zasto su onda ocrtane linije ? za budale?ja kad vidim smradove ovako parkirane odem na drugi kraj garaze ,da me ne bi zagrebali kad se isparkiravaju jer ocigledno pojma nemaju s voznjom cim ne znaju uci ravno u ocrtan prostor...konektovan wrote:liaar wrote: Hajde ne serite više, sto nisi ovako sto nisi onako. Svi ovdje popujete i pravite sliku nekakvih moralnih, principijelnih, uljudnih, prefinjenih, vozaca, osoba a u stvari, mogu da se kladim, da bi se svi u ovoj gore situaciji isto parkirali. Nikome ne smeta, i kad udjete u garazu 99% vozaca je tako parkirano na ovakvim parking mjestima.
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#19076 Re: "Majstori" parkiranja
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#19077 Re: "Majstori" parkiranja
Pa pricamo o plavom meganu. Skoda je usla pofino u njegov prostor. Da bi izasao iz vozila komfornije i ne bi ostetio vrata (svoja i auta do) covjek se pomakao u desno. Svakodnevno sam u slicnoj situaciji, da moram bjezati van linije. To o cemu ti pricas je utopija. Neki ljudi dodju na prazan parking i namjerno auto postave van ocrtanih linija.bitanga_sa_otesa wrote:zasto su onda ocrtane linije ? za budale?ja kad vidim smradove ovako parkirane odem na drugi kraj garaze ,da me ne bi zagrebali kad se isparkiravaju jer ocigledno pojma nemaju s voznjom cim ne znaju uci ravno u ocrtan prostor...konektovan wrote:liaar wrote: Hajde ne serite više, sto nisi ovako sto nisi onako. Svi ovdje popujete i pravite sliku nekakvih moralnih, principijelnih, uljudnih, prefinjenih, vozaca, osoba a u stvari, mogu da se kladim, da bi se svi u ovoj gore situaciji isto parkirali. Nikome ne smeta, i kad udjete u garazu 99% vozaca je tako parkirano na ovakvim parking mjestima.
- Koshpa
#19078 Re: "Majstori" parkiranja
Nema druge nego da promjeni auto, bas ste ga na zub uhvatili 
- bitanga_sa_otesa
#19079 Re: "Majstori" parkiranja
pricamo o plavom meganeu,zasto se uopste parkirati pored octavie koja je tako parkirana? bas trebas bit bolikurac da ostavis auto pored nekog takvog...konektovan wrote:
Pa pricamo o plavom meganu. Skoda je usla pofino u njegov prostor. Da bi izasao iz vozila komfornije i ne bi ostetio vrata (svoja i auta do) covjek se pomakao u desno. Svakodnevno sam u slicnoj situaciji, da moram bjezati van linije. To o cemu ti pricas je utopija. Neki ljudi dodju na prazan parking i namjerno auto postave van ocrtanih linija.
- konektovan
#19080 Re: "Majstori" parkiranja
Ja sam danas bio u mercatoru lozionicka, ne mozes naci mjesto. Borba bila da se ubacim negdje. Nekad jednostavno nemaš izbora.bitanga_sa_otesa wrote:pricamo o plavom meganeu,zasto se uopste parkirati pored octavie koja je tako parkirana? bas trebas bit bolikurac da ostavis auto pored nekog takvog...konektovan wrote:
Pa pricamo o plavom meganu. Skoda je usla pofino u njegov prostor. Da bi izasao iz vozila komfornije i ne bi ostetio vrata (svoja i auta do) covjek se pomakao u desno. Svakodnevno sam u slicnoj situaciji, da moram bjezati van linije. To o cemu ti pricas je utopija. Neki ljudi dodju na prazan parking i namjerno auto postave van ocrtanih linija.
-
zipoo
#19081 Re: "Majstori" parkiranja
ne znam sta se pravdas, ko god je jednom parkirao u merkator zna kakav je parking tijesan i da je ovo normalna stvarBetter Man wrote:Ako pogledate fino, vidjet će te da je Škoda zauzela malo mog dijela parkinga i jedini način da normalno stanem i da mogu otvoriti svoja vrata i da ne blokiram ljudima iz Škode vrata je da sam zadnjim krajem malo zagazio zebru. Ispalo mjesto odmah s ulaza i stao tu, a inače idem uvijek na zadnji dio parkinga, tj. skroz nazad, jer mi nije uopće problem da prohodam. Inače kad se parkiram u Merkatoru, nije mi bitno da li ću biti odmah na početku ili samom kraju. Jedino gledam da se parkiram do stuba, tj. na mjeto gdje je s jedne strane stub, a s druge zebra. Tako sam miran od idiota koji vam svojim vratima mogu oštetiti auto, ali isto tako vas mogu blokirati da ne možete normalno otvoriti vrata i sjesti u auto. Svi vi ste sigurno ne jednom vidjeli u Merkatoru idiote kako se parkiraju na pješačku zebru i potpuno je zagrade. I nije mi čudno kad vidim da neko kad parkira pored zebre, istu blago nagazi, kako bi onemogućio nekog idiota da se parkira na zebru. Vidio sam da stave one betonske kante za smeće na zebru kako bi onemogućili parkiranje na istu, ali nema ih dovoljno. Ja bih tu postavio stubiće. Ostavio bih dovoljno razmaka da mogu proći kolica, ali da auto ne može ni pod razno. Ako su mogli ispred ulaza u market, mogu i na pješačke zebre.
x puta sam ovako parkirao u merkator, a kome smeta neka me povuce za jaja
- bitanga_sa_otesa
#19082 Re: "Majstori" parkiranja
izbor uvijek postoji ,ima pored parkinga koliko hoces..ja uvijek nadjem tu mjesto u bilo koje doba dana ...mozda sam ja budala ,mozda previse volim svoj auto da bih ga ostavio pored tako parkiranog degenerika...konektovan wrote: Ja sam danas bio u mercatoru lozionicka, ne mozes naci mjesto. Borba bila da se ubacim negdje. Nekad jednostavno nemaš izbora.
- drug_profi
#19083 Re: "Majstori" parkiranja
Heil, grammar nazi!Throttle wrote:Čuj ima i pravilnije, mene učili da je samo pravilno i nepravilno
- amar1994
#19084 Re: "Majstori" parkiranja
situacija je takva da ima 90% idiota u garazi koji zauzmu skoro 1.5 mjestozipoo wrote:
ne znam sta se pravdas, ko god je jednom parkirao u merkator zna kakav je parking tijesan i da je ovo normalna stvar
x puta sam ovako parkirao u merkator, a kome smeta neka me povuce za jaja
zbog pedera koje boli q za sve , parkiram uz stub koliko god moze
ja se dobro sjecam tog parkinga kad se tek otvorio merkator , da me jebes normalnije se parkiralo , ova bagra sad samo namota i ostavi , gdje ce ono revidirat , potrosi prste , zglobove i misice ruke, gume , servo i letvu volana
PS. ima nas i moralnih
-
zipoo
#19085 Re: "Majstori" parkiranja
jedno je kada zauzme 2 parking polja, a drugo ovoamar1994 wrote:situacija je takva da ima 90% idiota u garazi koji zauzmu skoro 1.5 mjestozipoo wrote:
ne znam sta se pravdas, ko god je jednom parkirao u merkator zna kakav je parking tijesan i da je ovo normalna stvar
x puta sam ovako parkirao u merkator, a kome smeta neka me povuce za jaja![]()
ovaj nikom ne smeta, apsolutno nikome i dvojica su stala na mjestu namijenjeno za dvojicu i opet je ostalo metar pjesackog od metar i 20
nego hajmo srati, napasti lika, mi smo mustre od vozaca i gradjana
mah, jasta ste
- amar1994
#19086 Re: "Majstori" parkiranja
nismo , seljaci smo 
-
zipoo
#19087 Re: "Majstori" parkiranja
da smo barem, manje bi se sralo
- amar1994
#19088 Re: "Majstori" parkiranja
tebi smeta zajebavanje moralne vertikale ?
, cekaj @NediM17 da ti isprica dozivljaje i dogadjaje sa tim renolom 
-
Naslovnica
#19089 Re: "Majstori" parkiranja
Rijetko idem do Merkatora u Ložioničkoj, a i kada odem obavezno smotam desno i pravo u zadnja dva reda, vazda prazno. Uživam gledajući paćenike koji se vrte 5 min tražeći parking mjesto što bliže ulazu, pa onda dok ae uparkiraju...nikako mi u glavu ne ide taj mentalni sklop.
- amar1994
#19090 Re: "Majstori" parkiranja
Naslovnica wrote:Rijetko idem do Merkatora u Ložioničkoj, a i kada odem obavezno smotam desno i pravo u zadnja dva reda, vazda prazno. Uživam gledajući paćenike koji se vrte 5 min tražeći parking mjesto što bliže ulazu, pa onda dok ae uparkiraju...nikako mi u glavu ne ide taj mentalni sklop.
valja nosat kese od fasunge
-
zipoo
#19091 Re: "Majstori" parkiranja
pisem o trenutnoj slici, šta je nekad bilo nije me briga
- konektovan
#19092 Re: "Majstori" parkiranja
Petak podne, subota pa i nedjelja, bude takva guzva da i u tom dijelu nema mjesta za parkirati.amar1994 wrote:Naslovnica wrote:Rijetko idem do Merkatora u Ložioničkoj, a i kada odem obavezno smotam desno i pravo u zadnja dva reda, vazda prazno. Uživam gledajući paćenike koji se vrte 5 min tražeći parking mjesto što bliže ulazu, pa onda dok ae uparkiraju...nikako mi u glavu ne ide taj mentalni sklop.![]()
valja nosat kese od fasunge![]()
-
Naslovnica
#19093 Re: "Majstori" parkiranja
Mene ne interesuje trenutna slika (razumijem zašto se ovako parkirao ali ne podržavam takav vid parkiranja i opravdavanja) nego općenito naš mentalni sklop.
I nije mi jasno da se @Betterman još uvijek nije kutariso plavog Renola.
I nije mi jasno da se @Betterman još uvijek nije kutariso plavog Renola.
-
Naslovnica
#19094 Re: "Majstori" parkiranja
Najbolji parking u tom slučaju je kod Vinojuga.konektovan wrote:Petak podne, subota pa i nedjelja, bude takva guzva da i u tom dijelu nema mjesta za parkirati.amar1994 wrote:Naslovnica wrote:Rijetko idem do Merkatora u Ložioničkoj, a i kada odem obavezno smotam desno i pravo u zadnja dva reda, vazda prazno. Uživam gledajući paćenike koji se vrte 5 min tražeći parking mjesto što bliže ulazu, pa onda dok ae uparkiraju...nikako mi u glavu ne ide taj mentalni sklop.![]()
- amar1994
#19095 Re: "Majstori" parkiranja
pa sto ides tim danimakonektovan wrote:Petak podne, subota pa i nedjelja, bude takva guzva da i u tom dijelu nema mjesta za parkirati.amar1994 wrote:Naslovnica wrote:Rijetko idem do Merkatora u Ložioničkoj, a i kada odem obavezno smotam desno i pravo u zadnja dva reda, vazda prazno. Uživam gledajući paćenike koji se vrte 5 min tražeći parking mjesto što bliže ulazu, pa onda dok ae uparkiraju...nikako mi u glavu ne ide taj mentalni sklop.![]()
- nepass1
#19096 Re: "Majstori" parkiranja
Pa namirisala masa krv, pa sad handri covjeka.drugi profil wrote:Nije valjda da mu serete radi ovih 20 centi na pjesackom? Bezze priča stvarno. Parkirao se kako je jedino mogao na ovo mjesto. Ulazak haubom naprijed nije preporuciv jer je onda izlazak komplikovan i rizican. Nije se jednom desilo da se neko namjerno pocali da ga opalis. Uostalom parkiranje na ovakva mjesta je najpravilnije u rikverc. Tako se bar nekad ucilo u skolama.
-
530i
#19097 Re: "Majstori" parkiranja
žurio čovjek da penkalo kupi, ko će ići 20 metara dalje da se normalno parkira...bitanga_sa_otesa wrote:pricamo o plavom meganeu,zasto se uopste parkirati pored octavie koja je tako parkirana? bas trebas bit bolikurac da ostavis auto pored nekog takvog...konektovan wrote:
- liaar
- Grijem se na: na suze
- Vozim: francusku nakazu
#19098 Re: "Majstori" parkiranja
Ja ba, ima gore knjižara na spratu u centru, možda im je penkala nestajalo pa poletio 
- thekupus
#19099 Re: "Majstori" parkiranja
Ono kad neki počnu da sude o naravi ljudi po boji automobila

Treba ovdje neki psihijatar dezurati
Treba ovdje neki psihijatar dezurati
- supercali
#19100 Re: "Majstori" parkiranja
Na parkingu ovakvom se i parkira cik cakzipoo wrote:jedno je kada zauzme 2 parking polja, a drugo ovoamar1994 wrote:situacija je takva da ima 90% idiota u garazi koji zauzmu skoro 1.5 mjestozipoo wrote:
x puta sam ovako parkirao u merkator, a kome smeta neka me povuce za jaja![]()
ovaj nikom ne smeta, apsolutno nikome i dvojica su stala na mjestu namijenjeno za dvojicu i opet je ostalo metar pjesackog od metar i 20
nego hajmo srati, napasti lika, mi smo mustre od vozaca i gradjana
mah, jasta ste
On je trebao uci haubom i manje bi isao na pjesacki ovaj jer bi vrata otvarao na pjesacki a ne prema skodi