MarlboroGold wrote:
uhh, ovo je bio creepy highlight citave serije.
Moderator: _BataZiv_0809
MarlboroGold wrote:
Neće to imat onu čar LOTR trilogije, sad kad se sve zna, sad kad je priča popularna, kad nakon prve epizode na googleu mogu nać komplet kraj te pričedale cooper wrote:Maloprije negdje naletih na neki članak o ovome. Zar nam stvarno treba još LOTR-a?MarlboroGold wrote:Saće nama LOTR serija. Jebo GoTtuzlak1212 wrote:Ma sve je odlično osim scenarija ako ćemo iskreno, ne mogu ni zamislit sta znaci 11 mjeseci samo snimati 6 epizoda, uloženo jako mnogo truda, CGI prekvalitetan, sve je na vrhunskom nivou sto se tiče glume glumci su u ovoj sezoni dali 300% sebe, čak je i Emilia iznad prosječno glumila u ovim epizodama![]()
![]()
Jedina stvar koja odskače je scenarij koji su usrali...
LOTR, SW i ST nikad dosta što se mene tičedale cooper wrote:Maloprije negdje naletih na neki članak o ovome. Zar nam stvarno treba još LOTR-a?MarlboroGold wrote:Saće nama LOTR serija. Jebo GoTtuzlak1212 wrote:Ma sve je odlično osim scenarija ako ćemo iskreno, ne mogu ni zamislit sta znaci 11 mjeseci samo snimati 6 epizoda, uloženo jako mnogo truda, CGI prekvalitetan, sve je na vrhunskom nivou sto se tiče glume glumci su u ovoj sezoni dali 300% sebe, čak je i Emilia iznad prosječno glumila u ovim epizodama![]()
![]()
Sve je trivijalno i nebitno od tvog posta, al' ono što se izdvaja i što mi je izvukl smijeh jeste.Coconut wrote:90minut wrote:Ovo što je coconut napisala je toliko besmisleno i nebitno da se oslovljava da sam se nasmijao dok sam citao.
Ma jasta, sve je nebitno.
Ma bez LOTR-a i mogu.MarlboroGold wrote: LOTR, SW i ST nikad dosta što se mene tiče
Pa da, sta se postiglo tom izdajom i onim silnim pismima koje je poslao? Prosvijetli me molim te.90minut wrote:Sve je trivijalno i nebitno od tvog posta, al' ono što se izdvaja i što mi je izvukl smijeh jeste.Coconut wrote:90minut wrote:Ovo što je coconut napisala je toliko besmisleno i nebitno da se oslovljava da sam se nasmijao dok sam citao.
Ma jasta, sve je nebitno.
Zašto je Varys platio glavom zbog izdaje?![]()
![]()
![]()
![]()
Yepdale cooper wrote:Ma bez LOTR-a i mogu.MarlboroGold wrote: LOTR, SW i ST nikad dosta što se mene tiče![]()
Na jesen starta i nova Star Wars serija - The Mandalorian na Disney+ streaming servisu. Haman da će biti dobra, Jon Favreau je radi.
Garant si čuo za to.
Ne, ti sto si ih opisao daju 10, bas kao i tidječak sa šibicama wrote:Ovi sto daju jedinice, bar na zapadu, imam ih pred ocima, nafurani hipsteri sa podrezanim bradicama i one glupace iz onog bara sa ljubicastim cvikerima i zelenom kosom.
Sad oni kao zajebani, daju jedinicu, kao razocarani. Get a life jebote.
A odakle mi znamo da mu je propao plan?90minut wrote:Jesi li upravo napisala zbog toga što mu je propao plan je trebao biti pošteđen ili nisam dobro procitao?
Jesi li svjesna šta pišeš?
Varys je petljao protiv kraljice i apsolutno tu ništa ne zamjeram piscima niti bi bilo ko trebao doduše nisam ni vidio pljuvanje.Coconut wrote:A odakle mi znamo da mu je propao plan?90minut wrote:Jesi li upravo napisala zbog toga što mu je propao plan je trebao biti pošteđen ili nisam dobro procitao?
Jesi li svjesna šta pišeš?
Meni se vise cini kao ogromni propust u scenariju i prosto nisu ga mogli raspetljati da valja.

Ma nije odbio za kralja na sjeveru to je ono sramezljivo prihvatanje, za Deneris nikad nije ni bilo pitanje potrebna je bila vojska.Coconut wrote:Jon je na prvu odbio i da bude Kralj na Sjeveru i da klekne i da ubije Deneris, i svasta jos nesto. Prelivoda je taj.
Ali najvise mislim na ona pisma, kako je to propalo? Ispalo je da niko u biti nije dobio pismo jer na onom vijecu Jona niko nije spomenuo u tom smislu. Ali nije valjda fazon da se nagada.
Ko sta bira? Sansa otcjepljena. Iron islands i Dorne zakleti Deneris dok se u njih vrate njihovi vladari Yara i onaj novi princ proglasice nezavisnost. Gendri sve duguje Deneris dok se konsoliduje proglasava nezavisnost. Bronn ce isto dok vidi da mu KL izvlaci novac koji moze njemu ostati. Bogalj nicim ne zasluzuje da bude kralj razvod 100% od logike. I za jednu generaciju krecu medjusobni ratovi za ujedinjenje.AleksoMKD wrote:Razlika je sto su pre toga osvojeni, ovaj put knezovi samio biraju kralja i pokusavaju elektoratski sistem.
Ako nista smanjce se broj ratova za osvajanje vlasti. Plus im je sada kralj maltene carobnjak, ako odrzi stabilnost 30 - 50 godina mozda nesto krene na bolje.
Naravno da treba.dale cooper wrote:Maloprije negdje naletih na neki članak o ovome. Zar nam stvarno treba još LOTR-a?MarlboroGold wrote:Saće nama LOTR serija. Jebo GoTtuzlak1212 wrote:Ma sve je odlično osim scenarija ako ćemo iskreno, ne mogu ni zamislit sta znaci 11 mjeseci samo snimati 6 epizoda, uloženo jako mnogo truda, CGI prekvalitetan, sve je na vrhunskom nivou sto se tiče glume glumci su u ovoj sezoni dali 300% sebe, čak je i Emilia iznad prosječno glumila u ovim epizodama![]()
![]()
LOTR-a i cipela nikad dosta!dale cooper wrote: Zar nam stvarno treba još LOTR-a?
Za jednu generaciju.alibegoa wrote:Ko sta bira? Sansa otcjepljena. Iron islands i Dorne zakleti Deneris dok se u njih vrate njihovi vladari Yara i onaj novi princ proglasice nezavisnost. Gendri sve duguje Deneris dok se konsoliduje proglasava nezavisnost. Bronn ce isto dok vidi da mu KL izvlaci novac koji moze njemu ostati. Bogalj nicim ne zasluzuje da bude kralj razvod 100% od logike. I za jednu generaciju krecu medjusobni ratovi za ujedinjenje.AleksoMKD wrote:Razlika je sto su pre toga osvojeni, ovaj put knezovi samio biraju kralja i pokusavaju elektoratski sistem.
Ako nista smanjce se broj ratova za osvajanje vlasti. Plus im je sada kralj maltene carobnjak, ako odrzi stabilnost 30 - 50 godina mozda nesto krene na bolje.