Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
90minut
#19026 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Još ti pomjerili godinu unaprijed
for no fucking reason
for no fucking reason
- SanskiBiser
#19027 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
banjaluka078 wrote:
Ista stvar i sa LOST serijom tj. isti osjecaj na kraju.
- Haris033
- Mali_Vuk
#19029 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Koliko god kraj bio brzinski sklepan opet su na kraju glavni likovi ostali dosljedni svojim karakterima kakvi su bili od prve epizode. Do kraja su istrajali na onom čemu teže oduvijek i što ih je obilježilo. I u skladu s tim i okončali.
Jaime u naručju fatalne žene koja je od početka bila gospodar njegovog života i smrti.
Cersei kao i svi oholi tirani koji izgube vezu sa realnošću pa onda odjednom shvate da je kraj. Kme kme
Daenerys tragično, kakvo joj je bilo i djetinjstvo. Vječito zarobljena u svojoj mašti i sanjarenju.
Jon kao i od prve epizode, plemenit lik koji se uvijek žrtvuje za dobrobit ostalih. Bez obzira koliko ga to koštalo.
Arya kao jebivjetar
Sansa kao lady of Winterfell
Tormund kao slobodan čovjek na svom sjeveru.
Sam kao meštar i knjiški moljac
Tyrion blizu kuravi i vina i u poziciji da utiče na sudbinu običnog puka
Drogon ode nazad u legendu
itd..
Možda je Grey Worm tu najpromašeniji lik. Neko ko je od svoje pete godine odgajan kao uporan i nemilosrdan ratnik jednostavno otplovi na romantičnu plažu. Ono
I Dotrakiji su izvisili, ono baš pravo
Jaime u naručju fatalne žene koja je od početka bila gospodar njegovog života i smrti.
Cersei kao i svi oholi tirani koji izgube vezu sa realnošću pa onda odjednom shvate da je kraj. Kme kme
Daenerys tragično, kakvo joj je bilo i djetinjstvo. Vječito zarobljena u svojoj mašti i sanjarenju.
Jon kao i od prve epizode, plemenit lik koji se uvijek žrtvuje za dobrobit ostalih. Bez obzira koliko ga to koštalo.
Arya kao jebivjetar
Sansa kao lady of Winterfell
Tormund kao slobodan čovjek na svom sjeveru.
Sam kao meštar i knjiški moljac
Tyrion blizu kuravi i vina i u poziciji da utiče na sudbinu običnog puka
Drogon ode nazad u legendu
itd..
Možda je Grey Worm tu najpromašeniji lik. Neko ko je od svoje pete godine odgajan kao uporan i nemilosrdan ratnik jednostavno otplovi na romantičnu plažu. Ono
I Dotrakiji su izvisili, ono baš pravo
- karanana
#19030 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
faken bran stark se nije ni pojavljivo dvije sezone dok je bio prikopcan na ono drvo.
- strucnjakdemagog
#19031 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
usrase i sefa i stanicu. fakat ne mogu da vjerujem sta uradise, znaci totalno se pogubili likovi.
ipak je GoT najbolja serija koju sam gledao i nedostajace mi neki likovi. ali kad pomislim da sam ocekivao neda starka u zadnjoj sezoni, a oni ga jedva i spomenuse.
jbt osjecam se kao da smo vodili 3:0 i izgubili 4:3.
ipak je GoT najbolja serija koju sam gledao i nedostajace mi neki likovi. ali kad pomislim da sam ocekivao neda starka u zadnjoj sezoni, a oni ga jedva i spomenuse.
-
zposao
#19032 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Imal još itko na ovoj temi da nema pojma o čemu se radi u ovoj seriji?
Tuspas mene
Tuspas mene
- strucnjakdemagog
#19033 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
karanana wrote:faken bran stark se nije ni pojavljivo dvije sezone dok je bio prikopcan na ono drvo.
-
drogon2
#19034 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Prosulo se to vodstvo onog dana kad su poslije seste sezone najavili da ce serija imat jos samo 13 epizoda.jbte eto kad skontam od 2011-2016 tj u pet godina smo imali 60 epizoda,a u ove 3god samo 13 i to kakvih 13strucnjakdemagog wrote:usrase i sefa i stanicu. fakat ne mogu da vjerujem sta uradise, znaci totalno se pogubili likovi.
-
Juliuscezar
#19035 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nevjerovatno glup komentar Nathana,SanskiBiser wrote:banjaluka078 wrote:
Ista stvar i sa LOST serijom tj. isti osjecaj na kraju.
- dječak sa šibicama
- Capajebo
#19037 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Al' kako je samo Emilija lijepa u svoj onoj svojoj patnji
I toliko zeljna ljubavi.... ma joooooooj
I toliko zeljna ljubavi.... ma joooooooj
-
kakavdanakneiskustvu
#19038 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
karanana wrote:faken bran stark se nije ni pojavljivo dvije sezone dok je bio prikopcan na ono drvo.
- tuzlak1212
#19039 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Wow ovo nisam skontaodječak sa šibicama wrote:
-
swanfilter
#19040 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kad se samo sjetim Red wedding epizode i same proslave. Srce lupalo kao kada su granate orale ...
Ovaj kraj ... Sta je biter, a sta svit ...
Dobro, zmaj mi nije umro, al sta sa njim. Brann will maybe find him. I sta onda ...
Debeli im predlozi demokratiju i izbore, oni ga ismijase i nastavise sa Bronom kao riznicarem i kurvama kao prvom tackom dnevnog reda. Toliko o brejkanom tocku ...
Danica umire, Jon kaznjen zidom, a kombinacija Cercei i onog Kaziprsta dobi krunu i jos nezavisna ... E, ovo mi je bitter ...
Kada je zmaj palio tron, mislim da je Danica sa njim jos uvijek komunicirala, kako god to bilo. I zato nije ni Jonu nis uradio. Mada me ne bi iznenadilo da ona dva tetrijeba izjave kako je zmaj sam od sebe istopio tron, a na pitanje sta je sa zmajem bi rekli da je samo odletio u nepoznato ... Je...i ga ...
Dobro, zmaj mi nije umro, al sta sa njim. Brann will maybe find him. I sta onda ...
Debeli im predlozi demokratiju i izbore, oni ga ismijase i nastavise sa Bronom kao riznicarem i kurvama kao prvom tackom dnevnog reda. Toliko o brejkanom tocku ...
Danica umire, Jon kaznjen zidom, a kombinacija Cercei i onog Kaziprsta dobi krunu i jos nezavisna ... E, ovo mi je bitter ...
Kada je zmaj palio tron, mislim da je Danica sa njim jos uvijek komunicirala, kako god to bilo. I zato nije ni Jonu nis uradio. Mada me ne bi iznenadilo da ona dva tetrijeba izjave kako je zmaj sam od sebe istopio tron, a na pitanje sta je sa zmajem bi rekli da je samo odletio u nepoznato ... Je...i ga ...
-
swanfilter
#19041 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kad se samo sjetim Red wedding epizode i same proslave. Srce lupalo kao kada su granate orale ...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#19042 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
legenda potvrdjena...

-
drogon2
#19043 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mislim da se legenda nije odnosila na ovo bas 
-
Juliuscezar
#19044 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
I nisu sjebali sa brojem živih neokaljanih i dotrakija kako smo mislili
- karanana
#19045 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
dotrakije nisam mogo procijeniti jer je tesko bilo skontati koliko ih se vratilo/pobjeglo kad su se macevi ugasili.
ali bezmudi su bas bili na udaru mrtvaca i procjena je da ih je vecina zaplatila, eto nek je milja ostala.
a u zadnjoj kad su postrojeni, najmanje 5-6 milja ih se vidi.
ali bezmudi su bas bili na udaru mrtvaca i procjena je da ih je vecina zaplatila, eto nek je milja ostala.
- strucnjakdemagog
#19046 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
kako nisu? odakle se namnozise onoliki?
- strucnjakdemagog
#19047 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
karanana wrote:dotrakije nisam mogo procijeniti jer je tesko bilo skontati koliko ih se vratilo/pobjeglo kad su se macevi ugasili.
ma na kraju 3. epizode kad gine NK, nije ostalo njih 30 ukupno. smijurija ko i sve ostalo.
-
kakavdanakneiskustvu
#19048 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
multipliciranje na djelu
-
90minut
#19049 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
strucnjakdemagog wrote:karanana wrote:dotrakije nisam mogo procijeniti jer je tesko bilo skontati koliko ih se vratilo/pobjeglo kad su se macevi ugasili.
ma na kraju 3. epizode kad gine NK, nije ostalo njih 30 ukupno. smijurija ko i sve ostalo.
Da mi je znati kakav je to mozak ostalo ih 7 uz one žene što su u podrumu i narednu epizodu svi vaskrsli tacno te iznervira..
-
asker
#19050 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
U trenutku beznadja, kad sve izgleda izgubljeno, kad je Daneris u punom naponu snage sa zmajem i (na neki nacin) brojnom armijom, spremna da spali sve plemicke kuce bez pardona, kad se sapuce njeno ime iz cistog iskonskog straha, Tyrion predlaze Jonu sigurnu samoubilacku misiju.
Jon to obavi, rizikuje sve po ko zna koji put, Tyrion u fazonu hvala stari, sve si nas spasio, al hajd sad mrs na zid da se Kisna Glista ne naljuti.
Nikad im halalit necu sta uradise
I ko i kad Ghostu otkide uho pobogu?
Jon to obavi, rizikuje sve po ko zna koji put, Tyrion u fazonu hvala stari, sve si nas spasio, al hajd sad mrs na zid da se Kisna Glista ne naljuti.
Nikad im halalit necu sta uradise
I ko i kad Ghostu otkide uho pobogu?