zizi505 wrote:alibaba_i_30_godina wrote:zizi505 wrote:
A prvo razmisli da li bi mogao podnijeti da ona dobro ili bolje vozi od tebe
Ima ih koji mogu, samo su rijetki.
Mogao bih, što da ne. Nisam ja zatucan. Onda bih rado njoj prepustio neka vozi kada god hoće, a ja uživao i zadirkivao.

Čini mi se da bih s tobom mogao biti dobar partnerski odnos, a ostala ekipa su izgleda baš poteški posesivci

Ma sa mnom ko zna I hoće da se bakce bude odlično. Ako hoćeš da voziš, evo ti vozi, bas me briga. Ja ću taman 2-3 pića više da popijem bez nekih problema koje bih mogao imati zbog toga. Preferiram ja da vozim, to je tačno, pogotovo na duži put, ali isključivo iz razloga sto mi to nije problem i sto volim, i što, barem do sada ovo sto sam ja znao i znam, većina žena ipak neće da se petlja oko toga. Ovo govorim za duže relacije.
A ove ovdje wannabe mačo bojse ne trebate svakako uzimati za ozbiljno kada znamo da svakako opet radimo sta vi hoćete. I ne znamo da nas obrlatite. Kasnije tek skontamo. Kad bude kasno.
Ali neka. Jebo sve to. Treba uživati. Nisam dalabu da se oko toga nerviram i prepirem sa djevojkom.
Ovo ti isto ono dodje kada djevojka ima veću platu. Pa to je super. Možete oboje na bolja mjesta lutati i uživati nego kada je obratna I znatno lošija situacija.