Pricamo jedan mimo drugog, ocito_BataZiv_0809 wrote:Drugar, evidentno te ponio animozitet spram Bajerna, jer malo ce navijaca uopste komentarisati nepravednu odluku u korist svog kluba, na nacin na koji smo mi sinoc.vicious wrote: Ma zapeo si oko nebitne stvari. I sam Müller se zna teatralno bacati, tako da nema on sta da reaguje na to prije. Ono sinoc je izuzetak da neko onako otvoreno kaze da je njegov saigrac isfolirao penal.
Meni su smijesne vase reakcije od sinoc, mislim naravno da si u pravu kad kazes da je sramota, ali kao da je to nesto do sad nevidjeno u Bayernu. Opet kazem, ona dvojica godinama prvi padavicari bundeslige.
Slazem se da je bilo padova i teatralnosti i prije. Sve je to dio fudbalske igre i te doze bezobrazluka koju svaki fudbaler mora imati. Nisam ljubitelj takve igre i uvijek mi je smetalo, ali ono sinoc je bilo bas "ašćare". A vecinu nas je dodatno iznerviralo njegovo drzanje poslije dosudjenog penala.
Naravno malo je ljudi poput Miroslava Klosea, ali ni taj fudbalski bezobrazluk ne treba prelaziti granicu dobrog ukusa.
Kakav animozitet, ja sam samo objektivan
Vidi, i ono sinoc smo svi vidjeli tek na ponovljenom snimku. Onako na prvu jeste izgledalo da ga je zakacio, i vjerujem da se tako i sudiji ucinilo. Bilo je ranije i puno ofirnijih padova, ali dobro, ostavimo sad to.
Meni je interesantniji komentar na ponisteni autogol alabe i slicnu situaciju par minuta iza toga, samo sa zamijenjenim ulogama.
Da se razumijemo, smatram da je opravdano ponisten autogol jer je bartels povukao alabu za rame (i ovaj se zarotirao kao da ga je tramvaj opalio).