Najbolji transfer period ikad!
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- vaučer
#1926 Re: Liverpool FC
Suarez je na Facebooku i Twitteru potvrdio potpisivanje sunarodnjaka Sebastiana Coatesa, stopera Urugvaja, za Liverpool.
E da, prodali smo Poulsena!! Koji dan!
Last edited by vaučer on 30/08/2011 21:48, edited 1 time in total.
-
Unbelievable
#1927 Re: Liverpool FC
I ode Poulsenvaučer wrote:Suarez je na Facebooku i Twitteru potvrdio potpisivanje sunarodnjaka Sebastiana Coatesa, stopera Urugvaja, za Liverpool.![]()
- Edin H.
#1928 Re: Liverpool FC
Richard Wagner wrote:Kerol je dobar igrač.
Nije
- Tvrtko II Kotromanić
#1929 Re: Liverpool FC
Poulsen mi je popravio danUnbelievable wrote:I ode Poulsenvaučer wrote:Suarez je na Facebooku i Twitteru potvrdio potpisivanje sunarodnjaka Sebastiana Coatesa, stopera Urugvaja, za Liverpool.![]()
Najbolji transfer period ikad!![]()
![]()
sad vec mozemo govoriti o borbi za vrh
-
Unbelievable
#1930 Re: Liverpool FC
Tvrtko II Kotromanić wrote:Poulsen mi je popravio danUnbelievable wrote:I ode Poulsenvaučer wrote:Suarez je na Facebooku i Twitteru potvrdio potpisivanje sunarodnjaka Sebastiana Coatesa, stopera Urugvaja, za Liverpool.![]()
Najbolji transfer period ikad!![]()
![]()
![]()
- Edin H.
#1931 Re: Liverpool FC
Unbelievable wrote:Tvrtko II Kotromanić wrote: Poulsen mi je popravio dan![]()
Nek smo ga se vise otarasili, njegova plata za nizasta mi je dugo vremena opterecivala zivce
- Tvrtko II Kotromanić
#1932 Re: Liverpool FC
i onaj Evian ce se usrecit sa njim pravo
plus ode Cole u Lille
znaci Bajram fkt
plus ode Cole u Lille
znaci Bajram fkt
- Tvrtko II Kotromanić
#1933 Re: Liverpool FC
Unbelievable wrote:Tvrtko II Kotromanić wrote:Poulsen mi je popravio danUnbelievable wrote: I ode Poulsen![]()
![]()
![]()
Nek smo ga se vise otarasili, njegova plata za nizasta mi je dugo vremena opterecivala zivce
-
Lucas Leiva
#1934 Re: Liverpool FC
Poulsen je bio neshvacen igrac, ali vizionar u igri! Mislim da njegove mogucnosti nikada nisu do kraja iskoriscene i da iz njega nije izvucen onaj pravi neophodni maksimum! Za rad sa ovakavim tipom igraca strucnjak je Rafael Benitez!
Joe Cole je najveci poslijeratni majstor kojeg je Engleska imala, njegovi driblinzi ce se prepricavati sa koljena na koljeno generacijama, steta sto nije dobio priliku u Liverpoolu, velika je to greska!
Joe Cole je najveci poslijeratni majstor kojeg je Engleska imala, njegovi driblinzi ce se prepricavati sa koljena na koljeno generacijama, steta sto nije dobio priliku u Liverpoolu, velika je to greska!
-
Unbelievable
#1935 Re: Liverpool FC
Lucas Leiva wrote:Poulsen je bio neshvacen igrac, ali vizionar u igri! Mislim da njegove mogucnosti nikada nisu do kraja iskoriscene i da iz njega nije izvucen onaj pravi neophodni maksimum! Za rad sa ovakavim tipom igraca strucnjak je Rafael Benitez!
Bogami je Kenny fantasticno odradio posao ovog ljeta....
- BHF_Manijak
#1936 Re: Liverpool FC
Ti si kontras broj jedan na forumu, reinkarnacija Ratatate i Kasparoeva te mislim da fakat jedan te isti lik stoje iz svih ovu nickova, inace jako cudna koincidencija!Lucas Leiva wrote:Poulsen je bio neshvacen igrac, ali vizionar u igri! Mislim da njegove mogucnosti nikada nisu do kraja iskoriscene i da iz njega nije izvucen onaj pravi neophodni maksimum! Za rad sa ovakavim tipom igraca strucnjak je Rafael Benitez!
Al' cuj poslijeratni, kad je to engleska ratovala ili je Cole tamo neko 1930-to godiste pa poslije rata 45' proigro?!
Poulsen neshvacen igrac, pa nije Dostojewski ili Pamuk jebo te, ti si za anala majkemi!
- Edin H.
#1937 Re: Liverpool FC
BHF_Manijak wrote:Ti si kontras broj jedan na forumu, reinkarnacija Ratatate i Kasparoeva te mislim da fakat jedan te isti lik stoje iz svih ovu nickova, inace jako cudna koincidencija!Lucas Leiva wrote:Poulsen je bio neshvacen igrac, ali vizionar u igri! Mislim da njegove mogucnosti nikada nisu do kraja iskoriscene i da iz njega nije izvucen onaj pravi neophodni maksimum! Za rad sa ovakavim tipom igraca strucnjak je Rafael Benitez!
Joe Cole je najveci poslijeratni majstor kojeg je Engleska imala, njegovi driblinzi ce se prepricavati sa koljena na koljeno generacijama, steta sto nije dobio priliku u Liverpoolu, velika je to greska!![]()
Al' cuj poslijeratni, kad je to engleska ratovala ili je Cole tamo neko 1930-to godiste pa poslije rata 45' proigro?!![]()
![]()
![]()
Poulsen neshvacen igrac, pa nije Dostojewski ili Pamuk jebo te, ti si za anala majkemi!
Ova tema postala prava komedija
-
Lucas Leiva
#1938 Re: Liverpool FC
Mislio sam na englesko-argentinski rat sa početka osamdesetih!
- BHF_Manijak
#1940 Re: Liverpool FC
Da da, lik je upravu koji inace svrsava na Beniteza pa onda kasnije ovo izjavi: "Uvalili smo Torresa Chelseu, uvalili smo Beniteza Interu... unistili smo i jedne i druge, sklonili konkurenciju Unitedu!!!"...
Ili da je Suarez napadac sumnjivih kvaliteta, da su bacene pare, da bi nakon nekoliko mjeseci izjavljivo da je najbolji napadac svijeta!

Ili da je Suarez napadac sumnjivih kvaliteta, da su bacene pare, da bi nakon nekoliko mjeseci izjavljivo da je najbolji napadac svijeta!
- Richard Wagner
#1941 Re: Liverpool FC
Nema konzistenciju i pamet, ali ima stil. 
- BHF_Manijak
#1942 Re: Liverpool FC
Ma to ti je ono ba "nije Fato velik al' je tehnicar - ma dzaba da je inzinjer kad je mali"! 
- ultima_palabra
#1943 Re: Liverpool FC
BHF_Manijak wrote:Poulsen neshvacen igrac, pa nije Dostojewski ili Pamuk jebo te, ti si za anala majkemi!
- Gandalf
#1944 Re: Liverpool FC
riješili smo se hrpe beskorisnih levata koji su samo zauzimali mjesto u timu
još samo da i službeno dovedu onog urugvajskog grmalja i možemo se nadati objektivno borbi za LP.
još samo da i službeno dovedu onog urugvajskog grmalja i možemo se nadati objektivno borbi za LP.
- vaučer
#1945 Re: Liverpool FC
Službeno je bolanGandalf wrote:riješili smo se hrpe beskorisnih levata koji su samo zauzimali mjesto u timu![]()
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ns-for-lfc

- vaučer
#1946 Re: Liverpool FC
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... -loan-deal
Joe Cole potpisao posudbu za ovu sezonu s Lilleom.
Sretno debeli
Joe Cole potpisao posudbu za ovu sezonu s Lilleom.
Sretno debeli
-
Lucas Leiva
#1947 Re: Liverpool FC
Suma sumarum... najveci djelimicni dobitak prelaznog roka je privremeni odlazak podvale zvane Akvilani u Milanov staracki dom! Nadam se da se podvala nece nikad vracati i da ce ga Milan na kraju sezone otkupiti vrativsi kusur makar i u zvakama!
Mislim da nam ova bandera Koates nije potrebna, sta reci o fudbaleru koji je visok 196, nego da je to nepokretan covjek! Mislim da pored zvjerskog stoperskog tandema Ager-Karager on tu nece imati sta da trazi i da ce na kraju godine biti svsrtavan u istu onu kategoriju igraca u kojoj je sticajem okolnosti bio i Poulsen!
Mislim da nam ova bandera Koates nije potrebna, sta reci o fudbaleru koji je visok 196, nego da je to nepokretan covjek! Mislim da pored zvjerskog stoperskog tandema Ager-Karager on tu nece imati sta da trazi i da ce na kraju godine biti svsrtavan u istu onu kategoriju igraca u kojoj je sticajem okolnosti bio i Poulsen!
-
Gauchos
#1948 Re: Liverpool FC
Falim te Boze, ode onaj kloc N'Gog.
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/pre ... david-ngog
King Kenny polahko cisti klupu (N'Gog, Poulsen)
- Gandalf
#1949 Re: Liverpool FC
Odlično - Kenny je doveo na sve pozicije koje su škripale adekvatne igrače - bez straha mogu reći da sada nemamo rupu ni na jednoj poziciji - neki je igrač malo bolji od nekog drugog ali niko nije levat u ekipivaučer wrote:Službeno je bolanGandalf wrote:riješili smo se hrpe beskorisnih levata koji su samo zauzimali mjesto u timu![]()
još samo da i službeno dovedu onog urugvajskog grmalja i možemo se nadati objektivno borbi za LP.![]()
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... ns-for-lfc
- Gandalf
#1950 Re: Liverpool FC
Gauchos wrote:Falim te Boze, ode onaj kloc N'Gog.
Posljednja 24 sata su sve bolja i bolja