Ja sam narucila trilogy proizvode sa feelunique imaju akciju 2 za 3 i poklon full size krema tako da dobijes 2 proizvoda besplatno..
Moderator: anex

e žestokosoraya93 wrote:Ja sam narucila trilogy proizvode sa feelunique imaju akciju 2 za 3..
Mislim da sam ja kriva sto nam dostavljajuMissD wrote:Prvo, MORAM da pohvalim Cult beauty. Narucila sam Becca highlighter Champagne pop, primila mail da su mi poslali 25.2. a danas sam dobila obavjest sa pošte da je paket stigao 29.2. To je najekspresnija moguća dostava do sad! Plus je bio free shipping na prvu narudzbu. I na carini su me oslobodili, nitko sretniji od mene!!!
I hvala BJB, da nisi ti pisala da od tamo narucujes ne bih ni znala da dostavljaju ovamo.
E sad jedan hejt. Kad je sad zadnji put bila akcija na Kerastase, uzela sam neke sampone i sprejeve. Platila paket malo manje od 28 eura. Feelunique mi posalje racun bez snizenja od skoro 34 eura. I onda me naravno ocarine. I saljem ja feelinique-u mail sa svim objasnjenima i slikama, odnosno ne mail nego ono na narudzbu se obratim korisničkoj sluzbi, i oni mi na moje dvije zamolbe ne odgovore NISTA! Ne znam sta da radim, dal da im šaljem sad mail posebno ili? Ako imate neki savjet pisite!

Do 1.3. cini mi se, tad je Saga primjetila da u povecali iznos za free delivery a ja za povrat VAT-a..A meni su u mailu obecali da ce mi vratiti VAT ako mi ga nasi naplate..Michun wrote:Bjb, Do kojeg datuma je vazilo da se vraca carina?
Hvala. U pon sam narucila...sto bi bio februar. Za ne daj Boze...da ih mogu maltretirat.BJB wrote:Do 1.3. cini mi se, tad je Saga primjetila da u povecali iznos za free delivery a ja za povrat VAT-a..A meni su u mailu obecali da ce mi vratiti VAT ako mi ga nasi naplate..Michun wrote:Bjb, Do kojeg datuma je vazilo da se vraca carina?
@Maida, vidi strawberrynet, mozda ima nesto tamo..na fragrancex.com ako narucis 69dolara, shipping is free, ako je nesto malo, prodje carinu..
Pa nego sta, ko im je kriv kad mijenjaju pravila u po igre..Michun wrote:Hvala. U pon sam narucila...sto bi bio februar. Za ne daj Boze...da ih mogu maltretirat.BJB wrote:Do 1.3. cini mi se, tad je Saga primjetila da u povecali iznos za free delivery a ja za povrat VAT-a..A meni su u mailu obecali da ce mi vratiti VAT ako mi ga nasi naplate..Michun wrote:Bjb, Do kojeg datuma je vazilo da se vraca carina?
@Maida, vidi strawberrynet, mozda ima nesto tamo..na fragrancex.com ako narucis 69dolara, shipping is free, ako je nesto malo, prodje carinu..
rich rosaliac cream, Mizon HYALURONIC ULTRA SUBOON CREAM a od gelova Yves rocher zeleni
.i kakav je ? dvoumim se izmedju tog i anastasia beverly hillsMissD wrote:Prvo, MORAM da pohvalim Cult beauty. Narucila sam Becca highlighter Champagne pop, primila mail da su mi poslali 25.2. a danas sam dobila obavjest sa pošte da je paket stigao 29.2. To je najekspresnija moguća dostava do sad! Plus je bio free shipping na prvu narudzbu. I na carini su me oslobodili, nitko sretniji od mene!!!
I hvala BJB, da nisi ti pisala da od tamo narucujes ne bih ni znala da dostavljaju ovamo.
Niemand wrote:Kako smo svi razliciti zapravoMeni je gel vrh
![]()
A BJB, ova rosaliac krema i zelena boja, nikako da skontam, jel krema ono bas krema sto se upije il je vise nesto tipa bb kreme sto prikriva?

Pa ti i sliku stavilaBJB wrote:Ne budes zelena, upije se i stvarno se smanji crvenilo, i nestane..Meni se desi u nekim periodima od stresa/nespavanja/previse rintanja da dobijem flekice- recimo danas, crvenilo oko nosa-tu mi ova rosaliac dobro dodje..
Ovo snizenje mi je bas dobro doslo jer mi je Rosaliac kreme nestalo..
Ne, ne zelim bb kremu nit puder nit ista tog tipa sto prikriva (meni to sve isto), vec obicnu kremicu za svaki dan sa spf.BJB wrote:Ma nije moja slika, ja sam svoju tugu presjekla prije nekoliko dana i onda izvlacila cetkicom
DA te rijesim muke, Avene ima isto Anti-redness cream i dobra je..Samo se meni lice 'znoji' od nje, ne znam kako da objasnim drugacije..Ako nanesem Avene-ovu 'zelenu' kremu i preko podlogu, poslije pola sata lice mi se orosi, kao da je ne moze upiti...sa LRP Rosaliac nemam tih problema, narocito zimi, zato i uzimam Riche verziju.
Meni se cini da tebi prije treba neka dobra BB krema sa SPF-om, je l' tako?
Moja preporuka je piling sa AHA kiselinama npr Natura Siberica ili neka maska sa glikolnom kiselinom a šipkovo ulje tj ulje ploda divlje ruže je odlično za tretiranje ožiljaka i za regeneraciju kože pa ga probaj nanositi na vlažnu kožu da se lakše upije ili pomješaj par kapi ulja sa kremom za lice koju inače koristiš, ja čak dodam jednu kap ulja i u puder za liceAAmilaAA wrote:Drage moje da vas pitam, na koji nacin lijecite kozu poslije akni, one tamne flekice koje ostanu poslije akni, kako ih se rijesiti?
I jos je li neko koristio neko šipkovo ulje, ja sam kupila neko na iHerbu, i jako tesko se upija, je li odlika to svi ulja ili samo ovoga kojeg ja imam?
Citala sam o tom pilingu, ima ga sad kupiti i kod nas, kakav je kakva su vasa iskustva, nije skup, al dosta mi vise promasenih investicijaMerssy wrote:Moja preporuka je piling sa AHA kiselinama npr Natura Siberica ili neka maska sa glikolnom kiselinom a šipkovo ulje tj ulje ploda divlje ruže je odlično za tretiranje ožiljaka i za regeneraciju kože pa ga probaj nanositi na vlažnu kožu da se lakše upije ili pomješaj par kapi ulja sa kremom za lice koju inače koristiš, ja čak dodam jednu kap ulja i u puder za liceAAmilaAA wrote:Drage moje da vas pitam, na koji nacin lijecite kozu poslije akni, one tamne flekice koje ostanu poslije akni, kako ih se rijesiti?
I jos je li neko koristio neko šipkovo ulje, ja sam kupila neko na iHerbu, i jako tesko se upija, je li odlika to svi ulja ili samo ovoga kojeg ja imam?
feelunique