Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
He1972

#19076 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by He1972 »

djkurt wrote:
Throttle wrote:A možda je i ozbiljan :mrgreen:
Mrtav ozbiljan, što je vama šega, šta ću vam ja, zato nam i jest ovako kako jest u Bosni.

Kao što rekoh nekoliko postova prije nema dijaloga, nego pravilo većine a ostale ko hebe ionako ne znaju ništa jer je većina rekla da ne zna. Koji ste vi pacijenti majko draga. Zato mi i jest drago što vjerojatno većina vas živi u BiH i što svakodnevno se susrećete s ovakvim problemima i što vam to smeta. Pod većina mislim na vas ovdje koji ne želite da razumijete šta zapravo čitavo vrijeme govorim već se laćete raznoraznih atributa i pridjeva prilikom pokušaja odbraniti svoj stav. Najlakše je nekoga napasti, problem je kad taj neko uzvrati istom mjerom. He he he he sretno vam daljnje nerviranje na BH putevima. Predlažem vam da sledeći put nekoga ko vozi 50 na sat izvučete iz auta te ga dobrano izmlatite na pravi bosanski način, ta ćeš ti klempo jedan vozit ovdje 50 kad more 80. Pravi "Bosanci" to tako rade, zar ne. A ja ću i dalje da vozim i smijem vam se.
Na svakom podforumu ima po jedan Dileja. I neumorni su!
kakaljin

#19077 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kakaljin »

djkurt wrote: Ja sam taj putni pravac i naveo kao primjer nebuloznosti vožnje 80KM/h bez obzira na ograničenje brzine, jer ti realno možeš voziti 80KM/h samo jednim malim dijelom tog puta a dva su razloga za to najveća naseljena mjesta i pohabana cesta. Tako da u stvari ovaj hipotetički vozač koji konstantno vozi 50KM/h u stvari je najmanji problem.
Ako po tebi magistralnim putevima mozes voziti samo na malim dionicama 80km/h onda ti imas problema sa voznjom jer ne znas voziti i bojis se vece brzine od 50km/h, za tebe je bolje da putujes busom ili vozom, jer za tebe nije automobil.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#19078 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

izgleda je bas vruce ovima sto voze s vunenim kapama...utice na mozak :lol:
mahalas505

#19079 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mahalas505 »

Bakir1 wrote:Tako jedan neki dan jebe kolonu citavu a na vrhu te kolone tik iza njega kamiondzija koji je poludio, tipa ppk pelja 50 kamion krene preticati a ovaj po gasu. Traje to od zepca do Maglaja, u Maglaju semafor crveno, kamiondzija predje ispred i kroz zatvoren prozor disciplinski samar :mrgreen:
Smota nas pravnik desno trese se ko jermenija, ja nastavio za kamionom kadli ispred Doboja stize policija i zaustavlja kamion. Meni ne bi mrsko stanem i ja, policajac kaze sta ti hoces reko da vidim gumu :mrgreen:
Oni na kamiondziju a ja se tu ubacim da kazem da sam svo vrijeme bio iza njega i da cu svjedociti da se to nije desilo.
Poenta je za ove koji imaju pravo da ima nešto sto se zove solidarnost protiv ppk koji jebu sve druge ljude oko sebe.
Kako mislis svjedociti da se nije desilo?
Bakir1

#19080 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

To bi trebalo biti neko trik pitanje ili? :mrgreen:
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#19081 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Romeo 80 »

Bakir1 wrote:Tako jedan neki dan jebe kolonu citavu a na vrhu te kolone tik iza njega kamiondzija koji je poludio, tipa ppk pelja 50 kamion krene preticati a ovaj po gasu. Traje to od zepca do Maglaja, u Maglaju semafor crveno, kamiondzija predje ispred i kroz zatvoren prozor disciplinski samar :mrgreen:
Smota nas pravnik desno trese se ko jermenija, ja nastavio za kamionom kadli ispred Doboja stize policija i zaustavlja kamion. Meni ne bi mrsko stanem i ja, policajac kaze sta ti hoces reko da vidim gumu :mrgreen:
Oni na kamiondziju a ja se tu ubacim da kazem da sam svo vrijeme bio iza njega i da cu svjedociti da se to nije desilo.
Poenta je za ove koji imaju pravo da ima nešto sto se zove solidarnost protiv ppk koji jebu sve druge ljude oko sebe.
Samo cu reci, svaka ti cast! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
mahalas505

#19082 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mahalas505 »

Bakir1 wrote:To bi trebalo biti neko trik pitanje ili? :mrgreen:
Pa znat cemo kad odgovoris.
amar1994

#19083 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

Ja sam bio svjedok za kamikazu od pjesaka,sud presudio u korist vozaca :-D
Bakir1

#19084 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

mahalas505 wrote:
Bakir1 wrote:To bi trebalo biti neko trik pitanje ili? :mrgreen:
Pa znat cemo kad odgovoris.
Ne bih jer sam bio decidan oko toga sta se desavalo sta sam ja uradio i ko je moje simpatije dobio.
Eh sada sto ti pokusavas izvuci drugi zaključak, a nije ti prvi put, mozes slobodno ;-)
vauvau

#19085 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vauvau »

E danas sve više ovih što gledaju u čovjeka i kažu pa šta smeta. Hodaju ulicom pogrešnom stranom dok bulje u telefon i kad se odbiju od čovjeka gledaju nešto kao ljuti oni. Kažeš mu da ide pogrešnom stranom, kažeš mu da ne gleda kud hoda, a on samo kaže pa šta ima veze. Isto tako ovi tipovi po cesti. Onaj vozi lijevom trakom autocestom kilometrima. Kaže šta ima veze. Vozi 50 i slika telefonom dok vozi, selfije neke pravi hej? Sve nešto njima ništa ne smeta. Kao sve im je okej. Obično su onako feminizirani likovi, neke frizurice, cipelice, ko curice izgledaju. Neki otvoreno kažu da su gej. Kao šta ima veze. Daleko im kuća bila. I oni vjeruju da se sve može miroljubivo riješiti. Dok ga ne stigne šamarčina iz zaleta pa se probudi iz bunila. E onda sve smeta i kuku zovi policiju, a tu policiju prethodno pljuvao i omalovažavao.
amar1994

#19086 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

:thumbup:

Degenerici,gledam ih neki dan,svi se zabijaju u klizna vrata BBi,niko ne gleda i ne cita da su zatvorena :lol: :run:
vauvau

#19087 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vauvau »

Ali treba imati strpljenja s ljudima. Gdje ti se žuri na kraju krajeva. Stigao 5 minuta kasnije ili prije, isti vrag.
zdruzdjo

#19088 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

vauvau wrote:Ali treba imati strpljenja s ljudima. Gdje ti se žuri na kraju krajeva. Stigao 5 minuta kasnije ili prije, isti vrag.

Da li cu ja stici 5 minuta kasinije ili ranije je moja stvar. Tih 5 minuta je moje i mislim da je ok da ja upravljam sa tih 5 minuta a ne neko treci. znaci neka me neko treci ne onemogucava da ja pozurim negdje i svi cemo biti ok.

Neki dan me baja zagradio tako sto je hladno parkirao ispred mene koji sam bio na uredno oznacenom parkingu. izgubio sam ravno sat vremena. sta sad treba reci: pa sta, sat gore-dole stici ces sta je problem?
Izgubio sam sigurno 4-5 maraka zovuci policiju i njihovim peripetijama oko toga kako da posalju pauka i ko treba zvati pauka. Na kraju kad sam vidio da mi prijeti to da cu izgubiti sigurno jos sat izasao preko travnjaka rizikujuci jos da na visokom trotoaru odbijem karter. Sto je najbolje jos mi policajac kaze hajde probaj da ne gubis vise vrijeme.
Throttle

#19089 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Throttle »

Zar nije poziv policiji dzabice
zdruzdjo

#19090 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Travnički Noćni Šetač wrote: Provođenje Zakona i jeste osnovni problem... i sklanjanje kamiona radi propustanja kolone je propisano, i držanje odstojanja da se može lakše preticati jedan po jedan jer je ionako kolonu zabranje preticati je propisano, i vožnja kojom se ne ometa saobraćaj je propisana i prilagođavanje vožnje uslovima saobraćaja je propisano... ali provođenje Zakona je osnovni problem... i onda na to slabo provođenje Zakona imamo osobe koje kazu nije propisano jer vidiš da se ne provodi jel iko ikad kažnjen i tako dalje a to nije ista stvar...

Generalno prezvakana tema sto puta
Glavni problem kod mnogih tog tipa je ono "JAAAA Moguuuu, Sta jeeee"

100 puta se ovdje aman za vratove i svadjali zbog DEBILA(kazem i tvrdim pa nek se ljuti ko hoce) koji kazu "staaaa jeee mogu da vozim 30 lijevom trakom, kome se ne svidja neka obidje arghhhh"
i dok god u momentu dok se nalazis na cesti imas ispred ili iza ili oko sebe i jednog takvog, imaces stresnu voznju/guzvu/kolonu/trpanje/skakanje po kocinici.....
zdruzdjo

#19091 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Throttle wrote:Zar nije poziv policiji dzabice

Jeste 122
Mup novo sarajevo - 033650000 Taj nije bas dzabe.
Throttle

#19092 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Throttle »

Pa zovi 122 :mrgreen:
Mene neku noc zagradili na parkingu u pola 11, raspravljaju se dvojica jel ga ovaj udario :-)
Ja sa djetetom, popizdio. Prvo zamolim da se pomjeri ovaj jedan pola metra da prodjem. Kaze ne smijem dirat auto. Rekp jesil se naslonio na to auto pored, kaze nije. Pa sto se ne mozes pomjerit, kaze nece mi policija priznat :lol: Pa reko ti si kriv ako je i bilo kontakta, drugo auto parkirano, kaze ja ne smijem maket. Ja vec poceo pjenit, on se doso izvinjavat, dijete se unervozilo jer hoce spavat. Zatjeram ga u onu stvar i zatvorim vrata. Kad nakon dobrih 10 minuta dodje napon u zicu sto drzi usi i pomjeri se pola metra, ja prodjem. Ne mogu da vjerujem kakvih dijabola ima. Najtuznije je sto se raspravljaju jel ga zakacio :lol: Pa il ima parnica na oba auta il nema
Bobi
Forum administrator
Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
Vozim: TDI sve crveno

#19093 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bobi »

djkurt i Javier po 7 dana out, medjusobno vrijedjanje
holowey

#19094 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by holowey »

Image
BadBoy

#19095 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

Vi se ljutite koliko god hoćete i pravite macho vozačine, ali koliko god nisu uredu sporaći koji voze 50 km/h tako je još gore pucati šamare za to i davati lažne iskaze o tome. Svaka čast Bosno, zato smo tu gdje jesmo :thumbup:
drug_profi

#19096 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by drug_profi »

BadBoy wrote:Vi se ljutite koliko god hoćete i pravite macho vozačine, ali koliko god nisu uredu sporaći koji voze 50 km/h tako je još gore pucati šamare za to i davati lažne iskaze o tome. Svaka čast Bosno, zato smo tu gdje jesmo :thumbup:
Mislim da šamar nije radi vožnje od 50 već radi trkanja kad ga se proba prestizati.
I zasluzen je.
Bakir1

#19097 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

BadBoy wrote:Vi se ljutite koliko god hoćete i pravite macho vozačine, ali koliko god nisu uredu sporaći koji voze 50 km/h tako je još gore pucati šamare za to i davati lažne iskaze o tome. Svaka čast Bosno, zato smo tu gdje jesmo :thumbup:
hajte Vi da ne budete s nama, a mi cemo polako pa kud god ;-)
BadBoy

#19098 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

Onda se nemoj ljutiti ako ja tebi sutra spucam šamar jer lickaš auto na autopraonici više nego što ja mislim da je to potrebno i usporavaš i mene. Ili kad sa porodicom šetaš Ferhadijom, pa se raširiš cijelom ulicom da te ja ne mogu zaobići jer žurim na kafu, i onda je ok da ti spucam šamar da se dohavizaš?

Hoćemo li se tako šamarati za sve što mislimo da nije ok i još to podržavati?

Sad će navala sarkastičnih odgovora u stilu ovog iznad "hajte vi civilozovani, hajte vi zaštitnici ljudskih prava, hajte vi gejvi i pravnici, sporaći, legalisti bla bla" samo zato što se ne slažem sa pucanjem šamara i lažnim svjedočenjem. Super je nama kakvi smo mi.
Bakir1

#19099 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

ja ne smetam drugim ljudima, mama i tata hvala, kucni odgoj, ako vidim 3 auta iza sebe stajem na prosirenje i pustam ih.
ne bih bas da ulazim u to za sta bi ti samare puco, ali nisi procitao i izgleda da ne razumijes koja je stoka bila kada jebe kamion iza sebe kojem od 40 do 60 kmh treba 25 sekundi.
ja ga opravdavam i stajem u njegovu zastitu i jesam rekao sam da cu svjedociti lazno.
i on bi takav fasovao svugdje, ne samo u bosni, jer je to bezobrazluk.
mozes teoretisati i opravdavati ali kada popijes batina nemoj se pitati sto. meni je super, za tebe ako ti nije slobodno mozes mijenjati svoju okolinu ;-)
BadBoy

#19100 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

I mene bi nervirao i smetao bi mi, ali nikada ne bi pomislio da je ok za to pucati šamare. U civiliziranom društvu se to jednostavno ne radi. Tu nema rasprave i to je tako.
Post Reply