Ovi se bas preseravaju sa narodom. A imaju sve snimljeno.
Ali dobro nije ni ta srijeda daleko.
"U srijedu će biti na ispitu dogovor iz Lakšata", istakao je.
Da mi je jednom znati za tu zapaljivu retoriku SDA u periodu 2014-2022.A_A_AKCIJA wrote: ↑29/01/2024 18:52Čuj jebo paresime_cipol wrote: ↑29/01/2024 18:32 Sta dobija Bosna i Hercegovina?
Politički?
Sta dobijaju Bosnjaci?
Jebo pare, prodju kroz guzicu.![]()
Haj ti meni pošalji jenno cenera milja marki, da oćejfim ko Bisera sa familijom na nekoj egzotičnoj lokaciji makar mjesec. Šaljem račun u pp
Da ti bezveze ne prolaze kroz guzicu![]()
Jes Bosancu neobično kad se politika bavi svojim poslom: da građanima osigura bolji život, da se jača država.
Naučili smo na udaranje po prstima, zapaljivu retoriku i da pare samo SDA eliti idu kroz guzicu, dok se žrtvuju i rone suze nad tim prometom.
Nego ti malo pitaj oko sebe, kako im se sviđa ideja da im u prosjeku plaće i penzije rastu desetak-dvadeset posto godišnje, da duplo primaju za pet godina.
Hoće li iko reći, ma jok ba, daj da se patimo, jebo pare![]()
Puno price, a nista se ne kaze.A_A_AKCIJA wrote: ↑29/01/2024 18:52Čuj jebo paresime_cipol wrote: ↑29/01/2024 18:32 Sta dobija Bosna i Hercegovina?
Politički?
Sta dobijaju Bosnjaci?
Haj ti meni pošalji jenno cenera milja marki, da oćejfim ko Bisera sa familijom na nekoj egzotičnoj lokaciji makar mjesec. Šaljem račun u pp
Jes Bosancu neobično kad se politika bavi svojim poslom: da građanima osigura bolji život, da se jača država.
Naučili smo na udaranje po prstima, zapaljivu retoriku i da pare samo SDA eliti idu kroz guzicu, dok se žrtvuju i rone suze nad tim prometom.
Nego ti malo pitaj oko sebe, kako im se sviđa ideja da im u prosjeku plaće i penzije rastu desetak-dvadeset posto godišnje, da duplo primaju za pet godina.
Pa ako Hrvati nesto dobiju, zelim kao Bosnjak da i mi nesto dobijemo. A kad svi nesto dobiju, onda su svi zadovoljni i dobija država.sumirprimus wrote: ↑29/01/2024 19:13 Bosnjaci ne dobijaju nista, tako je sda radila oa je dosla do feuda na 30ak%
Dobija ili gubi drzava
Šta ću reći
Nije 10-20, nego je 5%A_A_AKCIJA wrote: ↑29/01/2024 18:52Čuj jebo paresime_cipol wrote: ↑29/01/2024 18:32 Sta dobija Bosna i Hercegovina?
Politički?
Sta dobijaju Bosnjaci?
Presude ESLJP.sime_cipol wrote: ↑29/01/2024 19:17Pa ako Hrvati nesto dobiju, zelim kao Bosnjak da i mi nesto dobijemo. A kad svi nesto dobiju, onda su svi zadovoljni i dobija država.sumirprimus wrote: ↑29/01/2024 19:13 Bosnjaci ne dobijaju nista, tako je sda radila oa je dosla do feuda na 30ak%
Dobija ili gubi drzava
Tačno.sime_cipol wrote: ↑29/01/2024 19:17Pa ako Hrvati nesto dobiju, zelim kao Bosnjak da i mi nesto dobijemo. A kad svi nesto dobiju, onda su svi zadovoljni i dobija država.sumirprimus wrote: ↑29/01/2024 19:13 Bosnjaci ne dobijaju nista, tako je sda radila oa je dosla do feuda na 30ak%
Dobija ili gubi drzava
Hajde vidjecemoA_A_AKCIJA wrote: ↑29/01/2024 19:23Presude ESLJP.sime_cipol wrote: ↑29/01/2024 19:17Pa ako Hrvati nesto dobiju, zelim kao Bosnjak da i mi nesto dobijemo. A kad svi nesto dobiju, onda su svi zadovoljni i dobija država.sumirprimus wrote: ↑29/01/2024 19:13 Bosnjaci ne dobijaju nista, tako je sda radila oa je dosla do feuda na 30ak%
Dobija ili gubi drzava
Bošnjak može da se kandiduje za predsjednika rs.
Može da se kandiduje za člana Predsjedništva iz rs.
Dobijaš uklonjene blokade u DN, ne može svaka glupost biti vitalni nacionalni interes.
Vitalni nacionalni interes su češće koristili Bošnjaci nego Hrvati, mani šuplju.A_A_AKCIJA wrote: ↑29/01/2024 19:23Presude ESLJP.sime_cipol wrote: ↑29/01/2024 19:17Pa ako Hrvati nesto dobiju, zelim kao Bosnjak da i mi nesto dobijemo. A kad svi nesto dobiju, onda su svi zadovoljni i dobija država.sumirprimus wrote: ↑29/01/2024 19:13 Bosnjaci ne dobijaju nista, tako je sda radila oa je dosla do feuda na 30ak%
Dobija ili gubi drzava
Dobijaš uklonjene blokade u DN, ne može svaka glupost biti vitalni nacionalni interes.
ides sa nekim drugim po kafama a neces sa jaranom e jesi neki prpaPrpa.ba wrote: ↑29/01/2024 19:36 NiP-ovci misle da ce im HDZ-ovci pokazati kako se cuclaju fondovi, pa im ispadaju oci. Posebno ovim sto su vec investirali u NiP.
Za to vrijeme ovi koji su imenovani cuclaju cisti tvrdi budzetski kes, i na kafama po restoranima pripovijedaju zakulisne radnje "insajderima".![]()
Dobicessime_cipol wrote: ↑29/01/2024 19:17Pa ako Hrvati nesto dobiju, zelim kao Bosnjak da i mi nesto dobijemo. A kad svi nesto dobiju, onda su svi zadovoljni i dobija država.sumirprimus wrote: ↑29/01/2024 19:13 Bosnjaci ne dobijaju nista, tako je sda radila oa je dosla do feuda na 30ak%
Dobija ili gubi drzava
Ko je i kada od Trojke u skolpu bilo kakvih razgovora sa "partnerima" trazio ukidanje instrumenata blokade u groblju zakona tj. Domovima naroda?A_A_AKCIJA wrote: ↑29/01/2024 19:23Presude ESLJP.sime_cipol wrote: ↑29/01/2024 19:17Pa ako Hrvati nesto dobiju, zelim kao Bosnjak da i mi nesto dobijemo. A kad svi nesto dobiju, onda su svi zadovoljni i dobija država.sumirprimus wrote: ↑29/01/2024 19:13 Bosnjaci ne dobijaju nista, tako je sda radila oa je dosla do feuda na 30ak%
Dobija ili gubi drzava