Android OS
Moderator: Benq
- zateznistub
#19101 Re: Android OS
Eto sarajevski...ubi i ono malo sumnje...
- ja sam amoniman
#19102 Re: Android OS
da li je ili nije zadnji poklopac obična plastikazateznistub wrote:Samo on smara sa "plastikanerom"!Sarajevski-Seljak wrote:100% Dileja!
Samo nam jos reci da je Oukitel najbolji na svijetu, da i onih 0,0000001% sumnje nestane.
Jbt dok sam imao G2 telefon bio mina. Ni dan danas nema mnogo boljih aparata...
odgovori sa da ili ne
a subjektivni osjecaji po principu svaki cigo svoga konja hvali, pa i pojedini LG ne pije vode kad se pogledaju stvarni testovi gdje je LG uglavnom najgori u sukobu sa direktnim rivalima

- Sarajevski-Seljak
#19103 Re: Android OS
De ba smaras, kupi sebi sta je tebi cejf, a pusti nas da kupujemo sta je nama cejf.
Imao sam od svakaog proizvodjaca bar po 2 flagshipa, kad kazem od svakog mislim na ove najvece Samsung, Apple, LG, Xiaomi, Huawei, Sony, HTC itd.
Po mom ukusu HTC & LG prave najbolje telefone, ponavljam se po onome sto meni odgovara, ova dva su najjaca.
Samsung & Apple mi nikako ne gode, Sony mi je poluproizvod, dok Huawei pravi pravo dobre teleffone, a kod Xiaomija je najbolji omjer placeno dobijeno.
Svako od nas koristi svoj telefon drugacije, i druge mu stvari smetaju... Tako da ja mogu reci da mi je HTC E9+ najbolji telefon koji sam ikad koristio, a imao sam i LG G4, i Samsung s6 i jabku 6 itd. A E9 + sam platio duplo manje nego S6 +... Misljenja su subjetivna, i zato prestani trolati i nametati tvoje subjektivno misljenje.
Hvala.
Imao sam od svakaog proizvodjaca bar po 2 flagshipa, kad kazem od svakog mislim na ove najvece Samsung, Apple, LG, Xiaomi, Huawei, Sony, HTC itd.
Po mom ukusu HTC & LG prave najbolje telefone, ponavljam se po onome sto meni odgovara, ova dva su najjaca.
Samsung & Apple mi nikako ne gode, Sony mi je poluproizvod, dok Huawei pravi pravo dobre teleffone, a kod Xiaomija je najbolji omjer placeno dobijeno.
Svako od nas koristi svoj telefon drugacije, i druge mu stvari smetaju... Tako da ja mogu reci da mi je HTC E9+ najbolji telefon koji sam ikad koristio, a imao sam i LG G4, i Samsung s6 i jabku 6 itd. A E9 + sam platio duplo manje nego S6 +... Misljenja su subjetivna, i zato prestani trolati i nametati tvoje subjektivno misljenje.
Hvala.
- ja sam amoniman
#19104 Re: Android OS
halooo jadan ne bio, upravo TI to radis i lijepo sam i naveo da svaki cigo svoga konja hvali i ti to opet radiš
a lijepo kao dokaz objektivnosti naveo testiranje, i pk meni snagu branda pokazuje sposobnost da SAM proizvodiš chipsete a to radi samo samsung i huawei, LG probo i usro se, svi ostali koriste tuđe, a najveci apsurd je da "čuveni" apple koristi ustvari samsungov chipset !!!!
a ti i dalje laprdaj
a lijepo kao dokaz objektivnosti naveo testiranje, i pk meni snagu branda pokazuje sposobnost da SAM proizvodiš chipsete a to radi samo samsung i huawei, LG probo i usro se, svi ostali koriste tuđe, a najveci apsurd je da "čuveni" apple koristi ustvari samsungov chipset !!!!
a ti i dalje laprdaj
- Sarajevski-Seljak
#19105 Re: Android OS
ja sam amoniman wrote:halooo jadan ne bio, upravo TI to radis i lijepo sam i naveo da svaki cigo svoga konja hvali i ti to opet radiš
a lijepo kao dokaz objektivnosti naveo testiranje, a ti i dalje laprdaj
Ja ti ba kazem, misljenja su subjektivna. Ali ti ne citas, il' ne kontas.
- ja sam amoniman
#19106 Re: Android OS
koja misljenja bolan ne bio
ja tebi pričam o konkretnim testovima gdje nema subjektivnosti i bas zato ih i navodim
al TI ne kontaš
ja tebi pričam o konkretnim testovima gdje nema subjektivnosti i bas zato ih i navodim
al TI ne kontaš
- Sarajevski-Seljak
#19107 Re: Android OS
ja sam amoniman wrote:koja misljenja bolan ne bio
al TI ne kontaš
Jesi li ti glup il se pravis glup ?
Jebe mi se za testom, znam sta meni godi i sta se meni svidja, jel ti to moze u glavu ?
Jebo te ba, gori si nego i jedan Jehovin svjedok...
- Pitarrr82
#19108 Re: Android OS
Kad prije 6.0.1 update?
- Maharadza
#19109 Re: Android OS
http://www.androidauthority.com/android ... es-660451/Pitarrr82 wrote:Kad prije 6.0.1 update?
https://developers.google.com/android/n ... ages?hl=en
- Quaresma
#19110 Re: Android OS
izašao je 5.1.1 za S5 još prije mjesec, dvaagent_zero wrote:TrubadurBuckethead wrote:...koliko sam ja upratio nema 5.1.1 za S5agent_zero wrote:Šta je s ovom S peticom, došla su neka tri poveća apdejta u zadnjih par mjeseci, ali i dalje pokazuje 5.0 verziju?![]()
Zar nije davno trebao biti na 5.1.1?![]()
Em ružan telefon, em još zakucan na 5.0Moj g2 iz 2013 na 5.0.2.
- ja sam amoniman
#19111 Re: Android OS
koje "otimanje" za nove verzije.
...čemu ?
sta si to tita ti, dobio s novijom verzijom
vrlo često ustvari sa novijom verzijom stariji mobitel koji je optimiziran sa starijom verzijom, samo počne da šteka i sjebe ga
sta si to tita ti, dobio s novijom verzijom
vrlo često ustvari sa novijom verzijom stariji mobitel koji je optimiziran sa starijom verzijom, samo počne da šteka i sjebe ga
- Maharadza
#19112 Re: Android OS
Ne citirajte ga tako vam svega, ne čitaju mi se gluposti, a sigurno ih je opet navaljao! 
-
Schlauf2
#19113 Re: Android OS
Ovaj dio je nazalost tacan. Skoro uvijek, svaki noviji sistem zahtijeva vise "resursa" od prethodnog za isti posao.ja sam amoniman wrote: sta si to tita ti, dobio s novijom verzijom
-
Schlauf2
#19114 Re: Android OS
Dijelim misljenje. HTC i LG su mi nekako najkompletniji za svakodnevnu upotrebu, mada su s kamerama malo u zaostatku za nekim konkurentima.Sarajevski-Seljak wrote: Imao sam od svakaog proizvodjaca bar po 2 flagshipa, kad kazem od svakog mislim na ove najvece Samsung, Apple, LG, Xiaomi, Huawei, Sony, HTC itd.
Imao uz razne flagshipe i Huawei P1, kad neko vidi specifikacije rekao bi da je mrtav konj ali kad ga dobijes u ruke i krenes koristiti zijanis se kako sve bukvalno leti.
Sony je i meni poluproizvod i imao bih mnogo stvari za zamjeriti.
Ni Samsung ni Apple mi nisu sjeli iako nisu losi telefoni, ne svidja mi se TouchWiz a i pretezak je malo na hardveru a Appleov sistem mojim potrebama ne odgovara.
Xiaomi moze biti i jeftin i skup, zavisi od koga se i kako se uzima, ovdje kod nas ljudi mahom dizu previse cijene.
No, sve ovo je samo moje misljenje.
- agent_zero
#19115 Re: Android OS
Daj se ne provaljuj...ja sam amoniman wrote:kako plastikaner moze biti dobar, pogotovo za velike pare za koje se prodajeBuckethead wrote:G2 je beton stvarno, imao sam taj tel... Hem predobar, hem jedan od najljepših ako ne i najljepši dizajn smartphonea...agent_zero wrote:Moj g2 iz 2013 na 5.0.2.
- agent_zero
#19116 Re: Android OS
Ovaj što imam kući zakucan na 5.0. A dobio je 4 update-a u zadnje vrijeme, jedan preko 400mb, jedan preko 500, jedan oko 300 u jedan oko 120-140mb.Quaresma wrote:izašao je 5.1.1 za S5 još prije mjesec, dva
Last edited by agent_zero on 11/12/2015 08:38, edited 1 time in total.
- shalla
#19117 Re: Android OS
Haj za HTC se i mogu složiti (bar što se tiče kamere na One7 koji sam imao, ne znam kakva je situacija sa One8 i One9) ali kako misliš Bgt da je LG u zaostatku sa kamerama?Schlauf2 wrote:Dijelim misljenje. HTC i LG su mi nekako najkompletniji za svakodnevnu upotrebu, mada su s kamerama malo u zaostatku za nekim konkurentima.Sarajevski-Seljak wrote: Imao sam od svakaog proizvodjaca bar po 2 flagshipa, kad kazem od svakog mislim na ove najvece Samsung, Apple, LG, Xiaomi, Huawei, Sony, HTC itd.
- zateznistub
#19118 Re: Android OS
Od neke game aparata koje sam imao LG G2 je imao najbolju kameru a HTC nenadjebiv ton, sada sa IDOL 3 sa JBL zvucnicima i slusalicama je za 10
- Pitarrr82
#19119 Re: Android OS
Maharadza wrote:http://www.androidauthority.com/android ... es-660451/Pitarrr82 wrote:Kad prije 6.0.1 update?
https://developers.google.com/android/n ... ages?hl=en
Pa da, vidim sinoc notifikacija kontam kad prije
- Maharadza
#19120 Re: Android OS
Stipu 'stručnjake' ba, eno LG sa G4 PRVI uveo manuelne kontrole kamere + pun internet review-a gdje profesionalni fotografi tvrde da nije mnogo lošija slika i opcije na G4 u odnosu na nekom DSLR-u. I onda reći da 'zaostaje'...shalla wrote:Haj za HTC se i mogu složiti (bar što se tiče kamere na One7 koji sam imao, ne znam kakva je situacija sa One8 i One9) ali kako misliš Bgt da je LG u zaostatku sa kamerama?Schlauf2 wrote:Dijelim misljenje. HTC i LG su mi nekako najkompletniji za svakodnevnu upotrebu, mada su s kamerama malo u zaostatku za nekim konkurentima.Sarajevski-Seljak wrote: Imao sam od svakaog proizvodjaca bar po 2 flagshipa, kad kazem od svakog mislim na ove najvece Samsung, Apple, LG, Xiaomi, Huawei, Sony, HTC itd.
- Sarajevski-Seljak
#19121 Re: Android OS
shalla wrote:Haj za HTC se i mogu složiti (bar što se tiče kamere na One7 koji sam imao, ne znam kakva je situacija sa One8 i One9) ali kako misliš Bgt da je LG u zaostatku sa kamerama?Schlauf2 wrote:Dijelim misljenje. HTC i LG su mi nekako najkompletniji za svakodnevnu upotrebu, mada su s kamerama malo u zaostatku za nekim konkurentima.Sarajevski-Seljak wrote: Imao sam od svakaog proizvodjaca bar po 2 flagshipa, kad kazem od svakog mislim na ove najvece Samsung, Apple, LG, Xiaomi, Huawei, Sony, HTC itd.
Koristim HTC E9+, 20,7MPX... Za moje potrebe vise nego dobra kamera.

nabacah sve "sareno", sto nadjoh na stolu
- zateznistub
#19122 Re: Android OS
Zbog te podloge lijevo si mi jos drazi...Sarajevski-Seljak wrote:
nabacah sve "sareno", sto nadjoh na stolu
- Sarajevski-Seljak
#19123 Re: Android OS
Cekaj onda da ti slikam kancelariju citavu, ovi manijaci se pojedose 
- Quaresma
#19124 Re: Android OS
ja da sam na tvom mjestu, ne bih se usudio dati tolike pare na takav telefon, a sigurno nije malo kostaoSarajevski-Seljak wrote:
- Maharadza
#19125 Re: Android OS
Vidim ja klošari išarali grb plavom bojom...jesi im makar vratio milo za drago?!Sarajevski-Seljak wrote:Cekaj onda da ti slikam kancelariju citavu, ovi manijaci se pojedose