FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#19076 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

simonese wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Prenosi li Eurosport?
SK 3
Hvala :thumbup:
veella

#19077 Re: FC Bayern Munchen

Post by veella »

U stilu growea Tor Maschine ce rasklopiti WC bauern
MaroonBrigade

#19078 Re: FC Bayern Munchen

Post by MaroonBrigade »

je l' ovo iz kornera zabisHmo go' :shock: :shock:
Mišo_Kovač

#19079 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mišo_Kovač »

Iz kornera dabome, s posvetom za Velu :D
MaroonBrigade

#19080 Re: FC Bayern Munchen

Post by MaroonBrigade »

Vidal :D :lol:
Mišo_Kovač

#19081 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mišo_Kovač »

Za ovakve stvari bi trebalo pucati kazne igracima interno, ako vec dfb nije od tog posla... Bezveze, totalno :-) medjutim nista od toga, ni u bayernu, ni nigdje drugo na svijetu :roll:
Logovan

#19082 Re: FC Bayern Munchen

Post by Logovan »

Vidal :lol: :lol: :lol: :lol: A jebem ti simuliranje, ja današnjih pički od fudbalera... :roll:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#19083 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Ovaj penal je sramota.
parappa
Grijem se na: struju
Vozim: Lotus Esprit TurboSE

#19084 Re: FC Bayern Munchen

Post by parappa »

kakvo goFno od covjeka moras biti da se poslije onako smijesis...
ali ni prvi ni poslednji... nazalost
AhmetShabo

#19085 Re: FC Bayern Munchen

Post by AhmetShabo »

Slomise se uvodeci nekakve tehnologije i neka nova pravaila, a nisu ono najbitnije rijesili. Nema kazni za ovakve simlatore. Fuj, sramota me kao simpatizera Bayerna zbog ovog penala. Sve obvo treba poslije utakmice 3 utakmice neigranja bez ikakve zalbe. Pa bi vidjeli ko bi simulirao.
MaroonBrigade

#19086 Re: FC Bayern Munchen

Post by MaroonBrigade »

Pa najveci simulatori u zadnjih par godina redovno dobiju nagradu balon d'or :-)
Bosanski_kralj

#19087 Re: FC Bayern Munchen

Post by Bosanski_kralj »

Kažnjavati simulatore i to je to. Previše je ovo maha uzelo.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#19088 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

Bajern za kojeg navijamo nije klub u kojem se ovakve stvari tolerisu.

Inace igrali su sasvim dobro, kontrolisali utakmicu i gotovo sigurno bi pobijedili i bez penala. Hocu da kazem da penal nije prelomio utakmicu, ali je svakako dotukao protivnika.

Korektnost i fer plej, nepredavanje do zadnje sekunde, velicina u porazu, umjerenost u trijumfu, to su vrijednosti zbog kojih navijam za Bajern. Ovakvim simuliranjima i prevarama ne smije biti mjesta u Bajernu i Arturu bi to neko morao objasniti. Siguran sam da hoce.
Logovan

#19089 Re: FC Bayern Munchen

Post by Logovan »

Bosanski_kralj wrote:Kažnjavati simulatore i to je to. Previše je ovo maha uzelo.
Al' baš previše. Što je najgore valjaju se, razmašu se rukama, svađaju se sa sudijama, ne znam kako imaju obraza.
missko

#19090 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

Bilo je u svijetu fudbala situacija gdje izvodzac namjerno fuli ovako dosudjen penal. Znaci ne moze Arturo sam snositi krivicu
AhmetShabo

#19091 Re: FC Bayern Munchen

Post by AhmetShabo »

missko wrote:Bilo je u svijetu fudbala situacija gdje izvodzac namjerno fuli ovako dosudjen penal. Znaci ne moze Arturo sam snositi krivicu
pa realno, samo mi preko TV ekrana smo mogli vidjeti da je simulacija. Kako je to Muller mogao znati?
missko

#19092 Re: FC Bayern Munchen

Post by missko »

AhmetShabo wrote:
missko wrote:Bilo je u svijetu fudbala situacija gdje izvodzac namjerno fuli ovako dosudjen penal. Znaci ne moze Arturo sam snositi krivicu
pa realno, samo mi preko TV ekrana smo mogli vidjeti da je simulacija. Kako je to Muller mogao znati?
Thomas Müller (FC Bayern): "Wir haben 2:0 gewonnen. Wir haben das getan, was wichtig ist, nämlich weiterkommen. Aber es war harte Arbeit. Wir sind zwar glücklich, weil das ist was Besonderes, das Finale. Aber wir haben schon bessere Spiele gemacht."
Und über den Elfmeter: "Es war eine Schwalbe. Reinmachen muss ich den Elfmeter trotzdem."
MaroonBrigade

#19093 Re: FC Bayern Munchen

Post by MaroonBrigade »

missko wrote:Und über den Elfmeter: "Es war eine Schwalbe. Reinmachen muss ich den Elfmeter trotzdem."
Normala :D Nista se ne bi promjenilo i da nije bilo penala...
vicious

#19094 Re: FC Bayern Munchen

Post by vicious »

A što ne mogu šuplje :-) Robben i Ribery već godinama prvi padavičari lige, a ni Mülleru nije mane, i sad se lafo nešto ibretite zbog ovoga. Aha, šta ima inače :D
U zadnje vrijeme to nije dolazilo toliko do izražaja jer su ova dvojica više povrijeđeni nego što igraju, a i Bayern je ubjedljivo gazio pa nije bilo toliko ovih ispada.

Nego interesantna mi je jedna stvar, Werder je onih 20 minuta drugog poluvremena baš dobro zaigrao i fino pritiskao Bayern, onda im poništi onaj gol kad je Bartels povukao Alabu. A par minuta poslije toga Alaba napravi istu stvar, ali naravno nema penala :D
I onda Vidal u niskom letu i to je to. Samo svaka čast Mülleru za ovu izjavu oko penala, tu je bio pošten i rekao kako jeste. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#19095 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

vicious wrote:A što ne mogu šuplje :-) Robben i Ribery već godinama prvi padavičari lige, a ni Mülleru nije mane, i sad se lafo nešto ibretite zbog ovoga. Aha, šta ima inače :D
U zadnje vrijeme to nije dolazilo toliko do izražaja jer su ova dvojica više povrijeđeni nego što igraju, a i Bayern je ubjedljivo gazio pa nije bilo toliko ovih ispada.

Nego interesantna mi je jedna stvar, Werder je onih 20 minuta drugog poluvremena baš dobro zaigrao i fino pritiskao Bayern, onda im poništi onaj gol kad je Bartels povukao Alabu. A par minuta poslije toga Alaba napravi istu stvar, ali naravno nema penala :D
I onda Vidal u niskom letu i to je to. Samo svaka čast Mülleru za ovu izjavu oko penala, tu je bio pošten i rekao kako jeste. :D
Muler je posten i rekao kako jeste, a mi supljiramo :D Dogovori se sam sa sobom :P
vicious

#19096 Re: FC Bayern Munchen

Post by vicious »

_BataZiv_0809 wrote:
vicious wrote:A što ne mogu šuplje :-) Robben i Ribery već godinama prvi padavičari lige, a ni Mülleru nije mane, i sad se lafo nešto ibretite zbog ovoga. Aha, šta ima inače :D

Muler je posten i rekao kako jeste, a mi supljiramo :D Dogovori se sam sa sobom :P
Objasnio sam gore zašto je šuplja, pročitaj još jednom prve dvije rečenice :D
klopan

#19097 Re: FC Bayern Munchen

Post by klopan »

Manu potpisao do 2021. 8-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#19098 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

vicious wrote: Objasnio sam gore zašto je šuplja, pročitaj još jednom prve dvije rečenice :D
Ne slazem se sa tvojim objasnjenjem.

Je li Muler reagovao na ta prijasnja teatralna padanja koja spominjes?

Ako nije, a svi znamo da nije, u cemu je onda razlika?
vicious

#19099 Re: FC Bayern Munchen

Post by vicious »

_BataZiv_0809 wrote:
vicious wrote: Objasnio sam gore zašto je šuplja, pročitaj još jednom prve dvije rečenice :D
Ne slazem se sa tvojim objasnjenjem.

Je li Muler reagovao na ta prijasnja teatralna padanja koja spominjes?

Ako nije, a svi znamo da nije, u cemu je onda razlika?
Ma zapeo si oko nebitne stvari. I sam Müller se zna teatralno bacati, tako da nema on sta da reaguje na to prije. Ono sinoc je izuzetak da neko onako otvoreno kaze da je njegov saigrac isfolirao penal.

Meni su smijesne vase reakcije od sinoc, mislim naravno da si u pravu kad kazes da je sramota, ali kao da je to nesto do sad nevidjeno u Bayernu. Opet kazem, ona dvojica godinama prvi padavicari bundeslige. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#19100 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

vicious wrote: Ma zapeo si oko nebitne stvari. I sam Müller se zna teatralno bacati, tako da nema on sta da reaguje na to prije. Ono sinoc je izuzetak da neko onako otvoreno kaze da je njegov saigrac isfolirao penal.

Meni su smijesne vase reakcije od sinoc, mislim naravno da si u pravu kad kazes da je sramota, ali kao da je to nesto do sad nevidjeno u Bayernu. Opet kazem, ona dvojica godinama prvi padavicari bundeslige. :D
Drugar, evidentno te ponio animozitet spram Bajerna, jer malo ce navijaca uopste komentarisati nepravednu odluku u korist svog kluba, na nacin na koji smo mi sinoc.

Slazem se da je bilo padova i teatralnosti i prije. Sve je to dio fudbalske igre i te doze bezobrazluka koju svaki fudbaler mora imati. Nisam ljubitelj takve igre i uvijek mi je smetalo, ali ono sinoc je bilo bas "ašćare". A vecinu nas je dodatno iznerviralo njegovo drzanje poslije dosudjenog penala.

Naravno malo je ljudi poput Miroslava Klosea, ali ni taj fudbalski bezobrazluk ne treba prelaziti granicu dobrog ukusa.
Post Reply