Ko to smat wrote:Halo jeli to vi fakat kontate da cemo mi bit prvi.Kako mislite da cemo dobit Slovacku tamo.Na zalost ovi rezultati nemaju veze sa Susicem nego sa kvalitetom nasih igraca.Protiv grka smo se jednom izvukli ali sumljam dvaput,Slovacku nemozemo dobit tamo garantujem.Mislite da cemo ove Litvance dobit na njihovom terenu.Sumljam pogotovo ako nebude igro Pjanic.Izvinite sto sam ovako negativno raspolozen ali ja vidim takvu situaciju.
Uglavnom si u pravu, ali Slovake cemo poderati da nece skontati sta ih je snaslo.
Moras to gledat sa drugog aspekta, Bratislava blizu dijaspori, nije skupa za nocni provod, piva na stadionu dva eura (bio sam kada smo igrali prijateljsku), drago im kada nasi navijaci bacaju pivu u teren nakon sto postignemo pogotke, pa ko moze odoljeti

. Bice vise nasih nego njihovih na stadionu, a posto su Hamsik, Skrtel and co. ionako klocevi, nemaju sansi.
Grka me pak strah da bi nas mogli okrenuti, stoga treba silovito navaliti od pocetka i zabiti im dva, tri gola, u suprotnom bice tesko bice 0 - 2 ups, hajde recimo 1 - 1