IRAN
- nosara
#19027 Re: IRAN
Bleeding John Bolton Stumbles Into Capitol Building Claiming That Iran Shot Him

WASHINGTON—Bursting through the Congressional chamber doors while moaning and clutching his shoulder, John Bolton reportedly stumbled into the Capitol building Friday claiming that he’d been shot by Iran. “Help, help, I’ve just been attacked by a large Middle Eastern country around 636,000 square miles in size,” said the national security advisor, telling those assembled that he’d just been minding his own business when an aggressive Islamic Republic had thrown him on the ground and shot him with a long-range missile. “Right after Iran shot me, I heard the nation laugh and say ‘Somebody stop me before I go on a homicidal rampage.’ It was acting crazed and irrational, and I could smell enriched uranium coming from one of its urban centers. Please, hurry, if we move quickly, we might still be able to catch it before it’s too late.” Upon further questioning, Bolton admitted that the incident had happened so fast that it was possible he’d been attacked by Venezuela or North Korea.
SHARE THIS STORY

WASHINGTON—Bursting through the Congressional chamber doors while moaning and clutching his shoulder, John Bolton reportedly stumbled into the Capitol building Friday claiming that he’d been shot by Iran. “Help, help, I’ve just been attacked by a large Middle Eastern country around 636,000 square miles in size,” said the national security advisor, telling those assembled that he’d just been minding his own business when an aggressive Islamic Republic had thrown him on the ground and shot him with a long-range missile. “Right after Iran shot me, I heard the nation laugh and say ‘Somebody stop me before I go on a homicidal rampage.’ It was acting crazed and irrational, and I could smell enriched uranium coming from one of its urban centers. Please, hurry, if we move quickly, we might still be able to catch it before it’s too late.” Upon further questioning, Bolton admitted that the incident had happened so fast that it was possible he’d been attacked by Venezuela or North Korea.
SHARE THIS STORY
Last edited by nosara on 14/06/2019 16:36, edited 1 time in total.
- славянин
#19028 Re: IRAN
Ova je dobra priznajemnosara wrote:Bleeding John Bolton Stumbles Into Capitol Building Claiming That Iran Shot Him
-
SD7
#19029 Re: IRAN
Ljustre se lancima...svasta sam u zivotu vidio, ali odvratniji ritual nisam...jos me lik izvuce iz posmatrackog spalira. Kaze lik, parafraziram, jesi li ti normalan, takav bijel, duge plave kose, hoces da te ubiju...nestani odavde, dosta si vidiosalik79 wrote:Moji se ne "ljustre lopatama", mozda tvoji...Fudo387 wrote:Ako iko, ovo su oni salikovi sto se ljustre lopatama po ledjima kad im bude nakav praznik.
Ma ludi ko struja.
-
SD7
#19030 Re: IRAN
Haha, balkanac o postovanju prema zrtvama...ovaj post pripada temi "vic dana"славянин wrote:Postovi ti nisu vrijedni odgovora,cisto iz mog postovanja prema zrtvama.
- jeza u ledja
#19031 Re: IRAN
Kasni nosara, ovo je bilo ima bar mjesec.славянин wrote:Ova je dobra priznajemnosara wrote:Bleeding John Bolton Stumbles Into Capitol Building Claiming That Iran Shot Him
- ioannes
#19032 Re: IRAN
za rat je uvijek potrebna podrška u svojoj zemlji. Ta podrška se uvijek dostiže propagandnim putem.jeza u ledja wrote:Ako nastavite o WTC7 ili 9/11 zivota mi prijavicu prvi put nekoga za off topic. To je tema koja je pojela toliko stranica na forumu u zadnjih 20 godina, jednostavno killer ikakve dalje price.
Ako je u pitanju mina, a posada kaze da nije, onda je moguce da su jednostavno naletili na jednu od stotina mina u tom dijelu, koje naravn nisu namjenjene civilnim brodovima. Moguce da su Iranci to skontali i onda poletili da brze bolje uklone dokaze svog zajeba.
Medjutim, skeptican sam u objasnjenja Pompea i slicnih. Previse je "slucajno" da su napadnuti bas japanski brodovi.
Nego, gdje su teoreticari zavjera da nam objasne sto SAD jos uvijek nisu poslale trupe prema Iranu, s obzirom da je u pitanju false flag akcija?
tu postoje više eskalacijskih nivoa. Samo je pitanje koji "uvjerljiv" eskalacijski nivo će na kraju upaliti ili ne.
u ranijoj povijesti uspješni pokušaji propagande su bile mrtve bebe iz inkubatora, "napadi" na twin towerse ili takozvani bojni otrovi sa masovno uništenje koji su se pokazali kao dobro sredstvo kako bi prevagnuli u svoju korist. ubjeđen sam da je za službe i moćnike iza sjene sve teže uvjeriti narod kroz neke fingirane false flag napade iz prostog razloga jer svijet danas ima puno vise mogućnosti da dostigne do različitih mogućih informacija koje grade jednu sasvim drugu sliku i time otežavaju takav propagandni management
- insomnia78
#19033 Re: IRAN
Osim ako za komsije nemas Srbiju. Tu ne treba nista
- Matzan
#19034 Re: IRAN
Ako si dovoljno moćan, onda je dovoljno reći da braniš svoje strateške interese.
- jeza u ledja
#19035 Re: IRAN
Jest, a podrska u zemlji se postize time sto se optuzuje Iran za napad na japanske i norveske brodove, sa filipinskom posadom, zivom i zdravom.ioannes wrote: za rat je uvijek potrebna podrška u svojoj zemlji. Ta podrška se uvijek dostiže propagandnim putem.
tu postoje više eskalacijskih nivoa. Samo je pitanje koji "uvjerljiv" eskalacijski nivo će na kraju upaliti ili ne.
u ranijoj povijesti uspješni pokušaji propagande su bile mrtve bebe iz inkubatora, "napadi" na twin towerse ili takozvani bojni otrovi sa masovno uništenje koji su se pokazali kao dobro sredstvo kako bi prevagnuli u svoju korist. ubjeđen sam da je za službe i moćnike iza sjene sve teže uvjeriti narod kroz neke fingirane false flag napade iz prostog razloga jer svijet danas ima puno vise mogućnosti da dostigne do različitih mogućih informacija koje grade jednu sasvim drugu sliku i time otežavaju takav propagandni management
Masta teoreticara radi svasta.
- ioannes
#19036 Re: IRAN
optužuju se iračani da bacaju kuvajtske bebe od pod ia slične stvari.... i to sve toliko daleko od američke granice.
ali pribaci na nba finale, nije problem
-
SD7
#19037 Re: IRAN
Upravo sam ti imao namjeru ovo sugerisati...ovaj tvoj sgivornik je izgleda zesci znalac svega i svacega, raznih jezika, drzavnoh sistema, itd.salik79 wrote:Gledam nesto prijevode za State attorney i, obrni okreni, "drzavni tuzitelj". Ali, nebitno, drzavni tuzitelj, ili pravobranitelj, sve se svede na isto.
Neka si ti, opet, pokusao ispasti pametan. A bolje da si iz voza
- jeza u ledja
#19038 Re: IRAN
Helem, morace se malo vise potruditi da pridobiju podrsku javnosti.ioannes wrote:optužuju se iračani da bacaju kuvajtske bebe od pod ia slične stvari.... i to sve toliko daleko od američke granice.
Da ti otvorim oci - ne treba im podrska javnosti. Za limitirane akcije tipa krstarece ili dronovi ne treba im ni podrska Kongresa.
Podrsku sire javnosti za nesto tipa Irak nikad nece dobiti.
- ioannes
#19039 Re: IRAN
nadajmo se.... onda neće biti ni većeg rata
- славянин
#19040 Re: IRAN
Jeli i ti tvrdis da je state attorney i state prosecutor ista stvarSD7 wrote:Upravo sam ti imao namjeru ovo sugerisati...ovaj tvoj sgivornik je izgleda zesci znalac svega i svacega, raznih jezika, drzavnoh sistema, itd.salik79 wrote:Gledam nesto prijevode za State attorney i, obrni okreni, "drzavni tuzitelj". Ali, nebitno, drzavni tuzitelj, ili pravobranitelj, sve se svede na isto.
Neka si ti, opet, pokusao ispasti pametan. A bolje da si iz voza
DA is often elected and the lead attorney. Prosecutor could be anyone from the DA to one of his many staff members. Both work for a government entity and depending on jurisdiction they usually have the authority to choose what cases to pursue or not.
Last edited by славянин on 14/06/2019 17:47, edited 1 time in total.
- ioannes
#19041 Re: IRAN
evo i kod njemackog Spiegela, inače poznatog po transatlantickoj propagandi.... komentatori ispod članka nisu bas uvjereni u ove "dokaze"
https://m.spiegel.de/forum/politik/vorf ... 749-1.html
https://m.spiegel.de/forum/politik/vorf ... 749-1.html
- Sanjarko
#19042 Re: IRAN
Ovo za minu da je naletio na nju je moguce ali da dva nalete ne znam.
-
SD7
#19043 Re: IRAN
Daleko od toga da se radujem bilo kakvom ratu, ali ovaj ako se desi bi izhodom konacno mogao razrijesiti dilemu o postojanju boga.neki wrote:samo se debil može radovati novom ratu
- jeza u ledja
#19044 Re: IRAN
Jesi li ti ono spominjao ranije Rachel Maddow?ioannes wrote:nadajmo se.... onda neće biti ni većeg rata
Evo sta ona kaze na to:
https://www.youtube.com/watch?v=CX1hk_8wTGk
Ovo je najgledanija emisija MSM medija ja mislim, ili jedna od najgledanijih. (Pravi je war-monger, nema sta.
Ne vjeruju vise ljudi u ovakve gluposti. A cak i kad vjeruju, nije dovoljno da daju podrsku za neke velike napade.
Ja evo prvi najvise sumnjam upravo na Irance za ovo. Ne na Iran kao drzavu, vec na neke budalase, ili je neko na pogresno mjesto ostavio minu. Ali sve je moguce. No ne pada mi na pamet da se radi ovog trzam za Boltonom i slicnim konjima. Kako meni, tako i vjerujem prosjecnom Amerikancu.
No kao sto rekoh, ne treba im podrska javnosti.
A za veci rat, to nema nikakve sanse.
Medjutim kad jednom pocne neki sukob, to je sto bi rekli Rusi slippery slope, lako se moze nesto desiti sto te poslije uvuce u mnogo veci rat. Tako da, nek nam je bog na pomoci, odnosno ljudima dole.
No, ako je ovo false flag operacija - onda bi se ocekivala brza akcija Amerike, mislim nesto konktretno. A koliko vidim nista se ne desava. Za sad.
-
SD7
#19046 Re: IRAN
Lijepo receno, i apsolutno tacnoChallenger_ wrote:Neki.
Ovi prostori su puni moralnih i intelektualnih bogalja, karakternih invalida. Zato se takvi raduju nesreći uprkos tome što je ta nesreća i na njihovu direktnu štetu.
Bogalji, pa eto ti.
-
SD7
#19047 Re: IRAN
Hej drug, nemoj me pogresno shavtiti, ali zar zaista uzimas zdravo za gotovo sto ti kaze neki tjelohranitelj protjeranog Sheika.mO k3 wrote:Upravo sam na odmoru i koliko imam sreće upoznam u hotelu tjelohranitelja od jednog šeika koji je sada u Bosni živi (pisali su naše novine o dotičnim ) i on mi kaže cilj dugoročno gledano nije Iran nego kina
- славянин
#19049 Re: IRAN
Rece onaj koji podrzava ove branioce slobode i pravde:SD7 wrote:Lijepo receno, i apsolutno tacnoChallenger_ wrote:Neki.
Ovi prostori su puni moralnih i intelektualnih bogalja, karakternih invalida. Zato se takvi raduju nesreći uprkos tome što je ta nesreća i na njihovu direktnu štetu.
Bogalji, pa eto ti.
Tokom sastanka Asad je naglasio da su i Sirija i Srbija bile podvrgnute pokušajima spoljne intervencije, čiji je cilj bio uništavanje suvereniteta, ali su se narodi ovih zemalja usprotivili agresorima. On je takođe istakao snažne odnose između naroda Sirije i Srbije.
Prema navodima državne televizije „Ihbarija“, patrijarh Irinej je, sa svoje strane, izrazio uverenje da će Sirija uspeti da prevaziđe teške uslove u kojima se našla i da će povratiti „istorijsku ulogu države nosioca stabilnosti, mira i ljubavi u regionu“.
- Grean
#19050 Re: IRAN
Sta Amere briga, nece oni primati izbjeglice nego Turska i Evropa