Hvalasimonese wrote:SK 3_BataZiv_0809 wrote:Prenosi li Eurosport?
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#19076 Re: FC Bayern Munchen
- veella
#19077 Re: FC Bayern Munchen
U stilu growea Tor Maschine ce rasklopiti WC bauern
- MaroonBrigade
#19078 Re: FC Bayern Munchen
je l' ovo iz kornera zabisHmo go'

- Mišo_Kovač
#19079 Re: FC Bayern Munchen
Iz kornera dabome, s posvetom za Velu 
- Mišo_Kovač
#19081 Re: FC Bayern Munchen
Za ovakve stvari bi trebalo pucati kazne igracima interno, ako vec dfb nije od tog posla... Bezveze, totalno
medjutim nista od toga, ni u bayernu, ni nigdje drugo na svijetu 
- Logovan
#19082 Re: FC Bayern Munchen
Vidal
A jebem ti simuliranje, ja današnjih pički od fudbalera... 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19083 Re: FC Bayern Munchen
Ovaj penal je sramota.
- parappa
- Grijem se na: struju
- Vozim: Lotus Esprit TurboSE
#19084 Re: FC Bayern Munchen
kakvo goFno od covjeka moras biti da se poslije onako smijesis...
ali ni prvi ni poslednji... nazalost
ali ni prvi ni poslednji... nazalost
- AhmetShabo
#19085 Re: FC Bayern Munchen
Slomise se uvodeci nekakve tehnologije i neka nova pravaila, a nisu ono najbitnije rijesili. Nema kazni za ovakve simlatore. Fuj, sramota me kao simpatizera Bayerna zbog ovog penala. Sve obvo treba poslije utakmice 3 utakmice neigranja bez ikakve zalbe. Pa bi vidjeli ko bi simulirao.
- MaroonBrigade
#19086 Re: FC Bayern Munchen
Pa najveci simulatori u zadnjih par godina redovno dobiju nagradu balon d'or 
- Bosanski_kralj
#19087 Re: FC Bayern Munchen
Kažnjavati simulatore i to je to. Previše je ovo maha uzelo.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19088 Re: FC Bayern Munchen
Bajern za kojeg navijamo nije klub u kojem se ovakve stvari tolerisu.
Inace igrali su sasvim dobro, kontrolisali utakmicu i gotovo sigurno bi pobijedili i bez penala. Hocu da kazem da penal nije prelomio utakmicu, ali je svakako dotukao protivnika.
Korektnost i fer plej, nepredavanje do zadnje sekunde, velicina u porazu, umjerenost u trijumfu, to su vrijednosti zbog kojih navijam za Bajern. Ovakvim simuliranjima i prevarama ne smije biti mjesta u Bajernu i Arturu bi to neko morao objasniti. Siguran sam da hoce.
Inace igrali su sasvim dobro, kontrolisali utakmicu i gotovo sigurno bi pobijedili i bez penala. Hocu da kazem da penal nije prelomio utakmicu, ali je svakako dotukao protivnika.
Korektnost i fer plej, nepredavanje do zadnje sekunde, velicina u porazu, umjerenost u trijumfu, to su vrijednosti zbog kojih navijam za Bajern. Ovakvim simuliranjima i prevarama ne smije biti mjesta u Bajernu i Arturu bi to neko morao objasniti. Siguran sam da hoce.
- Logovan
#19089 Re: FC Bayern Munchen
Al' baš previše. Što je najgore valjaju se, razmašu se rukama, svađaju se sa sudijama, ne znam kako imaju obraza.Bosanski_kralj wrote:Kažnjavati simulatore i to je to. Previše je ovo maha uzelo.
-
missko
#19090 Re: FC Bayern Munchen
Bilo je u svijetu fudbala situacija gdje izvodzac namjerno fuli ovako dosudjen penal. Znaci ne moze Arturo sam snositi krivicu
- AhmetShabo
#19091 Re: FC Bayern Munchen
pa realno, samo mi preko TV ekrana smo mogli vidjeti da je simulacija. Kako je to Muller mogao znati?missko wrote:Bilo je u svijetu fudbala situacija gdje izvodzac namjerno fuli ovako dosudjen penal. Znaci ne moze Arturo sam snositi krivicu
-
missko
#19092 Re: FC Bayern Munchen
Thomas Müller (FC Bayern): "Wir haben 2:0 gewonnen. Wir haben das getan, was wichtig ist, nämlich weiterkommen. Aber es war harte Arbeit. Wir sind zwar glücklich, weil das ist was Besonderes, das Finale. Aber wir haben schon bessere Spiele gemacht."AhmetShabo wrote:pa realno, samo mi preko TV ekrana smo mogli vidjeti da je simulacija. Kako je to Muller mogao znati?missko wrote:Bilo je u svijetu fudbala situacija gdje izvodzac namjerno fuli ovako dosudjen penal. Znaci ne moze Arturo sam snositi krivicu
Und über den Elfmeter: "Es war eine Schwalbe. Reinmachen muss ich den Elfmeter trotzdem."
- MaroonBrigade
#19093 Re: FC Bayern Munchen
Normalamissko wrote:Und über den Elfmeter: "Es war eine Schwalbe. Reinmachen muss ich den Elfmeter trotzdem."
- vicious
#19094 Re: FC Bayern Munchen
A što ne mogu šuplje
Robben i Ribery već godinama prvi padavičari lige, a ni Mülleru nije mane, i sad se lafo nešto ibretite zbog ovoga. Aha, šta ima inače 
U zadnje vrijeme to nije dolazilo toliko do izražaja jer su ova dvojica više povrijeđeni nego što igraju, a i Bayern je ubjedljivo gazio pa nije bilo toliko ovih ispada.
Nego interesantna mi je jedna stvar, Werder je onih 20 minuta drugog poluvremena baš dobro zaigrao i fino pritiskao Bayern, onda im poništi onaj gol kad je Bartels povukao Alabu. A par minuta poslije toga Alaba napravi istu stvar, ali naravno nema penala
I onda Vidal u niskom letu i to je to. Samo svaka čast Mülleru za ovu izjavu oko penala, tu je bio pošten i rekao kako jeste.
U zadnje vrijeme to nije dolazilo toliko do izražaja jer su ova dvojica više povrijeđeni nego što igraju, a i Bayern je ubjedljivo gazio pa nije bilo toliko ovih ispada.
Nego interesantna mi je jedna stvar, Werder je onih 20 minuta drugog poluvremena baš dobro zaigrao i fino pritiskao Bayern, onda im poništi onaj gol kad je Bartels povukao Alabu. A par minuta poslije toga Alaba napravi istu stvar, ali naravno nema penala
I onda Vidal u niskom letu i to je to. Samo svaka čast Mülleru za ovu izjavu oko penala, tu je bio pošten i rekao kako jeste.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19095 Re: FC Bayern Munchen
Muler je posten i rekao kako jeste, a mi supljiramovicious wrote:A što ne mogu šupljeRobben i Ribery već godinama prvi padavičari lige, a ni Mülleru nije mane, i sad se lafo nešto ibretite zbog ovoga. Aha, šta ima inače
- vicious
#19096 Re: FC Bayern Munchen
Objasnio sam gore zašto je šuplja, pročitaj još jednom prve dvije rečenice_BataZiv_0809 wrote:Muler je posten i rekao kako jeste, a mi supljiramovicious wrote:A što ne mogu šupljeRobben i Ribery već godinama prvi padavičari lige, a ni Mülleru nije mane, i sad se lafo nešto ibretite zbog ovoga. Aha, šta ima inače
I onda Vidal u niskom letu i to je to. Samo svaka čast Mülleru za ovu izjavu oko penala, tu je bio pošten i rekao kako jeste.Dogovori se sam sa sobom
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19098 Re: FC Bayern Munchen
Ne slazem se sa tvojim objasnjenjem.vicious wrote: Objasnio sam gore zašto je šuplja, pročitaj još jednom prve dvije rečenice
Je li Muler reagovao na ta prijasnja teatralna padanja koja spominjes?
Ako nije, a svi znamo da nije, u cemu je onda razlika?
- vicious
#19099 Re: FC Bayern Munchen
Ma zapeo si oko nebitne stvari. I sam Müller se zna teatralno bacati, tako da nema on sta da reaguje na to prije. Ono sinoc je izuzetak da neko onako otvoreno kaze da je njegov saigrac isfolirao penal._BataZiv_0809 wrote:Ne slazem se sa tvojim objasnjenjem.vicious wrote: Objasnio sam gore zašto je šuplja, pročitaj još jednom prve dvije rečenice
Je li Muler reagovao na ta prijasnja teatralna padanja koja spominjes?
Ako nije, a svi znamo da nije, u cemu je onda razlika?
Meni su smijesne vase reakcije od sinoc, mislim naravno da si u pravu kad kazes da je sramota, ali kao da je to nesto do sad nevidjeno u Bayernu. Opet kazem, ona dvojica godinama prvi padavicari bundeslige.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19100 Re: FC Bayern Munchen
Drugar, evidentno te ponio animozitet spram Bajerna, jer malo ce navijaca uopste komentarisati nepravednu odluku u korist svog kluba, na nacin na koji smo mi sinoc.vicious wrote: Ma zapeo si oko nebitne stvari. I sam Müller se zna teatralno bacati, tako da nema on sta da reaguje na to prije. Ono sinoc je izuzetak da neko onako otvoreno kaze da je njegov saigrac isfolirao penal.
Meni su smijesne vase reakcije od sinoc, mislim naravno da si u pravu kad kazes da je sramota, ali kao da je to nesto do sad nevidjeno u Bayernu. Opet kazem, ona dvojica godinama prvi padavicari bundeslige.
Slazem se da je bilo padova i teatralnosti i prije. Sve je to dio fudbalske igre i te doze bezobrazluka koju svaki fudbaler mora imati. Nisam ljubitelj takve igre i uvijek mi je smetalo, ali ono sinoc je bilo bas "ašćare". A vecinu nas je dodatno iznerviralo njegovo drzanje poslije dosudjenog penala.
Naravno malo je ljudi poput Miroslava Klosea, ali ni taj fudbalski bezobrazluk ne treba prelaziti granicu dobrog ukusa.