Gledate seriju - preporučite je

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
kakavdanakneiskustvu

#19201 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by kakavdanakneiskustvu »

dzejkej wrote:Killing Eve - sez 1 i 2 - Extraa..

Juce odgledah True detective - sez. 3 - predobra je. Jesu li 1 i 2 jednako dobre da i njih pregledam?

prva je odlična,druga dobra
dzejkej

#19202 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by dzejkej »

kakavdanakneiskustvu wrote:
dzejkej wrote:Killing Eve - sez 1 i 2 - Extraa..

Juce odgledah True detective - sez. 3 - predobra je. Jesu li 1 i 2 jednako dobre da i njih pregledam?

prva je odlična,druga dobra
Hvala na info :thumbup:
Krecem sa drugom seNzonom pa cu prvu na kraju.
Ako su kao treca - super ako su jos i bolje - extra :D
friskyoreo

#19203 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by friskyoreo »

Iznervirah se samo tako. U 2 dana odgledam la casa de papel... Izgledao 12. epizodu, 13. i 14. nema sa prevodom na stream aplikaciji. Trazim na siteovima, nema nigdje. Ima li neko slucajno neki link da je stream?
kakavdanakneiskustvu

#19204 Re: Gledate seriju - preporucite je

friskyoreo wrote:Iznervirah se samo tako. U 2 dana odgledam la casa de papel... Izgledao 12. epizodu, 13. i 14. nema sa prevodom na stream aplikaciji. Trazim na siteovima, nema nigdje. Ima li neko slucajno neki link da je stream?

https://www.gledajsaprevodom.online/serija/money-heist
friskyoreo

#19205 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by friskyoreo »

friskyoreo wrote:Iznervirah se samo tako. U 2 dana odgledam la casa de papel... Izgledao 12. epizodu, 13. i 14. nema sa prevodom na stream aplikaciji. Trazim na siteovima, nema nigdje. Ima li neko slucajno neki link da je stream?

https://www.gledajsaprevodom.online/serija/money-heist
Hvala, ali nema ni tu.. Zadnja je 12., tj na site pise da je 13.ali je 12. ustvari.
kakavdanakneiskustvu

#19206 Re: Gledate seriju - preporucite je

mora negdje biti,znam da sam i ja prosle godine trazio,mislim da sam bas na ovoj stranici odgledao sve
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#19207 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by _BataZiv_0809 »

Ima li zainteresovanih da otvorim temu Northern Exposure/Zivot na sjeveru?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#19208 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by _BataZiv_0809 »

karanana wrote:Vao, ja tek sad citajuci stranicu prije skonto da je plavusa trandza. A jesam se cudio guti u gacama ali kontam rutava ne brije se.
Ako se dobro sjecam mislim da sam ga povuko i otreso kad ju je otac od onog srednjoskolca dero u motelu. Fuj. Gej sam.
Hm....ako si ga otreso dok si mislio da je zensko, onda si ok.

Gej si zbog komentara na racun Celika. :oops: :lol:
kakavdanakneiskustvu

#19209 Re: Gledate seriju - preporucite je

_BataZiv_0809 wrote:Ima li zainteresovanih da otvorim temu Northern Exposure/Zivot na sjeveru?

ima,nekad bas davno sam to na preskoke gledao,imao u planu poceti od pocetka,nema se vremena
iceman ze

#19210 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by iceman ze »

Undercover, netflix serija, o agentima ubacenim u NL/BEL narko kriminal.
90minut

#19211 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by 90minut »

Krenem jucer gledati Condor https://www.imdb.com/title/tt6510950/

I malo je reci pozitivno se iznenadim.

Gluma, priča, akcijske scene sve iznad prosjeka.
7.8 je mnogo tanka ocjena realnija je 8.4.
kakavdanakneiskustvu

#19212 Re: Gledate seriju - preporucite je

iceman ze wrote:Undercover, netflix serija, o agentima ubacenim u NL/BEL narko kriminal.
:thumbup:
johnnykola

#19213 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by johnnykola »

_BataZiv_0809 wrote:Ima li zainteresovanih da otvorim temu Northern Exposure/Zivot na sjeveru?

ima,nekad bas davno sam to na preskoke gledao,imao u planu poceti od pocetka,nema se vremena
U Bingu sam uzeo za 1KM DVD s nekoliko epizoda onomad. I artefakt da se ima te legendarne serije.
Korisničkoime

#19214 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Korisničkoime »

_BataZiv_0809 wrote:
karanana wrote:Vao, ja tek sad citajuci stranicu prije skonto da je plavusa trandza. A jesam se cudio guti u gacama ali kontam rutava ne brije se.
Ako se dobro sjecam mislim da sam ga povuko i otreso kad ju je otac od onog srednjoskolca dero u motelu. Fuj. Gej sam.
Hm....ako si ga otreso dok si mislio da je zensko, onda si ok.

Gej si zbog komentara na racun Celika. :oops: :lol:
Hahaahahahahahahahhahahahahaah.
Al se ismija.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#19215 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by _BataZiv_0809 »

Hocemo li otvarat onda Northern Exposure?
johnnykola

#19216 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by johnnykola »

_BataZiv_0809 wrote:Hocemo li otvarat onda Northern Exposure?
Samo ćemo se nas trojica sjećati tog birvaktilca. Tema će instant umrijeti.
friskyoreo

#19217 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by friskyoreo »

kakavdanakneiskustvu wrote:mora negdje biti,znam da sam i ja prosle godine trazio,mislim da sam bas na ovoj stranici odgledao sve
Ma ovo je cijeli haos. Izgleda da ima spanska i netfliksova verzija, tj podjela epizoda. I pakao je naci sa prevodom da stima, jos su sve epizode pomjerene. Da sam znao ne bih ni pocinjao gledati, sacuvao bih sebi zivaca..
kakavdanakneiskustvu

#19218 Re: Gledate seriju - preporucite je

friskyoreo wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:mora negdje biti,znam da sam i ja prosle godine trazio,mislim da sam bas na ovoj stranici odgledao sve
Ma ovo je cijeli haos. Izgleda da ima spanska i netfliksova verzija, tj podjela epizoda. I pakao je naci sa prevodom da stima, jos su sve epizode pomjerene. Da sam znao ne bih ni pocinjao gledati, sacuvao bih sebi zivaca..

pa da,netflix je to drukcije objavio
kakavdanakneiskustvu

#19219 Re: Gledate seriju - preporucite je

je li do mene pa ja nabasam na takve serije ili se u vecini serija desava situacija kad se supruznici posvadjaju pa žena kao izbaci muza iz kuće,stana,ili on ide spavati u dn. boravku a ne ona
BHCluster

#19220 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by BHCluster »

_BataZiv_0809 wrote:Hocemo li otvarat onda Northern Exposure?
Život na sjeveru. :thumbup:
Point.

#19221 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Point. »

kakavdanakneiskustvu wrote:je li do mene pa ja nabasam na takve serije ili se u vecini serija desava situacija kad se supruznici posvadjaju pa žena kao izbaci muza iz kuće,stana,ili on ide spavati u dn. boravku a ne ona
I ja se pitam zašto uvijek muškarac najebe u svađi i mora na kauč ili pod dok gospoja ima cijeli bračni krevet.
SanskiBiser

#19222 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by SanskiBiser »

Point. wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:je li do mene pa ja nabasam na takve serije ili se u vecini serija desava situacija kad se supruznici posvadjaju pa žena kao izbaci muza iz kuće,stana,ili on ide spavati u dn. boravku a ne ona
I ja se pitam zašto uvijek muškarac najebe u svađi i mora na kauč ili pod dok gospoja ima cijeli bračni krevet.

Zato sto na zapadu tj u USA ali i u UK zakon je uglavnom na strani zene, uz neke iznimke, ti otjeras zenu na kauc a onda ona tebe otjera iz stana/kuce. Ako neces dobrovoljno onda ima porodicni sud i izbaci te, dovoljno da kaze da je emotivno zlostavljas, a cim se to desi da te je morala preko suda izbacivati to kasnije eventualno postaje otezavajuca okolost za tebe jer mozes pokupiti i prijavu za porodicno nasilje. Cak i da je tvoj stan ili kuca ono 100% i da nije steceneo u braku zajedno sa zenom izbace te a zena kasnije u slucaju razvoda ako hoce da ostane tu moze da ti isplati taj stan ili kucu a ako imate djece tek si onda u govnima do usiju. I nema ono malo lijevi krose ili opalis samarcinu ode ti u zatvor do 2 godine, verbalo maltretiranje i emotivnos zlostavljanje i eto ti zabrane pristupa i zatvora od 6 mjeseci do godinu dana. I svaka nova prijava ako si uporan povecava odmah narednu kaznu, pa neki dobiju i do 10 godina robije, npr istuce zenu i nanese joj povred i jednom odlezi 2 godine zatvora pa je ponovo nako toga istuce i eto 10 godina zatvora. Dakle nema kurchenja nego PAMETNIJI popusta. :D
Point.

#19223 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Point. »

SanskiBiser wrote:
Point. wrote:

Zato sto na zapadu tj u USA ali i u UK zakon je uglavnom na strani zene, uz neke iznimke, ti otjeras zenu na kauc a onda ona tebe otjera iz stana/kuce. Ako neces dobrovoljno onda ima porodicni sud i izbaci te, dovoljno da kaze da je emotivno zlostavljas, a cim se to desi da te je morala preko suda izbacivati to kasnije eventualno postaje otezavajuca okolost za tebe jer mozes pokupiti i prijavu za porodicno nasilje. Cak i da je tvoj stan ili kuca ono 100% i da nije steceneo u braku zajedno sa zenom izbace te a zena kasnije u slucaju razvoda ako hoce da ostane tu moze da ti isplati taj stan ili kucu a ako imate djece tek si onda u govnima do usiju. I nema ono malo lijevi krose ili opalis samarcinu ode ti u zatvor do 2 godine, verbalo maltretiranje i emotivnos zlostavljanje i eto ti zabrane pristupa i zatvora od 6 mjeseci do godinu dana. I svaka nova prijava ako si uporan povecava odmah narednu kaznu, pa neki dobiju i do 10 godina robije, npr istuce zenu i nanese joj povred i jednom odlezi 2 godine zatvora pa je ponovo nako toga istuce i eto 10 godina zatvora. Dakle nema kurchenja nego PAMETNIJI popusta. :D
Ma znam da je na Zapadu tako, ženino je zakon. Bilo je slučajeva gdje naši ruljci, oženjeni šveđankama, dovuku ih dole u BiH pa im opale par šamara i masnica ne smiju u Švedskoj.
90minut

#19224 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by 90minut »

Ne sjecam se vece nebuloze da sam procitao na forumu. :lol:
kakavdanakneiskustvu

#19225 Re: Gledate seriju - preporucite je

SanskiBiser wrote:
Point. wrote:

a moze li žena emrotivno zlosatvljati muža?
Post Reply