https://www.realisticdiplomas.com/
Halo Bing, cijena? Prava sitnica 100tinjak i kusur zelembaća...
Sta me tacno pitas ?
Treba pitati te "neke medije" da nam Medicinski fakultet da imena tih 500 zaboravljenih magistarskih studenata
U medijima. Da barem jedna od tih 500 osoba da izjavu bilo bi super.
Znaci u svakom momentu je mogla preuzeti magistarsku diplomu MF u Sarajevu, ako je vec nema, iako je duzna istu predati prilikom izbora u zvanje docenta, van. profesora itd.Sebija Izetbegović je od 3. oktobra 1996. do 10. oktobra 1998. godine radila kao asistent na Medicinskom fakultetu u Sarajevu. U istoj je ustanovi od 11. aprila 2002. godine do 29. novembra 2007. godine radila kao docent, da bi 29. novembra 2013. dobila zvanje vanrednog profesora. Od 23. januara 2012. godine bila je vanredna profesorka i Šefica katedre za ginekologiju i akušerstvo na Medicinskom fakultetu u Sarajevu, a od 29. januara 2014. godine je redovna profesorka u ovoj obrazovnoj ustanovi.
Posalju postom.Cherry-Cherry wrote: ↑15/03/2023 22:06 Ja sam doktorirala na Harvardu, ali nisam bila na promociji diplome. Oni su dužni, da imaju moje dokumente, ako nemaju to nije do mene.

Pisalo u kedijima? Mislis na Hayat da je to objavo?
Kakav crni integritet ko će to provjeravati. Na kraju krajeva mogu šta hoće. Država stoji iza togatramvajtrojka wrote: ↑15/03/2023 22:39cuj nece da izdaju i da uniste medjunarodni integritet svog univerziteta, kakve sve logicke vratolomije se nece izreci da se odbrani i opere ova sultanijina bruka![]()
Sama napisala sta je zavrsila u Zagrebu, pa onda za N1 rekla da nikad nijedan dio specijalizacije nije zavrsila u Zagrebu... Pa onda rekla i napisala da je kompletan postdiplomski zavrsila u Sarajevu, a ovdje pise da je to odradila u Zagrebu, itd.itd
Crnogorsko-bosanski engleski. U skladu sa stylingom na "doktoratu".tramvajtrojka wrote: ↑15/03/2023 22:51kakvo je ba ovo kasapljenje engleskog jezika
Ultra sond in ciniclao medisin![]()
![]()
![]()
Zajebavas se....?-Chesterfield- wrote: ↑15/03/2023 22:55 Sebija je više od običnog učitelja. Ona je Guru.
Zar je toliko bitna diploma ako žena perfektno obavlja svoj posao.
Sebija je vodič uma i duše...
Možda odgovorim kasnije. Odoh jednu zapaliti i u krpe.Dozer wrote: ↑15/03/2023 22:59Zajebavas se....?-Chesterfield- wrote: ↑15/03/2023 22:55 Sebija je više od običnog učitelja. Ona je Guru.
Zar je toliko bitna diploma ako žena perfektno obavlja svoj posao.
Sebija je vodič uma i duše...
Vadi je što nije znala napisati ni clinical medicineDozer wrote: ↑15/03/2023 22:54Sama napisala sta je zavrsila u Zagrebu, pa onda za N1 rekla da nikad nijedan dio specijalizacije nije zavrsila u Zagrebu... Pa onda rekla i napisala da je kompletan postdiplomski zavrsila u Sarajevu, a ovdje pise da je to odradila u Zagrebu, itd.itd
Ukratko, ovo je klasicni primjer "gubljenja u lazima", a to se UVIJEK desava onima kojima neko drugi zavrsava nesto o cemu onda oni kasnije pricaju, ili onima koji prepricavaju tudjw price i iskustva. Nemaju konzistenciju price jer zapravo nisu nikad bili u datoj situaciji i nemaju pojma sta i kako to izgleda u realnosti, sta sve prati sve to, itd., i onda kroz vrijeme dolazi do kontradiktornosti u vlastitoj prici jer se zaboravi sta se slagalo na pocetku i u sredini.
Btw, "studirala" na engleskom, a pise "sond" (sound - zvuk). Mislim...dajte ljudi, uozbiljimo se![]()
pisalo u dokumentu tzv. dekanese medfaka, bilo cak i na klixu

Ultra Šund!tramvajtrojka wrote: ↑15/03/2023 22:51kakvo je ba ovo kasapljenje engleskog jezika
Ultra sond in ciniclao medisin![]()
![]()
![]()
to znaci da je doticna kontaktirala Zagreb, licno ili preko advokata i zatrazila zastitu privatnosti i to je njeno pravo.Zg nije duzan da na upit bilo koga osim zvanicnih institucija daje njene podatke (slucaj face tv).Rektorat u Sa to je vec zavrshio, zvanicno poslao upit, dobili zvanicni odgovor.mirsek wrote: ↑15/03/2023 19:26Pogledaj centralni dnevnik od petka mescini , Zagreb je odgovorio face tv da podatke o detaljima studiranja ne moze dati jer se radi o zastiti osobnih podataka.preludezalude wrote: ↑15/03/2023 19:18 Medicinski fakultet Zagreb je odgovorio Sarajevu na upit o dokumentaciji da nemaju podataka o tom studentu...znaci da nije nista polagala.
I sto je najcudnije i Zagreb je bio nekonzistentan u svojim odgovorima a slali su 3-4 odgovora face tv u zadnje 2 godine.