Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Titanium009 wrote:Ima li iko da iznajmljuje stan? Nije mi toliko bitna lokacija, a potrebno mi je samo kupatilo, krevet i malo kuhinjice. Cijena u rangu 100-200 KM.
Titanium009 wrote:Ima li iko da iznajmljuje stan? Nije mi toliko bitna lokacija, a potrebno mi je samo kupatilo, krevet i malo kuhinjice. Cijena u rangu 100-200 KM.
Za te pare mozes dobit sobicu sa kolektivnom cenifom na kanalu ili banlozima.
Ne znam kakve to vi standarde imate.. ja sam placao 200KM renoviran stan 38m2 Babina rijeka. Doduse nenamjesten ali se def. u nekim manje atraktivnim dijelovima grada moze naci i namjestena soba. Pa u Sarajevu je 400-600, ne ocekujete valjda da je u zenici 350-450 ?
Moj drug je u Blatuši fino namještenu garsonjeru plaćao 120 maraka. Doduše 19 kvadrata ali opet... eto čovjek tvrdi da mu ne treba ništa osim wc-a, kreveta i malo kuhinjice, a ova je imala upravo to...
Za te pare mozes dobit sobicu sa kolektivnom cenifom na kanalu ili banlozima.
Ja placam 200 maraka + režije dvosoban stan u Crkvicama. Renoviran. Namješten djelimicno.
Ne znam kakve to prohtjeve imate jbt...
Zavisi sve od kvadrature. Čovjek je očigledno samac kojem kao takvom ne znači ništa višak soba i kvadrata.
Ne znam o čemu vi pričate, ali kad ukucaš "garsonjera zenica" u tražilicu PIK-a, i čekiraš samo izdavanje, nije nijedna preko 200KM... Taj cjenovni rang što je on naveo normala kirija za stančiće od 20-tak kvadrata u Zenici, uz varijacije s lokacijom.
Da se ne zaletite... ovo je konkurs za već zaposlene u gradskoj upravi... Fudo je usvojio novu sistematizaciju i ukinuo stare a uveo nove pozicije. Sad koga primi nazad, taj je dužnik Fudi do kraja mandata i ima da igra po njegovom. I kralj će ih sve imatu šaci. Baš je maher.