Realno, dok je god ovako oni su u prednosti. Mozes ti biti spreman ali kad znas da tada postajes pred zakpnom jednak svom razbojniku u konacnici ces imati gore posljedice nego on. Troskovi advokata izgunljeni poslovi a njemu se zivo jebe i doci ce ti opet jet zna da si u govnima i da mu ne smijes nista.insomnia78 wrote:Realno, ko je spreman na to njega uopste ne sprecavaju zakonske prepreke niti o istima razmisljadrugi profil wrote:Sve super ali mora se abolirati gradjanima upotreba sile, osim smrtonosne, pri zastiti imovine.
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- drug_profi
#19076 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Thorgerson
#19077 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tikvu na ćutuk.

Gle'aj ti njemu njuške. Jeblo mater. A to što je nekome skratio zivot za 5 godina i istraumiro jebo to.

Gle'aj ti njemu njuške. Jeblo mater. A to što je nekome skratio zivot za 5 godina i istraumiro jebo to.
- radiša
#19078 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Neko mu je od raje postar pa mu dao da se uslika za fejsbuka prije podjele pemzija.
- insomnia78
#19079 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
K'o sto rekoh, ko je u stanju, smije isl na silu odgovoriti silom on to i uradi odmah, bez previse razmisljanja i oklijevanjadrugi profil wrote:Realno, dok je god ovako oni su u prednosti. Mozes ti biti spreman ali kad znas da tada postajes pred zakpnom jednak svom razbojniku u konacnici ces imati gore posljedice nego on. Troskovi advokata izgunljeni poslovi a njemu se zivo jebe i doci ce ti opet jet zna da si u govnima i da mu ne smijes nista.insomnia78 wrote:Realno, ko je spreman na to njega uopste ne sprecavaju zakonske prepreke niti o istima razmisljadrugi profil wrote:Sve super ali mora se abolirati gradjanima upotreba sile, osim smrtonosne, pri zastiti imovine.
Ko nije on nadje stotinu opravdanja
Nije to nista sramotno, nije svako od iste japije
A i te price, zateko pljackasa, napali ga, pokuso ga opljackati ovaj ga pretuk'o pa dobio vise od njega su samo price
Urbane legende
- Thorgerson
#19080 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pedofil Edin Šebo ponovo uhapšen jer je prijetio dječaku kojeg je seksualno zlostavljao!!!
- drug_profi
#19081 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
uh izvini rambo nisam te prepoznaoinsomnia78 wrote: K'o sto rekoh, ko je u stanju, smije isl na silu odgovoriti silom on to i uradi odmah, bez previse razmisljanja i oklijevanja
Ko nije on nadje stotinu opravdanja
Nije to nista sramotno, nije svako od iste japije
A i te price, zateko pljackasa, napali ga, pokuso ga opljackati ovaj ga pretuk'o pa dobio vise od njega su samo price
Urbane legende
a ovo drugo - ne da mi se traziti po netu. Uglavnom ne kuzis poentu. Poenta nije imas li muda ili ne nego zasto bi to bio kriminalni cin stititi mukom stecenu imovinu raspolozivim sredstvoma do smrtonosne sile. Dakle sto ga ne bih mogao rahat napucat u lakat i koljeno i dat mu zavoj da se previje dpk ne dodje policoja bez da moram odgovarati pred zakonom. Nmamo svi ni godine da se mozemo zakonito hrvat.
- insomnia78
#19082 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja niti jednom nisam spomen'o sebe, nisam cak ni aludir'o
A sto se tice tog upucavanja, bilo ti je skoro na klixu kako prodje onaj sto rani lika a ne smjede ga ubiti
Licno znam jos dvojicu koji su "potegnuli" na pogresnog, bez smjelosti da ubiju pa zavrsili sa metkom u glavi
Treba jacati vladavinu zakona, traziti provodjenje zakona od suda, a ne kaubojstinu
A sto se tice tog upucavanja, bilo ti je skoro na klixu kako prodje onaj sto rani lika a ne smjede ga ubiti
Licno znam jos dvojicu koji su "potegnuli" na pogresnog, bez smjelosti da ubiju pa zavrsili sa metkom u glavi
Treba jacati vladavinu zakona, traziti provodjenje zakona od suda, a ne kaubojstinu
-
nellismo
#19083 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Frajer prizna šta je radio ovi ga puste. Ne ide mi u glavu kako/zašto?!Thorgerson wrote:Pedofil Edin Šebo ponovo uhapšen jer je prijetio dječaku kojeg je seksualno zlostavljao!!!
-
saja_dj
#19084 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jel ovaj jedan od pljackasa
https://www.facebook.com/amar.ajla.39?ref=br_rs

Ne mozes vise bacit ni onu zezanciju "nemojte njega fin momak vidi se da je akademik"
https://www.facebook.com/amar.ajla.39?ref=br_rs

Ne mozes vise bacit ni onu zezanciju "nemojte njega fin momak vidi se da je akademik"
Last edited by saja_dj on 19/05/2015 16:48, edited 1 time in total.
- O'zone
- Globalni moderator
#19085 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.radiosarajevo.ba/mobile/novost/189184nellismo wrote:Frajer prizna šta je radio ovi ga puste. Ne ide mi u glavu kako/zašto?!Thorgerson wrote:Pedofil Edin Šebo ponovo uhapšen jer je prijetio dječaku kojeg je seksualno zlostavljao!!!
Koji debili. Koju smijuriju prave od pravnog sistema. Svaki/a zasluzuje 20 po goloj pa nazad na posao, majke im ga nesposobne!
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#19086 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Opet sudar kod Kralj Fahd Dzamije. Mercedes kombi i cini mi se Audi A4,ali nisam siguran. Dobro je razbio Audija,zracni jastuci,naprijed sve unisteno.
- insomnia78
#19087 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
http://www.klix.ba/clanak/150519102
Ovo nema nigdje, nigdje
Frajer pocini i prisna silovanje djeteta i oni ga puste na slobodu
Ovo nema nigdje, nigdje
Frajer pocini i prisna silovanje djeteta i oni ga puste na slobodu
- mali Ninja
#19088 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jutros prolazeci brzom cestom vidio sam neki crni noviji auto u plamenu, malo prije akve, zna li se sta se desilo?
- drug_profi
#19089 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
a jebo ga ti insomnia, kakva pravna drzava? BiH? Nikad to ne ce biti jer je sprega mocnika na vlasti, kriminalaca, sa policijom i pravosudjem tako velika da sitna buranija pravdu nece dobiti.insomnia78 wrote:Ja niti jednom nisam spomen'o sebe, nisam cak ni aludir'o
Likovi kao mali Benjo npr. mogu raditi sta hoce i kad hoce. I da je on jedini lako bi to bilo. Tatinih sinova u bijesnim kolima sa utokama, gaze, sakate, a ti izvoli ako imas para za advokate da ganjas pravdu na sudu jer ce ga drzava pustiti na slobodu.
Kakva pravda u Bosni, ba ovdje pravdu samo ravnoteza straha moze donijeti. Hiljadu puta dokazano.
On ako zna da cu ga ja upucati ako ga uhvatim da mi udje na imovinu i to bez premisljanja i straha od zakona, odvagace isplati li se to raditi radi televizora i laptopa, ili motorke i alata.
-
sumirprimus
#19090 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jedan od.... u centru djani?insomnia78 wrote:Ja niti jednom nisam spomen'o sebe, nisam cak ni aludir'o
-
nema me tamo
#19091 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Vidi postaviše sliku od Ahmeda ovdje..

- insomnia78
#19092 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Japsumirprimus wrote:jedan od.... u centru djani?insomnia78 wrote:Ja niti jednom nisam spomen'o sebe, nisam cak ni aludir'o
- ilkbahar
#19093 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Moram malo da se pozalim, a mozda ne bi bilo lose da se otvori posebna tema o saobracaju u Sarajevu.
Jucer vozim kroz svrakino, kad mi zena izleti pred auto i to na semaforu, zeleno svjetlo za vozace uveliko, znaci izletila na dva metra od auta, a i iz suprotnog pravca isao automobil, i vile su je pronosale, proletila je izmedju nas kao kroz ,makze. Mislila sam da sam joj malo nogu zakacila, al ona se ni okrenula nije, samo je proforula dalje.
Trebalo mi dva sata da dodjem sebi.
Ja neznam sta je sa ovim narodom lete ko muhe bez glave. Svi nesto zamisljenji i u nekoj zurbi.
Jucer vozim kroz svrakino, kad mi zena izleti pred auto i to na semaforu, zeleno svjetlo za vozace uveliko, znaci izletila na dva metra od auta, a i iz suprotnog pravca isao automobil, i vile su je pronosale, proletila je izmedju nas kao kroz ,makze. Mislila sam da sam joj malo nogu zakacila, al ona se ni okrenula nije, samo je proforula dalje.
Ja neznam sta je sa ovim narodom lete ko muhe bez glave. Svi nesto zamisljenji i u nekoj zurbi.
-
Innovation
#19094 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jedan Bosanac u Veneciji je izazvao doslovce filmski scenarij. Muškarac koji je identificiran kao Vjekoslav Martinčević ukrao je u ponedjeljak ujutro trajekt u ovom talijanskom gradu.
- insomnia78
- Nisrin
#19096 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Meni je katatsrofa i kad gledaju i vide auto i svejedno prelaze mimo pjesackog i semafora, cesto mi znaju izletiti RODITELJI SA MALOM DJECOM tako...narod je stvarno bezobrazan i nesavjestan, treba naplacivasti kazne po 500-1000KM, isto kao i nesavjesnim vozacima!ilkbahar wrote:Moram malo da se pozalim, a mozda ne bi bilo lose da se otvori posebna tema o saobracaju u Sarajevu.
- drug_profi
#19097 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Odmah sam pomislio da je sreca sto nije musliman jer bi od toga ispala velika prica....Innovation wrote:Jedan Bosanac u Veneciji je izazvao doslovce filmski scenarij. Muškarac koji je identificiran kao Vjekoslav Martinčević ukrao je u ponedjeljak ujutro trajekt u ovom talijanskom gradu.![]()
ovako lola uzeo da se provoza. I kraj. Teska kradja a ne terorizam. Uz dobtog advokata oborice i tu kvalifikaciju.
-
Innovation
#19098 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nisrin wrote:Meni je katatsrofa i kad gledaju i vide auto i svejedno prelaze mimo pjesackog i semafora, cesto mi znaju izletiti RODITELJI SA MALOM DJECOM tako...narod je stvarno bezobrazan i nesavjestan, treba naplacivasti kazne po 500-1000KM, isto kao i nesavjesnim vozacima!
-
calculator
#19099 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Thorgerson wrote:Ja apsolutno podrzavam policiju i da dobiju vise ovlasti..calculator wrote:Ovakva represija policije samo će uzrokovati jaču brutalnost kriminalaca![]()
Onaj ko svjesno uzima pušku s kriminalnim namjerama, na sve je spreman, posebno onaj ko se dopinguje sredstvima za dizanje muda, što znači da može biti krvi do koljena i slučajnih žrtava. Nama ne treba "amerikanizacija" kriminaliteta, daleko efikasnije je stisnuti pravosuđe za jaja i natjerati sudije da prestupnike zakona šalje na prinudni rad u kamenolome i slične teške poslove, dugotrajno. Jedino tako će se ulice pročistiti od kriminalaca
Dijasporac, po forumskom običaju. Puca li policija u tvojoj državi bez pitanja i upozorenja
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#19100 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nidje vezedrugi profil wrote:
Odmah sam pomislio da je sreca sto nije musliman jer bi od toga ispala velika prica....
ovako lola uzeo da se provoza. I kraj. Teska kradja a ne terorizam. Uz dobtog advokata oborice i tu kvalifikaciju.