[/quote]Travnički Noćni Šetač wrote:
izvini molim te jarane ja sam reko da mislim da je najferkventnija a ne da znam da je najferkventnija, znači onaj tvoj argument da sve čitaš pada sad u vodu jer jednostavno hoćeš da pokušaš mda pobiješ moje argumente svojim argumentima koji u BiH jednostavno ne prolaze. Al znam, isfrustriran si i želiš negdje da se istreseš i to mi je jasno.
Opet: nisam ti jaran,...
Opet: bezobrazan si... vi djeca možda izbacivate frustracije po forumu ali ipak bi trebao malo biti kulturniji... usudjuješ se prijavljivati tuđe postove a ti sam koristiš takav riječnik ... nemaš ti pojma ni o saobraćaju ni o životu ...[/quote]
Opet: loši su ti argumenti, ne voziš samo ti auto na dnevnoj bazi (kolko ono reče kilometara).
Opet: i gdje sam ja to tebe uvrijedio na ličnoj osnovi, ako jesam prijavi me a evo i da se izvinem za tu uvredu. Ako si tako kulturan sad se ti meni izvini za ovo bezobrazan.
Opet: nisi ni ti svu pamet svijeta pokupio i pričaš o idealnim uslovima a ja sam te čitavo vrijeme demantirao realnim činjenicama sa terena zbog kojih ti ovdje i kmečiš.
Opet: kad se pođe sankcionisati vožnja od 50KM na sat na cestama sa ograničenjem od 80KM/h ja ću poštovati i ta pravila saobraćaja kao i do sada.
Opet: U Bosni se to nikada neće desit i ti to znaš i zato i jesi nervozan konstantno
Opet: odseli u njemačku tamo ti je sve uređeno i neće te nervirat spori vozači
Opet: nikakav ti stručnjak nisi i nemaš pojma o saobraćaju niti saobraćajnim propisima, samo si iznerviran od strane sporih vozača