Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Bakir1

#19101 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

pun internet klipova iz civilizovanog drustva koje nije bosna gdje takvi prolaze isto ili gore.
ako se pravis mangup onda budi spreman da snosis posljedice mangupski.
znas li koliko ima od zepca od maglaja, znas li na koliko malo mjesta imas priliku preteci, znas li koliko je to za kamion tesko, vozis 50, krene kamion proci, vozi i dalje 50 ko te sisa, a ne ti se pravis mangup i ubrzavas.
malo li je samar.
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#19102 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by un1ted »

BadBoy wrote:Vi se ljutite koliko god hoćete i pravite macho vozačine, ali koliko god nisu uredu sporaći koji voze 50 km/h tako je još gore pucati šamare za to i davati lažne iskaze o tome. Svaka čast Bosno, zato smo tu gdje jesmo :thumbup:
I onda se priča o selektivnom provođenju zakona :) Prvi je trebao biti kažnjen za ometanje saobraćaja, drugi za nasilničko ponašanje i oštećenje imovine, a treći za davanje lažnog iskaza. Tek tada bi bili svi jednaki.
amar1994

#19103 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

Serem vam se na demokratiju i civilizaciju,pozz..
Bakir1

#19104 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

i dobro sta smo zakljucili, nije onaj sa kamionom smio, trebao sloziti samarcinu pravniku koji je muda imao do momenta dok nije troosovinac sa medom od 130 kila stao ispred njega?
vi bi u toj situaciji sigurno nasli opravdanje za pravnika, iako je isti Vas i jos 15 ljudi jebavao u mozak 45 min?
ja merhametli forumasa pa to je cudo jedno nevidjeno :D
kariko

#19105 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kariko »

un1ted wrote:
BadBoy wrote:Vi se ljutite koliko god hoćete i pravite macho vozačine, ali koliko god nisu uredu sporaći koji voze 50 km/h tako je još gore pucati šamare za to i davati lažne iskaze o tome. Svaka čast Bosno, zato smo tu gdje jesmo :thumbup:
I onda se priča o selektivnom provođenju zakona :) Prvi je trebao biti kažnjen za ometanje saobraćaja, drugi za nasilničko ponašanje i oštećenje imovine, a treći za davanje lažnog iskaza. Tek tada bi bili svi jednaki.
Pa imao je sansu i prvi da bude jednak, mogao je izvaditi palicu poslati tog kamionidziju na bolovanje i naci nekoga da lazno svjedoci u njegovo ime.

Dakle, kad se hoce, sve se moze :D
He1972

#19106 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by He1972 »

Bakir1 wrote:i dobro sta smo zakljucili, nije onaj sa kamionom smio, trebao sloziti samarcinu pravniku koji je muda imao do momenta dok nije troosovinac sa medom od 130 kila stao ispred njega?
vi bi u toj situaciji sigurno nasli opravdanje za pravnika, iako je isti Vas i jos 15 ljudi jebavao u mozak 45 min?
Neka ga je razvalio, nagledao sam se i ja takvih smradova! Tako se izbjegava PTSP, bude čovjeku lakše, jer za neke samo batina ima efekat, drugo ništa!
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#19107 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mali_milojica »

Zamisli ides sa zenom i dvoje djece, hoces da ga prestignes a on ubrzava i ne dozvoljava. Dovodi u opasnost. Samarcina? Presao bi preko njega kao kombajn :zzzz:
condy

#19108 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by condy »

A djeca ti se smiju, tata tata jesi smotan ne znaš preticat :D
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#19109 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by konektovan »

Bakir1 wrote:i dobro sta smo zakljucili, nije onaj sa kamionom smio, trebao sloziti samarcinu pravniku koji je muda imao do momenta dok nije troosovinac sa medom od 130 kila stao ispred njega?
Za tastaturom smo svi moralni, društveno odgovorni i po rodjenju legaliste. :mrgreen:
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#19110 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by un1ted »

Ako moze kamiondzija provoditi zakon, zašto to ne mogu raznorazni kamatari, siledžije ala Šeraci?

Niko nije rekao da taj maloumnik nije zaslužio, ali ako mi počnemo provoditi zakone gdje je granica?
condy

#19111 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by condy »

konektovan wrote:
Za tastaturom smo svi moralni, društveno odgovorni i po rodjenju legaliste. :mrgreen:
Vratimo se u realnost :D
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#19112 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mali_milojica »

condy wrote:A djeca ti se smiju, tata tata jesi smotan ne znaš preticat :D
Za djecu je dovoljno i ovo :twisted: :oops:
BadBoy

#19113 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

un1ted wrote:
Ako moze kamiondzija provoditi zakon, zašto to ne mogu raznorazni kamatari, siledžije ala Šeraci?

Niko nije rekao da taj maloumnik nije zaslužio, ali ako mi počnemo provoditi zakone gdje je granica?
Pa to je taj machisam forumaša, kad kažeš da bi njemu neko pucao šamar jer je spor na kasi u Bingu onda dobiješ odgovor ne želi ulaziti u to za šta bi ti pucao šamare.

Ali je ok šamarati u saobraćaju.

I dobro si rekao, ako se seremo na civilizaciju onda se treba povinovati Šeracima i sličnim jer oni mogu za apsolutno sve pucati šamare.
Bakir1

#19114 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

BadBoy wrote:
un1ted wrote:

Pa to je taj machisam forumaša, kad kažeš da bi njemu neko pucao šamar jer je spor na kasi u Bingu onda dobiješ odgovor ne želi ulaziti u to za šta bi ti pucao šamare.

I dobro si rekao, ako se seremo na civilizaciju onda se treba povinovati Šeracima i sličnim jer oni mogu za apsolutno sve pucati šamare.
malo je to isto, biti siledzija u svim segmentima zivota i zajeban, izivljavati se na svima, i biti isprovociran od strane papka sa kojim se vi koliko vidim poistovjecujete ili?
gdje je moje civilizacijsko pravo da vozim 70 ako je ogranicenje 70?
gdje je moje pravo da sigurno prestizem a ne da me neko ugrozava?
kako Vam rekoh, bez obzira koliko se trudili opravdati poteze "pravnika" koji je dobio samo samar i kojem su muda ispuhala, ja sam postupio kako sam postupio i opet bi isto postupio u situaciji da sve to gledam svojim ocima i da zbog toga kasnim i gubim vrijeme u zivotu.
sem toga zna se sta je svacije pravo a sta bezobrazluk cisti pod okriljem demokratije za koji prije ili kasnije nema muda da se istraje.
BadBoy

#19115 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

Bakir1 wrote:
BadBoy wrote:
un1ted wrote:

malo je to isto, biti siledzija u svim segmentima zivota i zajeban, izivljavati se na svima, i biti isprovociran od strane papka sa kojim se vi koliko vidim poistovjecujete ili?
gdje je moje civilizacijsko pravo da vozim 70 ako je ogranicenje 70?
gdje je moje pravo da sigurno prestizem a ne da me neko ugrozava?
kako Vam rekoh, bez obzira koliko se trudili opravdati poteze "pravnika" koji je dobio samo samar i kojem su muda ispuhala, ja sam postupio kako sam postupio i opet bi isto postupio u situaciji da sve to gledam svojim ocima i da zbog toga kasnim i gubim vrijeme u zivotu.
sem toga zna se sta je svacije pravo a sta bezobrazluk cisti pod okriljem demokratije za koji prije ili kasnije nema muda da se istraje.
Aha , znači ok je biti siledžija samo u saobraćaju?

Nije u pravu taj sporać nikako, ali još dva puta je neispravniji kamiondžija. Dva loša poteza ne čine jedan ispravan.

Pomorite se sa tim.
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#19116 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mk ultra »

znaci širi noge više da ga boolje zabije?
Bakir1

#19117 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

Dobio je vrijednu zivotnu lekciju koju nece tako brzo zaboraviti. Efekat bolji od svake kazne.
Ti ga slobodno brani :thumbup:
BadBoy

#19118 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

Ne branim njega nego osuđujem tvoj i potez kamiondžije. :thumbup:
Bakir1

#19119 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

I to slobodno tvoje pravo :thumbup:
Branis branis i zao ti ga :mrgreen:
zforumas

#19120 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zforumas »

Pravno, sva trojica su napravila prekrsaj.

Realno, liku vise nikad nece pasti na pamet da stisne gas kada ga neko bude preticao.
mk ultra

#19121 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mk ultra »

šta je trebao da uradi? da vozi 50 jer je ovome kurcu cejf tako? kamion od 10tak tona, koji i ne ubrzava bas tako lahko

kamiondžija je htio da pretekne ovaj nije dao, a dužan je da se makne i uspori
zapitaj se ko je siledžija, ovaj što prisiljava kamiondžiju da vozi 50 ili kamiondžija koji se bori za svoje pravo
Last edited by mk ultra on 11/12/2018 15:38, edited 1 time in total.
BadBoy

#19122 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

Sve mi suze niz leđa za debilom :lol:
un1ted

#19123 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by un1ted »

Bakir1 wrote:Dobio je vrijednu zivotnu lekciju koju nece tako brzo zaboraviti. Efekat bolji od svake kazne.
Ne brani ga niko, već pitanje za tebe i slične. Ako kamiondžija provodi zakon za BILO ŠTA, zašto to ne može kamatar, siledžija, ili bilo koji kriminalac.

Koja je razlika? On misli da radi nešto ok, kamiondžija misli da radi nešto ok. Zar to nije apsolutno isto?

Onda da se složimo da je bolja anarhija i da udara ko koga stigne, za ono što on ili njegova okolina smatra da je ispravno. Tako ćeš naći desetine sljedbenika Bakira, ali i desetine sljedbenika siledžija.
Last edited by un1ted on 11/12/2018 15:41, edited 1 time in total.
BadBoy

#19124 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

un1ted wrote:
Bakir1 wrote:Dobio je vrijednu zivotnu lekciju koju nece tako brzo zaboraviti. Efekat bolji od svake kazne.
Ne brani ga niko, već pitanje za tebe i slične. Ako kamiondžija provodi zakon za BILO ŠTA, zašto to ne može kamatar, siledžija, ili bilo koji kriminalac.

Koja je razlika? On misli da radi nešto ok, kamiondžija misli da radi nešto ok. Zar to nije apsolutno isto?
Ne mogu oni tu mentalnu gimnastiku doseći
mk ultra

#19125 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mk ultra »

znači tebi neko da priđe, udari te, ti bi učinio šta?

taj vozac je svjesno jebo u zdrav mozak kamiondžiju i pri tome kršio i saobraćajne propise, i ovaj je odgovorio na to. opet kažem, provjeri ko je siledžija u ovom slučaju ;-)
Post Reply