Zanima me, jel ima neko da je povecao paket sa 50/3 na 80/6 ? Da li je stvarno potrebna ta brzina za kucne korisnike?
Zvuci primamljivo, ali ne znam da li bi se osjetila razlika u brzini
Moderator: Benq
Na čemu možeš osjetiti? Običnom surfanju stranica nećeš sigurno. Čak bi ti i streaming trebao raditi bez ikakvih vidljivih razlika.edin.h wrote:Razmisljam o sastavljanju paketa u ovoj Slagalica ponudi.
Zanima me, jel ima neko da je povecao paket sa 50/3 na 80/6 ? Da li je stvarno potrebna ta brzina za kucne korisnike?
Vjeruj mi, brzine nikad dosta. Koliko god da je imaš, uvijek treba više.edin.h wrote:Razmisljam o sastavljanju paketa u ovoj Slagalica ponudi.
Ma i sa 50 će raditi dobro ali ipak, 80 je 80 a nije neka razlika u cijeni.edin.h wrote:Imam vec dualband Wifi router (TP-link Archer C7 - koji radi perfektno) i uredno imam na Wifi 50/3...
Znaci ipak se osjeti brzina? Torrent, Youtube (4K), generalno rad?
Godišnje... daedin.h wrote:Pa vala i nije neka razlika, godisnje 100KM vise... valjda vrijedi
u pravo vrijeme na pravom mjestu, pa me potrefiMTV wrote: Kako ziv bio?!
Meni je cilj kad istekne ugovor koji traje da racun bude manji.
Kako me vi nagovarate ajd ovo ajd ono bio duplo veci![]()

Ma ja ih zvao i rekao im da je slika takva i takva. i opet mi rekoše da zovem od kuće da ako treba otvore nalog. Neću ih ni zvati nadati se HD.MTV wrote:Takva je svugdje. Dok ne uvrste HD verzije takva ce biti slika.
Poslao sam ti davno sto su meni odgovrili sto Hayatovci vise nisu u HD. I od tada na epg traci vise ne pise Hayatovci HD.Kockasti wrote:Ma ja ih zvao i rekao im da je slika takva i takva. i opet mi rekoše da zovem od kuće da ako treba otvore nalog. Neću ih ni zvati nadati se HD.MTV wrote:Takva je svugdje. Dok ne uvrste HD verzije takva ce biti slika.
Ma znam to. Al mogli su i meni reći da ne može bolja slika biti od ove sad što imamo na sva tri kanala.MTV wrote:Poslao sam ti davno sto su meni odgovrili sto Hayatovci vise nisu u HD. I od tada na epg traci vise ne pise Hayatovci HD.Kockasti wrote:Ma ja ih zvao i rekao im da je slika takva i takva. i opet mi rekoše da zovem od kuće da ako treba otvore nalog. Neću ih ni zvati nadati se HD.MTV wrote:Takva je svugdje. Dok ne uvrste HD verzije takva ce biti slika.
A na MOJAWEB TV slika na HAYAT kanalima super čisto kristalnachakany wrote:I kod nas je na Telemachu isto grozna slika na Hayat kanalima. Imao sam priliku kratko vidjeti i HD verzije kanala, i uopće ne izgledaju loše.
Zavidim vam na uvođenju Star TV i SuperStar TV .
Znas i sam da su to kanali od vlasnika.chakany wrote:I kod nas je na Telemachu isto grozna slika na Hayat kanalima. Imao sam priliku kratko vidjeti i HD verzije kanala, i uopće ne izgledaju loše.
Znam da su to kanali vlasnika. Jedino mi je žao zbog serija Besa i Državni službenik, koje se emituju na SuperStar TV, a ja ih nemam gdje gledati, pa ću sačekati da neko otkupi za BiH tržište te serije, ako neko otkupi uopće.MTV wrote:Znas i sam da su to kanali od vlasnika.chakany wrote:I kod nas je na Telemachu isto grozna slika na Hayat kanalima. Imao sam priliku kratko vidjeti i HD verzije kanala, i uopće ne izgledaju loše.
Isto kao kod vas ex Top, N1, SK, Nova HR...
Na TXtv su do neki dan isli Hayatovci HD a od tada su u SD kockastom izdanju.
Kod njih Hayatovi kanali idu u HD-u.Kockasti wrote:A na MOJAWEB TV slika na HAYAT kanalima super čisto kristalnachakany wrote:I kod nas je na Telemachu isto grozna slika na Hayat kanalima. Imao sam priliku kratko vidjeti i HD verzije kanala, i uopće ne izgledaju loše.
Ovaj msat dobra stvar ako nema TM za IPTVMTV wrote:Na m:sat (satelitska platforma mtela/mts-a) dolazi BK TK.
A na blicnet dolazi
PRVA FILES, PRVA KICK, PRVA LIFE, TV PRIMA, AMARI, RTL LIVING, AGRO TV, ŽENSKA TV, KITCHEN TV.
Izgleda pocelo zesce izjednacavanje shema medju operaterima Telekom Srbija grupe. Sljedeci nam ne ginu kanalcici Prve TV.