Zato što piše da je krivično djelozipoo wrote:
Zasto jeovo budalastina ?![]()
Kontaš?
Zato što piše da je krivično djelozipoo wrote:
Zasto jeovo budalastina ?![]()
Za krivicno djelo se, uglavnom, ide na robiju, a ne dobiva kazna od 40 KM.karanana wrote:ni ja ne vidim problem.
molim objasnite.
edit: a problem je u krivicnom djelu?
ja konto u donjem dijelu gdje kaze ne moze u zutu traku pa onda daje iznimke.
nisam advokat pa ne znam sta je krivicno djelo. zar nisam kriv ako uletim u zutu traku? kriv=pocinio krivicno djelo?
Uzmi ti ponovi malo testove. Raskrsnice, prvenstva prolaza islliaar wrote:Drži se ti Francuske a stvari koje se dešavaju u gradu ostavi raji koja živi tu, za volanom sam po cijeli dan pa se nagledam svega i svačega
Mozda i nije tacno to rekla, ali ako jeste to izjavila kao zvanicna usta MUP-a, onda nije ni cudo sto rade kako rade (a Tizilastva i Sudovi jos gore)...!zipoo wrote:oko pogresnog izrazavanja ili stamparske greske frka se digla
nije to krivicno djelo nego prekrsajkaranana wrote:ni ja ne vidim problem.
molim objasnite.
nisam advokat pa ne znam sta je krivicno djelo. zar nisam kriv ako uletim u zutu traku? kriv=pocinio krivicno djelo?
de ga ne sikiraj dodatnoinsomnia78 wrote:Uzmi ti ponovi malo testove. Raskrsnice, prvenstva prolaza islliaar wrote:Drži se ti Francuske a stvari koje se dešavaju u gradu ostavi raji koja živi tu, za volanom sam po cijeli dan pa se nagledam svega i svačega
opet ti o mojih 5 profila koje NEMAM xDvješalica wrote:de ga ne sikiraj dodatnoinsomnia78 wrote:Uzmi ti ponovi malo testove. Raskrsnice, prvenstva prolaza islliaar wrote:Drži se ti Francuske a stvari koje se dešavaju u gradu ostavi raji koja živi tu, za volanom sam po cijeli dan pa se nagledam svega i svačega
ionako nista ne zna,sa 5 razlicitih profila sve gore budalastine pise
vješalica wrote:nije to krivicno djelo nego prekrsajkaranana wrote:ni ja ne vidim problem.
molim objasnite.
dvije potpuno razlicite stvari
procitati zakon o prekrsajima i zakon krivicni po potrebi i ZOBS da bi se uvidjela razlika
osim toga sigurno doticna to nije rekla vec pojedinci namjerno forsiraju svoju izbezumljenu pricu
avaz je to...avaz je prvi ispirac mozgica naseg naroda,a najvise mu se jos uvijek vjeruje....eto
hajde i ti procitaj ali sve redomhladan.preminger wrote:
A šta piše u Zakonu o prekrsajima, jel to procesni ili materijalni zakon?
Šta da vidi u krivicnom zakonu?
Ako su u pitanju krivična djela protiv sigurnosti saobraćaja mora se čitati ZOBS (tj. ZOBSNP) jer su pitanju blanketna krivična djela u KZ.
Osvrt se odnosi na tvoje palamuđenje o zakonima i zakonskim terminima o kojima očigledno pojma nemaš.vješalica wrote:hajde i ti procitaj ali sve redomhladan.preminger wrote:
Ako su u pitanju krivična djela protiv sigurnosti saobraćaja mora se čitati ZOBS (tj. ZOBSNP) jer su pitanju blanketna krivična djela u KZ.
pa se vrati u diskusiju o voznji u zutoj traci u SA
A gdje je iznuđivao? Piše da je uhapšen u Sarajevu i predat MUP-u USKO'zone wrote:Nije nam dosta naših nego sad imamo i egipatske iznuđivače na tržištu....fali nam kvalitetne radne snage u tom segmentu, šta li?
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /180213032
Muhamed Đakmić wrote:A gdje je iznuđivao? Piše da je uhapšen u Sarajevu i predat MUP-u USKO'zone wrote:Nije nam dosta naših nego sad imamo i egipatske iznuđivače na tržištu....fali nam kvalitetne radne snage u tom segmentu, šta li?
Pod uslovom da nije prenijelo Lakija koji je pisao ovaj tekst, Egipćanin se već dokazao, spremao se za evropske nastupe, radio na potezu od Bihaća do Sarajeva.
Istog dana u večernjim satima uhapšeni je predat u nadležnost policijskim službenicima MUP-a Bosansko-podrinjskog kantona
palamudu jedan nije voznja u zutoj traci krivicno djelo nego prekrsajhladan.preminger wrote:Osvrt se odnosi na tvoje palamuđenje o zakonima i zakonskim terminima o kojima očigledno pojma nemaš.vješalica wrote:hajde i ti procitaj ali sve redomhladan.preminger wrote:
pa se vrati u diskusiju o voznji u zutoj traci u SA
Što se tiče diskusije, ako je zabranjeno, koga nadju da vozi kroz zabranu neka plati kaznu i to je to.
Zakleo bih se da je pisalo Unsko-sanskog, ali možda je fakat do meneO'zone wrote:Muhamed Đakmić wrote:A gdje je iznuđivao? Piše da je uhapšen u Sarajevu i predat MUP-u USKO'zone wrote:Nije nam dosta naših nego sad imamo i egipatske iznuđivače na tržištu....fali nam kvalitetne radne snage u tom segmentu, šta li?
Pod uslovom da nije prenijelo Lakija koji je pisao ovaj tekst, Egipćanin se već dokazao, spremao se za evropske nastupe, radio na potezu od Bihaća do Sarajeva.Istog dana u večernjim satima uhapšeni je predat u nadležnost policijskim službenicima MUP-a Bosansko-podrinjskog kantona
ma ja, covjek ne smije grijesitidrndalo wrote:Mozda i nije tacno to rekla, ali ako jeste to izjavila kao zvanicna usta MUP-a, onda nije ni cudo sto rade kako rade (a Tizilastva i Sudovi jos gore)...!zipoo wrote:oko pogresnog izrazavanja ili stamparske greske frka se digla
Jel samo ja ne vidim video ovdje ili?Pitar sa Kariba wrote:https://crna-hronika.info/video-policaj ... daraju/297
Vela havleO'zone wrote:Nije nam dosta naših nego sad imamo i egipatske iznuđivače na tržištu....fali nam kvalitetne radne snage u tom segmentu, šta li?
Muhamed Đakmić wrote:
Zakleo bih se da je pisalo Unsko-sanskog, ali možda je fakat do mene
Smije covjek pogrijesiti, ali glasnogovornik policije bi po opisu posla MORAO imati ispeceno sta ce reci u javnom saopstenju... I onda to reci ispravno... Njemu/njoj se kao strucnjaku za Medije, ne bi trebalo omaci da lupi sta ne treba...zipoo wrote:ma ja, covjek ne smije grijesitidrndalo wrote:Mozda i nije tacno to rekla, ali ako jeste to izjavila kao zvanicna usta MUP-a, onda nije ni cudo sto rade kako rade (a Tizilastva i Sudovi jos gore)...!zipoo wrote:oko pogresnog izrazavanja ili stamparske greske frka se digla
O'zone wrote:Jel samo ja ne vidim video ovdje ili?Pitar sa Kariba wrote:https://crna-hronika.info/video-policaj ... daraju/297