Novi Golf 7 dolazi u septembru

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
emko1234

#1926 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by emko1234 »

goran16v wrote:
preludezalude wrote: Upravo tako. Ti si shvatio poentu. Nije bit bila novac. Imalo se novca i za audi i za alfu jos 3-4 godine mladje. Ali jednostavno mi nije bilo potrebno da dajem vise novca od ovog sto sam dao. Nasao sam ono sto sam trazio, platio koliko je kostalo i gotovo.
Klasicna suplja, prica se prica o precjenjenim autima i nepotrebnom bacanju para, supljiranje o sto vise svega za sto manje novaca, a istovremeno nije do para i plati koliko kosta, sa neizbjeznim mog'o sam kupit bolje, mladje i skuplje, al nisam htio, sta se vozit u boljem, mladjem i skupljem kad se mozes handrit u losijem, starijem i jeftinijem... Pa ovo nije ni za obdanista...
nisi mi jasan gorane nikako.
a s druge strane mi nisu jasni ni oni. ti mi nisi jasan sto se toliko trudis da im objasnis, a oni mi nisu jasno sto se toliko trude da ne shvate.
halo ljudi, covjak vam govori jednostavno. postuje vas izbor i to sto ste kupili. samo hoce da kaze da je suplja prica kad neko kaze mogao sam kupit za te pare audija il nesto drugo al nisam.
hostapleru@ ti si kupio alfu, i to je ok. tvoj izbor koji niko ne spori. jesi mogao kupit audija il bmw il nesto drugo. al nisi za te pare mogao kupit ta navedena auta koja su u klasi s tvojom alfom po predjenim kilometrima, stanju i sa slicnim motorom. takva auta kostaju vise. goran hoce da ti to objasni.
dakle za 15k km moze kupit 156 iz 2003 lupam, il audija a4 iz 2001. audi a4 i 156 oba iz 2003 ne kostaju isto. to je poenta price.
pa jebem mu mater, ko da lik prica na kineskom.
pokusava ti reci, da je ublehaska prica, da si mogao lupam ti, kupit bolje al nisi nego si kupio alfu za 15 000. hoce da ti kaze da zna da si imao para da kupis alfu od 20 000 da bi je kupio, al nisi nego si kupio tu od 15 jer si imao 15. dakle suplja bi bila da kazes imao sam para nisu bile problem, al sam uzeo auto od 15 000 maraka. to je poenta svega

530@ brate al si ti kompleksas koji drka na slike goranovog bmw.a pa onda dodjes ovdje i pocnes da seres nizasta.
dakle sitna dusa, koja bi se za cenera u supak jebala john holmes-om. FUJ.
preludezalude

#1927 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by preludezalude »

goran16v wrote:
preludezalude wrote: Upravo tako. Ti si shvatio poentu. Nije bit bila novac. Imalo se novca i za audi i za alfu jos 3-4 godine mladje. Ali jednostavno mi nije bilo potrebno da dajem vise novca od ovog sto sam dao. Nasao sam ono sto sam trazio, platio koliko je kostalo i gotovo.
Klasicna suplja, prica se prica o precjenjenim autima i nepotrebnom bacanju para, supljiranje o sto vise svega za sto manje novaca, a istovremeno nije do para i plati koliko kosta, sa neizbjeznim mog'o sam kupit bolje, mladje i skuplje, al nisam htio, sta se vozit u boljem, mladjem i skupljem kad se mozes handrit u losijem, starijem i jeftinijem... Pa ovo nije ni za obdanista...
Zasto kupiti bolje, mladje i skuplje kad se moze kupiti bolje, mladje i jeftinije.
Joj sto bacas bombe Gorane. Kako koja stranica prolazi sve si bombasticniji.
Postajes jako nesiguran u svojim tvrdnjama. Na zadnjih par stranica skoro svaki svoj post si prepravljao. Na ovoj stranici si post popravljao cak 3 puta. :lol: :lol: Zar je tako tesko smisliti sta zelis reci? :D

Da li to ima nesto pogresno u ovom gore crveno oznacenom?
em11r

#1928 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by em11r »

@emko

Evo ja opet kazem da imam para uzet kojeg god hoces VW-a novog ili Audija (mozda nebih bas halalio R8cu) ali nisam.

Nije suplja nije ublehaska.

Sta cemo sad ?
goran16v

#1929 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by goran16v »

preludezalude wrote:
goran16v wrote:
Zasto kupiti bolje, mladje i skuplje kad se moze kupiti bolje, mladje i jeftinije.
Joj sto bacas bombe Gorane. Kako koja stranica prolazi sve si bombasticniji.
Postajes jako nesiguran u svojim tvrdnjama. Na zadnjih par stranica skoro svaki svoj post si prepravljao. Na ovoj stranici si post popravljao cak 3 puta. :lol: :lol: Zar je tako tesko smisliti sta zelis reci? :D

Da li to ima nesto pogresno u ovom gore crveno oznacenom?
Da li je AR 166 od 12k KM bolja, mladja i jeftinija od AR 166 od 15k KM - koliko bi kosta Audi godista AR od 12k KM? Da si umjesto price imalo se i za mladju AR i za Audia (eto izbrisi Audia jer je precjenjeno govno) kupio mladju AR pa da covjek povjeruje i kaze svaka cast, a ovako prica mog'o sam, a nisam je suplja k'o iz citanke...
Da si procitao post prije preprakve znao bi sta je pisalo 1 x i sta je prepravljano, a ne bi se hvatao tih argumenata. Sta je sljedece, hvataces se gramatike? Uklapas se u stereotip, uz klasicnu suplju od mog'o sam al nisam u nedostatku argumenata ces doci i do gramatike.
Nema nista pogresno u oznacenom dijelu ali ima poresno sto je apsolutno suprotan drugoj stvari koju si napisao, a to je "Nasao sam ono sto sam trazio, platio koliko je kostalo i gotovo. Ti prije svega gledas gledas auto koji ti se uklapa u cijenu, pa tek onda da li ti se svidja ili ne i gledas da dobijes sto vise za sto manje, a ne prvo auto da pa platis koliko kosta. Sve se bojim da si kojim slucajem zaljubljenik u Volva trazio XC90 samo zato sto ti se svidja i platio koliko kosta ili kupio GC da kosta k'o Volvo.
respo

#1930 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by respo »

covjek1 wrote:
respo wrote:a mi imamo ljubitelje automobila u picku materinu
90%ih je blize otpadu nego tehnicki ispravnom autu
Eto ti znas kakve mi imamo ljubitelje automobila i jesu li blize otpadu.
Kako vam je glupa ta prica, kod nas 'nako kod nas 'vako.
vidim nisam corav
ako ti to ne zapazas onda ili ne zivis ovdje ili pocni izlaziti iz kuce
sorcerer

#1931 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by sorcerer »

covjek1 wrote:
cast izuzecima, ali respo je u pravu,sve ima dokumentovano na raznim forumima,najvise na bhćuningu.sve nadri tJuneri... ulaze se u muzike,spojlere,naljepnice,farbanje izvana,a vecina auta truli i mehanicki se raspadaju.......
unaprijed se dogovaraju cijene s majstorom kad se nesto pokvari ,da ih ne dodje skupo,vole svi cackat svasta ,a niko pojma nema i onda kad zajebu nesto kuku pomagaj na forumu ...
romeomoraprezivjeti

#1932 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by romeomoraprezivjeti »

Hah,kakva tema...Goran i goranovci u novoj epizodi..:)
Bakir1

#1933 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by Bakir1 »

nece li i nas sunce ogrijati pa nas zivot sa jednim golfom nagraditi, da spoznamo cari tog velicanstva na 4 tocka :D
530i

#1934 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by 530i »

emko1234 wrote: 530@ brate al si ti kompleksas koji drka na slike goranovog bmw.a pa onda dodjes ovdje i pocnes da seres nizasta.
Slab dan u mesari? Razumijem tvoju frustraciju...bit će kurbana kad otopi snijeg, ne brini se ;-)

prelude je tu pogodio bit...čovjek tipa goranića uvijek mora biti upravu, uvijek i svugdje. Evo neću se više šprdat na njegov račun, ipak čovjek boluje, nije to ok :sad:

Poenta teme je da je golf 7 debeeelo preskup.
Isti likovi su na sva usta hvalili up! kada je tek došao na tržište, ovo-ono, razbit će konkurenciju....kad, medjutim....jednog jedinog viđam i znam da ga je kupilo i vozi fizičko lice, svi drugi su ili reklamni/testni ili službeni (vjerovatno prebijeni staro za novo)...u toj cjenovnoj klasi i dalje primat drže neki drugi auti, up!-a nema ni na mapi. Zašto? Zato što je preskup za ono što nudi! Slična je politika i sa golfom 7. Up! bi se dobro prodavao kada bi bio sa klimom 10.000KM na cesti...ali smo svjedoci da je obično gotovo i duplo skuplji!
Gost1515

#1935 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by Gost1515 »

530i wrote: Poenta teme je da je golf 7 debeeelo preskup.
Isti likovi su na sva usta hvalili up! kada je tek došao na tržište, ovo-ono, razbit će konkurenciju....kad, medjutim....jednog jedinog viđam i znam da ga je kupilo i vozi fizičko lice, svi drugi su ili reklamni/testni ili službeni (vjerovatno prebijeni staro za novo)...u toj cjenovnoj klasi i dalje primat drže neki drugi auti, up!-a nema ni na mapi. Zašto? Zato što je preskup za ono što nudi! Slična je politika i sa golfom 7. Up! bi se dobro prodavao kada bi bio sa klimom 10.000KM na cesti...ali smo svjedoci da je obično gotovo i duplo skuplji!
Šmrc, a baš si mislio kupiti jednog golfa, ili up!-a ... kad ono preskup, e jbg? :D

Što se up!a tiče ... ne mogu vjerovati da ti mjeriš njegovu uspješnost prodajom na našem tržištu :-)
citroen xm

#1936 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by citroen xm »

Veoma je jasno šta Goran i ekipa žele reći od samog starta, samo to zamotavaju kao mrmot čokoladu. Fukara voza konkurenciju, a samo bogataši i odabran sloj društva vozi VAG program pa makar to bila i Škoda. I mora biti tako ne može nikako drugačije. To je isto kao i onaj tipični odgovor na pitanje šta bi radio da imaš milijardu KM na računu.? Imao bi vilu od 1000 kvadrata i vozio Bugatija od 1000 KS. Dakle tipične bezidejna priča vozača. Ljudi ne mogu da shvate da postoje ljudi kao ja i još neki ovde koji bi i pored milijarde na računu vozili C6, Vel Satis, Thesis ili AR166 umjesto nekog S8 koji košta 3 puta više. Vjerovatno bi i pored silnih para kupio prije odličan polovan C6 nego nov iz salona jer razlika u cijeni daleko nadmašuje razliku u stanju. Ali vozačima VAG-a je veoma teško shvatiti da postoji neko ko ne svršava na Audi ili novu Škodu Oktaviju.
Gost1515

#1937 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by Gost1515 »

citroen xm wrote:Veoma je jasno šta Goran i ekipa žele reći od samog starta, samo to zamotavaju kao mrmot čokoladu. Fukara voza konkurenciju, a samo bogataši i odabran sloj društva vozi VAG program pa makar to bila i Škoda. I mora biti tako ne može nikako drugačije. To je isto kao i onaj tipični odgovor na pitanje šta bi radio da imaš milijardu KM na računu.? Imao bi vilu od 1000 kvadrata i vozio Bugatija od 1000 KS. Dakle tipične bezidejna priča vozača. Ljudi ne mogu da shvate da postoje ljudi kao ja i još neki ovde koji bi i pored milijarde na računu vozili C6, Vel Satis, Thesis ili AR166 umjesto nekog S8 koji košta 3 puta više. Vjerovatno bi i pored silnih para kupio prije odličan polovan C6 nego nov iz salona jer razlika u cijeni daleko nadmašuje razliku u stanju. Ali vozačima VAG-a je veoma teško shvatiti da postoji neko ko ne svršava na Audi ili novu Škodu Oktaviju.
ma jašta profesore :D ... usto ne generalizirate nikako ... :-)

baš tako mislim, vozam "propalog" seata i mislim da sam "bogataš i odabran sloj društva" ... how yes no ..
citroen xm

#1938 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by citroen xm »

Pare ne čine čovjeka, a niti grade stil i ukus. Džaba seljaku armani odijelo, on je opet seljak. Gospodin može biti i u vunenim čarapama i farmerkama.

Nie stvar šta mislim da sam već je stvar šta bi vozio da imam ne znam koje pare, a ako ti to ne možeš skontati to je tvoj problem.
530i

#1939 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by 530i »

Gost1515 wrote: Šmrc, a baš si mislio kupiti jednog golfa, ili up!-a ... kad ono preskup, e jbg? :D

Što se up!a tiče ... ne mogu vjerovati da ti mjeriš njegovu uspješnost prodajom na našem tržištu :-)
Preskup, da, ali ne za mene (kao što to bolesnik ovdašnji tvrdi), nego preskup(i) za ono šta nude. Jednostavno.
up! ne bih kupio ni iz zajebancije, zna se ko je majstor za najmanja auta...a golfa, da zašto da ne, čim se bude moglo zaraditi na preprodaji jedno pet milja delegatima kakvih ima i ovdje na temi ;-)
Gost1515

#1940 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by Gost1515 »

citroen xm wrote:Pare ne čine čovjeka, a niti grade stil i ukus. Džaba seljaku armani odijelo, on je opet seljak. Gospodin može biti i u vunenim čarapama i farmerkama.

Nie stvar šta mislim da sam već je stvar šta bi vozio da imam ne znam koje pare, a ako ti to ne možeš skontati to je tvoj problem.
reci bar fino bez uvijanja u celofan: "ja sam cool neshvaćeni umjetnik, a vi ste mainstream papci ..." :-)

što ne mogu hipstera ...
goran16v

#1941 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by goran16v »

citroen xm wrote: Vjerovatno bi i pored silnih para kupio prije odličan polovan C6 nego nov iz salona jer razlika u cijeni daleko nadmašuje razliku u stanju. Ali vozačima VAG-a je veoma teško shvatiti da postoji neko ko ne svršava na Audi ili novu Škodu Oktaviju.
Ma ja, imam silne pare, cijena nije bitna, al sta cu kupovat nov auto kad se mogu handrit sa jeftinijim polovnim mackom u vreci, pazi da ti neko ne povjeruje...
citroen xm

#1942 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by citroen xm »

Čovjek koji pošteno zarađuje pare ne razbacuje se tako lako sa njima. Tako da se može vidjeti da profesori koji imaju dobre plate uglavnom vozaju auta koja su par puta jeftinija od automobila koje voze tatini sinovi koji u životu nisu zaradili pola marke. Tako da tvoja tvrdnja ne stoji, al ti i dalje misli da si u pravu, niko ti to ne može zabraniti.
dottore

#1943 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by dottore »

sorcerer wrote:
covjek1 wrote:
cast izuzecima, ali respo je u pravu,sve ima dokumentovano na raznim forumima,najvise na bhćuningu.sve nadri tJuneri... ulaze se u muzike,spojlere,naljepnice,farbanje izvana,a vecina auta truli i mehanicki se raspadaju.......
unaprijed se dogovaraju cijene s majstorom kad se nesto pokvari ,da ih ne dodje skupo,vole svi cackat svasta ,a niko pojma nema i onda kad zajebu nesto kuku pomagaj na forumu ...
http://www.bhtuning.com/racunanje-prosj ... 81475.html

ovo ti je level BHTuning.a

Bez uvrede, ali 2 broja podijeliti na kalkulatoru... :run:
em11r

#1944 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by em11r »

Kao da su ovdje sta bolji, sve statisticari i analiticari sa 4 razreda osnovne skole i konekcijom na internet.
I onda analitisu ne samo BH nego i njemacko, italijansko itd trzista.

Ne znam samo sta rade po citav dan po netu, trebaju unovciti malo to znanje pa nece vozat isprdke VW-a.
medo28

#1945 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by medo28 »

530i wrote:
emko1234 wrote: 530@ brate al si ti kompleksas koji drka na slike goranovog bmw.a pa onda dodjes ovdje i pocnes da seres nizasta.
Slab dan u mesari? Razumijem tvoju frustraciju...bit će kurbana kad otopi snijeg, ne brini se ;-)

prelude je tu pogodio bit...čovjek tipa goranića uvijek mora biti upravu, uvijek i svugdje. Evo neću se više šprdat na njegov račun, ipak čovjek boluje, nije to ok :sad:

Poenta teme je da je golf 7 debeeelo preskup.
Nisam dugo htio komentirati jer ova tema nema smisla i najmanje se priča o golfu 7, ali uvjek se naglašava da je golf preskup... sad ja neznam ali u slo su konkurenti u par 100 eur razlike (osim hyundai i ceed), evo sa oficijelnih stranica par cijena za početne dizelaša:

golf 7: trendline (5 vrata, 105 KM) 1.6tdi = 17.701 eur
http://www.volkswagen.si/media/Kwc_Basi ... 2_2012.pdf

mazda 3: (5 vrata) CD116 CE = 18.490 eur
http://www.mazda.si/buyingamazda/specif ... es/mazda3/

citoren C4 (5 vrata) attraction HDI 90 BVM (varianta sa 90KM sljedeči jači tendance sa 115 KM košta več 19.220 eur) = 17.320 eur
http://www.citroen.si/Resources/Content ... 2.2012.pdf

opel astra essentia 1.3 cdi (5 vrata, 95 KM jača varianta sa 110KM košta več 18.750 eur) = 17.650 eur
http://www.opel.si/content/dam/Opel/Eur ... _10_25.pdf

znači polako se može prestati prepucavati jel preskup ili nije... i još nešto da dodam ja još nisam upoznao osobu koja je platila auto po cijeni iz uradnog cijenika.
530i

#1946 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by 530i »

medo28 wrote: i još nešto da dodam ja još nisam upoznao osobu koja je platila auto po cijeni iz uradnog cijenika.
Zato i kažem gore napisano. C4 dizel je negdje oko 25-26xxx KM (slično kao i 308), dok je Golf osnovni dizel skoro 40000KM. Morali bi dati lijep popust na golfa.
Jedna prvoklasna limuzina tipa 508 startuje od nekih 36.000KM...šta reći na to, a imajući u vidu cijene golfa...
em11r

#1947 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by em11r »

i C4 u osnovnoj opremi ima vise opreme nego golf highline koji je mozda i 50.000
emko1234

#1948 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by emko1234 »

em11r wrote:@emko

Evo ja opet kazem da imam para uzet kojeg god hoces VW-a novog ili Audija (mozda nebih bas halalio R8cu) ali nisam.

Sta cemo sad ?
moram ti ovako seljacki reci: ne jedi govna kad je hljeb marka, vec 3-4 puta spominjes kako imas para da ih krava ne bi mogla sazvakat, a onda se javis na temi o potrosnji i zalis se kako ti zenin seat 1.6mpi puno trosi. sta je problem kad pare nisu problem?
i znaci seljacki potenciras tu pricu o parama, i opet se niko ne prima i ti opet i opet i opet.
da ti ja kazem svoj odokativni dojam, frajer koji kupi auto srednje klase koje ima 1.6 dizel motor na 1500kg tezine je na zapadu pametan i ne kurci se, te je izabrao odmjereno auto za svoje potrebe.
frajer koji ovdje kupi takvo auto je isti ko taj na zapadu, al frajer koji ovdje kupi to auto a prica pricu kako ima para da ih ne moze krava sazvakat moze biti
a) lazovcina koji laze i sebe i sve oko sebe zbog kompleksa nize vrijednosti, te svojim laznim materijalnim stanjem pokusava impresionirati ljude u nedostatku ostalih kvaliteta
b) ciganicina, koja gleda svaki fening koji potrosi (al se takav lik onda ne hvali parama, pogotovo ne na forumu)

prema tome kralju, meni se zivo jebe koliko ti para imas i sta mozes kupit. znam po tvojoj prici sta vozis, a to mi se nikako ne uklapa jedno u drugo.
i da te napomenem kako si jednom naveo kako ti je zelja c6 al ti je on i dalje preskup. prema tome nemas ti para koliko pricas da imas. jer se solidan c6 s 2.7 dizelom iz njemacke uvozi za 15 000 eura, nego ti volis da se pohvalis. nemam ja nista protiv, al se prostri koliko ti je jorgan dug.

puno sarajevo likova kosto si ti, svi puni ko brodovi, naspu za cvaju i popiju 2 brusnice u kafani navecer. i onda takvi ko ti ufate prozivat ljude kosto sam ja.
u pravu si, nisam se mogao vise uvalit na karticama pa nisam kupio bmw, nego kupio ko klasicni mesar sto bi 530i@ rekao audija od 90 milja, jebo mene levata. :lol: :lol: :lol: :run: citroen je tito :thumbup:
em11r

#1949 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by em11r »

emko1234 wrote:
em11r wrote:@emko

Sta cemo sad ?
moram ti ovako seljacki reci: ne jedi govna kad je hljeb marka, vec 3-4 puta spominjes kako imas para da ih krava ne bi mogla sazvakat, a onda se javis na temi o potrosnji i zalis se kako ti zenin seat 1.6mpi puno trosi. sta je problem kad pare nisu problem?
i znaci seljacki potenciras tu pricu o parama, i opet se niko ne prima i ti opet i opet i opet.
da ti ja kazem svoj odokativni dojam, frajer koji kupi auto srednje klase koje ima 1.6 dizel motor na 1500kg tezine je na zapadu pametan i ne kurci se, te je izabrao odmjereno auto za svoje potrebe.
frajer koji ovdje kupi takvo auto je isti ko taj na zapadu, al frajer koji ovdje kupi to auto a prica pricu kako ima para da ih ne moze krava sazvakat moze biti
a) lazovcina koji laze i sebe i sve oko sebe zbog kompleksa nize vrijednosti, te svojim laznim materijalnim stanjem pokusava impresionirati ljude u nedostatku ostalih kvaliteta
b) ciganicina, koja gleda svaki fening koji potrosi (al se takav lik onda ne hvali parama, pogotovo ne na forumu)

prema tome kralju, meni se zivo jebe koliko ti para imas i sta mozes kupit. znam po tvojoj prici sta vozis, a to mi se nikako ne uklapa jedno u drugo.
i da te napomenem kako si jednom naveo kako ti je zelja c6 al ti je on i dalje preskup. prema tome nemas ti para koliko pricas da imas. jer se solidan c6 s 2.7 dizelom iz njemacke uvozi za 15 000 eura, nego ti volis da se pohvalis. nemam ja nista protiv, al se prostri koliko ti je jorgan dug.

puno sarajevo likova kosto si ti, svi puni ko brodovi, naspu za cvaju i popiju 2 brusnice u kafani navecer. i onda takvi ko ti ufate prozivat ljude kosto sam ja.
u pravu si, nisam se mogao vise uvalit na karticama pa nisam kupio bmw, nego kupio ko klasicni mesar sto bi 530i@ rekao audija od 90 milja, jebo mene levata. :lol: :lol: :lol: :run: citroen je tito :thumbup:
U pravu si namjerno sam to pisao da tebe prozovem, tebe koji se na svakoj temi busas tim audijem i logikom ko nema para za audija i vw-a on je fukara jer nije dao 20.000 za dodatnu opremu koju kod drugih auta dobijes dzaba

Vidis zaboravio si nabrojat pod d) ili sam neko koga zaboli dupe za time sta komsije, selo i carsija misle o meni i mom autu. Ali tvojom i goranovom logikom s obzirom da sam kupio citroena i seata a ne audija ili nekog skoda kvazi premiuma ja sam fukara kao i svi ostali koji voze alfe citroene renoe i druga auta.
Puno mi je sto 1.6 mpi trosi 10 litara, jel to znaci ako imam para da se trebam razbacivat? Ja sam svoje pare rukama zaradio a ne preko stranke niti mi ih je babo dao.

A to sto se tice sarajeva, istina je, puno Vas je sarajevo takvih levata klosara koji zavlaĆe kad priĆaju i glume babine sinove sa nekim audijima i gucci naocarama... a u kuci vam namjestaj iz doba 7 sekretara SKOJ-a a za nivo inteligencije da ne pricamo.

Ja ti evo opet kazem i ako si voljan bujrum da uporedimo racune, ali svoje ne babine, imam para ali nisam niti cu ikada u Bosni kupiti VW niti Audi dok god imam 2 zdrave sive celije u mozgu.
Last edited by em11r on 10/12/2012 21:21, edited 1 time in total.
vukojebina

#1950 Re: Novi Golf 7 dolazi u septembru

Post by vukojebina »

o jebem ti tito majku, dodje frajer iz banovica da palamudi na forumu kako ga zaboli dupe sta komsije misle o njemu i njegovom autu, a taj isti frajer na facebook-u kao cover okacio sliku citroena, i to sliku postavio da se vide kromirane rore (mada prije bi se reklo da su plasticne).. sledeca slika kako sljasti instrument tabla citrosa u mraku...

popusta ba freajeru malo...juce si oso u Kuvajt, doso malo do nekih parica i mislis da si ufatio Boga za onu stvar...znas i sam ko si i sta si, i sta si prije bio i sta si vozio...i da si u sarajevo dolazio dvaput godisnje, do zeljine cevabdzinice, i opet pravac nazad Banovici...
Post Reply