Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
po karakterstikama su skoro identični, tako da i nije nešto bolji.
napravio sam svega 10-20 slika i kvalitet je poprilično ok, nemam vremena da je detaljnije testiram. što se tiče igri, tu koristim ps4 pa nisam upućen
ali u svakom slučaju grafika koja je u p8 i mate s je dosta slabije od one koja se nalazi u s6,g4,m9,note5 itd...
febo_acm wrote:ja jučer uzeo huawei p8 skoro džaba sa 24mjeseca bht garancije i ženio dao note 4...
danas sam na prvom punjenju imao skoro 5.5 sot i mnogo sam iznenađen...
ajmo fino sad, kakva je kamera, kako se ponaša u igrama ovim jačim
sto se tiče kamere, interesuje me kakav je zvuk kad snimi video.
haj pitat ću te još šta kasnije, ako je tako dobar p8 onda je mate s još bolji
Ako ti može pomoći, koristio sam P8 koji dan i telefon je zvijer. Kamere odlične obje, vrh. Negativna stvar je to što se onaj aluminijum iza poprilicno grije za vrijeme igranja igrica što se poprilično osjeti u ruci.
Ma ja sam prezadovoljan koliko sam ga platio, realno za pola godine ga mogu prodati za istu ili vecu cifru
Da budem iskren nisam ni ja do sada nikada platio ovako jeftino mobitel.
Meni se mnogo svidja ovaj P8 i za sada je sve ok. Imam neki osjecaj da kamera nije bas kako su je mnogi nahvalili, ali nikako da uhvatim vremena da to sve istestiram. Kvalitet slike je OK, ali nekako boje su mi cudne. I da mi ne bude OK, ode on na Pik za 6 glava
Ja sam prodao par kineza bez problema na piku, sada imam jedan Lenovo K3 Note koji prodajem.
to ie trenutno flagship huaweia i veoma dobar telefon po odličnoj cijeni, u svakom slučaju bolja alternativa od razvikanih brandova koji prodaju muda pod bubrege naročito iphona, koji čak nije sposoban ni vlastiti chipset proizvodit, nego koristi samsungov, i upravo snaga branda i jeste u ovome da si sposoban kao proizvođač mobitela proizvodit i vlastiti chipset, a to mogu samo samsung i huawei, LG probao i popušio
inače velika mana p8 je nemogućnost postavljanja nekig drugog launchera osim difoltnog fabričkog
dileja wrote:to ie trenutno flagship huaweia i veoma dobar telefon po odličnoj cijeni, u svakom slučaju bolja alternativa od razvikanih brandova koji prodaju muda pod bubrege naročito iphona, koji čak nije sposoban ni vlastiti chipset proizvodit, nego koristi samsungov, i upravo snaga branda i jeste u ovome da si sposoban kao proizvođač mobitela proizvodit i vlastiti chipset, a to mogu samo samsung i huawei, LG probao i popušio inače velika mana p8 je nemogućnost postavljanja nekig drugog launchera osim difoltnog fabričkog
pa eto ako si toliko pametan pomozi curi kojoj to ne uspjeva, a niko joj na forumu nije znao pomoći, pa možda ti budeš taj Nikola Tesla.....forumašica trudna foka http://www.forum.hr/showthread.php?t=758942&page=2