šta su radili (zgriješili) ovi bajkeriHajvan wrote:prema netolerantnim ne mozes biti tolerantan..
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- muha_sa
#19201 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Hajvan
#19202 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
vjerovatno nista, ja sam vise mislio na ove razularene sto su jaki u skupini od 20-30 cca.
- muha_sa
#19203 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
1oo% ništa--bio sam prisutan kad su došli, parkirali motorei sišli niz čaršiju--stali i slikali se kraj sebilja i produžili--valjda na cevape.
jedini "grijeh" po mom mišljenju je što su imali kožne jakne na kojima je pisalo Srbija i Čačak.
živimo u jednoj vukojebini
jedini "grijeh" po mom mišljenju je što su imali kožne jakne na kojima je pisalo Srbija i Čačak.
-
l33t
#19204 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
vukojebina je citav balkan, nemoj samo za BiH (Sarajevo) govoriti plsmuha_sa wrote:1oo% ništa--bio sam prisutan kad su došli, parkirali motorei sišli niz čaršiju--stali i slikali se kraj sebilja i produžili--valjda na cevape.
- muha_sa
#19205 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
boli me, umal ne rekoh, kurac kako je negdje drugo--živim u gradu kojeg volim i kojeg su pretvorili u jednu vukojebinu.l33t wrote:vukojebina je citav balkan, nemoj samo za BiH (Sarajevo) govoriti plsmuha_sa wrote:1oo% ništa--bio sam prisutan kad su došli, parkirali motorei sišli niz čaršiju--stali i slikali se kraj sebilja i produžili--valjda na cevape.
- seoBIH
#19206 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jebes druge, nek se oni o sebi pozabave. Ako su drugu vukojebina, to sigurno nije opravdanje sto je i Sarajevo.
- Hajvan
#19207 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
da, jedinična mjera za vukojebinu..
no frustracije i neizmireni računi ce se naplatttiti- kadli-tadli…jeb iga, vukojebina.
no frustracije i neizmireni računi ce se naplatttiti- kadli-tadli…jeb iga, vukojebina.
- muha_sa
#19208 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jel ti opravdavaš što je neko dobio batine zato što dolazi iz SrbijeHajvan wrote:da, jedinična mjera za vukojebinu..
-
l33t
#19209 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sarajevo je dio BiH, Bih je vukojebina, Bih je dio regije, regija je vukojebina ha jamuha_sa wrote:boli me, umal ne rekoh, kurac kako je negdje drugo--živim u gradu kojeg volim i kojeg su pretvorili u jednu vukojebinu.l33t wrote:vukojebina je citav balkan, nemoj samo za BiH (Sarajevo) govoriti plsmuha_sa wrote:1oo% ništa--bio sam prisutan kad su došli, parkirali motorei sišli niz čaršiju--stali i slikali se kraj sebilja i produžili--valjda na cevape.
savrsena indukcija
- zateznistub
#19210 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Što došle napraviše reklamu Sarajevu....
- thekupus
#19211 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nije niko dobio batine zato sto dolazi iz srbije ja to garantujem, blic i kurir (i komentari na njima) nisu relevantni izvorimuha_sa wrote:jel ti opravdavaš što je neko dobio batine zato što dolazi iz SrbijeHajvan wrote:da, jedinična mjera za vukojebinu..
-
Bodkin
#19212 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jok. dosli njih 5 da provociraju kod sebilja. ajde malo mozak upalite kad pisetethekupus wrote:nije niko dobio batine zato sto dolazi iz srbije ja to garantujem, blic i kurir (i komentari na njima) nisu relevantni izvorimuha_sa wrote:jel ti opravdavaš što je neko dobio batine zato što dolazi iz SrbijeHajvan wrote:da, jedinična mjera za vukojebinu..
-
l33t
#19213 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
daj ba kolko Srba Hrvata Slovenaca MAkedonaca Albanaca I ostalih dolazi kod nas turisticki i u privatnim aranzmanima ( sportski itd itd) i niko problema nema, dodju ljudi prosetaju ne zajebavaju i vrate se normalno.... auta sa SRB tablicama jel i jedno kamenovano ili slicno nijeee
ovi " internet mediji " su zakurac nigdje reference nikakva novinarska agencija, samo da se klikČe i pare da se uzimaju na ovakvim vijestima fuj
ovi " internet mediji " su zakurac nigdje reference nikakva novinarska agencija, samo da se klikČe i pare da se uzimaju na ovakvim vijestima fuj
- muha_sa
#19214 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nit citam to smece od novina nit neke portale a posebno ne vjerujem necem što svojim ocima ne vidim a vidio sam ove bajkere--sjedio sam u bašti kod Ote sa u mene mi hanumomthekupus wrote:nije niko dobio batine zato sto dolazi iz srbije ja to garantujem, blic i kurir (i komentari na njima) nisu relevantni izvorimuha_sa wrote:jel ti opravdavaš što je neko dobio batine zato što dolazi iz SrbijeHajvan wrote:da, jedinična mjera za vukojebinu..
kao da sam znao kažem hanumi--vidjet ceš kad ih neko zbog ovog što piše na jaknama Čačak popljuje
-
l33t
#19215 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
mozda su u povratku nesto uradili ? ali dobro nisi svojim ocima vidio nisam ni ja, internet je unistio to pola budal vjeruje u tudje rijeci.... sta znamo ne znamo nista sto niis svojim ocima vidio, ti si vidio pola, pola mozda nisi 
- thekupus
#19216 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jesi ikad u zivotu vidio bajkere?Bodkin wrote:jok. dosli njih 5 da provociraju kod sebilja. ajde malo mozak upalite kad pisetethekupus wrote:nije niko dobio batine zato sto dolazi iz srbije ja to garantujem, blic i kurir (i komentari na njima) nisu relevantni izvorimuha_sa wrote: jel ti opravdavaš što je neko dobio batine zato što dolazi iz Srbije
- muha_sa
-
Bodkin
#19218 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ti se salis jelde? jel fakat mislis da postoji neko na svijetu ko ce sa jos 4 osobe u po bijela dana doci u grad od pola miliona ljudi u sami centar da popije kafu i pojede nesto i da usput provocira? ili hoces da kazes da su bajkeri po defaultu provokatori sto cini svakog bajkera iz srbije cetnikom?thekupus wrote: jesi ikad u zivotu vidio bajkere?
-
zenit dozic
#19219 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Koliko ja znam navijači Sarajeva su pretežno autohtonezateznistub wrote:Što došle napraviše reklamu Sarajevu....
Mislim da utakmice nije bilo ne bi ih niko krivo pogledo, ovako grupa navijača ih vidila i malo glumila huligane, ništa neobično za navijače bilo gdje u svijetu.
-
bumerangss
#19220 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
da pogledas slike na temi "Sarajevo u ratu" kao sto sam ja bas sinoc gledao, mozda bi i ti opravdavao kao sto ja opravdavam sto su dobili batine zbog natpisa SRBIJAmuha_sa wrote:jel ti opravdavaš što je neko dobio batine zato što dolazi iz SrbijeHajvan wrote:da, jedinična mjera za vukojebinu..
- Ljakan
#19221 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Bas je mangupluk 30 ljudi da napade 5 matoraca ne znam odakle da su
Jadno,primitivno....
Jadno,primitivno....
- uglavnomja
#19222 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
bumerangss wrote:da pogledas slike na temi "Sarajevo u ratu" kao sto sam ja bas sinoc gledao, mozda bi i ti opravdavao kao sto ja opravdavam sto su dobili batine zbog natpisa SRBIJAmuha_sa wrote:jel ti opravdavaš što je neko dobio batine zato što dolazi iz SrbijeHajvan wrote:da, jedinična mjera za vukojebinu..
muha sa kao i jako puno ljudi ovdje je dozivjelo rat, ne treba nam gledanje slika
i mislim da ne mrzimo nikoga na takav idiotski nacin da ljude koji su dosli turisticki, u klasicnoj bajkerskoj odjeci smatramo opravdanim objektom napada.
- Edin H.
#19223 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Zaista me sramota tog sarajevskog primitivizma, koji je samo posljedica nerada policije, da ovi momci dobiju po dvije, tri godine zatvora (kao sto bi npr, u engleskoj dobili englezi koji bi napali momke sa npr. pakistanskim majicama, koje uzgred mahom ne vole), ne vjerujem da bi se ovakav navijacki primitivizam fizickog napada na sredovjecne ljude ponovio.
- uglavnomja
#19224 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Edin H. wrote:Zaista me sramota tog sarajevskog primitivizma, koji je samo posljedica nerada policije, da ovi momci dobiju po dvije, tri godine zatvora (kao sto bi npr, u engleskoj dobili englezi koji bi napali momke sa npr. pakistanskim majicama, koje uzgred mahom ne vole), ne vjerujem da bi se ovakav navijacki primitivizam fizickog napada na sredovjecne ljude ponovio.
hebat ga, nije do policije, najvece zlo sjedi u sudovima
- Blek Stena
#19225 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Cist slucaj krivicnog djela pocinjenog iz mrznje! Dobro radi policija nema sta