Onda pređi na Doom Patrol...definitivno.Kiki_Musampa wrote:Sci fi, superhero serije za odmorit mozak???
Odgledao sam Titans, i sve star Trek serije..
Gledate seriju - preporučite je
Moderator: _BataZiv_0809
- dale cooper
#19126 Re: Gledate seriju - preporucite je
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#19127 Re: Gledate seriju - preporucite je
Godine i godine 
- biggrin
#19128 Re: Gledate seriju - preporucite je
pri kraju sa Titans i onako....ako je covjek tanak sa izborom sta dalje gledati, može to. Ako ima na listi tonu drugih serije, nek se njih hvata. Sudeći po epizodi koja je vjerovatno bila pilot za Doom Patrol, nešto me nije ni približno dovoljno zaintrigiralo da gledam i nju. od The Umbrella Academy imam veća očekivanja, posebno u segmentu "mozak na pašu". Legion je "mindfuck"...al dobar 
- Kaligrafija
#19129 Re: Gledate seriju - preporucite je
Mozes gledati i Swamp Thing, meni odlicna... Ima 10 epizoda... Odlicne ocjene, ali supci iz DCa su je otkazali, niko ziv ne zna sta je razlog...!?!dale cooper wrote:Onda pređi na Doom Patrol...definitivno.Kiki_Musampa wrote:Sci fi, superhero serije za odmorit mozak???
Odgledao sam Titans, i sve star Trek serije..![]()
- alibaba_i_30_godina
#19130 Re: Gledate seriju - preporucite je
Tu Umbrella Academy nikada nisam do kraja pregledao. Ne znam ni do koje sam epizode stigao. Sve pustim i zaspim u pola. Meni onako.biggrin wrote:pri kraju sa Titans i onako....ako je covjek tanak sa izborom sta dalje gledati, može to. Ako ima na listi tonu drugih serije, nek se njih hvata. Sudeći po epizodi koja je vjerovatno bila pilot za Doom Patrol, nešto me nije ni približno dovoljno zaintrigiralo da gledam i nju. od The Umbrella Academy imam veća očekivanja, posebno u segmentu "mozak na pašu". Legion je "mindfuck"...al dobar
- SanskiBiser
#19131 Re: Gledate seriju - preporucite je
Kaligrafija wrote:Mozes gledati i Swamp Thing, meni odlicna... Ima 10 epizoda... Odlicne ocjene, ali supci iz DCa su je otkazali, niko ziv ne zna sta je razlog...!?!dale cooper wrote:Onda pređi na Doom Patrol...definitivno.Kiki_Musampa wrote:Sci fi, superhero serije za odmorit mozak???
Odgledao sam Titans, i sve star Trek serije..![]()
Ja je vec preporucio, odlicna serija i bogata produkcija, mislim da je najskuplja DC serija do sad, isli su vise da bude u fazonu horora i neke novele Stivena Kinga, inace serija je trebala imati koliko se sjecam 13 epizoda ali su skratili na 10. Serija je otkazana silom prilika jer drzava u kojoj su snimali nije uradila obecani povrat novca producentima - preko 30 miliona dolara - tako da su na gubitku u startu i tesko da se otplati i ova sezona, pred kraj snimanja su vec znali da od tih para nema nista tako da je ostalo se na 10 epizoda ali eto zaokruzili su pricu.
- SanskiBiser
#19132 Re: Gledate seriju - preporucite je
alibaba_i_30_godina wrote:Tu Umbrella Academy nikada nisam do kraja pregledao. Ne znam ni do koje sam epizode stigao. Sve pustim i zaspim u pola. Meni onako.biggrin wrote:pri kraju sa Titans i onako....ako je covjek tanak sa izborom sta dalje gledati, može to. Ako ima na listi tonu drugih serije, nek se njih hvata. Sudeći po epizodi koja je vjerovatno bila pilot za Doom Patrol, nešto me nije ni približno dovoljno zaintrigiralo da gledam i nju. od The Umbrella Academy imam veća očekivanja, posebno u segmentu "mozak na pašu". Legion je "mindfuck"...al dobar
THE BOYS THE BOYS THE BOYS = mozak na pašu
- biggrin
#19133 Re: Gledate seriju - preporucite je
moglo bi se probati...SanskiBiser wrote:alibaba_i_30_godina wrote:Tu Umbrella Academy nikada nisam do kraja pregledao. Ne znam ni do koje sam epizode stigao. Sve pustim i zaspim u pola. Meni onako.biggrin wrote:pri kraju sa Titans i onako....ako je covjek tanak sa izborom sta dalje gledati, može to. Ako ima na listi tonu drugih serije, nek se njih hvata. Sudeći po epizodi koja je vjerovatno bila pilot za Doom Patrol, nešto me nije ni približno dovoljno zaintrigiralo da gledam i nju. od The Umbrella Academy imam veća očekivanja, posebno u segmentu "mozak na pašu". Legion je "mindfuck"...al dobar
- chakany
#19134 Re: Gledate seriju - preporucite je
Neko je pitao za Killing Eve i drugu sezonu. Može se pogledati, po meni nije izgubila na kvaliteti. Bukvalno mi je isti kvalitet, kao i prva sezona.
Onoj Jodie Comer tako stoji uloga, da je to nevjerovatno. Bolja mi je od Sandre Oh.
Info: Obnovljen je City on a Hill za drugu sezonu.
Onoj Jodie Comer tako stoji uloga, da je to nevjerovatno. Bolja mi je od Sandre Oh.
- alibaba_i_30_godina
#19135 Re: Gledate seriju - preporucite je
Ja pitao. Danke na info.chakany wrote:Neko je pitao za Killing Eve i drugu sezonu. Može se pogledati, po meni nije izgubila na kvaliteti. Bukvalno mi je isti kvalitet, kao i prva sezona.
Mala odlično glumi. Nevjerovatno da onako realno može glumiti, kao da zaista sve ono prozivljava.
-
kakavdanakneiskustvu
#19136 Re: Gledate seriju - preporucite je
što se Utopia nikad nije nastavila snimati poslije dvije sezone?
- yoda82
#19137 Re: Gledate seriju - preporucite je
Obavezno!biggrin wrote:moglo bi se probati...SanskiBiser wrote:alibaba_i_30_godina wrote:Tu Umbrella Academy nikada nisam do kraja pregledao. Ne znam ni do koje sam epizode stigao. Sve pustim i zaspim u pola. Meni onako.
- chakany
#19138 Re: Gledate seriju - preporucite je
Info: Posljednja sezona serije The Deuce od 10. septembra.
- House
#19139 Re: Gledate seriju - preporucite je
kakavdanakneiskustvu wrote:
-
brain bubbles
#19140 Re: Gledate seriju - preporucite je
Gdje se moze gledati The Boys? Nema na hbo niti na Netflixu, vidim ni ove domace filmovizije je jos nisu izbacili
- ćiribiribela
#19141 Re: Gledate seriju - preporucite je
Na amazonubrain bubbles wrote:Gdje se moze gledati The Boys? Nema na hbo niti na Netflixu, vidim ni ove domace filmovizije je jos nisu izbacili
- biggrin
#19142 Re: Gledate seriju - preporucite je
i to dzaba!ćiribiribela wrote:Na amazonubrain bubbles wrote:Gdje se moze gledati The Boys? Nema na hbo niti na Netflixu, vidim ni ove domace filmovizije je jos nisu izbacili
- ćiribiribela
#19143 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pa za 7.99 mjesecno 
- biggrin
#19144 Re: Gledate seriju - preporucite je
uz te pare 99% sadržaja koji se može ovdje gledati mora se doplatiti...ali ne i the boys...e o tome ja govorim!
- ćiribiribela
#19145 Re: Gledate seriju - preporucite je
A istina da se dosta mora doplatiti, ali ima predobrih serija koje su besplatne, the widow, homecoming, startup, night manager, the marvelous mrs maisel... i jedina retardirana stvar kod amazona kod mene je sto je 60% sadrzaja dubbed 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#19146 Re: Gledate seriju - preporucite je
Pare mogu dati jedino za Netflix, ostale streaming karine neka muzu nekog drugog 
- biggrin
#19147 Re: Gledate seriju - preporucite je
+ the expansećiribiribela wrote:A istina da se dosta mora doplatiti, ali ima predobrih serija koje su besplatne, the widow, homecoming, startup, night manager, the marvelous mrs maisel... i jedina retardirana stvar kod amazona kod mene je sto je 60% sadrzaja dubbed
ok je i hbo goVelkoski wrote:Pare mogu dati jedino za Netflix, ostale streaming karine neka muzu nekog drugog
- zomri
#19148 Re: Gledate seriju - preporucite je
Za one što vole premium sadržaje, HBO se više isplati. Netflix je napuhani balon koji bi uskoro mogao pući, pogotovo kada ostali povuku sadržaj na svoje streaming mreže.
- biggrin
#19149 Re: Gledate seriju - preporucite je
dobar je Netflix, a dok drugi realizuju svoje streaming servise, Netflix ce imati sasvim pristojan izbor vlastite produkcije, zbog kojeg ce ga i dalje biti isplativo imati...u konačnici da se to i ne desi, otkažeš pretplatu tada, a do tada uživaš u trenutnom stanjuzomri wrote:Za one što vole premium sadržaje, HBO se više isplati. Netflix je napuhani balon koji bi uskoro mogao pući, pogotovo kada ostali povuku sadržaj na svoje streaming mreže.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#19150 Re: Gledate seriju - preporucite je
Imam trenutno HBO GO i imaju možda tri serije koje me interesuju, a filmove svakako ne gledam

A ima smisla zomri, samo ne kontam zašto baš svi žele streaming servis. Nije valjda da misle da će prosječna osoba plaćati i Disney i Amazon i HBO i Netflix i Hulu i DC i sve ostalo?
A da bi privukao nekoga trebaš praktično imati sve.
Mislim da je Amerima čak najbolji Hulu.
A ima smisla zomri, samo ne kontam zašto baš svi žele streaming servis. Nije valjda da misle da će prosječna osoba plaćati i Disney i Amazon i HBO i Netflix i Hulu i DC i sve ostalo?
Mislim da je Amerima čak najbolji Hulu.