iPhone - All about
Moderator: Benq
-
febo_acm
#19226 Re: iPhone - All about
Stigao dbrand i ne znam... Super izgleda, ali mene strah udaraca i padova.
- diablobih
#19227 Re: iPhone - All about
Pa jbg, to je skin, druga stvar sto je tebi u ruci iphone, mislim da je Dbrand vise za ove izdrzljivije mobitele ili realno za ljude kojim ne ispada mobitel nesto mnogo.
-
febo_acm
#19228 Re: iPhone - All about
diablobih wrote:Pa jbg, to je skin, druga stvar sto je tebi u ruci iphone, mislim da je Dbrand vise za ove izdrzljivije mobitele ili realno za ljude kojim ne ispada mobitel nesto mnogo.
nije mi ispao nijednom do sada za skoro 3 mjeseca. ali ja cu ovo staviti u silikon i naruciti neki bumper dodatno. srklet me hvata.
-
isx
#19229 Re: iPhone - All about
Naruci incipio feather na amazonu. Nema boljeg oklopa, fantastican matirani gumeni grip, a uz to prilicno tanak. 
Ali samo verzije u bojama, onaj clear tj. providni je klizav.
Ali samo verzije u bojama, onaj clear tj. providni je klizav.
- Better Man
#19230 Re: iPhone - All about
Koija glupost od tih slikona i bumpera. Kupiš preko Amazona Suncase kožnu futrolu i to je najbolja stvar. Kad korstiš telefon samo povučeš za jezičac i izvadiš ga i kad završiš s upotrebom vratiš u futrolu. Tako ti je telefon potpuno zaštičen i ne trebaju ti nikakve folije za display, niti ružni bumperi i silikoni zbog kojih ti telefon izgleda debeo.febo_acm wrote:diablobih wrote:Pa jbg, to je skin, druga stvar sto je tebi u ruci iphone, mislim da je Dbrand vise za ove izdrzljivije mobitele ili realno za ljude kojim ne ispada mobitel nesto mnogo.
nije mi ispao nijednom do sada za skoro 3 mjeseca. ali ja cu ovo staviti u silikon i naruciti neki bumper dodatno. srklet me hvata.
- 2002
#19231 Re: iPhone - All about
A kad ti ispadne telefon iz ruke dok koristis?
-
exampLe.
#19232 Re: iPhone - All about
Futrola se automatski postavi na pod i ublazi pad.2002 wrote:A kad ti ispadne telefon iz ruke dok koristis?
- diablobih
#19233 Re: iPhone - All about
Ne znam, nisi trebao uzimati skin uopste ako ces stavljati silikon i bumper, jer onda skin gubi smisao, a to je da bude lijep.febo_acm wrote:diablobih wrote:Pa jbg, to je skin, druga stvar sto je tebi u ruci iphone, mislim da je Dbrand vise za ove izdrzljivije mobitele ili realno za ljude kojim ne ispada mobitel nesto mnogo.
- spree
#19234 Re: iPhone - All about
exampLe. wrote:Futrola se automatski postavi na pod i ublazi pad.2002 wrote:A kad ti ispadne telefon iz ruke dok koristis?
meni vala nikada nije ispao mob u trenutku kada ga nisam koristio
- Dr Kova
#19235 Re: iPhone - All about
exampLe. wrote:Futrola se automatski postavi na pod i ublazi pad.2002 wrote:A kad ti ispadne telefon iz ruke dok koristis?
- VladaFBiH
#19236 Re: iPhone - All about
IOS 10 je ukinuo protokol PPTP i što je najgore blokira ga kada koristite iPhone kao hotspot - ne mogu se konektovati na VPN (ne treba mi priča kako je to star i nesiguran protokol - sve znam ali nemam uticaja na to već rješenje problema ako neko zna)... ovo je jedan od par razloga zašto je iPhone za mene njesra i zašto ga uskoro mijenjam ako ne nađem rješenje i vračam se na android 
- shalla
#19237 Re: iPhone - All about
-
Mega Man X
#19238 Re: iPhone - All about
Apple - Pay more, get less.VladaFBiH wrote:IOS 10 je ukinuo protokol PPTP i što je najgore blokira ga kada koristite iPhone kao hotspot - ne mogu se konektovati na VPN (ne treba mi priča kako je to star i nesiguran protokol - sve znam ali nemam uticaja na to već rješenje problema ako neko zna)... ovo je jedan od par razloga zašto je iPhone za mene njesra i zašto ga uskoro mijenjam ako ne nađem rješenje i vračam se na android
- Better Man
#19239 Re: iPhone - All about
To mi se nikad nije desilo.2002 wrote:A kad ti ispadne telefon iz ruke dok koristis?
- 2002
#19240 Re: iPhone - All about
Mislim da se to vecini ljudi desava. Nekome se desi da mu ispadne mobitel dok ga vadi iz dzepa i to je slucaj kad kozna futrola koju spominjes dobro dodje, ali vecini ispada mobitel dok ga koriste i tu je najbolje rjesenje neka silikonska zastita i slicno.Better Man wrote:To mi se nikad nije desilo.2002 wrote:A kad ti ispadne telefon iz ruke dok koristis?
- Pulse460
#19241 Re: iPhone - All about
Hvala puno. Da li ima pjesme sa ovih prostora ili samo strane posto mi treba da imas vecinu nasih pjesama, a ne mogu da nadjem ni jedan takav?[/quote]azdralovic wrote:iMusic aplikacija, jednom kad preslusas pjesmu (ili sta hoces) tj tacnije ucita se sa youtube do kraja , ostane u memoriji telefona tako da kasnije mozes slusati offline... ostane i video naravno ne samo pjesma a radi kao i defaultni player u pozadini.Pulse460 wrote:Pozdrav,
Da li neko slucajno zna kako da skinem muziku sa You Tubea na iPhone ili da li neko zna neki program za skidanje muzike?
skidas sa youtube... sto ima tamo mozes slusati
Ne radi
Da li ima neka druga aplikacija za ovo?
-
azdralovic
#19242 Re: iPhone - All about
skidas sa youtube... sto ima tamo mozes slusatiPulse460 wrote:Hvala puno. Da li ima pjesme sa ovih prostora ili samo strane posto mi treba da imas vecinu nasih pjesama, a ne mogu da nadjem ni jedan takav?azdralovic wrote:iMusic aplikacija, jednom kad preslusas pjesmu (ili sta hoces) tj tacnije ucita se sa youtube do kraja , ostane u memoriji telefona tako da kasnije mozes slusati offline... ostane i video naravno ne samo pjesma a radi kao i defaultni player u pozadini.Pulse460 wrote:Pozdrav,
Da li neko slucajno zna kako da skinem muziku sa You Tubea na iPhone ili da li neko zna neki program za skidanje muzike?
Ne radi
Da li ima neka druga aplikacija za ovo?[/quote]
kako mislis ne radi? ja je upravo koristim
- basicm
#19243 Re: iPhone - All about
Document 5, otvoris stranicu konvertovanja youtube u mp3, skines, i imas pjesme.
- Pulse460
#19244 Re: iPhone - All about
"
[/quote]
Ne radi
[/quote]
Pa nema dosta pjesama sa You Tube
Samo remixi i sl
skidas sa youtube... sto ima tamo mozes slusatiPulse460 wrote:Hvala puno. Da li ima pjesme sa ovih prostora ili samo strane posto mi treba da imas vecinu nasih pjesama, a ne mogu da nadjem ni jedan takav?azdralovic wrote:iMusic aplikacija, jednom kad preslusas pjesmu (ili sta hoces) tj tacnije ucita se sa youtube do kraja , ostane u memoriji telefona tako da kasnije mozes slusati offline... ostane i video naravno ne samo pjesma a radi kao i defaultni player u pozadini.Pulse460 wrote:Pozdrav,
Ne radi
Pa nema dosta pjesama sa You Tube
Samo remixi i sl
- xamp
#19245 Re: iPhone - All about
Ako planiras skinuti pjesmu preko nekog app-a pa da ti stoji u Music - zaboravi na to...
Jedini nacin to da uradis je da sync-as preko kompjutera.
Jedini nacin to da uradis je da sync-as preko kompjutera.
-
azdralovic
#19246 Re: iPhone - All about
jesi siguran da si dobru aplikaciju skinuo... bukvalno sve sto ima na youtube ima i u aplikaciji...Pulse460 wrote: Pa nema dosta pjesama sa You Tube
Samo remixi i sl
ikona izgleda isto kao i defaultni music, samo je crvene boje
ne mogu sada da nadjem link da ti zakacim ovdje
EDIT: malo sam se zarovio, aplikacija je ukinuta sa store-a (kao i sve slicne) zato sto Youtube RED sad nudi eskluzivno tu opciju naravno uz pretplatu...
Za cudo aplikacija na mobitelu jos uvijek radi
Pokusat cu .ipa da skinem sa moba pa da vidim hoce tako raditi
- Haris033
#19247 Re: iPhone - All about
Ako ti je iPhone jailbreakovan, skini sa Cydia-e tweak "LinkTunes for iOS", zatim odes na iTunes Store/LinkTunes i tu download-uj bilo koju pjesmu koja se plaća (za džabePulse460 wrote:Pozdrav,
- Pulse460
#19248 Re: iPhone - All about
Hvala na odgovoruazdralovic wrote:jesi siguran da si dobru aplikaciju skinuo... bukvalno sve sto ima na youtube ima i u aplikaciji...Pulse460 wrote: Pa nema dosta pjesama sa You Tube
Samo remixi i sl
ikona izgleda isto kao i defaultni music, samo je crvene boje![]()
ne mogu sada da nadjem link da ti zakacim ovdje
EDIT: malo sam se zarovio, aplikacija je ukinuta sa store-a (kao i sve slicne) zato sto Youtube RED sad nudi eskluzivno tu opciju naravno uz pretplatu...
Za cudo aplikacija na mobitelu jos uvijek radi![]()
Pokusat cu .ipa da skinem sa moba pa da vidim hoce tako raditi
- Pulse460
#19249 Re: iPhone - All about
Nisam jailbreakovao iPhone.Haris033 wrote:Ako ti je iPhone jailbreakovan, skini sa Cydia-e tweak "LinkTunes for iOS", zatim odes na iTunes Store/LinkTunes i tu download-uj bilo koju pjesmu koja se plaća (za džabePulse460 wrote:Pozdrav,
Da li neko slucajno zna kako da skinem muziku sa You Tubea na iPhone ili da li neko zna neki program za skidanje muzike?), s tim da, kada je skineš, ona ide automatski u default Music app.
Znaci nista od slusanja muzike sa You Tube?
- Haris033
#19250 Re: iPhone - All about
Od 2010. g. (mozda i ranije) imam jailbreak i nevjerovatno je kolika je prednost istog. Nažalost, osim skidanja muzike i mnoge druge stvari su uskracene defaultnim iOS-om.Pulse460 wrote:Nisam jailbreakovao iPhone.Haris033 wrote:Ako ti je iPhone jailbreakovan, skini sa Cydia-e tweak "LinkTunes for iOS", zatim odes na iTunes Store/LinkTunes i tu download-uj bilo koju pjesmu koja se plaća (za džabePulse460 wrote:Pozdrav,
Da li neko slucajno zna kako da skinem muziku sa You Tubea na iPhone ili da li neko zna neki program za skidanje muzike?), s tim da, kada je skineš, ona ide automatski u default Music app.
Znaci nista od slusanja muzike sa You Tube?