Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Liga na nivou francuske lige 1.
Zato i nece Italijani nista u evropi postic, Juve ima teskih utakmica sezoni kolko im se zadesi u LP. Sve dok se ovako gazi liga nema neke nade... Dzaba vam novci moji sinovci
Hvala, prijatno, dovidjenja... Opet unistite domacu ligu, velikim momcima manje protivnika
Liga na nivou francuske lige 1.
Zato i nece Italijani nista u evropi postic, Juve ima teskih utakmica sezoni kolko im se zadesi u LP. Sve dok se ovako gazi liga nema neke nade... Dzaba vam novci moji sinovci
Hvala, prijatno, dovidjenja... Opet unistite domacu ligu, velikim momcima manje protivnika
Prekuco si
Jos samo da objasnis kako je krivica Juventusa sto su svi ostali totalna karina s minimalnim ulaganjima u kvalitet.
Kad ganjaju rezultat kao protiv Atletica Allegri tad zna sve postaviti super. Čim ne ganjaju rezultat odmah nešto taktizira i pokazuje kukavičluk... može možda proći protiv napolija i drugih, ali ne i protiv drugih evropskih giganata.
MarlboroGold wrote:Kad ganjaju rezultat kao protiv Atletica Allegri tad zna sve postaviti super. Čim ne ganjaju rezultat odmah nešto taktizira i pokazuje kukavičluk... može možda proći protiv napolija i drugih, ali ne i protiv drugih evropskih giganata.
MarlboroGold wrote:Kad ganjaju rezultat kao protiv Atletica Allegri tad zna sve postaviti super. Čim ne ganjaju rezultat odmah nešto taktizira i pokazuje kukavičluk... može možda proći protiv napolija i drugih, ali ne i protiv drugih evropskih giganata.
Pa trebao je ganjati na 1-2. Kad ono - ništa.
Tad i ne može puno šta promijeniti... mislio sam na pripreme i sastave pred utakmice.
Izgubili protiv Atletica, pa se vratili. Protiv Reala gubili 3:0 i onda za malo da prođu... čim nešto kalkuliše i taktizira nema od toga ništa ako je protivnik ozbiljna ekipa.
AmiĐa_Idriz wrote:Upitno je i protiv Atletica šta bi bilo da Simeone nije skinuo gaće.
100%
Milina bilo gledati Ajaks veceras.Poletno,leprsavo sve ono sto Juve nije.Juve na snagu,ruzan fudbal.Da je Ajaks imao nekog ozbiljnog napadaca,bilo bi pravo brukanje u Torinu.