Becirevic je bio kandidat SDP-a i zahvaljujuci tome je postao nacelnik.Vjerovatno ce za dvije godine bit kandidat ispred DF-a. Ako je uvjeren da su glasaci zadovoljni njegovim radom i rezultatima nek ne trazi novog pokrovitelja.Nek se kandiduje kao nezavisni kandidat,pa cemo vidjeti sta stvarno glasaci misle o njegovom dosadasnjem radu.lerdi wrote:Bečirević je 2004., 2008, i 2012. godine pobjedio na izborima u opštini Centar što samo po sebi govori da je radio kvalitetno. Ljudi u toj opštini su mu mandatima rekli šta misle o njegovom radu a valjda oni bolje znaju od svih nas jel radio za ili protiv njihove dobrobiti. U suštini sam protiv bilo kakvih prelazaka iz stranke u stranku, ali isto tako sam za to da se ljudi koji rade kvalitetno i koji imaju rezultate iza sebe okupe na jednom mjestu i pokušaju raditi za dobrobit svih nas. Večina njih ima svoj interes, i Bečirević vjerovatno nije iznimka, ali ako će radeći za svoj interes raditi i na interesu građana BiH bujrum što se mene tiče. Pljuvanja po Bečiroviću očito dolaze od onih koji su ga do jučer dizali u nebesa a njegove rezultate isticali u svakog prilici. Danas ti rezultati nisu ništa drugo do lopovluk, a ugledni načelnik je alkoholičar i pizda. Meni to više govori o njima nego o njemu.
Demokratska fronta Željko Komšić
-
starisalko
#19101 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- O'zone
- Globalni moderator
#19102 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dragi/ga, političari rade za svoje dupe ne za tvoje ili moje, kad to shvatiš bit će ti puno lakše u životu.zunazu wrote:Komšić nastavlja uništavati ljevicu u državi i utirati put SDA-u da nas dokrajči.
Najnoviji je slučaj kupovina Dževada Bećirevića, koji je bio političar za primjer, a sad se svrstao u beskičmenjake koji daju gooze za još jedan mandat. Poslije tog mandata zaboraviće se da je ikad valjao. Onda nek se zahvali Komšiću, je3o ga on.
Bećirević je otišao tamo gdje mu se nudi fotelja i lova što bi sutra uradio i bilo koji drugi kadar iz SDP-a da mu se ponudi.
- Banksy
#19103 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
A jel? To prvi put čujem.lerdi wrote:
Danas ti rezultati nisu ništa drugo do lopovluk, a ugledni načelnik je alkoholičar i pizda. Meni to više govori o njima nego o njemu.
- madner
#19104 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tsk, po tom standardu u bh parlamentu nema nealkoholicara.
Bake je prije bio isto covjek i po.
Bake je prije bio isto covjek i po.
- Banksy
#19105 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Grozan si ... 
-
VjecitiStudent
#19106 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ima li ijednog šupka kojeg ova DF neće sa radošću primiti?lerdi wrote:Bečirević je 2004., 2008, i 2012. godine pobjedio na izborima u opštini Centar što samo po sebi govori da je radio kvalitetno. Ljudi u toj opštini su mu mandatima rekli šta misle o njegovom radu a valjda oni bolje znaju od svih nas jel radio za ili protiv njihove dobrobiti. U suštini sam protiv bilo kakvih prelazaka iz stranke u stranku, ali isto tako sam za to da se ljudi koji rade kvalitetno i koji imaju rezultate iza sebe okupe na jednom mjestu i pokušaju raditi za dobrobit svih nas. Večina njih ima svoj interes, i Bečirević vjerovatno nije iznimka, ali ako će radeći za svoj interes raditi i na interesu građana BiH bujrum što se mene tiče. Pljuvanja po Bečiroviću očito dolaze od onih koji su ga do jučer dizali u nebesa a njegove rezultate isticali u svakog prilici. Danas ti rezultati nisu ništa drugo do lopovluk, a ugledni načelnik je alkoholičar i pizda. Meni to više govori o njima nego o njemu.
Jel' sljedeći Berilo?
- lerdi
#19107 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bečirević je na prvim izborima imao oko 6500 glasova, da bi na ostala dva bio na oko 10000 glasova. Očito je da se ljudima svidjelo to što radi jer ovakav skok ne može pogurati nikakva stranačka mašinerija. Uz to njegov rast je doveo do rasta broja glasova za SDP, a ne obrnuto. Statistika kada su ove stvari u pitanju ne laže. Dakle prije će biti da je svojim radom Bečirević donio glasove SDP-u nego što je SDP donio njemu. SDP mu je pružio šansu a on je iskoristio. Čovjek je izašao iz SDP-a a da izađeš iz takve jedne stranke ne treba puno razloga. Izašli su mnogo veči od Bečirevića iz iste tako da možda je vrijeme da SDP napokon počne gledati šta je to kod njih truhlo. Svaki put ista priča. Svaki put jedini oni ispravni. How yes no.starisalko wrote:Becirevic je bio kandidat SDP-a i zahvaljujuci tome je postao nacelnik.Vjerovatno ce za dvije godine bit kandidat ispred DF-a. Ako je uvjeren da su glasaci zadovoljni njegovim radom i rezultatima nek ne trazi novog pokrovitelja.Nek se kandiduje kao nezavisni kandidat,pa cemo vidjeti sta stvarno glasaci misle o njegovom dosadasnjem radu.lerdi wrote:Bečirević je 2004., 2008, i 2012. godine pobjedio na izborima u opštini Centar što samo po sebi govori da je radio kvalitetno. Ljudi u toj opštini su mu mandatima rekli šta misle o njegovom radu a valjda oni bolje znaju od svih nas jel radio za ili protiv njihove dobrobiti. U suštini sam protiv bilo kakvih prelazaka iz stranke u stranku, ali isto tako sam za to da se ljudi koji rade kvalitetno i koji imaju rezultate iza sebe okupe na jednom mjestu i pokušaju raditi za dobrobit svih nas. Večina njih ima svoj interes, i Bečirević vjerovatno nije iznimka, ali ako će radeći za svoj interes raditi i na interesu građana BiH bujrum što se mene tiče. Pljuvanja po Bečiroviću očito dolaze od onih koji su ga do jučer dizali u nebesa a njegove rezultate isticali u svakog prilici. Danas ti rezultati nisu ništa drugo do lopovluk, a ugledni načelnik je alkoholičar i pizda. Meni to više govori o njima nego o njemu.
- lerdi
#19108 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
FOM-ovci tako tvrde. Moramo im vjerovati.Banksy wrote:A jel? To prvi put čujem.lerdi wrote:
Danas ti rezultati nisu ništa drugo do lopovluk, a ugledni načelnik je alkoholičar i pizda. Meni to više govori o njima nego o njemu.
-
VjecitiStudent
#19109 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Šta tek za Berila reći?lerdi wrote:Bečirević je na prvim izborima imao oko 6500 glasova, da bi na ostala dva bio na oko 10000 glasova. Očito je da se ljudima svidjelo to što radi jer ovakav skok ne može pogurati nikakva stranačka mašinerija. Uz to njegov rast je doveo do rasta broja glasova za SDP, a ne obrnuto. Statistika kada su ove stvari u pitanju ne laže. Dakle prije će biti da je svojim radom Bečirević donio glasove SDP-u nego što je SDP donio njemu. SDP mu je pružio šansu a on je iskoristio. Čovjek je izašao iz SDP-a a da izađeš iz takve jedne stranke ne treba puno razloga. Izašli su mnogo veči od Bečirevića iz iste tako da možda je vrijeme da SDP napokon počne gledati šta je to kod njih truhlo. Svaki put ista priča. Svaki put jedini oni ispravni. How yes no.starisalko wrote:Becirevic je bio kandidat SDP-a i zahvaljujuci tome je postao nacelnik.Vjerovatno ce za dvije godine bit kandidat ispred DF-a. Ako je uvjeren da su glasaci zadovoljni njegovim radom i rezultatima nek ne trazi novog pokrovitelja.Nek se kandiduje kao nezavisni kandidat,pa cemo vidjeti sta stvarno glasaci misle o njegovom dosadasnjem radu.lerdi wrote:Bečirević je 2004., 2008, i 2012. godine pobjedio na izborima u opštini Centar što samo po sebi govori da je radio kvalitetno. Ljudi u toj opštini su mu mandatima rekli šta misle o njegovom radu a valjda oni bolje znaju od svih nas jel radio za ili protiv njihove dobrobiti. U suštini sam protiv bilo kakvih prelazaka iz stranke u stranku, ali isto tako sam za to da se ljudi koji rade kvalitetno i koji imaju rezultate iza sebe okupe na jednom mjestu i pokušaju raditi za dobrobit svih nas. Večina njih ima svoj interes, i Bečirević vjerovatno nije iznimka, ali ako će radeći za svoj interes raditi i na interesu građana BiH bujrum što se mene tiče. Pljuvanja po Bečiroviću očito dolaze od onih koji su ga do jučer dizali u nebesa a njegove rezultate isticali u svakog prilici. Danas ti rezultati nisu ništa drugo do lopovluk, a ugledni načelnik je alkoholičar i pizda. Meni to više govori o njima nego o njemu.
Prije no što je Berilo prešao u SDP, u Trnovu SDP skoro da nije ni imao glasača.
Da li je Berilo sljedeće pojačanje DF-a?
Uz Pindžu i Berila u istoj stranci, Trnovo je 100% vaše.
Last edited by VjecitiStudent on 24/12/2014 12:53, edited 1 time in total.
- lerdi
#19110 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tetka ima li ko da nije šupak? ima li kakvog rješenja, prijedloga ili bar nečega sličnog od tebe? Onaj dan kad ti nešto konkretno kažeš treba se upisati u kalendare i svečano obilježavati bar ovdje na forumu. Skupiti skoro 14 hiljada postova a ništa konkretno ne reći je zaista dostignuće. Doduše ne u pozitivnom smislu ali je ipak dostignuće.VjecitiStudent wrote:Ima li ijednog šupka kojeg ova DF neće sa radošću primiti?lerdi wrote:Bečirević je 2004., 2008, i 2012. godine pobjedio na izborima u opštini Centar što samo po sebi govori da je radio kvalitetno. Ljudi u toj opštini su mu mandatima rekli šta misle o njegovom radu a valjda oni bolje znaju od svih nas jel radio za ili protiv njihove dobrobiti. U suštini sam protiv bilo kakvih prelazaka iz stranke u stranku, ali isto tako sam za to da se ljudi koji rade kvalitetno i koji imaju rezultate iza sebe okupe na jednom mjestu i pokušaju raditi za dobrobit svih nas. Večina njih ima svoj interes, i Bečirević vjerovatno nije iznimka, ali ako će radeći za svoj interes raditi i na interesu građana BiH bujrum što se mene tiče. Pljuvanja po Bečiroviću očito dolaze od onih koji su ga do jučer dizali u nebesa a njegove rezultate isticali u svakog prilici. Danas ti rezultati nisu ništa drugo do lopovluk, a ugledni načelnik je alkoholičar i pizda. Meni to više govori o njima nego o njemu.
Jel' sljedeći Berilo?
- Banksy
#19111 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gdje, kad?lerdi wrote:FOM-ovci tako tvrde. Moramo im vjerovati.Banksy wrote:A jel? To prvi put čujem.lerdi wrote:
- lerdi
#19112 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gdje god se okreneš. Forumi, portali, facebook... Na volju ti.Banksy wrote:Gdje, kad?lerdi wrote:FOM-ovci tako tvrde. Moramo im vjerovati.Banksy wrote:
A jel? To prvi put čujem.
-
VjecitiStudent
#19113 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jesi li već spremio tekst i za Berila?lerdi wrote:Tetka ima li ko da nije šupak? ima li kakvog rješenja, prijedloga ili bar nečega sličnog od tebe? Onaj dan kad ti nešto konkretno kažeš treba se upisati u kalendare i svečano obilježavati bar ovdje na forumu. Skupiti skoro 14 hiljada postova a ništa konkretno ne reći je zaista dostignuće. Doduše ne u pozitivnom smislu ali je ipak dostignuće.VjecitiStudent wrote:Ima li ijednog šupka kojeg ova DF neće sa radošću primiti?lerdi wrote:Bečirević je 2004., 2008, i 2012. godine pobjedio na izborima u opštini Centar što samo po sebi govori da je radio kvalitetno. Ljudi u toj opštini su mu mandatima rekli šta misle o njegovom radu a valjda oni bolje znaju od svih nas jel radio za ili protiv njihove dobrobiti. U suštini sam protiv bilo kakvih prelazaka iz stranke u stranku, ali isto tako sam za to da se ljudi koji rade kvalitetno i koji imaju rezultate iza sebe okupe na jednom mjestu i pokušaju raditi za dobrobit svih nas. Večina njih ima svoj interes, i Bečirević vjerovatno nije iznimka, ali ako će radeći za svoj interes raditi i na interesu građana BiH bujrum što se mene tiče. Pljuvanja po Bečiroviću očito dolaze od onih koji su ga do jučer dizali u nebesa a njegove rezultate isticali u svakog prilici. Danas ti rezultati nisu ništa drugo do lopovluk, a ugledni načelnik je alkoholičar i pizda. Meni to više govori o njima nego o njemu.
Jel' sljedeći Berilo?
Kako je krenulo, nadmašićeš sa ovim ljigarijama i samog Suljagića.
- lerdi
#19114 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kakvog crnog Berila?VjecitiStudent wrote:Jesi li već spremio tekst i za Berila?lerdi wrote:Tetka ima li ko da nije šupak? ima li kakvog rješenja, prijedloga ili bar nečega sličnog od tebe? Onaj dan kad ti nešto konkretno kažeš treba se upisati u kalendare i svečano obilježavati bar ovdje na forumu. Skupiti skoro 14 hiljada postova a ništa konkretno ne reći je zaista dostignuće. Doduše ne u pozitivnom smislu ali je ipak dostignuće.VjecitiStudent wrote: Ima li ijednog šupka kojeg ova DF neće sa radošću primiti?
Jel' sljedeći Berilo?
Kako je krenulo, nadmašićeš sa ovim ljigarijama i samog Suljagića.
Nego tetka šta je to ljigarija u ovome što sam napisao? Haj jednom konkretno. Potrudi se. Možeš ti to.
- Banksy
#19115 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Prvi put to čujem, i to od tebe. Ne leti ...lerdi wrote:Gdje god se okreneš. Forumi, portali, facebook... Na volju ti.Banksy wrote:Gdje, kad?lerdi wrote: FOM-ovci tako tvrde. Moramo im vjerovati.
-
VjecitiStudent
#19116 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Šta li će tek za Kamočaja napisati, jedva čekam
- lerdi
#19117 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ko ti je kriv što slabo pratiš.Banksy wrote:Prvi put to čujem, i to od tebe. Ne leti ...lerdi wrote:Gdje god se okreneš. Forumi, portali, facebook... Na volju ti.Banksy wrote:
Gdje, kad?
- lerdi
#19118 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
VjecitiStudent wrote:Šta li će tek za Kamočaja napisati, jedva čekam
- madner
#19119 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kamocaj je firuan, treba ga tuziti za rasizam ako sta napise. 
- lerdi
#19120 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Odma u kost.madner wrote:Kamocaj je firuan, treba ga tuziti za rasizam ako sta napise.
-
Umalo popisivac
#19121 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Eno vam Zelja. K u Tuzli ulazi u koaliciju s SDA i ni manje ni vise nego Radom za boljitak (Lijanovici). 

Last edited by Umalo popisivac on 24/12/2014 14:03, edited 2 times in total.
-
Umalo popisivac
- PapakizSarajeva
#19123 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Koja si to ti opcija ? Jer je Radom za boljitak, svojevremeno bio izbor i SDP, i SDA i SZBIH i SBB i ...Umalo popisivac wrote:Eno vam Zelja. K u Tuzli ulazi u koaliciju s SDA i ni manje ni vise nego Radom za boljitak (Lijanovici).
![]()
[img]http://www.***%20SPAM%20***.ba/slike/novosti/AAA%20MOJE%20VIJESTI/POLITIKA/jerko-ivankovic-lijanovic-mp1.jpg[/img]![]()
-
Umalo popisivac
#19124 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja sam ADZ.
I pricajte vi sta god hocete, al Covic, a osobito Ljubic nisu ulazili u vlast po svaku cijenu kao ovi kokosari sto prodaju fore i parole.
I pricajte vi sta god hocete, al Covic, a osobito Ljubic nisu ulazili u vlast po svaku cijenu kao ovi kokosari sto prodaju fore i parole.
- PapakizSarajeva
#19125 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nisu ulazili samo tamo gdje nisu mogli ili nisu imali "prolaza". Pa nema u ovoj drzavi nikom drazih fotelja od ADZ-ovaca, svih oblika i formi...Umalo popisivac wrote:Ja sam ADZ.![]()
Molio bih te procitaj tekst do kraja i onda mi prokomentarisi gdje su to nekada ADZ-ovci zatrazili od koalicionih partnera ista slicno ...
http://www.klix.ba/vijesti/bih/sda-df-b ... /141224059