Mrze ljudi Real i to je to. Sta se tu ima toliko filozofirati.Tomahawk11 wrote:Bato, ne zezaj, eto uporedi komentare nakon povrede Salaha i Carvajala._BataZiv_0809 wrote:Vi ko Bakir Izetbegovic kad se pita sta to ne valja u drzavi
Ovamo se psuju mrtvi, kletve, cigani, pogibija....pjena.
Carvajala ne znam jesu li spomenula dva čovjeka.
Mogu shvatiti da ti ekipa nije simpatična, ono sinoć je bila mržnja najljućih neprijatelja.
E, to ne kontam, otkud tolika mržnja? Kakve su to frustracije?
Fudbal je, nije rat.
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#19126 Re: UEFA Champions League
-
Fudo387
#19127 Re: UEFA Champions League
Djaba se frajeru na kosti natovarili, Ramos je najbolji defanzivni igrac svih vremena.
Ono nije bilo ni hinjavo ni sa namijerom da satare Salaha, ponosali se i nejaci izvukao deblji kraj.
Ono nije bilo ni hinjavo ni sa namijerom da satare Salaha, ponosali se i nejaci izvukao deblji kraj.
-
kiligonzales
#19128 Re: UEFA Champions League
°u° wrote:Ramos bi u Premeiru imao ne 20 i kusur nego 40 i kusur crvendaćavernes81 wrote:Jbg. onda bi Ramos u Engleskoj otkidao glave igracima bez faula.kiligonzales wrote:
Tesko da bi mu ijedan duel u Engleskoj iko svirao ko sto je nocas Mazic svirao Maneu. Ramos ga je istukao u najmanje par situacija, a sudija je sve svirao Realu, ne zbog toga sto je Mane igrao preostro na istog, vec zato sto je isti iskusan stoper, zna se postaviti i iznuditi faul.
Tacno se njegovo iskustvo vidi i u onoj situaciji sa Salahom, kako od starta koji je realno bio vise borilacko bacanje, nego naguravanje, napravi faul za bez kartona, a start je bio za zutog.
A Salaha jeste na iskustvo faulirao mada sumnjam da je nijet bio rame sjebat mu.Tamo deru i naknadno. Pola karijere bi bio u kazni a drugi dio bi mu neko vratio s kamatama, kad tad.
Ne mislim da je namjerno išao na povredu ali mislim da je dovoljno glup da ga nije briga šta će bit s drugim, a često ne misli ni na svoju ekipu kad ih ostavi s 10. To je dokazao xy puta i s brojem crvenih.

-
kiligonzales
#19129 Re: UEFA Champions League
Bolji od Maldinija, Barezija, Kanavara?Fudo387 wrote:Djaba se frajeru na kosti natovarili, Ramos je najbolji defanzivni igrac svih vremena.
-
Fudo387
#19130 Re: UEFA Champions League
Kad se sve trojica sastave opet je bolji.kiligonzales wrote:Bolji od Maldinija, Barezija, Kanavara?Fudo387 wrote:Djaba se frajeru na kosti natovarili, Ramos je najbolji defanzivni igrac svih vremena.
-
kiligonzales
#19131 Re: UEFA Champions League
Ne mrzi se Real. Jucerasnja pobjeda nije bilo fudbalsko odvaljivanje pa da se na pobjedu Reala nema sta zamjeriti. Bili su istina bolji, ali suvise pehova za Liverpul. Jednostavno los dan. Mazic jeste malo imao neujednacen kriterij, kada je neka naguravanja svirao hladno Maneu, sto je recimo propustao svirati u duelima Realovih igraca sa Liverpulovim. Ali opet ne moze se reci da su te sitne greske bile razlogom icemu, ipak je Real svoju pobjedu zasluzio i tu nije bilo nikakvog vjetra u ledja sudija._BataZiv_0809 wrote:Mrze ljudi Real i to je to. Sta se tu ima toliko filozofirati.Tomahawk11 wrote:Bato, ne zezaj, eto uporedi komentare nakon povrede Salaha i Carvajala._BataZiv_0809 wrote:Vi ko Bakir Izetbegovic kad se pita sta to ne valja u drzavi
Ovamo se psuju mrtvi, kletve, cigani, pogibija....pjena.
Carvajala ne znam jesu li spomenula dva čovjeka.
Mogu shvatiti da ti ekipa nije simpatična, ono sinoć je bila mržnja najljućih neprijatelja.
E, to ne kontam, otkud tolika mržnja? Kakve su to frustracije?
Fudbal je, nije rat.
- luckylaka
#19132 Re: UEFA Champions League
Mozda jeste bolji kao igrac ali kao covjek je otpad,smeceFudo387 wrote:Kad se sve trojica sastave opet je bolji.kiligonzales wrote:Bolji od Maldinija, Barezija, Kanavara?Fudo387 wrote:Djaba se frajeru na kosti natovarili, Ramos je najbolji defanzivni igrac svih vremena.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19133 Re: UEFA Champions League
Ok, to je na kraju jasno, ali se to prodaje pod mišljenje koje je opšteprihvaćeno i odobreno, a ostalo je nerealno i subjektivno._BataZiv_0809 wrote: Mrze ljudi Real i to je to. Sta se tu ima toliko filozofirati.
Sinoć jedan piše kako se nema šta sam mnom polemisati, jer sam ja navijač ili simpatizer Reala....ljudi jebu od do, kamaraju sve živo, na sve načine se ide ad hominem, vidio si i sam, da ne ponavljam...šta s takvima polemisati?
Svi se mi nekad upalimo, pa odemo malo ukoso, ali ono sinoć je bio bal vampira.
Pogledah onaj film ZG80, pa manje je zle krvi bilo između tadašnjih navijačkih skupina BBB/Torcide vs Delije/Grobari.
Doduše, oni nisu imali društvene mreže da pjene, oni su to uživo, a za to je trebalo više hrabrosti.
-
Fudo387
#19134 Re: UEFA Champions League
Sto je smece ko cojek?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19135 Re: UEFA Champions League
Ne mrziš možda ti, oni što su sinoć pjenili, psovali i kleli, ne bih baš rekao.kiligonzales wrote: Ne mrzi se Real. Jucerasnja pobjeda nije bilo fudbalsko odvaljivanje pa da se na pobjedu Reala nema sta zamjeriti. Bili su istina bolji, ali suvise pehova za Liverpul. Jednostavno los dan. Mazic jeste malo imao neujednacen kriterij, kada je neka naguravanja svirao hladno Maneu, sto je recimo propustao svirati u duelima Realovih igraca sa Liverpulovim. Ali opet ne moze se reci da su te sitne greske bile razlogom icemu, ipak je Real svoju pobjedu zasluzio i tu nije bilo nikakvog vjetra u ledja sudija.
- MyTao
#19136 Re: UEFA Champions League
Nema se sta vise pricati... Real je pobjedio, i zasluzeno su sampioni. Onaj gol Balea, po meni najbolji gol u historiji LP je zasluzio titulu... nevazno sta se desilo.
Oni koji navijaju za Real nikada nece priznati da im ekipa igra ciganski, da provociraju, udaraju i spremni su povrediti protivnicke igrace. Sto je i logicno... mozda ni ja nebi proznao da je Lovren sa namjerom slomio nekog od njihovih igraca...
Onaj lakat Ramosa nad Kariusom iz cista mira je za crveni karton. Picka smrdljiva udari igraca laktom, pade i dize ruke kao da ga je neko upucao. Neki uzivaju u tom ciganluku ja ne...
Oni koji navijaju za Real nikada nece priznati da im ekipa igra ciganski, da provociraju, udaraju i spremni su povrediti protivnicke igrace. Sto je i logicno... mozda ni ja nebi proznao da je Lovren sa namjerom slomio nekog od njihovih igraca...
Onaj lakat Ramosa nad Kariusom iz cista mira je za crveni karton. Picka smrdljiva udari igraca laktom, pade i dize ruke kao da ga je neko upucao. Neki uzivaju u tom ciganluku ja ne...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19137 Re: UEFA Champions League
Dobro bez uvrede ni ja sa tobom vise necu polemisati kad je Real u pitanjuTomahawk11 wrote:Ok, to je na kraju jasno, ali se to prodaje pod mišljenje koje je opšteprihvaćeno i odobreno, a ostalo je nerealno i subjektivno._BataZiv_0809 wrote: Mrze ljudi Real i to je to. Sta se tu ima toliko filozofirati.
Sinoć jedan piše kako se nema šta sam mnom polemisati, jer sam ja navijač ili simpatizer Reala....ljudi jebu od do, kamaraju sve živo, na sve načine se ide ad hominem, vidio si i sam, da ne ponavljam...šta s takvima polemisati?
Svi se mi nekad upalimo, pa odemo malo ukoso, ali ono sinoć je bio bal vampira.
Pogledah onaj film ZG80, pa manje je zle krvi bilo između tadašnjih navijačkih skupina BBB/Torcide vs Delije/Grobari.
Doduše, oni nisu imali društvene mreže da pjene, oni su to uživo, a za to je trebalo više hrabrosti.
Jednostavno Real nikome nije simpatican osim svojim navijacima, a pri tome mu njegovi igraci a bogme i navijaci ne cine bas uslugu...
- cyprus
#19139 Re: UEFA Champions League
Ja sam siguran da je sinoć bilo navijača Reala kojima je bilo draže da Liverpool uzme... Što se tiče neutralnih (dakle onih koji inače nisu navijači Reala, niti veliki hejteri Liverpoola), sumnjam da je iko na vascijelom dunjaluku simpatisao Real sinoć... Ozbiljno, kako ga simpatisati? 
Last edited by cyprus on 27/05/2018 16:56, edited 1 time in total.
-
Fudo387
#19140 Re: UEFA Champions League
Ma frajer ga malo okrznuo laktom u zaru borbe i ovaj se slozio ko da ga maljutka opalila, aj bizi.
Fudbal je muska igra, nije balet.
Fudbal je muska igra, nije balet.
- luckylaka
#19141 Re: UEFA Champions League
Jos malo o ovom ljudskom otpadu
- Point.
#19142 Re: UEFA Champions League
Ranos je jebeni šupak, bio i ostao.
Reče neko gore najbolji defanzivac svih vremena. Jest, al u kurcu. Samo u Serie A je prošlo 5 defanzivaca koji su svemir za ovog šupka.
Reče neko gore najbolji defanzivac svih vremena. Jest, al u kurcu. Samo u Serie A je prošlo 5 defanzivaca koji su svemir za ovog šupka.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19143 Re: UEFA Champions League
Jer sam subjektivan?_BataZiv_0809 wrote:
Dobro bez uvrede ni ja sa tobom vise necu polemisati kad je Real u pitanju![]()
Jednostavno Real nikome nije simpatican osim svojim navijacima, a pri tome mu njegovi igraci a bogme i navijaci ne cine bas uslugu...
Ne moraš, tvoj izbor. Niko te ne može natjerati na to.
Auf? Nije ni Barsa bila simpatična kad je derala u Evropi, sjećam se galame i prozivanja, pa šta, ništa. I tako će biti za svaku ekipu koja uspostavi neku dominaciju.
Koga boli briga, vazda je bila galama na šampione. Kreneš od nacionalnih šampionata, uvijek priča, kupuju, namjestili, kradu, e to isto prelazi na LP.
Simpatične su ekipe poput Rome, Real je, slažem se s tobom, odvratan navijačima protivničkih klubova, a sve iz razloga što ih tambura sve redom tri godine unazad.
-
smijesni_ste
#19144 Re: UEFA Champions League
Pa prošle godine je protiv Atletica udario Hernandeza takodjer laktom u glavu, a to što ljudi ne pamte ništa duže od 3 dana je druga stvar 
Last edited by smijesni_ste on 27/05/2018 17:00, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19145 Re: UEFA Champions League
Ne pretjeruj.cyprus wrote:Ja sam siguran da je sinoć bilo navijača Reala kojima je bilo draže da Liverpool uzme... Što se tiče neutralnih (dakle onih koji inače nisu navijači Reala, niti veliki hejteri Liverpoola), sumnjam da je iko na vascijelom dunjaluku simpatisao Real sinoć... Ozbiljno, kako ga simpatisati?
- pizarro
#19146 Re: UEFA Champions League
koliko ljudi bezveze pljuju real, dodje mi da pocnem za njih navijati 
- Logovan
#19147 Re: UEFA Champions League
Za ovo se već može reći da je 100% namjerno.luckylaka wrote:
A ne ono oko Salaha.
-
Fudo387
#19148 Re: UEFA Champions League
Cuj Real nije simpatican, a simpaticni ovi sto ih je sudija bagerom pogurao protiv rome i sitija?
-
kiligonzales
#19149 Re: UEFA Champions League
Statistika lave, ne trofeji. Ima igraca koji su se napunili trofejima, jer su sjedili na klupi nekog giganta tima i reprezentacije, ali to ih ne cini najboljima. Ramos sigurno nije bolji ni od Kanavara, ni od Barezija, pa ni od Maldinija, kao sto ni Pujol nije bio bolji od pomenutih, ali rado ce Barselonini fanovi reci da jeste. Ramos nece nikada dobiti potvrdu za svoju statistiku i svijetsku klasu, nikad nece dobiti zlatnu loptu poput Kanavara za svoju dobru igru u moru napadaca koji su se okitili zlatnom loptom sto je potvrda koliko je taj defanzivac bio dobar. Sto je opet individualno najbolji trofej koji moze dobiti jedan fudbaler.Fudo387 wrote:Kad se sve trojica sastave opet je bolji.kiligonzales wrote:Bolji od Maldinija, Barezija, Kanavara?Fudo387 wrote:Djaba se frajeru na kosti natovarili, Ramos je najbolji defanzivni igrac svih vremena.
Ramos jeste svijetska klasa i to bez premca, moze se ugurati u red velikih, ali mnogo boljih je tu stopera po vjestini od njega i to koji su svoju klasu potvrdjivali dok je fudbal bio ujednaceniji sport u kome bogatasi nisu mogli kupiti sve najbolje i iskesirati za jednog igraca vrijednost jednog tima prvaka neke srednje rangirane fudbalske lige.
I meni je Real draga ekipa i Ramos mi je drag igrac, svijetska je klasa, ali nije bolji od pomenutih.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19150 Re: UEFA Champions League
Jer si mjerna jedinica za neobjektivnost tacnijeTomahawk11 wrote:Jer sam subjektivan?_BataZiv_0809 wrote:
Dobro bez uvrede ni ja sa tobom vise necu polemisati kad je Real u pitanju![]()
Jednostavno Real nikome nije simpatican osim svojim navijacima, a pri tome mu njegovi igraci a bogme i navijaci ne cine bas uslugu...![]()
Ne moraš, tvoj izbor. Niko te ne može natjerati na to.
Auf? Nije ni Barsa bila simpatična kad je derala u Evropi, sjećam se galame i prozivanja, pa šta, ništa. I tako će biti za svaku ekipu koja uspostavi neku dominaciju.
Koga boli briga, vazda je bila galama na šampione. Kreneš od nacionalnih šampionata, uvijek priča, kupuju, namjestili, kradu, e to isto prelazi na LP.
Simpatične su ekipe poput Rome, Real je, slažem se s tobom, odvratan navijačima protivničkih klubova, a sve iz razloga što ih tambura sve redom tri godine unazad.