UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leškarenje
#19076 Re: UEFA Champions League
Ma ja
Maldini kad je imao 5 LP ovaj je bio sa krivim zubima 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#19077 Re: UEFA Champions League
Ne znam, postujem ga kao igraca i mozda cak i taj egoizam donosi prevagu u timskom sportu kao sto je fudbal, koliko go paradoksalno bilo....Distortion wrote:
Ronaldo rece da bi se liga prvaka trebala zvati CR7koji egoista trebas biti da izjavis ovako nesto. Lik je bas opsjednut sobom...
Opet gledam finale Eura 2016, navijam za Portugal momacki i u trenutku kad sudija svira kraj, svi igraci trce u zagrljaj jedni drugima, samo on trci na drugu stranu sam, lije krokodilske suze...fakat cudno
-
Nadzorna_ploca
#19078 Re: UEFA Champions League
Sad ce dusmani i fanovi Messija reci da bi se trebala zvati 'Penaldo liga prvaka'.
Inace lik je igracina ali odavno naporan sa ovim izljevima samoljubavi.
Inace lik je igracina ali odavno naporan sa ovim izljevima samoljubavi.
Last edited by Nadzorna_ploca on 27/05/2018 10:43, edited 1 time in total.
-
cassius
#19079 Re: UEFA Champions League
Pa gdje je pogrijesio? osvojio ih 5, u vecini bio najbolji strijelac, zabio ubjedljivo najvise golova.Distortion wrote: Ronaldo rece da bi se liga prvaka trebala zvati CR7koji egoista trebas biti da izjavis ovako nesto. Lik je bas opsjednut sobom...
-
Nadzorna_ploca
- MarlboroGold
#19081 Re: UEFA Champions League
Očigledno je Ronaldu tešku palo što sinoć nije bio u centru pažnje. Gledam snimke slavlja iz svlačionice. Svi se raduju i pjevaju a jedino on sjedi i ne progovora... kao da je težak slučaj depresije. Onakva izjava da se LP treba zvati po njemu me ne čudi.
- leškarenje
#19082 Re: UEFA Champions League
Zasto se do sada nije zvala Maldini Liga ?cassius wrote:
Pa gdje je pogrijesio? osvojio ih 5, u vecini bio najbolji strijelac, zabio ubjedljivo najvise golova.
- bersK
#19083 Re: UEFA Champions League
Da to Ibrahimović izjavi bio bi kralj, car, doktor, tito. Sve živo. Al' kad Ronaldo to s pravom kaže e onda ne valja. Mada i ne čudi. Od sinoć navala Barselonista. Ufatili se Ramosu psovat i klet, al zato kad Seo polomi Jesea onda je beton, tenk, babuka. Svak živ kriv što ih je Roma natamburala. Frajer ima više titula nego vaš smješni klub u čitavoj historiji i ne valja vam. Ima dečko puno pravo da pokazuje egoizam, od - do. I šta mu možete? Kad ga onaj krmak Payet polomi u finalu, naslađivali ste se. Nešto nisam pročitao ijedan komentar na Carvajalovu povredu?
Ne možete vi da ne podnosite Real, koliko oni mogu da izdominiraju fudbal. Ljudi preslušaju svakog ko im dođe na noge i opet ne valjaju.
Ne možete vi da ne podnosite Real, koliko oni mogu da izdominiraju fudbal. Ljudi preslušaju svakog ko im dođe na noge i opet ne valjaju.
-
kindlas
#19084 Re: UEFA Champions League
Djecico dlaga, znaci ko god kaze nesto protiv mesara on je Barcelonista
Kmeee ne volite nas kmeee Barcelonisti
Pa mi smo najbolji, pa sto nas ne volite, kmeee kmeee
Valjda ima razlog sto ih 90% fudbalskog svijeta ne voli, garant si fin i posten dok je tako
- Idemedosumom
#19085 Re: UEFA Champions League
Ima svega tu pomalo, ali dupli aršini su evidentni
Hvala Allahu pa je onaj gol iz ofsajda poništen, inače bi bilo, sudije dovršile što su i započele.
Hvala Allahu pa je onaj gol iz ofsajda poništen, inače bi bilo, sudije dovršile što su i započele.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19086 Re: UEFA Champions League
Pa haj boga ti ko je to ovdje objektivan? Oni sto psuju Ramosu mater ili oni koji mrtvi hladni izjavljuju da je sve regularno? De ba... Mani se suplje. Tacno jeste da na forumu vise onih koji organski ne mogu Real, ali ni ovim drugima nije mane.
Nego "navijaci" na jednu stranu, klub na drugu. Realu cestitke, otkako pratim fudbal nisam vidio ekipu koja uzme sve, ali doslovno sve sto mu protivnik ponudi. Nisam vidio ekipu koja tako nekim nedefinisanim stilom melje protivnike.
To je za svaki respekt, bez obzira koliko diskutabilne sudske odluke donosile prevagu u pojedinim utakmicama, a budimo realni itekako su donosile. Opet cisto sumnjam da bi Liverpulu sinoc pomogao neki poklonjen penal. Treba znati iskoristiti sve sto ti se pruzi, a oni to itekako rade. Vratila im se investicija stotstruko i jednostavno se vidi njihovo iskustvo u eri korporativnog fudbala koju su sami stvorili a koju mnogi bezuspjesno pokusavaju pratiti i kopirati.
Bejlov gol mi je legitiman nasljednik onog Zizuovog iz 2002, ako ne cak i bolji.
Zidane kao trener
paradoksalno covjek uze 3 titule lige sampiona zaredom ali i dalje nas je vojska skepticnih spram njega
ako nista svidio mi se onom reakcijom kod Bejlovog gola, pokazao je da nije cutljivi robot nego covjek od krvi i mesa 
Nego "navijaci" na jednu stranu, klub na drugu. Realu cestitke, otkako pratim fudbal nisam vidio ekipu koja uzme sve, ali doslovno sve sto mu protivnik ponudi. Nisam vidio ekipu koja tako nekim nedefinisanim stilom melje protivnike.
To je za svaki respekt, bez obzira koliko diskutabilne sudske odluke donosile prevagu u pojedinim utakmicama, a budimo realni itekako su donosile. Opet cisto sumnjam da bi Liverpulu sinoc pomogao neki poklonjen penal. Treba znati iskoristiti sve sto ti se pruzi, a oni to itekako rade. Vratila im se investicija stotstruko i jednostavno se vidi njihovo iskustvo u eri korporativnog fudbala koju su sami stvorili a koju mnogi bezuspjesno pokusavaju pratiti i kopirati.
Bejlov gol mi je legitiman nasljednik onog Zizuovog iz 2002, ako ne cak i bolji.
Zidane kao trener
-
Nadzorna_ploca
#19087 Re: UEFA Champions League
Lako mu je u Realu titule uzimati neka preuzme Nantes.
- pizarro
#19088 Re: UEFA Champions League
citiraj me sa "+1" i suti_BataZiv_0809 wrote:
Zidane kao trenerparadoksalno covjek uze 3 titule lige sampiona zaredom ali i dalje nas je vojska skepticnih spram njega

- Idemedosumom
#19089 Re: UEFA Champions League
Ćelava ubleha 
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19090 Re: UEFA Champions League
Medo teski Madridista
Umro sam ti od smijeha sinoc na gol Liverpula lafo "toooo" a vamo brojis u sebi 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#19091 Re: UEFA Champions League
Sporting Gijon.Nadzorna_ploca wrote:Lako mu je u Realu titule uzimati neka preuzme Nantes.
-
ja71
#19092 Re: UEFA Champions League
Zašto vi Halisti kritiku na Ramosa shvate kao napad na Real
- Logovan
#19093 Re: UEFA Champions League
Ili mu je teško palo jer odlazi iz Reala?MarlboroGold wrote:Očigledno je Ronaldu tešku palo što sinoć nije bio u centru pažnje. Gledam snimke slavlja iz svlačionice. Svi se raduju i pjevaju a jedino on sjedi i ne progovora... kao da je težak slučaj depresije. Onakva izjava da se LP treba zvati po njemu me ne čudi.
- Idemedosumom
#19094 Re: UEFA Champions League
Ah što me pročita_BataZiv_0809 wrote:Medo teski MadridistaUmro sam ti od smijeha sinoc na gol Liverpula lafo "toooo" a vamo brojis u sebi
- bersK
#19095 Re: UEFA Champions League
Sinoć nijedna jedina sumnjiva odluka sudije i navijači Barselone opet nešto kritikuju... Da nije trebao Ramos dobiti crveni jer ga je Salah vukao za ruku i pao na kontru?
Mažić doktorski.

Manijak do kraja!
Mažić doktorski.

Manijak do kraja!
- pirmin
#19096 Re: UEFA Champions League
Kako ga je samo ispalio onaj sto je utrcao u teren.Distortion wrote: Ronaldo rece da bi se liga prvaka trebala zvati CR7koji egoista trebas biti da izjavis ovako nesto. Lik je bas opsjednut sobom...
A tako zarko je zelio gol samo da se skine.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#19097 Re: UEFA Champions League
Jest i tesko u pmIdemedosumom wrote:Ah što me pročita_BataZiv_0809 wrote:Medo teski MadridistaUmro sam ti od smijeha sinoc na gol Liverpula lafo "toooo" a vamo brojis u sebi
- Logovan
#19098 Re: UEFA Champions League
Ima boldiranog, u pravu si. Ibrahimović stavlja sam sebe u istu rečenicu sa dragim Bogom, on i Bog i nema dalje, a nisam vidio masu koja ga kritikuje. Čak se dosta raje i nasmije. Sa Ronaldom je druga stvar.bersK wrote:Da to Ibrahimović izjavi bio bi kralj, car, doktor, tito. Sve živo. Al' kad Ronaldo to s pravom kaže e onda ne valja. Mada i ne čudi. Od sinoć navala Barselonista. Ufatili se Ramosu psovat i klet, al zato kad Seo polomi Jesea onda je beton, tenk, babuka. Svak živ kriv što ih je Roma natamburala. Frajer ima više titula nego vaš smješni klub u čitavoj historiji i ne valja vam. Ima dečko puno pravo da pokazuje egoizam, od - do. I šta mu možete? Kad ga onaj krmak Payet polomi u finalu, naslađivali ste se. Nešto nisam pročitao ijedan komentar na Carvajalovu povredu?![]()
A i jedan i drugi su puni sebe, oni najbolji, naj ovo, naj ono, naj, naj, naj i neka rade šta god hoće. Uživaju ljudi.
- Logovan
#19099 Re: UEFA Champions League
Sam je kriv.