Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovi tamo Gusinje i Plav, oni su vise Albanci nego bilo sta drugo obratite paznju nekad na Ekremov govor, posebno kad je ljut, kad zaglajza na aljbanski naglasak
Njima je Albanija iza brda.
Eki je opasno potonuo, samo kuka kako mu je dosadno, kako nema raje, kako se kaje sto je usao... podhitno mu uvedite Igbalu ili Vendi, da pravio shovove.
dječak sa šibicama wrote:Ovi tamo Gusinje i Plav, oni su vise Albanci nego bilo sta drugo obratite paznju nekad na Ekremov govor, posebno kad je ljut, kad zaglajza na aljbanski naglasak
Eki je opasno potonuo, samo kuka kako mu je dosadno, kako nema raje, kako se kaje sto je usao... podhitno mu uvedite Igbalu ili Vendi, da pravio shovove.
Sere,sedmični honorar mu je nedje oko 2000 ojra.Qrac će ga moj negdje toliko zaraditi sa onakvim mozgom i onakvim "glasovnim" mogućnostima.
Niko na farmi a i u velikom bratu nije došao a da ima posla u "vanjskom" svijetu.Sve je to na zalasku karijere ,ostalo bez para ili ovo što treba da se "probije" da šta zaradi.
Svako onaj koji iole ozbilnjije radi nije lud da čami na farmi 3 mjeseca a ovamo posao da mu trpi.
Kakav crni VIP,nema ovo veze sa VIP ličnostima
dječak sa šibicama wrote:Ovi tamo Gusinje i Plav, oni su vise Albanci nego bilo sta drugo obratite paznju nekad na Ekremov govor, posebno kad je ljut, kad zaglajza na aljbanski naglasak
Sere,sedmični honorar mu je nedje oko 2000 ojra.Qrac će ga moj negdje toliko zaraditi sa onakvim mozgom i onakvim "glasovnim" mogućnostima.
Niko na farmi a i u velikom bratu nije došao a da ima posla u "vanjskom" svijetu.Sve je to na zalasku karijere ,ostalo bez para ili ovo što treba da se "probije" da šta zaradi.
Svako onaj koji iole ozbilnjije radi nije lud da čami na farmi 3 mjeseca a ovamo posao da mu trpi.
Kakav crni VIP,nema ovo veze sa VIP ličnostima
Eki kaze da je vikendom znao zaraditi 200 ojra za dvije otpjevane pjesme
Danijel je drugo dete muzičara Rasima Alibabića i Rasinove žene, Olivere, turističkog vodiča. Danijel ima starijeg brata, Darka i mlađu sestru Sabinu. Kao dijete, pohađao je Osnovnu školu „Božidar Vuković Podgoričanin“", u Podgorici, u naselju Vrela Ribnička. Kasnije je upisao Osnovnu muzičku školu "Vasa Pavić", gdje je svirao gitaru. Posle je upisao i Srednju muzičku školu "Vasa Pavić", gdje je svirao klavir.
dječak sa šibicama wrote:I sta sad ako je Marija izabrala Cemu za gazdu??
Ja mislim da pisu pismo tek poslije ispadanja, zato se onako dugo zadrze dok dodju do studia.
Ma jok, jucer su pisali pisma, zadrze se zbog udaljenosti, studio Pinka je u Simanovcima (Srijem, dvadesetak km zapadno od Beograda) a farma je u Lisovicu pored Barajeva, to je 30 km juzno od Beograda. Ima tu putovanja dosta.