Ja sam koristio KID22 paket , 30.04. sam presao na Trio Grande Extra i samim tim su mi zamijenili i kompletnu opremu (modem , modul , resiver), stari modem Cisco EPC3208 i dva modula stoje na ormaru ne mogu ih iskoristit ni u stalaik1981 wrote:Ja nista hs-ovo nisam imao.. Kada sam prikljucio kablovsku dobio sam onaj neki stari hema resiver koji nije podrzavao hd.. Kada su uveli hd programe morao sam kupiti hd resiver koji je kostao 100KM uz povratak starog resivera. Ako se zelio zadrzati i stari resiver onda je ovaj hd kostao 160KM cini mi se.. Tada se mogao taj stari resiver zamijeniti za ci modul ali tv koji sam tada koristio nije podrzavao module pa sam bio primoran na ovu prvu opciju.. Posle sam uzeo jos dva tv-a i kupio module za njih.. Kada je pusten novi signal njihov serviser je dosao da zamijeni resiver ali kada sam mu rekao da je resiver koji sam koristio u mom vlasnistvu on mi ga nije uzeo vec mi je samo dao onaj njihov mali resiver.. I modem sam kupio.. Bio, cini mi se, nekih 70KM.. Posle i ruter..
Zapetljali su to sa opremom.. Sada ako hocu novu uslugu ovo sve mogu baciti.. Imalo bi to logike da se hs ugasio i da kao novi korisnik placam sve iz pocetka.. Ovako je nidje veze..
I mene su isto tako pitali za opremu kad su dosli prikljucit novi paket , rekoh modem i jedan modul sam kupio a ovaj drugi modul je dat na koristenje , kaze nema veze ne treba to nama nista , pa rekoh sta da radim s ovim modulom , kaze nista on svakako ne podrzava novi sistem. Hajd rekoh ok