Varate li?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
SultanSuljke

#1926 Re: Varate li?

Post by SultanSuljke »

jok ja.........a za svoje prethodnike se molim da im oprosti onaj rego :D
Ma ja ba

#1927 Re: Varate li?

Post by Ma ja ba »

III SULTAN III wrote:jok ja.........a za svoje prethodnike se molim da im oprosti onaj rego :D
onaj gore je milostiv.............oprasta sve grijehe. :D
Great Cornholio

#1928 Re: Varate li?

Post by Great Cornholio »

Ma ja ba wrote:
III SULTAN III wrote:jok ja.........a za svoje prethodnike se molim da im oprosti onaj rego :D
Da, ako se iskreno pokaješ i više ne griješiš.
Ma ja ba

#1929 Re: Varate li?

Post by Ma ja ba »

Great Cornholio wrote:
Ma ja ba wrote:
Da, ako se iskreno pokaješ i više ne griješiš.
Ma cula sam ja za to, odes, pomolis se, izjadas se i dobijes pomilovanje.

I sve to skupa, naravno ako je iskreno pokajanje. Inace, ta iskrenest je u deficitu, ja bih rekla. :roll:
SultanSuljke

#1930 Re: Varate li?

Post by SultanSuljke »

Ma ja ba wrote:
:lol: :lol: :lol: jasta....al kako se ono kazeeee: poslije J nema kajanja :lol: :lol: :lol:
Ma ja ba

#1931 Re: Varate li?

Post by Ma ja ba »

III SULTAN III wrote:
Ma ja ba wrote:
:lol: :lol: :lol: jasta....al kako se ono kazeeee: poslije J nema kajanja :lol: :lol: :lol:
Nema, pogotovo ako je :dance: bio superiska. :lol: :lol:
SultanSuljke

#1932 Re: Varate li?

Post by SultanSuljke »

onaj gore je milostiv.............oprasta sve grijehe. :D[/quote]

:lol: :lol: :lol: jasta....al kako se ono kazeeee: poslije J nema kajanja :lol: :lol: :lol:[/quote]
Nema, pogotovo ako je :dance: bio superiska. :lol: :lol:[/quote]

:lol: :lol: :lol: :thumbup:
Melbourne_Australia

#1933 Re: Varate li?

Post by Melbourne_Australia »

E fakat vas je dosta bilo vise :D Citam cijelo vrijeme i nisam mogao da ne napisem nesto.... :D Ovako :D :D :D Zgodan muskarac koji je trazen i koji ima prolaza kod zena uvijek ce varati,jos nikad u svom zivotu nisam upoznao muskarca da je trazen a da nije varao i naravno da nije gay :D I ovi losiji bi ali ne mogu jer nemaju prolaza a da im se pruzi prilika iste sekunde bi ...Znaci muskarci uglavnom varaju samo im daj vremena i prostora i dobru zenu pored sebe cak i ne mora biti dobra samo da je drugacije od one sto vec ima :D Mozete vi pricati sta hocete ali to je tako,samo malo koji ce priznati istinu....Daj da ga vidim koji to nece recimo na sluzbenom putu negdje daleko od kuce a pruzi mi se prilika :D Sve lafo fini po gradu a cim odu u bilo koju drugu zemlju pravac javna kuca.. :D Sto se tice zena :D Puno su pametnije i namazanije od nas :D Ali isto tako jako im je bitna prilika i mjesto... :D Kod zena sve to zavisi od situacije i naravno veze ili braka ..Ako je zapostavaljena od strane muza ili momka ili kojim slucajem prevarana auuuuu vracaju odmah(uglavnom) ..Sto se mene tice varao sam svaku sa kojom sam bio jer hvala Bogu moze mi se :D Uzivam u zivotu putujem po svijetu i ne kajem se ni sekunde...Nisam ozenjen solo sam vec 2 godine i znaci ne varam ni jednu jer nemam koga da varam :D Sigurno je jedno a to je da kad se ozenim da cu smanjiti sve to ali stati nikad necu ali isto tako nikad necu imati afere ili ljubavnice i nikad necu dozvoliti da to unisti moj brak i moju djecu..Znaci na primjer Italija pa platim i sebu muke skratim:) .. Za razliku od vecine muskaraca koji pricaju sto zene zele da cuju ja kazem istinu a to je da muskarac kroz zivotni vijek ne moze biti samo sa jednom zenom i tacka...Pozdrav svima vama i onim koji varaju i oni koji jazu a lazu da ne varaju:)
Ugljesa_

#1934 Re: Varate li?

Post by Ugljesa_ »

Melbourne_Australia wrote:E fakat vas je dosta bilo vise :D Citam cijelo vrijeme i nisam mogao da ne napisem nesto.... :D Ovako :D :D :D Zgodan muskarac koji je trazen i koji ima prolaza kod zena uvijek ce varati,jos nikad u svom zivotu nisam upoznao muskarca da je trazen a da nije varao i naravno da nije gay :D I ovi losiji bi ali ne mogu jer nemaju prolaza a da im se pruzi prilika iste sekunde bi ...Znaci muskarci uglavnom varaju samo im daj vremena i prostora i dobru zenu pored sebe cak i ne mora biti dobra samo da je drugacije od one sto vec ima :D Mozete vi pricati sta hocete ali to je tako,samo malo koji ce priznati istinu....Daj da ga vidim koji to nece recimo na sluzbenom putu negdje daleko od kuce a pruzi mi se prilika :D Sve lafo fini po gradu a cim odu u bilo koju drugu zemlju pravac javna kuca.. :D Sto se tice zena :D Puno su pametnije i namazanije od nas :D Ali isto tako jako im je bitna prilika i mjesto... :D Kod zena sve to zavisi od situacije i naravno veze ili braka ..Ako je zapostavaljena od strane muza ili momka ili kojim slucajem prevarana auuuuu vracaju odmah(uglavnom) ..Sto se mene tice varao sam svaku sa kojom sam bio jer hvala Bogu moze mi se :D Uzivam u zivotu putujem po svijetu i ne kajem se ni sekunde...Nisam ozenjen solo sam vec 2 godine i znaci ne varam ni jednu jer nemam koga da varam :D Sigurno je jedno a to je da kad se ozenim da cu smanjiti sve to ali stati nikad necu ali isto tako nikad necu imati afere ili ljubavnice i nikad necu dozvoliti da to unisti moj brak i moju djecu..Znaci na primjer Italija pa platim i sebu muke skratim:) .. Za razliku od vecine muskaraca koji pricaju sto zene zele da cuju ja kazem istinu a to je da muskarac kroz zivotni vijek ne moze biti samo sa jednom zenom i tacka...Pozdrav svima vama i onim koji varaju i oni koji jazu a lazu da ne varaju:)
Ma :D jarane :D nije tacno :D n:Disam vecu :D nebulozu u zivotu procitao...:D :D :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1935 Re: Varate li?

Post by Velkoski »

Ugljesa_ wrote: Ma :D jarane :D nije tacno :D n:Disam vecu :D nebulozu u zivotu procitao...:D :D :D
F :D a :D ka :D t :D
Not My Idea

#1936 Re: Varate li?

Post by Not My Idea »

sta vam je :D :D :D :D :D
Melbourne_Australia

#1937 Re: Varate li?

leet wrote:
Ugljesa_ wrote: Ma :D jarane :D nije tacno :D n:Disam vecu :D nebulozu u zivotu procitao...:D :D :D
F :D a :D ka :D t :D[/q

Druze ko ima para i ko je uspjesan u zivotu i ko putuje cesto dolazi vise u nezgodne situacije to je 10000 posto....Igrom prilika druzim se sa poslovnim ljudima iz moje branse koji su puno toga postigli znam o cemu pricam...Evo jedan glup primjer ti dajem..Prije 3 godine isao sam poslovno u Singapore na potpis jednog ugovora za uvoz kafe,vlasnik te kompanije je 4 najbogatiji covjek Singapore..Na airodromu nas je docekala limuzina a u hotelu sta mislis ?? Poklon njegov da se odmorimo i opustimo :D E sad hajde da vidim ko bi u toj situaciji reko necu??? I gdje god sam tako poslovno isao ista fora..Isto tako kad moji poslovni partneri dolaze u Sa sta mislis sta je prvo sto pitaju??
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1938 Re: Varate li?

Post by Velkoski »

Jes' :D vama za :D nimljiv :D život :D
MedenoSrce

#1939 Re: Varate li?

Post by MedenoSrce »

Ma to samo u Melburnu :mrgreen: toga u nas nema :dance:
sweet_sin

#1940 Re: Varate li?

Post by sweet_sin »

Melbourne_Australia wrote:E fakat vas je dosta bilo vise :D Citam cijelo vrijeme i nisam mogao da ne napisem nesto.... :D Ovako :D :D :D Zgodan muskarac koji je trazen i koji ima prolaza kod zena uvijek ce varati,jos nikad u svom zivotu nisam upoznao muskarca da je trazen a da nije varao i naravno da nije gay :D I ovi losiji bi ali ne mogu jer nemaju prolaza a da im se pruzi prilika iste sekunde bi ...Znaci muskarci uglavnom varaju samo im daj vremena i prostora i dobru zenu pored sebe cak i ne mora biti dobra samo da je drugacije od one sto vec ima :D Mozete vi pricati sta hocete ali to je tako,samo malo koji ce priznati istinu....Daj da ga vidim koji to nece recimo na sluzbenom putu negdje daleko od kuce a pruzi mi se prilika :D Sve lafo fini po gradu a cim odu u bilo koju drugu zemlju pravac javna kuca.. :D Sto se tice zena :D Puno su pametnije i namazanije od nas :D Ali isto tako jako im je bitna prilika i mjesto... :D Kod zena sve to zavisi od situacije i naravno veze ili braka ..Ako je zapostavaljena od strane muza ili momka ili kojim slucajem prevarana auuuuu vracaju odmah(uglavnom) ..Sto se mene tice varao sam svaku sa kojom sam bio jer hvala Bogu moze mi se :D Uzivam u zivotu putujem po svijetu i ne kajem se ni sekunde...Nisam ozenjen solo sam vec 2 godine i znaci ne varam ni jednu jer nemam koga da varam :D Sigurno je jedno a to je da kad se ozenim da cu smanjiti sve to ali stati nikad necu ali isto tako nikad necu imati afere ili ljubavnice i nikad necu dozvoliti da to unisti moj brak i moju djecu..Znaci na primjer Italija pa platim i sebu muke skratim:) .. Za razliku od vecine muskaraca koji pricaju sto zene zele da cuju ja kazem istinu a to je da muskarac kroz zivotni vijek ne moze biti samo sa jednom zenom i tacka...Pozdrav svima vama i onim koji varaju i oni koji jazu a lazu da ne varaju:)
Ima smisla.. Samo zene varaju malo lukavije :-)
Ma ja ba

#1941 Re: Varate li?

Post by Ma ja ba »

haha melbourne vam lijepo rece. Zgodan muskarac vara kad mu se ukaze prilika. Samo oni muskarci koje ni vlastite supruge vise nece, ne varaju jer nemaju s kim. :lol: :lol: Jer da valjaju sta, ne bi ih ni njihove supruge varale. :lol:

Jojjjjjjjj, kuku li se meni sada. :lol: :run:
MedenoSrce

#1942 Re: Varate li?

Post by MedenoSrce »

... a zena vara samo kad je prevarena sto ce reci da se medjusobno varaju :lol:
alanskoda

#1943 Re: Varate li?

Post by alanskoda »

Melbourne_Australia wrote:
leet wrote:
F :D a :D ka :D t :D[/q

Druze ko ima para i ko je uspjesan u zivotu i ko putuje cesto dolazi vise u nezgodne situacije to je 10000 posto....Igrom prilika druzim se sa poslovnim ljudima iz moje branse koji su puno toga postigli znam o cemu pricam...Evo jedan glup primjer ti dajem..Prije 3 godine isao sam poslovno u Singapore na potpis jednog ugovora za uvoz kafe,vlasnik te kompanije je 4 najbogatiji covjek Singapore..Na airodromu nas je docekala limuzina a u hotelu sta mislis ?? Poklon njegov da se odmorimo i opustimo :D E sad hajde da vidim ko bi u toj situaciji reko necu??? I gdje god sam tako poslovno isao ista fora..Isto tako kad moji poslovni partneri dolaze u Sa sta mislis sta je prvo sto pitaju??
tvoji :D ili :D tvog :D brata :D koji ti :D je namjestio :D posao :D u svojoj :D firmi :D pa se :D time :D hvalis :D kao :D svojim :D uspjehom :D :run:
Melbourne_Australia

#1944 Re: Varate li?

Druze ko ima para i ko je uspjesan u zivotu i ko putuje cesto dolazi vise u nezgodne situacije to je 10000 posto....Igrom prilika druzim se sa poslovnim ljudima iz moje branse koji su puno toga postigli znam o cemu pricam...Evo jedan glup primjer ti dajem..Prije 3 godine isao sam poslovno u Singapore na potpis jednog ugovora za uvoz kafe,vlasnik te kompanije je 4 najbogatiji covjek Singapore..Na airodromu nas je docekala limuzina a u hotelu sta mislis ?? Poklon njegov da se odmorimo i opustimo :D E sad hajde da vidim ko bi u toj situaciji reko necu??? I gdje god sam tako poslovno isao ista fora..Isto tako kad moji poslovni partneri dolaze u Sa sta mislis sta je prvo sto pitaju??[/quote]

tvoji :D ili :D tvog :D brata :D koji ti :D je namjestio :D posao :D u svojoj :D firmi :D pa se :D time :D hvalis :D kao :D svojim :D uspjehom :D :run:[/quote]

Brata??? kakvog brata??? ja brata nemam... o cemu ti ??
trnoruzica_sa

#1945 Re: Varate li?

Post by trnoruzica_sa »

sha_ba wrote:
radostan dan wrote:
sha_ba wrote:joooo tebe sultan... citaj!!! mnogo puta imala priliku jednom je iskoristila... :-D
opravdano sumnjam da se iza njenog nika krije zlatko vujović.
:thumbup: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1946 Re: Varate li?

Post by ladyblue18 »

Idem ja ostaviti onog mog, ne moze biti zgodan a ne varati, bolje na vrijeme da se spasim. :run:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1947 Re: Varate li?

Post by Velkoski »

ladyblue18 wrote:Idem ja ostaviti onog mog, ne moze biti zgodan a ne varati, bolje na vrijeme da se spasim. :run:
Je :D li iš'o :D u Ita :D liju :D
Ma ja ba

#1948 Re: Varate li?

Post by Ma ja ba »

ladyblue18 wrote:Idem ja ostaviti onog mog, ne moze biti zgodan a ne varati, bolje na vrijeme da se spasim. :run:
:lol: :lol: :lol: de bona ne trci pred rudu, ovaj gore fino objasni, ti zgodni samo varaju ali ne napustaju supruge i ne ruse brakove. :lol:
MedenoSrce

#1949 Re: Varate li?

Post by MedenoSrce »

jos ako ide u Singapur odmah proberi s kojim forumasem ces i ti njega prevariti pa da bude jedan jedan eventualno dva jedan
Melbourne_Australia

#1950 Re: Varate li?

A mozda je samo tebi zgodan :D ufurala si se da je dobar desi se to svima nama :D
Post Reply