Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
meteorit135531 wrote:Hocu da po prvi put otvorim laptop. Zanima me gdje u Sa mogu kupiti one sarafcigere i mali alat i set za otvaranje?
Hvala.
Je l' ti izašao iz garancije ?
I naravno, polako podiži plastiku, nemoj mu jebat majku skroz.
Jeste, prosla mu je garancija. Rijec je o modelu HP 250 G3. pao mi je sa stola , otad ne radi.
Vjerovatno je do diska. Trebam mijenjati disk , a vec sam ga pokusao otvoriti bez pravog alata , i jebo sam mu majku poprilicno. Hocu sad da popravim ako se ista moze popravit
Kao serviser ovlaštenog za HP, obrati pažnju na konektor disk - ploča da se nije samo isključio. Kad izvadiš disk, skopčaj na PC, vidi da l' radi, ako imaš PC sa strane
meteorit135531 wrote:Hocu da po prvi put otvorim laptop. Zanima me gdje u Sa mogu kupiti one sarafcigere i mali alat i set za otvaranje?
Hvala.
Je l' ti izašao iz garancije ?
I naravno, polako podiži plastiku, nemoj mu jebat majku skroz.
Jeste, prosla mu je garancija. Rijec je o modelu HP 250 G3. pao mi je sa stola , otad ne radi.
Vjerovatno je do diska. Trebam mijenjati disk , a vec sam ga pokusao otvoriti bez pravog alata , i jebo sam mu majku poprilicno. Hocu sad da popravim ako se ista moze popravit
peepeep wrote:i po mogućnosti, gdje ima u Novom Sarajevu neko da izgravira prezime na ploćicu za vrata?
Mislim da ti ovo mogu uraditi u Mercatoru ona Hudiny radnja, eventualno u Hrasnom ona glavna. Znam da su imali u izlogu one izložene pločice za vrata sa prezimenima.
peepeep wrote:i po mogućnosti, gdje ima u Novom Sarajevu neko da izgravira prezime na ploćicu za vrata?
Mislim da ti ovo mogu uraditi u Mercatoru ona Hudiny radnja, eventualno u Hrasnom ona glavna. Znam da su imali u izlogu one izložene pločice za vrata sa prezimenima.
liaar wrote:
Partizzanka wrote:LEDENA MASKA - moglo bi biti u Jumbo. Znam da ima nesto slicno (unutra su mini kuglice gela) ali potpuno prekrije oci - Ogledalce na carsiji. 16KM
Meni trebaju modlice za vanilice u raznim oblicima.
Gdje (ako uopste ima) imaju kupiti kockice za djecu raznih su oblika (kao blokovi ne obicne kao lego) ali nisu plasticne niti gumene nego od materijala slicnog nekom presanom stiroporu.
Jako su lagane a opet cvrste.