22.000,
puno?
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Za te pare mozes kupiti, znas kakvu sesticu tdi, samo 180 kk na satu, pa ti vidi?![emoji1]mad_max_ba wrote:2015 1.6 hdi 100 hp
22.000,
puno?
konektovan wrote: Za te pare mozes kupiti, znas kakvu sesticu tdi, samo 180 kk na satu, pa ti vidi?![emoji1]
Sent from my C6603 using Tapatalk
Pa zato ti i govorim.[emoji12] [emoji106]mad_max_ba wrote:[emoji38] [emoji38] [emoji38]konektovan wrote: Za te pare mozes kupiti, znas kakvu sesticu tdi, samo 180 kk na satu, pa ti vidi?![emoji1]
kupujem sebi, a ne nekom drugom [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
danas ravno godinacitroen xm wrote:Nov takav je 28000, taj je star skoro 2 godine. Pa ok, nije preskup mada možda da spustiš koju stoju.
nije osnovni, ovo je onaj feel edition, al tu je to nov je ovaj cca 29.000Optimist wrote:Sudeci po instrument tabli, ovo je osnovna oprema koja je nova kostala cca 27-28k KM. Odbij 20% te cijene za prvu godinu starosti i dobijes 21600-22400. Toliko vrijedi. Sto rece citroen, spusti koju stoju za srecu i vozi kuci.

Sve je super, osim boje. Ja ne mogu tu boju. Al auto je super, fl model, mlado. Odakle je...nek bude sretnomad_max_ba wrote:2015 1.6 hdi 100 hp
22.000,
puno?
Rijesio sam maloprije ali nisam siguran da li ce se opet zakljucati. Srecom sam imao rezervni kljuc koji sam dobio kao posiljku. Daljinski kljuc nije radio uopste ali za razliku od prvog kljuca ovaj je mogao da udje u bravicu od vozacevih vrata i otkljuca auto. Daljinske komande ne rade. Ubacio sam kljuc u bravu i dao kontakt i potom drza0 10sekundi izvadio iz brave i opet dao kontakt. Kljuc je proradio ali samo otkljucaj i zakljucaj. Gepek ne radi kao ni opcija da se prozori otvore i zatvore drzanje tipke na kljucu.konektovan wrote:U kojem si gradu??? Imas li neko clanstvo u bihamku, AMS rs??? Nazovi nekog od njih, trazi pomoc, savjet. Ima li u blizini ovlasteni servis citroena, bilo kakav servis bi mozda mogao pomoci oko toga. Meni je majstor skinuo steku, i sa obicnim sarafcigerom otvorio.Pauza wrote:U pitanju je c4 2011 1.6 hdi.
E ne znam kome se obratiti, mozda opet ovlastenom?!Pauza wrote:Rijesio sam maloprije ali nisam siguran da li ce se opet zakljucati. Srecom sam imao rezervni kljuc koji sam dobio kao posiljku. Daljinski kljuc nije radio uopste ali za razliku od prvog kljuca ovaj je mogao da udje u bravicu od vozacevih vrata i otkljuca auto. Daljinske komande ne rade. Ubacio sam kljuc u bravu i dao kontakt i potom drza0 10sekundi izvadio iz brave i opet dao kontakt. Kljuc je proradio ali samo otkljucaj i zakljucaj. Gepek ne radi kao ni opcija da se prozori otvore i zatvore drzanje tipke na kljucu.konektovan wrote:U kojem si gradu??? Imas li neko clanstvo u bihamku, AMS rs??? Nazovi nekog od njih, trazi pomoc, savjet. Ima li u blizini ovlasteni servis citroena, bilo kakav servis bi mozda mogao pomoci oko toga. Meni je majstor skinuo steku, i sa obicnim sarafcigerom otvorio.Pauza wrote:U pitanju je c4 2011 1.6 hdi.
Kod koga u sa bih mogao ovo opet napraviti?
Mislim da je OK cijena. Inace C4 ima jednu od najboljih unutrasnjosti u kompakt klasi. Sasvim u rangu sa G7.mad_max_ba wrote:2015 1.6 hdi 100 hp
22.000,
puno?
206 sedan se regularno prodavao kod nas, ali mi nije jasno kako C4 sedan dodje do nas kada se prodavao samo u Azijisupercali wrote:Ovo i 206 sedan su 2 najruznija auta koja sam vidio mada je 206 skladan kakav je ovaj
C6 udario u c4 i ovi samo zavarili
Da nije sprečaElRe wrote:206 sedan se regularno prodavao kod nas, ali mi nije jasno kako C4 sedan dodje do nas kada se prodavao samo u Azijisupercali wrote:Ovo i 206 sedan su 2 najruznija auta koja sam vidio mada je 206 skladan kakav je ovaj
Juzna Amerika, Azija, Evropa (pojedina trzista).ElRe wrote:206 sedan se regularno prodavao kod nas, ali mi nije jasno kako C4 sedan dodje do nas kada se prodavao samo u Azijisupercali wrote:Ovo i 206 sedan su 2 najruznija auta koja sam vidio mada je 206 skladan kakav je ovaj
Nije los citroen kad je unutrasnjost u pitanju, al' nije to na nivou sedmice, nikako, nije cak ni blizu kvalitete materijala i izrade sestice.ElRe wrote:Mislim da je OK cijena. Inace C4 ima jednu od najboljih unutrasnjosti u kompakt klasi. Sasvim u rangu sa G7.mad_max_ba wrote:2015 1.6 hdi 100 hp
22.000,
puno?
Nemaju oni pojma, tj. tako bi oni zeljeli, al' ne ide im to. Meni licno, citroen je uvijek bio ispred ostalih francuza, zbog njihovih tehnickih dostignuca i originalnosti.supercali wrote:Ja koliko znam psa rangira citroen kao "nizu" klasu pezo kao "visu" a ds kao neku vrstu premiuma
Ma nije losa unutrasnjost, cak sta vise ona je vrlo dobra, al' opet je u poredjenju sa golfom na nizem nivou. Kao kompletan auto, C4 je meni najpostenija ponuda u klasi, i ako je generacijski stariji od veceg broja konkurenata.citroen xm wrote:Da, tako nekako iako je u masu stvari Citroen još uvijek interesantniji od Pežoa.
Što oni Mostarci nagrdiše DS5, ali zato na Kiu svršavaju.
Što se tiče Golfa i kvaliteta unutrašnjosti, ne bih ja to poredio puno. Kvalitetniji ili ne, potpuno mi je svejedno sve dok ovaj C4 ima vrlo kvalitetnu unutrašnjost i sasvim fer cijenu. Mislim da trenutno po pitanju odnosa uloženo/dobijeno u kompakt klasi ima najkorektniju ponudu.