Varate li?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- SultanSuljke
#1926 Re: Varate li?
jok ja.........a za svoje prethodnike se molim da im oprosti onaj rego 
- Ma ja ba
#1927 Re: Varate li?
onaj gore je milostiv.............oprasta sve grijehe.III SULTAN III wrote:jok ja.........a za svoje prethodnike se molim da im oprosti onaj rego
-
Great Cornholio
#1928 Re: Varate li?
Da, ako se iskreno pokaješ i više ne griješiš.Ma ja ba wrote:onaj gore je milostiv.............oprasta sve grijehe.III SULTAN III wrote:jok ja.........a za svoje prethodnike se molim da im oprosti onaj rego
- Ma ja ba
#1929 Re: Varate li?
Ma cula sam ja za to, odes, pomolis se, izjadas se i dobijes pomilovanje.Great Cornholio wrote:Da, ako se iskreno pokaješ i više ne griješiš.Ma ja ba wrote:onaj gore je milostiv.............oprasta sve grijehe.III SULTAN III wrote:jok ja.........a za svoje prethodnike se molim da im oprosti onaj rego
I sve to skupa, naravno ako je iskreno pokajanje. Inace, ta iskrenest je u deficitu, ja bih rekla.
- SultanSuljke
#1930 Re: Varate li?
Ma ja ba wrote:onaj gore je milostiv.............oprasta sve grijehe.III SULTAN III wrote:jok ja.........a za svoje prethodnike se molim da im oprosti onaj rego
- Ma ja ba
#1931 Re: Varate li?
Nema, pogotovo ako jeIII SULTAN III wrote:Ma ja ba wrote:onaj gore je milostiv.............oprasta sve grijehe.III SULTAN III wrote:jok ja.........a za svoje prethodnike se molim da im oprosti onaj rego![]()
![]()
jasta....al kako se ono kazeeee: poslije J nema kajanja
![]()
![]()
- SultanSuljke
#1932 Re: Varate li?
onaj gore je milostiv.............oprasta sve grijehe.
[/quote]
jasta....al kako se ono kazeeee: poslije J nema kajanja
[/quote]
Nema, pogotovo ako je
bio superiska.
[/quote]

Nema, pogotovo ako je
-
Melbourne_Australia
#1933 Re: Varate li?
E fakat vas je dosta bilo vise
Citam cijelo vrijeme i nisam mogao da ne napisem nesto....
Ovako
Zgodan muskarac koji je trazen i koji ima prolaza kod zena uvijek ce varati,jos nikad u svom zivotu nisam upoznao muskarca da je trazen a da nije varao i naravno da nije gay
I ovi losiji bi ali ne mogu jer nemaju prolaza a da im se pruzi prilika iste sekunde bi ...Znaci muskarci uglavnom varaju samo im daj vremena i prostora i dobru zenu pored sebe cak i ne mora biti dobra samo da je drugacije od one sto vec ima
Mozete vi pricati sta hocete ali to je tako,samo malo koji ce priznati istinu....Daj da ga vidim koji to nece recimo na sluzbenom putu negdje daleko od kuce a pruzi mi se prilika
Sve lafo fini po gradu a cim odu u bilo koju drugu zemlju pravac javna kuca..
Sto se tice zena
Puno su pametnije i namazanije od nas
Ali isto tako jako im je bitna prilika i mjesto...
Kod zena sve to zavisi od situacije i naravno veze ili braka ..Ako je zapostavaljena od strane muza ili momka ili kojim slucajem prevarana auuuuu vracaju odmah(uglavnom) ..Sto se mene tice varao sam svaku sa kojom sam bio jer hvala Bogu moze mi se
Uzivam u zivotu putujem po svijetu i ne kajem se ni sekunde...Nisam ozenjen solo sam vec 2 godine i znaci ne varam ni jednu jer nemam koga da varam
Sigurno je jedno a to je da kad se ozenim da cu smanjiti sve to ali stati nikad necu ali isto tako nikad necu imati afere ili ljubavnice i nikad necu dozvoliti da to unisti moj brak i moju djecu..Znaci na primjer Italija pa platim i sebu muke skratim:) .. Za razliku od vecine muskaraca koji pricaju sto zene zele da cuju ja kazem istinu a to je da muskarac kroz zivotni vijek ne moze biti samo sa jednom zenom i tacka...Pozdrav svima vama i onim koji varaju i oni koji jazu a lazu da ne varaju:)
-
Ugljesa_
#1934 Re: Varate li?
MaMelbourne_Australia wrote:E fakat vas je dosta bilo viseCitam cijelo vrijeme i nisam mogao da ne napisem nesto....
Ovako
![]()
![]()
Zgodan muskarac koji je trazen i koji ima prolaza kod zena uvijek ce varati,jos nikad u svom zivotu nisam upoznao muskarca da je trazen a da nije varao i naravno da nije gay
I ovi losiji bi ali ne mogu jer nemaju prolaza a da im se pruzi prilika iste sekunde bi ...Znaci muskarci uglavnom varaju samo im daj vremena i prostora i dobru zenu pored sebe cak i ne mora biti dobra samo da je drugacije od one sto vec ima
Mozete vi pricati sta hocete ali to je tako,samo malo koji ce priznati istinu....Daj da ga vidim koji to nece recimo na sluzbenom putu negdje daleko od kuce a pruzi mi se prilika
Sto se tice zena
Kod zena sve to zavisi od situacije i naravno veze ili braka ..Ako je zapostavaljena od strane muza ili momka ili kojim slucajem prevarana auuuuu vracaju odmah(uglavnom) ..Sto se mene tice varao sam svaku sa kojom sam bio jer hvala Bogu moze mi se
Uzivam u zivotu putujem po svijetu i ne kajem se ni sekunde...Nisam ozenjen solo sam vec 2 godine i znaci ne varam ni jednu jer nemam koga da varam
Sigurno je jedno a to je da kad se ozenim da cu smanjiti sve to ali stati nikad necu ali isto tako nikad necu imati afere ili ljubavnice i nikad necu dozvoliti da to unisti moj brak i moju djecu..Znaci na primjer Italija pa platim i sebu muke skratim:) .. Za razliku od vecine muskaraca koji pricaju sto zene zele da cuju ja kazem istinu a to je da muskarac kroz zivotni vijek ne moze biti samo sa jednom zenom i tacka...Pozdrav svima vama i onim koji varaju i oni koji jazu a lazu da ne varaju:)
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1935 Re: Varate li?
FUgljesa_ wrote: Majarane
nije tacno
n:Disam vecu
nebulozu u zivotu procitao...
![]()
![]()
-
Melbourne_Australia
#1937 Re: Varate li?
Fleet wrote:Ugljesa_ wrote: Majarane
nije tacno
![]()
![]()
Druze ko ima para i ko je uspjesan u zivotu i ko putuje cesto dolazi vise u nezgodne situacije to je 10000 posto....Igrom prilika druzim se sa poslovnim ljudima iz moje branse koji su puno toga postigli znam o cemu pricam...Evo jedan glup primjer ti dajem..Prije 3 godine isao sam poslovno u Singapore na potpis jednog ugovora za uvoz kafe,vlasnik te kompanije je 4 najbogatiji covjek Singapore..Na airodromu nas je docekala limuzina a u hotelu sta mislis ?? Poklon njegov da se odmorimo i opustimo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1938 Re: Varate li?
Jes'
vama za
nimljiv
život 
- MedenoSrce
#1939 Re: Varate li?
Ma to samo u Melburnu
toga u nas nema 
-
sweet_sin
#1940 Re: Varate li?
Ima smisla.. Samo zene varaju malo lukavijeMelbourne_Australia wrote:E fakat vas je dosta bilo viseCitam cijelo vrijeme i nisam mogao da ne napisem nesto....
Ovako
![]()
![]()
Sto se tice zena
- Ma ja ba
#1941 Re: Varate li?
haha melbourne vam lijepo rece. Zgodan muskarac vara kad mu se ukaze prilika. Samo oni muskarci koje ni vlastite supruge vise nece, ne varaju jer nemaju s kim.
Jer da valjaju sta, ne bi ih ni njihove supruge varale.
Jojjjjjjjj, kuku li se meni sada.

Jojjjjjjjj, kuku li se meni sada.
- MedenoSrce
#1942 Re: Varate li?
... a zena vara samo kad je prevarena sto ce reci da se medjusobno varaju 
-
alanskoda
#1943 Re: Varate li?
tvojiMelbourne_Australia wrote:Fleet wrote:Ugljesa_ wrote: Majarane
nije tacno
![]()
![]()
a
ka
t
[/q
Druze ko ima para i ko je uspjesan u zivotu i ko putuje cesto dolazi vise u nezgodne situacije to je 10000 posto....Igrom prilika druzim se sa poslovnim ljudima iz moje branse koji su puno toga postigli znam o cemu pricam...Evo jedan glup primjer ti dajem..Prije 3 godine isao sam poslovno u Singapore na potpis jednog ugovora za uvoz kafe,vlasnik te kompanije je 4 najbogatiji covjek Singapore..Na airodromu nas je docekala limuzina a u hotelu sta mislis ?? Poklon njegov da se odmorimo i opustimoE sad hajde da vidim ko bi u toj situaciji reko necu??? I gdje god sam tako poslovno isao ista fora..Isto tako kad moji poslovni partneri dolaze u Sa sta mislis sta je prvo sto pitaju??
-
Melbourne_Australia
#1944 Re: Varate li?
Druze ko ima para i ko je uspjesan u zivotu i ko putuje cesto dolazi vise u nezgodne situacije to je 10000 posto....Igrom prilika druzim se sa poslovnim ljudima iz moje branse koji su puno toga postigli znam o cemu pricam...Evo jedan glup primjer ti dajem..Prije 3 godine isao sam poslovno u Singapore na potpis jednog ugovora za uvoz kafe,vlasnik te kompanije je 4 najbogatiji covjek Singapore..Na airodromu nas je docekala limuzina a u hotelu sta mislis ?? Poklon njegov da se odmorimo i opustimo
E sad hajde da vidim ko bi u toj situaciji reko necu??? I gdje god sam tako poslovno isao ista fora..Isto tako kad moji poslovni partneri dolaze u Sa sta mislis sta je prvo sto pitaju??[/quote]
tvoji
ili
tvog
brata
koji ti
je namjestio
posao
u svojoj
firmi
pa se
time
hvalis
kao
svojim
uspjehom
[/quote]
Brata??? kakvog brata??? ja brata nemam... o cemu ti ??
tvoji
Brata??? kakvog brata??? ja brata nemam... o cemu ti ??
-
trnoruzica_sa
#1945 Re: Varate li?
sha_ba wrote:radostan dan wrote:opravdano sumnjam da se iza njenog nika krije zlatko vujović.sha_ba wrote:joooo tebe sultan... citaj!!! mnogo puta imala priliku jednom je iskoristila...![]()
![]()
![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1946 Re: Varate li?
Idem ja ostaviti onog mog, ne moze biti zgodan a ne varati, bolje na vrijeme da se spasim. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1947 Re: Varate li?
Jeladyblue18 wrote:Idem ja ostaviti onog mog, ne moze biti zgodan a ne varati, bolje na vrijeme da se spasim.
- Ma ja ba
#1948 Re: Varate li?
ladyblue18 wrote:Idem ja ostaviti onog mog, ne moze biti zgodan a ne varati, bolje na vrijeme da se spasim.
- MedenoSrce
#1949 Re: Varate li?
jos ako ide u Singapur odmah proberi s kojim forumasem ces i ti njega prevariti pa da bude jedan jedan eventualno dva jedan
-
Melbourne_Australia
#1950 Re: Varate li?
A mozda je samo tebi zgodanladyblue18 wrote:Idem ja ostaviti onog mog, ne moze biti zgodan a ne varati, bolje na vrijeme da se spasim.