Asmir Begović

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mali_Vuk

#1926 Re: Asmir Begović

Post by Mali_Vuk »

http://www.theshedend.com/topic/28345-m ... -1600-bst/

Već se polako javljaju rasprave između njih, na temu Kurtoa ili Begović :izet:
Last edited by Mali_Vuk on 16/08/2015 20:03, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#1927 Re: Asmir Begović

Post by BHF_Manijak »

Jedan od komentara:

f**k me Begs!

:lol: :lol: :lol: :mrgreen:
noiserr

#1928 Re: Asmir Begović

Post by noiserr »

Pellegrini: "If it wasn't for Begovic's top saves, we could've scored many more goals."
JanuaryJones

#1929 Re: Asmir Begović

Post by JanuaryJones »

I pored najbolje volje, za CFC ne mogu navijati. Mourinha mi sekunde nije žao al' mi je žao Begovića. Jbg.
Logovan

#1930 Re: Asmir Begović

Post by Logovan »

JanuaryJones wrote:I pored najbolje volje, za CFC ne mogu navijati. Mourinha mi sekunde nije žao al' mi je žao Begovića. Jbg.
Navijaj za Begovića, nemoj za Chelsea. :skoljka: :D
JanuaryJones

#1931 Re: Asmir Begović

Post by JanuaryJones »

Logovan wrote:
JanuaryJones wrote:I pored najbolje volje, za CFC ne mogu navijati. Mourinha mi sekunde nije žao al' mi je žao Begovića. Jbg.
Navijaj za Begovića, nemoj za Chelsea. :skoljka: :D
Ma navijam, naravno. Al nisam navikla na ovo polovično navijanje, grozan osjećaj :D
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#1932 Re: Asmir Begović

Post by I am Happy »

Je li ovaj Chelsea inace ovako los :zoka: odbrana im je propuh...pa Aguero je radio sta je htio :-)
A i sve golove sto su primili idu na dusu odbranbenim igracima.

Begovic je dobar bio, ali kakve koristi...
5 0 5

#1933 Re: Asmir Begović

Post by 5 0 5 »

GK Asmir Begovic, 9 It was a mark of the Bosnia international's display that the suspended Thibaut Courtois was not missed whatsoever. Three superb saves to thwart Aguero in the first half kept Chelsea in the contest with the goalkeeper the one Chelsea player to be able to hold their head up high at the final whistle.

http://www.espnfc.com/club/chelsea/363/ ... eeking-win

Mourinho: "Begovic saved us in the first half. The result could've been worse. We played much better in the 2nd half"
nema me tamo

#1934 Re: Asmir Begović

Post by nema me tamo »

Gledam bas prva 2 gola Citya, i toliko su bili precizni udarci da nebi odbranio niko na ovoj planeti niti jedan..
5 0 5

#1935 Re: Asmir Begović

Post by 5 0 5 »

ma ja se samo nadam da ce njega mourinho nagraditi startnim mjestom u iducoj utakmici. asmir je imao par manjih trzavica, ali to je normalno. jos uvijek se uci kako stvari idu, a i sami tim je ko rastiman klavir.
danas je bio najbolji chelsijev igrac. ubrzo bi on mogao doci na ono svoje, kakav je u reperzentaciji na primjer. samo da mourinha hoce uhvatiti onaj njegov kapric tokom sedmice, pa da ga ostavi na golu.
šatirana_ljubičica

#1936 Re: Asmir Begović

Post by šatirana_ljubičica »

ko reče da ga ubi polovično navijanje? :)

jao jao fakat :-)

Sve ste rekli..nemam šta dodati pametno :) Samo.... što niko ne prokomentarisa Terryjevo odsustvo u drugom poluvremenu :lol:
E jest mi bilo drago....
Tomahawk11
Globalni moderator

#1937 Re: Asmir Begović

Post by Tomahawk11 »

Bega ima nesrecu da betonska odbrana Chelskog izgleda kao ekipa koja je cijelo ljeto provela na nekim dernecima i onda neispavani i mahmurni poceli sezonu. Ne moze covjek sve zivo skinuti kad oni klocevi pustaju ko suplje bure. Ne zna se ko je gori, Terry, Ivanovic, Cahill, vezni red isto smijesan...
supercali

#1938 Re: Asmir Begović

Post by supercali »

šatirana_ljubičica wrote:ko reče da ga ubi polovično navijanje? :)

Sve ste rekli..nemam šta dodati pametno :) Samo.... što niko ne prokomentarisa Terryjevo odsustvo u drugom poluvremenu :lol:
E jest mi bilo drago....
Rece zensko :)
SmokingMan

#1939 Re: Asmir Begović

Post by SmokingMan »

Tomahawk11 wrote:Bega ima nesrecu da betonska odbrana Chelskog izgleda kao ekipa koja je cijelo ljeto provela na nekim dernecima i onda neispavani i mahmurni poceli sezonu. Ne moze covjek sve zivo skinuti kad oni klocevi pustaju ko suplje bure. Ne zna se ko je gori, Terry, Ivanovic, Cahill, vezni red isto smijesan...
Svi navedeni su dotrajali,pogotovo Teri.Vrijeme je da oni razmisle o rekontrukciji defanzivne linije.Čitava ekipa Čelsija je jučer je bila kriminalna,dobro je Begović i branio budući da je zadnja linija očajno,ali baš očajno igrala.
suadfor

#1940 Re: Asmir Begović

Post by suadfor »

ubi cenzura :izet:

murinjo je najtanji gdje je takticki najjaci. to ce ga kostati posla ove godine.
šatirana_ljubičica

#1941 Re: Asmir Begović

supercali wrote:
šatirana_ljubičica wrote:ko reče da ga ubi polovično navijanje? :)

E jest mi bilo drago....
Rece zensko :)

aha :)

jel to samo nama teško bilo polovično navijati ili?
5 0 5

#1942 Re: Asmir Begović

Post by 5 0 5 »

šatirana_ljubičica wrote: aha :)

oko tog polovicnog navijanja. kada je chelsea imao posjed na sredini, jedva cekam da city uzme loptu. a kada city dodje u sesnesterac, onda naravno hocu da asmir napravi dobru odbranu. cak i kada neko iz odbrane izbije loptu, nekako sam razocaran. :D ali, ne vidim u cemu je razlika kada smo city pratili. cim bi edin bio zamijenjen, hvatalo se za daljinski. realno. :D
suadfor

#1943 Re: Asmir Begović

Post by suadfor »

5 0 5 wrote:

oko tog polovicnog navijanja. kada je chelsea imao posjed na sredini, jedva cekam da city uzme loptu. a kada city dodje u sesnesterac, onda naravno hocu da asmir napravi dobru odbranu. cak i kada neko iz odbrane izbije loptu, nekako sam razocaran. :D ali, ne vidim u cemu je razlika kada smo city pratili. cim bi edin bio zamijenjen, hvatalo se za daljinski. realno. :D
tako je i sa romom bilo ali sad ih imamo dvojicu :) cesce ce se pogledati tekma do kraja
šatirana_ljubičica

#1944 Re: Asmir Begović

5 0 5 wrote:

haha, da, i ja sam rijetko kad pogledala utakmicu do kraja ako bi Džeko izašao.

Ali nekako kroz sve to, prirastao mi srcu taj MC, cccc i jučer smiješna situacija.

A da je bio Džeko u MC, a Bega u odbrani kao što je i bio? :-)
5 0 5

#1945 Re: Asmir Begović

Post by 5 0 5 »

šatirana_ljubičica wrote: haha, da, i ja sam rijetko kad pogledala utakmicu do kraja ako bi Džeko izašao.

Ali nekako kroz sve to, prirastao mi srcu taj MC, cccc i jučer smiješna situacija.

igrali su jedan protiv drugog. chelsea, city, stoke, everton. sve je to meni isto. :D
šatirana_ljubičica

#1946 Re: Asmir Begović

5 0 5 wrote:
šatirana_ljubičica wrote: haha, da, i ja sam rijetko kad pogledala utakmicu do kraja ako bi Džeko izašao.

igrali su jedan protiv drugog. chelsea, city, stoke, everton. sve je to meni isto. :D
da, i u tom slučaju za koga se navijalo ? :D
noiserr

#1947 Re: Asmir Begović

Post by noiserr »

šatirana_ljubičica wrote:
5 0 5 wrote:

da, i u tom slučaju za koga se navijalo ? :D
Licno uvijek navijam za nase igrace, znao sam da recimo u pitanju Stoke - City vazniji su bodovi Citiju jer se oni bore za titulu, dok je Stoke uvijek tu negdje u sredini, i to za njih nije neuspjeh. Tako da sam za City navijao.

Sad kad Dzeke nema, par igraca mi je i dalje drago u Citiju, ali bih volio da je Chelsea pobjedio zbog Bege. Pogotovo poslije onoga kako je branio.
MOSALJOZE

#1948 Re: Asmir Begović

Post by MOSALJOZE »

dezurni_ucenik

#1949 Re: Asmir Begović

Post by dezurni_ucenik »

Jebi ga sta ste mislili, da ce Asmir biti prvi golman. Hoce to kad poletis za parama. Predvidjam iducu sezonu - Asmir odlazi na posudbu u neki legendardni klub tipa WBA, QPR ili mozda Sunderland .
MOSALJOZE

#1950 Re: Asmir Begović

Post by MOSALJOZE »

Gdje si predvidjac nisam te prepoznao.Ti sigurno znas bolje i od Asmira,steta sto te nije poslusao.
Post Reply