nisi mi jasan gorane nikako.goran16v wrote:Klasicna suplja, prica se prica o precjenjenim autima i nepotrebnom bacanju para, supljiranje o sto vise svega za sto manje novaca, a istovremeno nije do para i plati koliko kosta, sa neizbjeznim mog'o sam kupit bolje, mladje i skuplje, al nisam htio, sta se vozit u boljem, mladjem i skupljem kad se mozes handrit u losijem, starijem i jeftinijem... Pa ovo nije ni za obdanista...preludezalude wrote: Upravo tako. Ti si shvatio poentu. Nije bit bila novac. Imalo se novca i za audi i za alfu jos 3-4 godine mladje. Ali jednostavno mi nije bilo potrebno da dajem vise novca od ovog sto sam dao. Nasao sam ono sto sam trazio, platio koliko je kostalo i gotovo.
a s druge strane mi nisu jasni ni oni. ti mi nisi jasan sto se toliko trudis da im objasnis, a oni mi nisu jasno sto se toliko trude da ne shvate.
halo ljudi, covjak vam govori jednostavno. postuje vas izbor i to sto ste kupili. samo hoce da kaze da je suplja prica kad neko kaze mogao sam kupit za te pare audija il nesto drugo al nisam.
hostapleru@ ti si kupio alfu, i to je ok. tvoj izbor koji niko ne spori. jesi mogao kupit audija il bmw il nesto drugo. al nisi za te pare mogao kupit ta navedena auta koja su u klasi s tvojom alfom po predjenim kilometrima, stanju i sa slicnim motorom. takva auta kostaju vise. goran hoce da ti to objasni.
dakle za 15k km moze kupit 156 iz 2003 lupam, il audija a4 iz 2001. audi a4 i 156 oba iz 2003 ne kostaju isto. to je poenta price.
pa jebem mu mater, ko da lik prica na kineskom.
pokusava ti reci, da je ublehaska prica, da si mogao lupam ti, kupit bolje al nisi nego si kupio alfu za 15 000. hoce da ti kaze da zna da si imao para da kupis alfu od 20 000 da bi je kupio, al nisi nego si kupio tu od 15 jer si imao 15. dakle suplja bi bila da kazes imao sam para nisu bile problem, al sam uzeo auto od 15 000 maraka. to je poenta svega
530@ brate al si ti kompleksas koji drka na slike goranovog bmw.a pa onda dodjes ovdje i pocnes da seres nizasta.
dakle sitna dusa, koja bi se za cenera u supak jebala john holmes-om. FUJ.