Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
veljaca wrote:Mislim da gosn. Amar nece ici na remi a ovaj prehlivoda iz Ceske - ko zna ....
Veljaca moram da vas ispravim.Obrnuli ste redosljed sa gosn. i prehlivodom.
Jer u Osima familije samo Ivicu vidim k'o gosn.
Gosn. Corola ( drag si mi zbog postova o Keni ) pa te zato tako oslovljavam ...... ,
prehlivoda je onaj koji vodi jedan pa drugi gradski klub - a sve zbog €€€€€€€€ a to je mescini ovaj Ceh ..... a onda nisam ipak obrnuo redosljed ....
Ma ja, on iz Stuttgarta zna kakvo je navijanje i ko je najjaci u drzavi, klipovi su cudo!
@Wagner, dobro je neko napiso, mislim da je najveci uzrok ovih 0:0 to sto se stvorio mit o tome kako je neoprostiv grijeh izgubiti derbi, pa svi igraju pod rucnom i tako godinama...Igra izmedju dva 16-terca i eventualno koji sut, jebi ga to je tako...
veljaca wrote:Mislim da gosn. Amar nece ici na remi a ovaj prehlivoda iz Ceske - ko zna ....
Veljaca moram da vas ispravim.Obrnuli ste redosljed sa gosn. i prehlivodom.
Jer u Osima familije samo Ivicu vidim k'o gosn.
Gosn. Corola ( drag si mi zbog postova o Keni ) pa te zato tako oslovljavam ...... ,
prehlivoda je onaj koji vodi jedan pa drugi gradski klub - a sve zbog €€€€€€€€ a to je mescini ovaj Ceh ..... a onda nisam ipak obrnuo redosljed ....
Pozdrav ....
Rodjeni Ceh a veze nema sta znaci biti Hordas ili Manijaka sram ga bilo,jos i eure hoce kraj nasih maraka pu,pu
Ipak jesi obrnuo,jer kao prvo ovaj brko nemoze biti gosn.taman opet sarenu majicu obukao.Sta bi japanci za njega rekli prelisaikona
hordasstuttgart wrote:Nije sto navijam za Sarajevo al kad vidim ove zeljovce na hayatu sada i komentare , sve nesto oni pozivaju ali moraju ovo ono, FUJ dodze mi svega mi da povratim na ovakve sportiste. A onaj amar bi prvo trebo da se okupa pa dodze na tv.
Strumfovi su definitivno upropastili derbi i to prije 3 godine vec. Samo jos fali da im sudija svira ko i zadnje 2 tekme i onda se svi mozemo popiskit na ovakvu ligu.
Jedini koji valjaju u svemu ovome a nisu tu , su Horde Zla, i najaci smo u navijanju
gosn Nijemac molim Vas da mi objasnite boldirano. Recite mi malo preciznije kad i gdje je to bilo?
Richard Wagner wrote:zna se ko slavi remije, bilo na grbavici bilo na koševu, tako da...
Imas pravo na svoje misljenje, kao i ja na svoje .... i mozemo ovako pisati do zore - opet ce svako ostati pri svome .....
A kakvih sam sve "gospoda" vidio u zivotu - boze sacuvaj ....
Tako da nije bitno sta ti kazu - nego ko ti kaze ....
Vezano za temu: Volio bih da sutra sve protekne u najboljem redu pa makar bio i remi, nego da uz ne dao Bog probleme na tribinama i oko stadiona - pobijedi Zeljo ..... Ovo iskreno ....
Imas pravo na svoje misljenje, kao i ja na svoje .... i mozemo ovako pisati do zore - opet ce svako ostati pri svome .....
Vezano za temu: Volio bih da sutra sve protekne u najboljem redu pa makar bio i remi, nego da uz ne dao Bog probleme na tribinama i oko stadiona - pobijedi Zeljo ..... Ovo iskreno ....
Profa, mogli biste vala i promjenit tribinu, bar ovaj put na derbiju!
Profa, mogli biste vala i promjenit tribinu, bar ovaj put na derbiju!
Moj Profa - kolega po struci , jednom Sjever Grbavice - uvijek Sjever Grbavice ..... prije toga 15-tak godina sveti Jug
Ja to onako, kontam bilo bi fino vidjet dvije genracije na jugu, otac i sin(a moze i unuk ako ga imate), a plus smanjen rizik ako bude belaja nedo Bog!
BHF_Manijak wrote:Ja to onako, kontam bilo bi fino vidjet dvije genracije na jugu, otac i sin(a moze i unuk ako ga imate), a plus smanjen rizik ako bude belaja nedo Bog!
I unuk ce biti na Jugu ( kada dodje vrijeme za to ) ..... ako Bogda ....
Jos manje od 19 sati do derbija ....
Steta sto je Komitet upropastio ovaj dogadjaj ..... Upravo danas sam razgovarao sa par prijatelja bordo - koji nece doci - gledace na TV-u. Shvatam njihov bijes zbog odluke Komiteta - poslije duzeg i prijateljskog razgovora - priznali su mi da ne zele doci na utakmicu na kojoj ne mogu istaci obiljezja kluba. Ja ih potpuno shvatam i uspjeo sam im malo omeksati stav da je FK Zeljo kriv .... Rekao sam im da bih i ja isto uradio da se igra na Kosevu .... Slozili smo se da trebamo zajedno se boriti protiv rusitelja u Drzavi svega sto nas spaja ....
Ja se ne mogu oteti utisku da je domacinima drago sto gostujucih navijaca nece biti na derbiju, kao sto je bio slucaj i prosle godine. Ako im vec nije drago, onda im je u najboljem slucaju svejedno.
Koji je to mentalitet, ja to ne razumijem, no ima nas svakakvih...