Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
Pedja Kojovic
#19226 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
clanstranke
I ranije sam u nekim izjavama govorio ( a stranka nekoliko puta neuspjesno pokusavala) o potrebi ujedinjenja onih stranaka koje vjeruju da drzava u kojoj zivimo nije ona, odnosno, onakva kakva je definisana u referendumskom pitanju o nezavisnosti i za koju smo tada glasali, da nije ona koja je opisana u ratnoj platformi Predsjednistva RBiH niti onakva za kakvu smo se borili i za kakvu su mnogi platili najvecu mogucu cijenu.
Taj blok, pokret, ili kako god hocete, koji sam ja, kada govorim o tome, zovem "500 hiljada plus jedan glas" bi bio, i bice moguc, tek onda kada se potencijalni clanovitog bloka prestanu baviti politikom na nacin na koji se politikom bave oni koje smatramo svojim politickim protivnicima.
p.k.
I ranije sam u nekim izjavama govorio ( a stranka nekoliko puta neuspjesno pokusavala) o potrebi ujedinjenja onih stranaka koje vjeruju da drzava u kojoj zivimo nije ona, odnosno, onakva kakva je definisana u referendumskom pitanju o nezavisnosti i za koju smo tada glasali, da nije ona koja je opisana u ratnoj platformi Predsjednistva RBiH niti onakva za kakvu smo se borili i za kakvu su mnogi platili najvecu mogucu cijenu.
Taj blok, pokret, ili kako god hocete, koji sam ja, kada govorim o tome, zovem "500 hiljada plus jedan glas" bi bio, i bice moguc, tek onda kada se potencijalni clanovitog bloka prestanu baviti politikom na nacin na koji se politikom bave oni koje smatramo svojim politickim protivnicima.
p.k.
- Ajatolah_
#19227 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Na ovim izborima sam skontao sam da ne znam kako funkcioniše naš izborni sistem.
Ovdje (Zenica) niste bili ni na jednoj listi osim kantonalne, a vidim po rezultatima i na stranici cisteliste.ba da na listićima u KS jeste. Pa zar ne bi trebalo da su liste za državni i federalni nivo iste? 
-
weredsf
#19228 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Radeljas je treci na listi Boss-a, ulazi ( ako ulazi) neki Smajic kojem je nadimak BizonVjecitiStudent wrote:Nažalost, sve se mijenja, samo Radeljaš ostaje
Četvrtog za vas neće biti.
- Tahta
#19229 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
I KAKO NE GLASATI ZA OVAKVOG ČOVJEKAPedja Kojovic wrote:clanstranke
p.k.
ja otišao na izbore (nebi inače da mi je otac bio na listi) samo da stavim x ispred p. k.
- Tahta
#19230 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Radeljaš je Br 1. na listi za Kanton sarajevo, ako dobiju mandat nažalost dobit će ga onweredsf wrote:Radeljas je treci na listi Boss-a, ulazi ( ako ulazi) neki Smajic kojem je nadimak BizonVjecitiStudent wrote:Nažalost, sve se mijenja, samo Radeljaš ostaje
Četvrtog za vas neće biti.![]()
![]()
- drug_profi
#19231 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Opet bravo Pedja.Pedja Kojovic wrote:clanstranke
p.k.
Evo sad jedne sa kojom se slazem do zadnjeg slova.
Inace, cestitke za rezultat i informacija da ste od obadvije moje kceri dobili glasove upravo zato sto Ti imas ovakav odnos sa gradjanima.
Ja nisam ovaj put za NS, iz nekih svojih razloga, ali niste mi izvan kadra.
Samo vas molim dajte da se rjese ovi kerovi, kako god vi mislili da treba, samo nek nisu po ulicama.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#19232 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
@weredsf, ma daj
. Cuj Bizon
.
Onda bolje i vama, nego Boss. Bar znas na cemu si u startu.
@Tahta, djaPe je raja. Slazem se.
@Creasy, drug policajac
, i ti glasao za NS.
Super mi je ovo, sto mi se desavalo dosta cesto sada u razgovorima sa rajom poslije izbora, kada me pozitivno iznenadi neko za koga nisam ni sumnjao da bi svoj glas mogao dati za NS.
Proslih par izbornih ciklusa je bila skroz druga situacija.
Onda bolje i vama, nego Boss. Bar znas na cemu si u startu.
@Tahta, djaPe je raja. Slazem se.
@Creasy, drug policajac
Super mi je ovo, sto mi se desavalo dosta cesto sada u razgovorima sa rajom poslije izbora, kada me pozitivno iznenadi neko za koga nisam ni sumnjao da bi svoj glas mogao dati za NS.
Proslih par izbornih ciklusa je bila skroz druga situacija.
- Dasi
#19233 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
X 1.
X 7.
X 8.
X 18.
Pedja
Nadam se da ce uletiti i ljudina iza broja 18.
X 7.
X 8.
X 18.
Pedja
Nadam se da ce uletiti i ljudina iza broja 18.
-
Holms
#19234 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
to možeš samo sanjati, jer ova stranka je davno na platnom spisku dogsovacadrugi profil wrote:Opet bravo Pedja.Pedja Kojovic wrote:clanstranke
p.k.
Evo sad jedne sa kojom se slazem do zadnjeg slova.
Inace, cestitke za rezultat i informacija da ste od obadvije moje kceri dobili glasove upravo zato sto Ti imas ovakav odnos sa gradjanima.
Ja nisam ovaj put za NS, iz nekih svojih razloga, ali niste mi izvan kadra.
Samo vas molim dajte da se rjese ovi kerovi, kako god vi mislili da treba, samo nek nisu po ulicama.
i kad se desi neka tragedija, zapamtite da je ovo stranka koja je direktno bila protiv uklanjanja zvijeri sa ulica jedino mogućim načinom: kafilerijom
svi koji se zalažu za sterilizaciju su uzročnici ovog problema, a ova stranka je jedna od njih
-
zippoo87
#19235 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
nema veze ko je broj 1 na listiTahta wrote:Radeljaš je Br 1. na listi za Kanton sarajevo, ako dobiju mandat nažalost dobit će ga onweredsf wrote:Radeljas je treci na listi Boss-a, ulazi ( ako ulazi) neki Smajic kojem je nadimak BizonVjecitiStudent wrote:Nažalost, sve se mijenja, samo Radeljaš ostaje
![]()
broje se pojedinacni tj.preferirajuci glasovi ,pa ko unutar stranke bude imao najvise glasova,dobija mandat
-
weredsf
#19236 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ne, gledao sam rezultateTahta wrote:Radeljaš je Br 1. na listi za Kanton sarajevo, ako dobiju mandat nažalost dobit će ga onweredsf wrote:Radeljas je treci na listi Boss-a, ulazi ( ako ulazi) neki Smajic kojem je nadimak BizonVjecitiStudent wrote:Nažalost, sve se mijenja, samo Radeljaš ostaje
![]()
- My name is Pi
- biske
#19238 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
boss ima dva mandata u kantonu. ako si gledo rezultate onda si vidio i ko je durgi.weredsf wrote:Ne, gledao sam rezultateTahta wrote: Radeljaš je Br 1. na listi za Kanton sarajevo, ako dobiju mandat nažalost dobit će ga on
- Maystor
#19239 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Biske, nesto si se preracunao. Ne moze stranka sa 3,5% dobiti 2 mandata. BOSS ce imati 1. Eso ili Bizon - nebitno, isti q
- biske
#19240 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
evo ti stanje od juče, a danas (sa novim ciframa) su još podebljali taj drugiMaystor wrote:Biske, nesto si se preracunao. Ne moze stranka sa 3,5% dobiti 2 mandata. BOSS ce imati 1. Eso ili Bizon - nebitno, isti q
http://www.klix.ba/forum/esed-radeljas- ... #p10654052

vjeruj mi, do matematike je. zvizdić se preračunao i to debelo sa najavom 12-og.
biće nama i esso i bizon.
- Maystor
#19241 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ne valja ti matematika 
Edit: provjeriću sutra, neda mi se sad. Čujemo se
- biske
#19242 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
ne spadam u ekipu koja se voli kladiti po forumima, ali iza ovoga stojim 110%.Maystor wrote:Ne valja ti matematika
u konačnici, broj mandata će zavisiti od ostatka neprebrojanih glasova. međutim, na ove cifre rezultat nije upitan.
-
__Phoenix__
#19243 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ako će BOSS imati dva, logično je da i Naša stranka ima 4.
Treba uzeti u obzir da je prebrojano tek 75%.
Treba uzeti u obzir da je prebrojano tek 75%.
- madner
#19244 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Nije logicno.
Prije ce biti da:
a) SDA ima pune informacije
b) SDA gradi poziciju za pregovore
c) Neko ne zna napraviti excel.
Prije ce biti da:
a) SDA ima pune informacije
b) SDA gradi poziciju za pregovore
c) Neko ne zna napraviti excel.
-
__Phoenix__
#19245 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Čestitamo čestitamo.
- DuckZz
-
jastuk1
-
jastuk1
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#19249 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Zašto bi ti neko odgovorio na takvo pitanje na javnom forumu? 
-
weredsf
#19250 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Dino Konakovic ima vise pojedinacnih glasova nego cijela Nasa Stranka u KS....kako je to moguce??