Nema tu nikakve tajne. Ta vehabocionistička razbojnička paravojska jeste sastavljena mahom od kriminogenog elementa sklonog drogama, narkomaniji.Citao sam na drugom forumu ne znam jeli neistina ili sprdancija ali kazu da isilu fali energetskih pica od kojih su postali ovisni mijesaju ih sa drogom i dobijaju nadljudsku moc![]()
Moze objasniti onako divlje i monstruozno ponasanje na raznim snimkama ima logike.
Narkomanska stoka, a ne vojska.
_____
Ovaj članak sam postavljao prije četiri godine. U njemu ublehaši iz tzv. "opozicije" govore da NEMAJU podršku u Alepu, osim nešto malo kod seljaka oko grada.
"Yes it's true," said Sheikh Tawfik Abu Sleiman, a rebel commander sitting on the ground floor of his fourth new headquarters – the other three were bombed. "Around 70% of Aleppo city is with the regime. It has always been that way. The countryside is with us and the city is with them.
Da Bog dragi sačuva. Ako zaboravimo strance koji su sve ovo zakuhali i koji su nahrupili u Siriju, ispade da je pobuna sirijske manjine u stvari seosko-narkomanska pobuna, "revolucija" seljačina i narkomana.