Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Pedja Kojovic

#19226 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Pedja Kojovic »

clanstranke

I ranije sam u nekim izjavama govorio ( a stranka nekoliko puta neuspjesno pokusavala) o potrebi ujedinjenja onih stranaka koje vjeruju da drzava u kojoj zivimo nije ona, odnosno, onakva kakva je definisana u referendumskom pitanju o nezavisnosti i za koju smo tada glasali, da nije ona koja je opisana u ratnoj platformi Predsjednistva RBiH niti onakva za kakvu smo se borili i za kakvu su mnogi platili najvecu mogucu cijenu.

Taj blok, pokret, ili kako god hocete, koji sam ja, kada govorim o tome, zovem "500 hiljada plus jedan glas" bi bio, i bice moguc, tek onda kada se potencijalni clanovitog bloka prestanu baviti politikom na nacin na koji se politikom bave oni koje smatramo svojim politickim protivnicima.

p.k.
Ajatolah_

#19227 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Ajatolah_ »

Na ovim izborima sam skontao sam da ne znam kako funkcioniše naš izborni sistem. :D Ovdje (Zenica) niste bili ni na jednoj listi osim kantonalne, a vidim po rezultatima i na stranici cisteliste.ba da na listićima u KS jeste. Pa zar ne bi trebalo da su liste za državni i federalni nivo iste? :?
weredsf

#19228 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by weredsf »

VjecitiStudent wrote:Nažalost, sve se mijenja, samo Radeljaš ostaje :D
Četvrtog za vas neće biti.
Radeljas je treci na listi Boss-a, ulazi ( ako ulazi) neki Smajic kojem je nadimak Bizon :izet: :izet: :izet:
Tahta

#19229 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Tahta »

Pedja Kojovic wrote:clanstranke

I ranije sam u nekim izjavama govorio ( a stranka nekoliko puta neuspjesno pokusavala) o potrebi ujedinjenja onih stranaka koje vjeruju da drzava u kojoj zivimo nije ona, odnosno, onakva kakva je definisana u referendumskom pitanju o nezavisnosti i za koju smo tada glasali, da nije ona koja je opisana u ratnoj platformi Predsjednistva RBiH niti onakva za kakvu smo se borili i za kakvu su mnogi platili najvecu mogucu cijenu.

Taj blok, pokret, ili kako god hocete, koji sam ja, kada govorim o tome, zovem "500 hiljada plus jedan glas" bi bio, i bice moguc, tek onda kada se potencijalni clanovitog bloka prestanu baviti politikom na nacin na koji se politikom bave oni koje smatramo svojim politickim protivnicima.

p.k.
I KAKO NE GLASATI ZA OVAKVOG ČOVJEKA
ja otišao na izbore (nebi inače da mi je otac bio na listi) samo da stavim x ispred p. k.
Tahta

#19230 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Tahta »

weredsf wrote:
Radeljas je treci na listi Boss-a, ulazi ( ako ulazi) neki Smajic kojem je nadimak Bizon :izet: :izet: :izet:
Radeljaš je Br 1. na listi za Kanton sarajevo, ako dobiju mandat nažalost dobit će ga on :twisted:
drug_profi

#19231 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by drug_profi »

p.k.
Opet bravo Pedja.
Evo sad jedne sa kojom se slazem do zadnjeg slova.

Inace, cestitke za rezultat i informacija da ste od obadvije moje kceri dobili glasove upravo zato sto Ti imas ovakav odnos sa gradjanima.
Ja nisam ovaj put za NS, iz nekih svojih razloga, ali niste mi izvan kadra.
Samo vas molim dajte da se rjese ovi kerovi, kako god vi mislili da treba, samo nek nisu po ulicama.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#19232 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by -LIBERO- »

@weredsf, ma daj :D . Cuj Bizon :lol: .

Onda bolje i vama, nego Boss. Bar znas na cemu si u startu.

@Tahta, djaPe je raja. Slazem se.

@Creasy, drug policajac :D , i ti glasao za NS. :thumbup:

Super mi je ovo, sto mi se desavalo dosta cesto sada u razgovorima sa rajom poslije izbora, kada me pozitivno iznenadi neko za koga nisam ni sumnjao da bi svoj glas mogao dati za NS.
Proslih par izbornih ciklusa je bila skroz druga situacija.
Dasi

#19233 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Dasi »

X 1.
X 7.
X 8.
X 18.

Pedja :thumbup:
Nadam se da ce uletiti i ljudina iza broja 18.
Holms

#19234 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Holms »

drugi profil wrote:

p.k.
Opet bravo Pedja.
Evo sad jedne sa kojom se slazem do zadnjeg slova.

Inace, cestitke za rezultat i informacija da ste od obadvije moje kceri dobili glasove upravo zato sto Ti imas ovakav odnos sa gradjanima.
Ja nisam ovaj put za NS, iz nekih svojih razloga, ali niste mi izvan kadra.
Samo vas molim dajte da se rjese ovi kerovi, kako god vi mislili da treba, samo nek nisu po ulicama.
to možeš samo sanjati, jer ova stranka je davno na platnom spisku dogsovaca
i kad se desi neka tragedija, zapamtite da je ovo stranka koja je direktno bila protiv uklanjanja zvijeri sa ulica jedino mogućim načinom: kafilerijom
svi koji se zalažu za sterilizaciju su uzročnici ovog problema, a ova stranka je jedna od njih
zippoo87

#19235 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by zippoo87 »

Tahta wrote:
weredsf wrote:
Radeljaš je Br 1. na listi za Kanton sarajevo, ako dobiju mandat nažalost dobit će ga on :twisted:
nema veze ko je broj 1 na listi
broje se pojedinacni tj.preferirajuci glasovi ,pa ko unutar stranke bude imao najvise glasova,dobija mandat
weredsf

#19236 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by weredsf »

Tahta wrote:
weredsf wrote:
Ne, gledao sam rezultate
biske

#19238 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by biske »

weredsf wrote:
Tahta wrote: Radeljaš je Br 1. na listi za Kanton sarajevo, ako dobiju mandat nažalost dobit će ga on :twisted:
Ne, gledao sam rezultate
boss ima dva mandata u kantonu. ako si gledo rezultate onda si vidio i ko je durgi. :wink:
Maystor

#19239 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Maystor »

Biske, nesto si se preracunao. Ne moze stranka sa 3,5% dobiti 2 mandata. BOSS ce imati 1. Eso ili Bizon - nebitno, isti q
biske

#19240 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by biske »

Maystor wrote:Biske, nesto si se preracunao. Ne moze stranka sa 3,5% dobiti 2 mandata. BOSS ce imati 1. Eso ili Bizon - nebitno, isti q
evo ti stanje od juče, a danas (sa novim ciframa) su još podebljali taj drugi

http://www.klix.ba/forum/esed-radeljas- ... #p10654052

Image

vjeruj mi, do matematike je. zvizdić se preračunao i to debelo sa najavom 12-og.

biće nama i esso i bizon. :D
Maystor

#19241 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Maystor »

Ne valja ti matematika ;)
Edit: provjeriću sutra, neda mi se sad. Čujemo se
biske

#19242 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by biske »

Maystor wrote:Ne valja ti matematika ;)
Edit: provjeriću sutra, neda mi se sad. Čujemo se
ne spadam u ekipu koja se voli kladiti po forumima, ali iza ovoga stojim 110%.

u konačnici, broj mandata će zavisiti od ostatka neprebrojanih glasova. međutim, na ove cifre rezultat nije upitan. :!:
__Phoenix__

#19243 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by __Phoenix__ »

Ako će BOSS imati dva, logično je da i Naša stranka ima 4.

Treba uzeti u obzir da je prebrojano tek 75%.
madner

#19244 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by madner »

Nije logicno.

Prije ce biti da:
a) SDA ima pune informacije
b) SDA gradi poziciju za pregovore
c) Neko ne zna napraviti excel. :D
__Phoenix__

#19245 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by __Phoenix__ »

Čestitamo čestitamo.
DuckZz

#19246 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by DuckZz »

:D :D :izet:

Image
jastuk1

#19247 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by jastuk1 »

Primitivizam.
jastuk1

#19248 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by jastuk1 »

My name is Pi wrote:Image :mrgreen:
Peđa se nikada nije udostojio da mi odgovori na pitanje koje sam x puta ponovio na ovom forumu. Kako namaknuti pare za budžetske rupe, koje bi nastale prijedlozima NS-a za moratorij na zaduživanje.

Bolje ignorisat i valjat nebitne teme i floskuletine.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#19249 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Velkoski »

Zašto bi ti neko odgovorio na takvo pitanje na javnom forumu? :mrgreen:
weredsf

#19250 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by weredsf »

Dino Konakovic ima vise pojedinacnih glasova nego cijela Nasa Stranka u KS....kako je to moguce??
Locked