Bi da sam u rajvoSa. Morat ces pricekat. Jbgcrnivrag wrote:Hajde MTV opali nam koju sličicu
Logosoft
Moderator: Benq
- MTV
#19126 Re: Logosoft ALL ABOUT
- MTV
#19127 Re: Logosoft ALL ABOUT
Mogli su ubaciti HD verzije ko Telekom Srbija.
-
chemix
#19128 Re: Logosoft ALL ABOUT
http://www.logosoft.ba/logo-slagalica
LoGO! Slagalica
Da li želite plaćati samo uslugu koju koristite u mjeri koja vam je neophodna?!
LoGO! Slagalica je kombinovani paket usluga, jedinstven na tržištu, a koji vam omogućava da kombinujete paket usluga po vašoj mjeri i koristite SUPER TV uslugu, internet, fiksnu i mobilnu telefoniju u potpunosti prilagođene vašim potrebama.
Paket LoGO! Slagalica vam omogućava da samostalno kombinujete usluge televizije, interneta, fiksne i mobilne telefonije onako kako vi želite uz obavezno minimalno kombinovanje dvije usluge – Interneta (Net 1 ili Net 2 ili Net 3) i Super TV usluge - Osnovni paket. Ostale usluge samostalno kombinujete birajući jedan od ponuđenih paketa usluga fiksne telefonije i/ili jedan od ponuđenih paketa usluga mobilne telefonije i/ili bilo koji ili sve od ponuđenih dodatnih TV paketa.
Mjesečna pretplata vaše LoGO! Slagalice ovisi o broju usluga te izabranih paketa u okviru usluga koje ste kombinovali. Pojedinačne cijene svakog paketa usluga su navedena u cjenovniku, a mjesečna pretplata kombinovanog paketa se sastoji od sume pojedinačno odabranih paketa koji se kombinuju.
Ukupni iznos pretplate vaše LoGO! Slagalice se umanjuje za 10 % uz ugovorno vezivanje u minimalnom trajanju od 24 mjeseca, a cijena je niža 5% uz minimalno trajanje ugovora od 12 mjeseci.
Kombinujete paket LoGO! Slagalica po vašoj mjeri po cijeni već od 35,80 KM sa PDV-om. Više informacija o cijenama kombinovanih paketa pogledajte u cjenovniku na ovom linku, paket kombinujte u našim poslovnicama ili nas pozovite na 033 931 900 ili 033 931 999.
LoGO! Slagalica
LoGO! Slagalica je kombinovani paket usluga, jedinstven na tržištu, a koji vam omogućava da kombinujete paket usluga po vašoj mjeri i koristite SUPER TV uslugu, internet, fiksnu i mobilnu telefoniju u potpunosti prilagođene vašim potrebama.
Paket LoGO! Slagalica vam omogućava da samostalno kombinujete usluge televizije, interneta, fiksne i mobilne telefonije onako kako vi želite uz obavezno minimalno kombinovanje dvije usluge – Interneta (Net 1 ili Net 2 ili Net 3) i Super TV usluge - Osnovni paket. Ostale usluge samostalno kombinujete birajući jedan od ponuđenih paketa usluga fiksne telefonije i/ili jedan od ponuđenih paketa usluga mobilne telefonije i/ili bilo koji ili sve od ponuđenih dodatnih TV paketa.
Mjesečna pretplata vaše LoGO! Slagalice ovisi o broju usluga te izabranih paketa u okviru usluga koje ste kombinovali. Pojedinačne cijene svakog paketa usluga su navedena u cjenovniku, a mjesečna pretplata kombinovanog paketa se sastoji od sume pojedinačno odabranih paketa koji se kombinuju.
Ukupni iznos pretplate vaše LoGO! Slagalice se umanjuje za 10 % uz ugovorno vezivanje u minimalnom trajanju od 24 mjeseca, a cijena je niža 5% uz minimalno trajanje ugovora od 12 mjeseci.
Kombinujete paket LoGO! Slagalica po vašoj mjeri po cijeni već od 35,80 KM sa PDV-om. Više informacija o cijenama kombinovanih paketa pogledajte u cjenovniku na ovom linku, paket kombinujte u našim poslovnicama ili nas pozovite na 033 931 900 ili 033 931 999.
- VladaFBiH
#19129 Re: Logosoft ALL ABOUT
zašto ovo nisu napravili kao aplikaciju - da biraš što želiš a ne ovako da se *ebem s cjenovnikom... ili sam ja nisam vidio link?chemix wrote:http://www.logosoft.ba/logo-slagalica
LoGO! Slagalica
- MTV
#19130 Re: Logosoft ALL ABOUT
Davno sam ja taj link Logo Slagalice stavio, tacnije cjenovnik
http://www.logosoft.ba/CMS/libraries/do ... usluga.pdf
Strana 4 5 i 6
http://www.logosoft.ba/CMS/libraries/do ... usluga.pdf
Strana 4 5 i 6
-
Sakazulu
#19131 Re: Logosoft ALL ABOUT
Baš su mogli napraviti aplikaciju, nešto na fazon BonBon mreže u HR pa da odmah sebi štimaš šta želiš!
PS
Uz 4G mogli bi i mob net dobro povećati!
PS
- Tesla Edison
#19132 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ovdje je mobilna sad od 2KM i nešto do 4KM i nešto. Mislim da u svijetu nema povoljnije da za 4KM i 68 feninga imaš 2 gige flat 4G neta i 150 minuta i 250 poruka prema svim mrežama u BiH. Ovo je zaista povoljno što se mobilne tiče a ima mogućnost kupovine uređaja na rate te besplatni prijenos broja. Šta na Ultri dobitjete za 4KM? Ništa. Šta na Telemach-u dobijete za 4KM? Izvornu, TV HB i ukinute RTS kanale. Te 4KM i kusur će se sad pa sad potrošiti i ne znate na šta a ovdje imate dosta toga.Sakazulu wrote:Baš su mogli napraviti aplikaciju, nešto na fazon BonBon mreže u HR pa da odmah sebi štimaš šta želiš!
PS
- MTV
#19133 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nemojte spominjati Izvornu jos ce nam to uvaliti.
- Kockasti
#19134 Re: Logosoft ALL ABOUT
Šta faliMTV wrote:Nemojte spominjati Izvornu jos ce nam to uvaliti.
- MTV
#19135 Re: Logosoft ALL ABOUT

NOVO: LoGO! Slagalica - Paket po tvojoj mjeri već od 35,80 KM

Sve cijene su sa PDV-om 17%.
Kako to stvarno izgleda pogledajtmo na sljedećem primjeru:

Sve cijene su sa PDV-om 17%.
Vaš Logosoft
http://logosoft.ba/news/9475b754ef6c4f3 ... od-3580-km
U Logo Slagalici najam za drugi SD resiver je 1,17 KM sa pdv-om a za HD resiver je 2,34 KM sa pdv-om
- okanomalo
#19136 Re: Logosoft ALL ABOUT
jos kad bi se tv kanali mogli birati i bez zatamnjivanja
da dobijes ono sto platis.
-
Sakazulu
#19137 Re: Logosoft ALL ABOUT
Znam da je prejeftino, ali uz 4G ovaj limit ode za 5 min...TESLA_EDISON wrote:Ovdje je mobilna sad od 2KM i nešto do 4KM i nešto. Mislim da u svijetu nema povoljnije da za 4KM i 68 feninga imaš 2 gige flat 4G neta i 150 minuta i 250 poruka prema svim mrežama u BiH. Ovo je zaista povoljno što se mobilne tiče a ima mogućnost kupovine uređaja na rate te besplatni prijenos broja. Šta na Ultri dobitjete za 4KM? Ništa. Šta na Telemach-u dobijete za 4KM? Izvornu, TV HB i ukinute RTS kanale. Te 4KM i kusur će se sad pa sad potrošiti i ne znate na šta a ovdje imate dosta toga.Sakazulu wrote:Baš su mogli napraviti aplikaciju, nešto na fazon BonBon mreže u HR pa da odmah sebi štimaš šta želiš!
PS
- Tesla Edison
#19138 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma ništa više ne ide limit nego kao na 2G ili 3G samo brže otvara stranicu. Tebi će recimo Klix isto uzeti podataka otvorio ga ti na 3G ili 4G samo će na 4G brže otvoriti. To je isto kao da iz Sarajeva ideš u Bihać magistralom(3G) 5 sati ili autoputem(4G) za 3 sata ili avionom(5G) za 15 minuta. Kilometraža je ista samo brže stigneš.Sakazulu wrote:Znam da je prejeftino, ali uz 4G ovaj limit ode za 5 min...TESLA_EDISON wrote:Ovdje je mobilna sad od 2KM i nešto do 4KM i nešto. Mislim da u svijetu nema povoljnije da za 4KM i 68 feninga imaš 2 gige flat 4G neta i 150 minuta i 250 poruka prema svim mrežama u BiH. Ovo je zaista povoljno što se mobilne tiče a ima mogućnost kupovine uređaja na rate te besplatni prijenos broja. Šta na Ultri dobitjete za 4KM? Ništa. Šta na Telemach-u dobijete za 4KM? Izvornu, TV HB i ukinute RTS kanale. Te 4KM i kusur će se sad pa sad potrošiti i ne znate na šta a ovdje imate dosta toga.Sakazulu wrote:Baš su mogli napraviti aplikaciju, nešto na fazon BonBon mreže u HR pa da odmah sebi štimaš šta želiš!
PS
Ne treba zaboraviti i to da je kod Logosofta manja, tzv. "flat", brzina 128 KBit/s dok je kod ostalih 32 i 64 maksimum. To je isto značajna razlika u odnosu na ostale. O cijenama ne bih više, sve sam rekao u prethodnom postu.
Trenutno Logosoft ima najveću pokrivenost 4G mrežom u BiH.
- MTV
#19139 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jos da nas obraduju kanalima Prve TV. Jedini smo sto ih nemamo a u mts smo grupaciji.
A jel neko primijetio sta pise na drugoj slici kod SUPER TV-a?! "Osnovni paketa sa preko 200 SD i HD kanala".
Za sada Osnovni paket, bez 6 United Group kanala, ima 182 kanala. Znaci uskoro jos kanala
A jel neko primijetio sta pise na drugoj slici kod SUPER TV-a?! "Osnovni paketa sa preko 200 SD i HD kanala".
Za sada Osnovni paket, bez 6 United Group kanala, ima 182 kanala. Znaci uskoro jos kanala
- Tesla Edison
#19140 Re: Logosoft ALL ABOUT
Kod Logosofta sve ide gore osim cijene, ona ide doleMTV wrote:Jos da nas obraduju kanalima Prve TV. Jedini smo sto ih nemamo a u mts smo grupaciji.
Vjerujem da će biti i 200 i 300 i 1000 kanala. Kad se sjetim prije kablovske ELOB (MMDS), 35 kanala imao i hvalio se raji da imam najviše kanala u državi
Nego, šta misliš MTV da i ti jedan mobilni paketić smažeš? Znaš kako su slatki uh, ko duša
- MTV
#19141 Re: Logosoft ALL ABOUT
Zabolit ceme prsti od saltanja 200 kanala u osnovnom paketu.TESLA_EDISON wrote: Kod Logosofta sve ide gore osim cijene, ona ide dole.
Vjerujem da će biti i 200 i 300 i 1000 kanala. Kad se sjetim prije kablovske ELOB (MMDS), 35 kanala imao i hvalio se raji da imam najviše kanala u državi. Danas nas ni 200 ne može zadovoljiti.
Nego, šta misliš MTV da i ti jedan mobilni paketić smažeš? Znaš kako su slatki uh, ko duša
Teske muke Tesla moj.
- Tesla Edison
#19142 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ma to su slatke muke
.
- semirsar
#19143 Re: Logosoft ALL ABOUT
jesu l' to poceli zamjenu kartica?TESLA_EDISON wrote: ...
ovo boldano ziva istina, meni svake godine halale po jednu pretplatu a nikog pozv'o nisam da bi dobio bonusMTV wrote:Zabolit ceme prsti od saltanja 200 kanala u osnovnom paketu.TESLA_EDISON wrote: Kod Logosofta sve ide gore osim cijene, ona ide dole.
Vjerujem da će biti i 200 i 300 i 1000 kanala. Kad se sjetim prije kablovske ELOB (MMDS), 35 kanala imao i hvalio se raji da imam najviše kanala u državi. Danas nas ni 200 ne može zadovoljiti.
Nego, šta misliš MTV da i ti jedan mobilni paketić smažeš? Znaš kako su slatki uh, ko duša![]()
Teske muke Tesla moj.
E vala, mog'o bi @MTV mobilnu uzeti kod LoL-e nam naseg, mislim da 2.50, 3.50 ili 4.50 po paketu nisu bas neki preveliki izdaci uz slagalicu
- Tesla Edison
#19144 Re: Logosoft ALL ABOUT
Prvi dio: Mislim da.semirsar wrote:jesu l' to poceli zamjenu kartica?TESLA_EDISON wrote: ...
ovo boldano ziva istina, meni svake godine halale po jednu pretplatu a nikog pozv'o nisam da bi dobio bonusMTV wrote:Zabolit ceme prsti od saltanja 200 kanala u osnovnom paketu.TESLA_EDISON wrote: Kod Logosofta sve ide gore osim cijene, ona ide dole.
Nego, šta misliš MTV da i ti jedan mobilni paketić smažeš? Znaš kako su slatki uh, ko duša![]()
Teske muke Tesla moj.
E vala, mog'o bi @MTV mobilnu uzeti kod LoL-e nam naseg, mislim da 2.50, 3.50 ili 4.50 po paketu nisu bas neki preveliki izdaci uz slagalicu
Drugi dio:
Ipak LoL nije ko anamo neki, da ih se moli za bonus
Što se tiče mobilne, meni danas 5 maraka otišlo a ništa nisam uzeo. Ispao petak iz džepa dok sam izlazio iz auta a mogao sam imati 150 minuta, 250 SMS i 2 GB interneta mjesec dana
-
Sakazulu
#19145 Re: Logosoft ALL ABOUT
Jesu, kartica je 5,80 KM. I ako imaš sreće upale je brzo, ja sam čekao 5 dana.
PS
Znam da ista količina podataka kod surfanja je i na 2G i 3G i 4G. Ono što si samo drugačije potvrdio je bolja brzina. E to je ključ, uz brzinu više se opustiš i opala ode limit, jer nagaziš malo više tokom surfanja. Sam speedtest.net potegne veći promet da bi izmjerio brzinu. I neka nam dižu limit. Pa komotno bi najmanji limit mogao biti 10G!
PS
Znam da ista količina podataka kod surfanja je i na 2G i 3G i 4G. Ono što si samo drugačije potvrdio je bolja brzina. E to je ključ, uz brzinu više se opustiš i opala ode limit, jer nagaziš malo više tokom surfanja. Sam speedtest.net potegne veći promet da bi izmjerio brzinu. I neka nam dižu limit. Pa komotno bi najmanji limit mogao biti 10G!
- Tesla Edison
#19146 Re: Logosoft ALL ABOUT
Da ali 4,68KM. Realno i ovo je ispod svake cijene.Sakazulu wrote:Jesu, kartica je 5,80 KM. I ako imaš sreće upale je brzo, ja sam čekao 5 dana.
PS
-
Sakazulu
#19147 Re: Logosoft ALL ABOUT
To svakako. I ranije sam to potvrdio. I još daju 5 tj 10% manju pretplatu za 12/24 mjesečnu pretplatu.
Samo da ne prave problem za nas koji imamo još dio ugovora koji mjesec pa da se već prebacimo na Slagalicu.
Samo da ne prave problem za nas koji imamo još dio ugovora koji mjesec pa da se već prebacimo na Slagalicu.
- MTV
#19148 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ja imam jos koju godinu
Mislim nedavno je potpisano na 24 mjeseca a i to je akcija sa 52 KM na 46 KM Logo trio sa 2 HD resivera.
Meni je cilj kad istekne ugovor koji traje da racun bude manji.
Kako me vi nagovarate ajd ovo ajd ono bio duplo veci

Mislim nedavno je potpisano na 24 mjeseca a i to je akcija sa 52 KM na 46 KM Logo trio sa 2 HD resivera.
Kako ziv bio?!semirsar wrote: ovo boldano ziva istina, meni svake godine halale po jednu pretplatu a nikog pozv'o nisam da bi dobio bonus
Kako me vi nagovarate ajd ovo ajd ono bio duplo veci
- Tesla Edison
#19149 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa vidi, dovedi 12 ljudi u Logosoft, imaš godinu džaba. Dovedi 24 nova korisnika imaš dvije godine džaba. Dovedi 120 ljudi, imaš 10 godina džaba da koristiš Logosoft.MTV wrote:Ja imam jos koju godinu![]()
![]()
Kako ziv bio?!semirsar wrote: ovo boldano ziva istina, meni svake godine halale po jednu pretplatu a nikog pozv'o nisam da bi dobio bonus
Kako me vi nagovarate ajd ovo ajd ono bio duplo veci![]()
Dovedi u Telemach 120 ljudi, dobićeš Pink paket i Arene SD na 6 mjeseci i to uz 50 poziva prema njima i moljakanja
- MTV
#19150 Re: Logosoft ALL ABOUT
Doveo dosad troje. Nemam ih toliko jbg.
Arene SD i pink ionako imam u osnovnom paketu ovdje.
Arene SD i pink ionako imam u osnovnom paketu ovdje.