Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skafiskafsnjak wrote: ↑26/05/2022 11:20
Diskretno , nema sta !!
Eto pa se ti sad zali na zelenu kameru,mislim da ces od danas promjenit misljenje i poslat mail guglu da im se zahvalis na opciji
Ne kontam ovaj post... Zasto bih im se zahvalio na ovoj cigli zelenoj?
Mislio sam.na to, kad su vec stavili da ne mozes uklonit , da su onda trebali malo diskretnije...
Eto pa se ti sad zali na zelenu kameru,mislim da ces od danas promjenit misljenje i poslat mail guglu da im se zahvalis na opciji
Mislio sam.na to, kad su vec stavili da ne mozes uklonit , da su onda trebali malo diskretnije...
Pa ako je tacno sto kaze kolega iznad znat ces koja te aplikacija spijunira i samim tim bit zahvalan guglu jer to prije nisi znao.Mnogo te taj svaba pokvario mnoge stvari ne kontas
Pa ako je tacno sto kaze kolega iznad znat ces koja te aplikacija spijunira i samim tim bit zahvalan guglu jer to prije nisi znao.Mnogo te taj svaba pokvario mnoge stvari ne kontas
Oj .... Ja ja zapadnjaci inace imaju nazadno razmisljanje u odnosu na Balkance
Sta sve necu procitat
Laplace wrote: ↑26/05/2022 13:12
Kakva su vremena došla da ne možeš ljude špijunirati a da oni to ne znaju.
Ne znam zasto izvrcete stvari, al.fkt... branite neki brend kao.da vam je babovina.
Ja sam rekao, kad vec nisu dali izbor da iskljucis, mogli su bar diskretnije napraviti... Nista vise.
Last edited by skafiskafsnjak on 26/05/2022 14:11, edited 1 time in total.
skafiskafsnjak wrote: ↑26/05/2022 11:20
Diskretno , nema sta !!
na pixelu je jos gore nativno od googlea je tako namjesten jbg na koji god android predjes to ce te dočekati al dobra je stvar za davanje dozvola i da vidis koja aplikacija ih krsi
Uh ovo bas poveliko..
Na Samsungu a52s nisu tolike ikone, ovo bas bode oci, sa kojim programom ste aktivirali kameru ?
Na a52s kad upalim kameru samo se manji zeleni krug sa oznakom kamerom upali na 2-3 sekunde i poslije ostane samo mala, sitna zelena tackica dok ne ugasim kameru.
Al tu funkciju imaju svi android 12 mobiteli, ne moze se ugasiti koliko znam.
Sto se ja zajebah sa onim 11 lite ... nem proximiti senzor i onda u pozivu ili gasim mikrofon obrazom ili palim sve sto se upaliti moze bas fuj osjecaj
zateznistub wrote: ↑26/05/2022 18:04
Sto se ja zajebah sa onim 11 lite ... nem proximiti senzor i onda u pozivu ili gasim mikrofon obrazom ili palim sve sto se upaliti moze bas fuj osjecaj
zateznistub wrote: ↑26/05/2022 18:04
Ja idiot poletio na onu narukvicu sto dođe. Ni u peti mi nije bilo da pitam za proximity. Da sam znao radije bi nokiju 3310 uzeo. Al me tjesi, pokaza.mi momak u onom fontele store u scc ima nekakav preko hiljade bio isto nema tog senzora. Bas im je vala glupost sto to nisu stavili
E to za glasine nemam pojma. Mada, moguće je da naši uvoze jeftiniju robu nekim kanalima i prodaju ovde, a vjerovatno je i u nabavci sve manje RN10 PRO jer se prazne magacini, a više se ne proizvodi. Trebalo bi valjda pisati koja je verzija. Traži Global verziju ako nađeš. Te indijske zaboravi.
citroen xm wrote: ↑26/05/2022 19:14
E to za glasine nemam pojma. Mada, moguće je da naši uvoze jeftiniju robu nekim kanalima i prodaju ovde, a vjerovatno je i u nabavci sve manje RN10 PRO jer se prazne magacini, a više se ne proizvodi. Trebalo bi valjda pisati koja je verzija. Traži Global verziju ako nađeš. Te indijske zaboravi.
A onda kuku, što mi nema ovo ili ono, recimo snimanje razgovora