Captain Ahab wrote:Citajuci zadnje stranice i uz svo uvazavanje razlicitih misljenja, moram ipak priznati da me sokira broj ljudi (pogotovo iz drzave sa iskustvom kakvo ima Bosna) koji se vesele vojnoj agresiji i cerecenju jedne drzave od strane druge.
Odnosi izmedju Amerike i Rusije i to sta Amerika radi po svijetu ne mogu biti nikakvo opravdanje. Mislim da se rijetko koji Bosanac radovao agresiji na Irak.
Ovdje imamo slucaj jedne drzave i naroda koji se bore za goli opstanak i pravo da samostalno biraju svoj put. Neshvatljivo mi je da neko Ukrajinu posmatra samo kao polje za megdan velikih sila a ne vidi polozaj Ukrajinaca u svemu tome. Lazi o Majdanu su u svemu tome samo jalov izgovor za vlastite zablude.
Ma nemoj!!!!
ŠOKIRA TE????
Još se Ukro vapidaši ne bore za svoj opstanak, ali ZBOG SVOJE ORGOMNE AROGANCIJE da šuknu Rusima, sami su ga sebi šuknuli! I ko zna možda to i bude borba za goli opstanak eventually.
Pobili su ravno 1000 civila granatama samo u Donjeckoj oblasti. Goli opstanak? Goli zločin protiv civilnog stanovništva jarane! Za to se bore!
Položaj Ukrajinaca? ha ha ha Misliš položaj arogantnih, hljeba preko pogače, kreteninaca koji se bore da budu robovi zapadnih lihvaro cionista. Maksimalni pljuvači po sebi koji su se u svojoj EGOISTIČNOJ AROGANCIJI umislili da moraju/trebaju/MOGU šuknuti rusima i da će to ovi šutke gledati????
Laži o Majdanu? ha ha ha Na Majdanu je srušena i raščerečena Ukrajina. Misleći da protestuju za bolje sutra, glupa korisna govečad (useful idiots) ubiše svoju jedinu krajinu. Kreteni nad kretenima.
Naravno da je Rusija sada agresor, ali šta su faking mislili ti vapidni Majdanaši????????????? Da će njihova arogancija proći nekažnjeno? Gdje im je pamet bila. Očigledno je nikad nisu ni imali.