Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
vauvau wrote:
Jesi vidio koja su to balavurdija, puna im usta ružnih riječi, ne libe se da go*na stavljaju sebi u usta i slično ničega ih nije sramota
Odgoja danas ovoj djeci fali i jedno dvije godine vojnog roka da se ljudi naprave od njih
Krv bi to pišalo dok se ne bi lijepom ponašanju naučilo
Ma mislim,dzaba to sve kad auto nece da vuce...!!!
vauvau wrote:
Jesi vidio koja su to balavurdija, puna im usta ružnih riječi, ne libe se da go*na stavljaju sebi u usta i slično ničega ih nije sramota
Odgoja danas ovoj djeci fali i jedno dvije godine vojnog roka da se ljudi naprave od njih
Krv bi to pišalo dok se ne bi lijepom ponašanju naučilo
Ma mislim,dzaba to sve kad auto nece da vuce...!!!
U ponedjeljak je bilo 1.01. Znaci ima popust 5 KF.
Ne mora značiti, možda je LPG pojeftinio od ponedjeljka do četvrka?
Cijena na displeju je 0,96. Cijena na računu je 0.96. Nema oznake za bilo kakve popuste.
Kako god, bolje i 0.96 nego 1.21.
Ja pitam jutos pumpadžiju na Petrolu u Tz, fino uljudno, Roki hoćete li pojeftiniti gorivo, bio bi red?
On se samo iskezi ko kobila Suzi, kae slabo JARO u ovoj zemlji šta pojeftinjuje.
Tačno čovjeku padne mrak na oči
costacurta wrote:Ja pitam jutos pumpadžiju na Petrolu u Tz, fino uljudno, Roki hoćete li pojeftiniti gorivo, bio bi red?
On se samo iskezi ko kobila Suzi, kae slabo JARO u ovoj zemlji šta pojeftinjuje.
Kad sam prestao sipat na tom Petrolu... Ti luđaci redovno imaju najveće cijene u gradu i šire, pa ja ponekad možda i jesam blentav ali nisam toliko sigurno.
costacurta wrote:Ja pitam jutos pumpadžiju na Petrolu u Tz, fino uljudno, Roki hoćete li pojeftiniti gorivo, bio bi red?
Debila na EP pitam kad ce pojeftinit plin jer je bio 1.26, govorim da je u Sarajevu oko 1.01 i nize, kaze to je neki lopovluk, nema sanse