariji od nje?
Pišu da je 13, ali djeluje da je više.
Image
Jos jedna potvrda za moju tezu znaci. :thumbup:
Gabrielo

#1937 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Gabrielo »

Leia_Organa wrote:
Pa kriterij je da ima zdrave zube i da nije niži od mene. :D Je li bih trebala odbiti izaći na kafu s momkom zato jer ima smeđe, a ne plave oči? Ili jer ima pivski stomak?
Postoje načini da se brada održava čistom, tako da... Muškarci s bradom su mi tako muževni. :rawr:
Jesi li to visoka? :izet:
Normalno da trebas odbiti nekoga sa stomacinom. Sta ce ti takav?
Nisu. Zna se da su muzevni oni koji su obrijani i osisani na keca. Marinci. :thumbup:
Leia_Organa

#1938 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Leia_Organa »

Ramzess Veliki wrote:Odlučite se više za tu bradu, držim žilet u ruci! :twisted:
Baci žilet na pod i makse. :D Pušćaj bradu neka raste. :thumbup:
Leia_Organa

#1939 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Leia_Organa »

Gabrielo wrote:
Leia_Organa wrote:
Jesi li to visoka? :izet:
Normalno da trebas odbiti nekoga sa stomacinom. Sta ce ti takav?
Nisu. Zna se da su muzevni oni koji su obrijani i osisani na keca. Marinci. :thumbup:
Nisam visoka. :roll:
Vala mi da čovjek umije nasmijati me i pričati sa mnom o djelima Dostojevskog i Dikensa, ne bih ni obraćala pažnju na njegov pivski stomak. :D
Ama tjeraj ti po svome, ja ću po svome. Gusta, sjajna, fino podšišana brada čini muškarca 10 puta muževnijim. :diva:
Gabrielo

#1940 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Gabrielo »

Leia_Organa wrote: Nisam visoka. :roll:
Vala mi da čovjek umije nasmijati me i pričati sa mnom o djelima Dostojevskog i Dikensa, ne bih ni obraćala pažnju na njegov pivski stomak. :D
Ama tjeraj ti po svome, ja ću po svome. Gusta, sjajna, fino podšišana brada čini muškarca 10 puta muževnijim. :diva:
Steta sto nisi. :oops:
Onda ne postoje nizi od tebe. Znaci ni tog kriterija ti nema.
Neka ti bude. Svakako ti je brada jedino sto je bitno.
Kraj radnog vremena. :run:
Ramzess Veliki

#1941 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Ramzess Veliki »

Leia_Organa wrote:
Ramzess Veliki wrote:Odlučite se više za tu bradu, držim žilet u ruci! :twisted:
Baci žilet na pod i makse. :D Pušćaj bradu neka raste. :thumbup:
Odmah ako si k'o Carmen Electra ili Salma Hayek ... :oops:

Imao sam nekad veeeliku bradu ... :oops:
Ramzess Veliki

#1942 Re: Što privlači nas, dame?

Post by Ramzess Veliki »

Leia_Organa wrote: Nisam visoka. :roll:
Ako je to uslov da ne moram da se patim u teretani i sa zdravom hranom, žiletima, da mogu ležerno zapustiti bojler, idem iz ovih stopa da im napamet naučim sva djela, i još koje pride od Meše. :thumbup:
annoy

#1943 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

Brade, apsolutno da. Dlakavost je vezana za testosteron, muškarci ga imaju više i potpuno je prirodno da su dlakaviji, i itekako poželjno. Veoma muževno izgleda
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1944 Re: Što privlači nas, dame?

Post by _BataZiv_0809 »

A celavi :per:
annoy

#1945 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

_BataZiv_0809 wrote:A celavi :per:
Ako lijepo stoji, još ako je u kombinaciji s bradom, savršeno :-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1946 Re: Što privlači nas, dame?

Post by _BataZiv_0809 »

annoy wrote:
_BataZiv_0809 wrote:A celavi :per:
Ako lijepo stoji, još ako je u kombinaciji s bradom, savršeno :-)
"U mene" nije u kombinaciji, brijanje brade svako jutro, glave svaka 3 dana. A maljav sam poprilicno :lol:
annoy

#1947 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

_BataZiv_0809 wrote:
"U mene" nije u kombinaciji, brijanje brade svako jutro, glave svaka 3 dana. A maljav sam poprilicno :lol:
Prolazno :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1948 Re: Što privlači nas, dame?

Post by _BataZiv_0809 »

I nosim odijelo, a plata mi nije cemu :D

Sta je prolazno :evil:
annoy

#1949 Re: Što privlači nas, dame?

Post by annoy »

Može ako je radno odijelo :D